«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Reπόρτο από το Ταυρομάγαζο...

Έχουμε αρκετές φορές πει ότι δεν είμαστε "δημοκρατικό" μπλογκ. Και από πολλές απόψεις 🙂 . Γι αυτό και πολλά "δημοκρατικά" "γαϊδουράκια" ενοχλούνται που το ταυρομάγαζο γουστάρει "ελέφαντες" και αυτοκρατορικές "αρκούδες" 🤣 και πετάει ζογκλερικότατα με προβοσκίδα ελέφαντα ή και με νυχιές αν χρειαστεί 🤣,  απέξω τούς ενοχλητικούς. Άσε που και ολόκληρα "γαϊδουρο"-μάγαζα επιβουλεύονται το ταυρομάγαζο, επειδή υποστηρίζει τους Q,  ίσως και γιατί δεν αντέχουν τον πόνο τού να σε ανεβάζει η κυρα-Αλέξα, μέσα σε 10 ημέρες, από το 9.000 στο 4.900. Ξιδάκι!


Τώρα, για τον "ομογενή" ιατρό.. τί να πώ... Απλά, το βρίσκω αντιεπιστημονικό να ακούω συνέχεια το  «Δεν ξέρουμε» όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, «Δεν ξέρουμε» όσον αφορά αν έπρεπε να ληφθούν τόσο περιοριστικά μέτρα ή όχι, «Δεν ξέρουμε» απέναντι σε αρκετά άλλα ερωτήματα, ..ενώ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα μπορούσαμε να ξέρουμε με πανεθνικό τεστ (διά της μεθόδου δημοσκοπήσεων).  Ακούστε εδώ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τί λέει ο κος Ιωαννίδης:



Καταλάβαμε τώρα;;;... [μάλιστα αν θέλετε περισσότερα πειστήρια, δείτε εδώ]

Αντί όμως όλων αυτών των επιβεβλημένων από τη λογική (την οποία ακολούθησαν η Ισλανδία, ο Τραμπ από την προηγούμενη εβδομάδα κ.ά.).. προτιμούμε να δοθούν 13,5 εκ. ευρώ στα κόμματα, αυτά τα ανθελληνικά και νεοταξικά μπ@@ρδελομάγαζα που τρώνε πίνουν και παρτουζιάζονται στην υγειά των κορόιδων.

Φυσικά, δεν θεωρώ αδαή τον εθνικό μας επιδημιολόγο/ λοιμωξιολόγο κο Τσιόδρα, ώστε να μην ξέρει τα παραπάνω, ..αλλά απλά εντολοδόχο. Κι όσον αφορά το σημερινό φιλο-εποικιστικό βίντεο, αποδεικνύεται επίσης ότι παλαιόθεν αποφάσισε να παίξει (με πόσο αδρές απολαβές δεν γνωρίζουμε) τον ρόλο του συστημικού φερέφωνου. Μόνο που η ευθύνη, στην παρούσα κατάσταση, έχει να κάνει με αντισυνταγματικά μέτρα κατά των πολιτών, αν αυτά αποδεικνύονταν (μέσω της ανωτέρω -στο βίντεο- ορθοτέρας εξέτασης) λανθασμένα. Έχει να κάνει επίσης με την ολοσχερή οικονομική καταστροφή μιας χώρας, αν όλα αυτά είναι λάθος.

Και θα επαναλάβω: Δεν είναι ο εγκλεισμός μας στα σπίτια αυτό που με ενοχλεί, αλλά η "παράλυση" στα πάντα, που έχει αποφασιστεί. Ενώ κάποιοι, παραπάνω από τούς υπάρχοντες εν λειτουργία, τομείς επιχειρηματικών, εμπορικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων.. μπορούσαν να υφίστανται, ώστε και στο ρελαντί.. να γυρίζει ο τροχός της αγοράς. Με αυτό που εφαρμόζεται όμως, τουλάχιστον 15 ημέρες τώρα, είναι σαν να έχουν δοθεί εντολές από τον ασπιδάκια Ρότσιλντ, "Καταστρέψτε την Ελλάδα τώρα, να τελειώνουμε!".

Βρωμάει ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ το όλο έργο...

Κατάλαβες λοιπόν γιατρουδάκο μου, φατσούλα και φωνούλα "λουκούμι" για να αγαπηθείς και να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη στα κορόιδα που μολύνονται από τον ιό-υιό του διαβόλου, με τα κέρατα στα κεραμίδια..;


Σάς εύχομαι ένα ξέγνοιαστο και αγωνιστικό και χωρίς φοβίες (γιατί αρρωσταίνουν) ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο!


Ταυρομαγαζάτορας



Δωράκια..:








19 σχόλια:

  1. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    > https://www.youtube.com/watch?v=mcbUn3BkzU8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ξεσηκωθείτε Ελληνες το ακούω απο το Α' μνημόνιο.
      Δεν θα κουραστώ να λέω πως μας λείπει ο ηγέτης.
      Ο Βασιλιάς
      Και ας ξενίζονται
      απειράριθμοι πατριώτες δημοκράτες διαβάζοντας την Ιερή λέξη Βασιλεύς!!!

      Οπως και νάχει άπειρα συγχαρητήρια στην Κυρία που τολμά μέσα στην κομμουνιστική
      σκλαβιά που διαβιούμε να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή

    2. > 'Αγιοs Iωάννηs .. Έρχεται !!

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=nOd0GzWjfLI

      ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
      Αυτόν τον ενθουσιασμό , ξεσηκωμό φοβούνται, ΤΡΕΜΟΥΝ τα αντίχριστα τέρατα της κολάσεως
      και για αυτό βάζουν τους μικη μαϊμούδες μπροστά στους εθνικούς αγώνες.
      Ο σκοπός τους ένας και μοναδικός!
      ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΘΟΥΜΕ ...
      ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΑΙΣΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  2. Ταυρε, ταυρουκο, ταυραρε, στο γουορλντγουαιντ ειναι και ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ. Απλος πλεονασμος, γνωριζω οτι το ξερεις.

    https://twitter.com/PWife2/status/1245516701980114951

    Υ.Γ. Η Οπρα (φωτο) εκανε κατι δηλωσεις προσφατως λεγοντας "Μην ακουτε τι λενε, εχω συλληφθει κλπ, ειναι ολα ψεματα. Ειμαι μια χαρα". Μονο που δεν την βλεπουμε στις οθονες πλεον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποία είναι αυτή η “Αλέξια”
    Μήπως έχετε κάποιο σύνδεσμο;
    Τον ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ για το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άρθρο του , τον συγχαίρω απείρως σε αυτό τον νέο θέμα , καθώς και εσάς Κύριε Κώστα , που ελπίζω να αποτελέσει την αφορμή για έναν γόνιμο διάλογο.
    Κάντε μια έρευνα.
    Ρωτήστε πόσοι Ελληνες γνωρίζουν τη υπόθεση Πατσίφικο.
    Εάν τότε επαναστάτησαν οι Ελληνες που τους απαγόρευσαν το κάψιμο του Ιούδα , τι θα έκαναν σήμερα που μας απαγορεύουν την περιφορά Του Επιταφίου;
    Τι θα έκανα οι παππούδες μας σήμερα που μας απαγορεύουν να εορτάσουμε Την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ;
    Τι θα έκαναν σήμερα που μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ;
    Περί αυτού πρόκειται.
    Όλα τα άλλα περί κοροϊδού , καλά κάνετε και κρατάτε αποστάσεις Κύριε Κώστα , αλλά τα ακούω βερεσέ!

    “Η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τη χρονιά εκείνη για πρώτη φορά το «κάψιμο του Εβραίου» ή του «Ιούδα», έθιμο της Αναστάσεως κατά το οποίο έκαιγαν αχυρένιο ομοίωμα Εβραίου.”

    https://www.google.com/search?rlz=1C1PRFC_enGR829GR870&ei=uCGGXsnqGfKb1fAPu7CMyAE&q=%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7+%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BF+1850&oq=%CF%80%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%8A%CE%A6%CE%99%CE%9A%CE%9F+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgBMgYIABAFEB4yBQgAEM0COgQIABBHUM-FMFjPhTBgpqEwaABwAngAgAF3iAF3kgEDMC4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab


    Ελληνες , αγαθοί συνάνθρωποι μου , ξέρετε πόσα μας κρύβουν οι κάθε λογής χατζηπόρδηδηες μπογιοπουλοκλαρινομαγκες ;
    Καιρός να μάθουμε την πραγματική ιστορία που μας κρύβουν οι αριστεροί που κυβερνούν και ελέγχουν την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας από τότε που
    ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ!

    Υ.Γ.
    Οι συναθροίσεις , λόγω κοροϊδού έχουν απαγορευθεί!
    Ο διάλογος;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://try.alexa.com/competitive-website-analysis

      Κι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ σας ευχαριστώ για το βήμα που μας δίνετε.
      Δεν ξέρω Αγγλικά και δεν θέλω και να μάθω.
      Ας μάθουν αυτοί , όλοι οι άλλοι, την μητρική τους γλώσσα , τα Ελληνικά,
      εσείς το ισχυρίζεστε αυτό και μετά θα πέσω στο επίπεδο τους.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Απριλίου, 2020 22:52

      Αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,σάς ευχαριστώ πού μέ τιμάτε μέ τά καλά σας λόγια.Νοιώθω πραγματικά ανάξιος τών δικών σας σχολίων όπως καί τών υπολοίπων συν-σχολιαστών,εδώ στό φιλόξενο σπίτι τού Κώστα.Γνωρίζω την υπόθεση Πατσίφικο, αλλά καμμιά σχέση μέ τό σήμερα.
      Τότε οί Έλληνες ήταν ήδη "ψημένοι" από την πόλεμο αιώνων μέ τούς μογγόλους, όπως καί από τήν εχθρότητα τών ευρωπαίων.
      Σήμερα δυστυχώς τό μαχητικό-θρησκευτικό αίσθημα-ένστικτο τού Ελληνικού λαού έχει αμβλυνθεί.
      Θά σάς εξομολογηθώ ένα περιστατικό δικό μου πού συντρίβει αυτήν την εβδομάδα.
      Μίλησα μέ τόν πνευματικό μου γιά νά ανοίξουμε την εκκλησία μας τρείς άνθρωποι,τέσσερις μέ τόν ιερέα.
      Αποτέλεσμα,περιπολικό τής αστυνομίας σουλατσάρει συνέχεια έξω από τόν ναό καί μέ εντολή εισαγγελέα μάλιστα,ή συγκεκριμένη εκκλησία νά μένει συνέχεια κλειστή.Τό σύστημα ποτέ δέν ξέχασε την αγώνα πού κάναμε χρόνια,ούτε τά γεγονότα μέ τόν γέροντά μου.
      Ειλικρινά νοιώθω ότι έχω βαλτώσει.Διψάω γιά νά πάω στην Θεία Λειτουργία καί τώρα ούτε Χαιρετισμοί,ούτε Ευχέλαιο ούτε Επιτάφιος ούτε δώδεκα ευαγγέλια,ούτε Αναστάσιμος Ακολουθία.Ζούμε σέ εποχή απίστευτης ψυχικής μοναξιάς,ειλικρινά άν είμαι δειλός,ταπεινά δέχομαι την χαρακτηρισμό όσο εξευτελιστικός κι'άν δείχνει.Ίσως νά ζούμε την αρχή τού τέλους την ημερών,ίσως νά ανήκουμε στην ζώσα αλλά καί διωκόμενη Εκκλησία,στήν Εκκλησία τών προφητειών,στήν Εκκλησία τών σπιτιών καί την σπηλαίων.
      Κάποτε οί Έλληνες βρίσκανε τό δίκιο τους μέ τήν πάλα καί τό καριοφίλι. Τώρα μέ ένα κινητό προδίδουμε τούς πάντες,ζώντας στήν ησυχία τού σκοταδιού.
      Ιδέες έχω,λίγο θάρρος έχω (ό Θεός γνωρίζει πόσο) αλλά Ό κόσμος όλος στενάζει,τά πρόστιμα δυσβάσταχτα, ποιός ξέρει,ίσως ΤΩΡΑ νά αρχίσουν νά συγκεντρώνονται οί Χριστιανοί την εσχάτων χρόνων.

      Διαγραφή
  4. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το πρωί διάβασα ένα άρθρο από γνωστό και μη εξαιρετέο blog τόσο εξοργισμένο που απόρησα. Μιλάμε ό άνθρωπος είχε αφρίσει κανονικά τι διάολο τάπαιξε αναρωτήθηκα; τι μένος είναι τούτο σε πολύ λίγα άρθρα του έχει τέτοια τσαντίλα άρα; ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ...Η ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ή είναι εντέλει στην πλευρά του σκότους και αυτοί πέρα από τον πανικό έχουν σκυλιάσει με τις αλήθειες που διαβάζουμε πλέον ή βλέπουμε.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά 'σαι καλά αγαπητή ΔΠ!
      Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο, αν ήταν διορατικός ή συμπαρέσυρε κι άλλους σε πλάνη. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα πάντως να ζητήσω δημόσια συγνώμη για τέτοια λάθη.

      Διαγραφή
  5. @ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ. Σ' ευχαριστω που ξαναφερες στη μνημη μας την υποθεση Πατσιφικο. Τοτε μπηκε η λαιμαρια στο σωμα της μαρτυρικης Ελλαδας. Λιγο αργοτερα ο αρχιεγκληματιας της ανθρωποτητος, σιωνισταρος Τσωρτσηλ, μας περασε και χειροπεδες.

    Σημερα, τα διαφορα τσολια, Γωγακης μεχρι το Κουλις, μας βαλανε και αλυσιδες στα ποδια μαζι με τη πορτοκαλι ρομπα. Ξενδιαντροπα μας ειπαι "Μισω την εντοπιοτητα(νατιβισμο) και χαιρομαι που βλεπω τη χωρα μου να γινεται πολυπολιτισμηκη.

    Χτες η προχθες μας ειπαι και το εξης "ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ και οχι το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ".

    Κομπιασε φαινεται στη λεξη ΜΟΥ διοτι αυτο ερχεται με φορα και κανεις δεν μπορει να το σταματηση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα νέα μέτρα που βγήκαν στην επιφάνεια ,περισσότερου περιορισμού μετακινήσεων δεν έχουν να κάνουν με κοροναιο και άλλες μπούρδες.Αλλα προσπαθούν να κρύψουν.
    Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος για εμάς και απαισιόδοξος για αυτούς.
    Ahoy ,τι έγινε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς ;θεραπεύτηκε από τον κοροναιο ;γιατί η Φαίη Σκορδά ,θεραπεύτηκε....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε...! Τάξε μου..
      Ξεκίνησαν λέει κι εδώ οι πρώτες συλλήψεις. Κάποιον "Παιδοφιλιάδη" εκ Κερκύρας τον ξέρεις..;
      χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα !τώρα σε διάβασα ,χεχεχε !ρε τσιφτη ,έχω εγώ γνωριμίες με παιδοβιαστες ;
      Εξ ακοής και μόνο !
      Ντρανγκα ντρουνγκα κάνει η αύρα μου με τέτοιους !
      Ποιος είναι ο πισωκολλητιδης ;
      Έχει πράμα εδώ μέσα....
      Πες αλεύρι...το FBI σε γυρεύει !
      ΧΕΧΕΧΕΧΕ !
      Την θυμάσαι την πρωτόδικη ,στην Καρδίτσα ;θυμάσαι τις καταγγελίες της ;
      Ε ,λοιπόν ,εγώ την βλέπω ,να γίνεται και πρόεδρος του Αρείου Πάγου ,ρε μάγκα μου !
      ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.
      ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ .ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Άντε ρε μάγκα !να βουρκωσω από την χαρά μου ,να κάνω τον σταυρό μου και να κραξω :ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ !
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ !ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΣΠΗΛΙΑ !ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΘΩ !
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Q, ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ,Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ DEBATE ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΗΓΚΟΡ .ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΦΙΔΙΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ .
    ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΚΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή