«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (βίντεο)






Συμπληρώνουμε αυτή την ανάρτηση με ένα πολύ δυνατό σχόλιο από το ιστολόγιο "Μποτίλια στο Πέλαγος", εδώ:


"απόφοιτος δημοτικού" είπε... 
 
Οσον αφορά τους ανώτατους ιεράρχες, σου θυμίζω το επεισόδιο του "γιες πράιμ-μίνιστερ" (όντως ήταν μεγάλο σχολείο αυτό το σήριαλ) όπου έπρεπε να επιλέξουν τον επόμενο επίσκοπο του Γουέστμινστερ: εκ των τελευταίων τριών επιλαχόντων, ουδείς δήλωνε χριστιανός. Ο Λιάπης έχει και επιπλέον παράσημα αφού "διέπρεψε" και στο ξήλωμα αρχαιοτήτων στον Ελικώνα. Ο "θαυμασμός" της αριστεράς στο πρόσωπό του είναι σοβαρότατη ένδειξη ότι το θρήσκευμά του είναι μάλλον ο μαρξισμός. Επίσης, την μετατροπή της Ελλαδικής Ορθοδοξίας σε κοσμική προτεσταντική φιλοσοφία έχει καταγγείλει ο Γιανναράς εδώ και δεκαετίες.
Για την Κίνα, εντύπωση μου προκαλεί η έκπληξη των επαϊόντων ότι συντάχθηκε με το νιου έιτζ, αφού αυτή ήταν ο καταλύτης για να επιβληθεί το χρηματοπιστωτικό κατεστημένο στη δύση, ξηλώνοντας την "εθνικιστική" βιομηχανία της και προωθώντας την δημογραφική αντικατάσταση "χάριν των φτηνών εργατικών χεριών". Το λυσσώδες μίσος για τον Τραμπ, για το τείχος με το Μεξικό και την επαναβιομηχάνιση που εξήγγειλε, είναι κάτι παραπάνω από ένδειξη.
Αυτοί οι λυσσασμένοι λύκοι, στην Ελλάδα εκπροσωπούνταν ανέκαθεν από τον Μητσοτακισμό (ο φιλελευθερισμός σαν λέξη δεν λέει τίποτε στον Ελληνα, αν το πεις "μητσοτακισμό" τότε είναι που του μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά) που κάποτε θεωρούνταν το όνειδος της πολιτικής και σήμερα είναι ο πήχης για την συμμετοχή στα κοινά. Αυτοί δεν κάθονται για πολύ, δημιουργούν τετελεσμένα και μετά τη μπουλεύουν για να στρώσουν τον δρόμο στην επόμενη γενιά. Ετσι κι ο τωρινός, αφού γκρέμισε το μαγαζί θέλει να την κοπανήσει αλλά κουμάντο κάνουν άλλοι και βλέπω να κάθεται ολάκερη 4ετία μέχρι να ξαναγίνει το όνομα κατάρα.
Οσο για τους "ορθόδοξους" δεξιούς, ενδεικτικά να σε πληροφορήσω ότι το μοναδικό κανάλι που δεν έδειξε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ θρησκευτικές εκπομπές καθ' όλη τη Μεγαλοβδομάδα, ήταν ο σκάι.


8 σχόλια:

  1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ02 Μαΐου, 2020 14:23

    Καταπέλτης η Κυρία και πάνω απ΄όλα ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑ μπράβο της κα να είναι σίγουρη ότι όλοι όσοι φρούρησαν την πατρίδα εκεί στον Έβρο πάλι θα τον φρουρίσουμε όταν χρειασθεί.Μπράβο και σε σένα Ταυρόκωστα που προσπαθείς τουλάχιστον να κρατήσεις το φρόνημα ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα είσαι καλά φίλε μου! Δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε ότι: Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη να φοβόμαστε και να καταθλιβόμαστε, γιατί έτσι ακριβώς τρέφονται αυτοί και συνεχίζουν. ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε!!κωστα !!
      Το εχω πει...

      ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!!!

      ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΗΜΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΎΨΕΩΝ!!!


      ΜΟΝΟ ΝΕΜΕΣΙΣ!!!
      ΝΕΜΕΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ Κος ΓΡΊΒΑΣ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΕΕ,ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΦΆΛΑΓΓΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΏΝ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΟΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ.Η ΣΑΓΡΑΔΑ ΦΑΜΊΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟΜΟΙΌΤΥΠΟ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΠΟΥΣ.ΜΑΖΙ ΦΙΛΟΙ ΗΤΑΝ...
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;ΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΣΠΙΡΙΤ ΚΟΥΚΙΝΓΚ,ΓΙΑΝΝΑ,ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ/ΠΡΆΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ 2021 ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΧΑΝΚΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟ ΓΥΦΤΟΜΠΑΡΟΚ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΒΓΆΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ,ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΣΟ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ;ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ...
    ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΝΑ...ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ.ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ;

    "ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ".
    ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ,ΌΛΑ!

    ΕΡΓΟΔΟΤΗ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ DAME ΟΧΙ ΕΓΩ;ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΔΕΚΑ ΡΙΤΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ/ΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟ ΗΜΑΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ά, το Dame το λέω ως ένδειξη σεβασμού... αλλά δεν διαθέτω "σεβασμόμετρο" (με διαβαθμίσεις)! Εάν ένα άτομο τον έχει τον σεβασμό μου, τον έχει. Αν όχι, όχι.

    Υγ, γιά να κάνετε καινούργιο συκώτι:

    1995, σε θεατρικό συνέδριο γιά το αρχαίο δράμα στους Δελφούς. Σκηνοθέτες καί ηθοποιοί-ές παγκόσμια "ιερά τέρατα" του "χώρου", κι η αφεντιά μου απ' ανάμεσα μαϊναντός, να τρελλαίνω τους πάντες με (θεατρικές) απαγγελίες στ' αρχαία, καί στο τέλος να τους σκάω το μυστικό πως δεν είμαι ηθοποιός, ούτε φιλόλογος, αλλά φυσικός! :-) :-)
    Καποια στιγμή, ακούω, λοιπόν, έναν Αμερικανό σκηνοθέτη (δεν θυμάμαι όνομα - σοβαρό άτομο, όμως), να προσφωνεί την Κονιόρδου "Madame Koniordou". Καί δεν το είπε μονάχα μιά φορά, άρα ήταν πεπεισμένος ότι το λέει σωστά. Αν, όμως, ήξερε τί πραγματικά εκστόμισε... εγώ φρίκαρα, που τ' άκουσα! Αλλά, ευτυχώς, τη γλύτωσε την τσαντιά κατακέφαλα με Λουΐ Βουητόν, διότι φαίνεται πως κανείς στην αίθουσα δεν ήξερε τη διαφορά! Lol!!!

    (Γιά τους μή κάργα Αγγλομαθείς: "Dame" προσφωνούμε μιά διακεκριμένη γυναίκα των Τεχνών, ενώι "Madame" -πάντα Αγγλιστί- προσφωνούμε την διευθύνουσα οίκον ανοχής, γιά να το πώ ευγενικά! Καρα-lol!!!!!)

    Έ! Εκεί ακριβώς δικαιώθηκε άπαξ έτι ο (καί φιλόλογος) Όσκαρ Ουάϊλντ, που είπε ότι οι Άγγλοι δεν ξέρουν τη γλώσσα τους, οι δε Αμερικάνοι δεν θα τη μάθουν ποτέ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κοινοποιηση αυτου του αρθρου λογοκριθηκε απο τον γνωστο οργανισμο // αλήθειας//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      δεν περίμενα να επέτρεπαν την κοινοποίηση.
      ΤΙΜΗ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  5. I KNOW DARLING,
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ DAME BETTE DAVIS,H DAME KATINA PAXINOU.

    ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ,ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    ΟΗ!CHERIE MADAME CONIORDOU?
    ONΤΩΣ ΑΣΤΕΙΟ!😅😆

    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
    ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ,ΚΙ ΑΠΑΓΓΕΛΩ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" ΕΝΩ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΟΝΕΙΡΟ.

    ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ DEJA VOUS ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΠΑΓΓΕΛΩ...
    ΕΞΑΦΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΙ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΜΕΝΩ ΚΙ ΑΦΩΝΗ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΊ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ!;!
    ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΩΣ ΦΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΜΟΝΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΟΝΕΙΡΟΥ" ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΚΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΞΑΝΑ,ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ ΕΝΟΣ ΈΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ. ΗΜΕΙΣ;ΕΙΜΕΘΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.

    "ΤΑΦΕ;ΚΛΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΨΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΝ".

    ΓΈΝΟΙΤΟ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή