«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ-ΕΛΙΤ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ. (Βίντεο)



Αναφορά της 8ης Μαΐου 20
(Τωρα 20 Μαΐου 2020 δόθηκε πράσινο φως για δημοσίευση)

Γερμανία:

Φημολογείται ότι πέταξαν 200.000 στρατιωτικοί των ΗΠΑ και περισσότερα από 100 αεροπλάνα με προσωπικό και εξοπλισμό.
Με τη διαταγή να προστατέψουν τον γερμανικό πληθυσμό.
Η περιοχή της αποστολής θα ανακοινωθεί μία ώρα νωρίτερα.
Θα υπάρξει κόκκινος συναγερμός.

Ο Robert F Kennedy είπε πως θα ήθελε αυτή την εβδομάδα να βρίσκεται στο Βερολίνο.

Στο Amberg (Το Amberg είναι ανεξάρτητη αστική περιφέρεια και πόλη στο Άνω Παλατινάτο της Βαυαρίας. Βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Νυρεμβέργης) η ανάπτυξη της αστυνομίας επιτρέπεται μόνο υπό την επίβλεψη της αμερικανικής στρατονομίας που περιπολεί. Αυτό είναι πολύ ΤΕΛΕΙΟ!!

Τα βομβαρδιστικά προσγειώθηκαν στη Γερμανία χθες στις 8 Μαΐου 2020, με επιπλέον 200.000 στρατεύματα που θα προστατεύσουν τον πληθυσμό από την καμπαλική κυβέρνηση της Angela Hitler.

Ποστ 4144 του Q Επίδειξη Ισχύος: Το AC-130 πολεμικό αεροσκάφος κάνει τη νύχτα μέρα.

Ένα σαφές μήνυμα για το πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα αν υπήρχε αντίσταση, με σκοπό να εξουδετερωθούν οι ενέργειες του Europe Defender 2020.
Ό,τι έκαναν οι Ναζί στο παρελθόν για να σκλαβώσουν τον πληθυσμό θα λάβει τέλος.

Ο άχρηστος Ολλανδός Τρελός Βασιλιάς Γουίλι , τότε δεν θα είναι πλέον σε θέση να ισχυριστεί ότι είναι ο επιλεγμένος υπέρτατος άρχων της κατεχόμενης Ολλανδίας.
Εξάλλου, η εταίρα του Άντζελα Χίτλερ δεν θα είναι πλέον στην εξουσία.
Επομένως, το επακόλουθο θα είναι πως όταν αποκατασταθεί η τιμή της αυτοκρατορίας , η συμφωνία με μια παράνομη ναζιστική ΕΕ δεν θα υφίσταται πλέον.

Το Ευρώ θα καταργηθεί σταδιακά στη Γερμανική Αυτοκρατορία, όπως ακριβώς και το USD( αμερικανικό δολάριο) που θα ανταλλαγεί με το USN νόμισμα.

Η ΕΚΤ(Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα ) στη Φρανκφούρτη, περικυκλωμένη από αμερικανικά στρατεύματα, δηλαδή η Κριστίν Λαγκάρντ, δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να παράγει ευρώ από το πουθενά για να κρατήσει τις ευρωπαϊκές χώρες σε καθεστώς δανεισμού μέσω των διεφθαρμένων κυβερνήσεων των μελών της ΕΕ.

Όλες οι χώρες μέλη της ΕΕ είναι αναγκασμένες να επανεισάγουν το δικό τους νομισματικό σύστημα.
Αυτό δεν θα διαφέρει στις Κάτω Χώρες, με μια μικρή διαφοροποίηση, το άσχημο κεφάλι του Willy ή η σατανίστρια μητέρα του δεν θα έχουν ποτέ καμία πρόσβαση στο νόμισμα της Βαταβικής (ή Βαταβιανής) Δημοκρατίας των Κάτω Χωρών.

Υποψιάζομαι ότι μια ειρηνευτική δύναμη θα είναι παρούσα προσωρινά, μέχρι να ηρεμήσουν όλα και οι εξαναγκασμένοι ψευτο-πρόσφυγες θα σταλούν πίσω στις χώρες τους.

Επιπλέον, η δράση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση του ΝΑΤΟ, που ιδρύθηκε από τους Ναζί, έτσι ώστε η CIA και η Επιχείρηση Gladio, που ιδρύθηκαν από τον Ναζί Bernhard von Lippe, να διαλυθούν και να καταστραφούν πλήρως.

Το ίδιο και η Eurogendfor (Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής) : η Γκεστάπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αυτή είναι η Ευρώπη σας) ή τα ευρωπαϊκά Waffen - SS (Τα Waffen-SS δημιουργήθηκαν ως ένοπλη πτέρυγα των Σούτσσταφελ του Ναζιστικού Κόμματος, και σταδιακά εξελίχθηκε σε μία πολυεθνική και πολυεθνοτική στρατιωτική δύναμη της Ναζιστικής Γερμανίας.)

Σκοπός της είναι να καταστείλει τον ευρωπαϊκό πληθυσμό με τη βία.Το είδαμε ξεκάθαρα με τους Καταλανούς που ήθελαν να είναι ανεξάρτητοι από την Ισπανία, κάτι που είχαν επιλέξει μέσω δημοψηφίσματος.
Το ΕΤΠ ( Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση) ξεκίνησε με συμφωνία το 2006 μεταξύ πέντε κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ): Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία και Ισπανία. Η Ρουμανία εντάχθηκε το 2009· Η Πολωνία το 2011.4 ( Απρίλιο???) Νομικά κατοχυρώνεται με τη Συνθήκη του Velsen της 18ης Οκτωβρίου 2007.5 (Μάιο???) Το αρχηγείο του βρίσκεται στη Βιτσέντζα της Ιταλίας.
Συμπτωματικά, οι περισσότεροι θάνατοι από κορωνοϊό έχουν σημειωθεί στην περιοχή της μαύρης αριστοκρατίας στη Βενετία.
Εξίσου συμπτωματικά 60 παιδεραστές Ιερείς από το Βατικανό πέθαναν από κορωνοϊό.
Συμβαίνουν ενέργειες που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι είναι εφικτό να συμβούν, χάρη στον Τραμπ και τον Πούτιν. Όλες οι χώρες της ΕΕ είναι αναγκασμένες να προετοιμαστούν για τον GESARA.
Εδώ στις Κάτω Χώρες, όπου το 71% των παιδεραστών του κόσμου βρίσκονται υπό την Eilte, ο Rutte (πρωθυπουργός της Ολλανδίας) αλλά και η Βασιλική Οικογένεια δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν.
Οι σατανικοί αλαζόνες παγκοσμιοποιητές του Βαθέως Κράτους, ήταν ήδη γνωστοί στον στρατηγό Flynn το 2017.
Λόγω του γεγονότος ότι η Ευρώπη «γεμίζει» από τους Συμμάχους και δεν έχει δικό της έγκυρο νομικό σύστημα, τίθεται σε ισχύ το Δίκαιο του Πολέμου των ΗΠΑ (Το Δίκαιο του Πολέμου αναφέρεται στη συνιστώσα του διεθνούς δικαίου που ρυθμίζει τις προϋποθέσεις για πόλεμο (jus ad bellum) και τη συμπεριφορά των αντιμαχόμενων μερών (jus in bello).
Τώρα μπορούμε επίσης να συνειδητοποιήσουμε γιατί ο Brett Kavanaugh (Μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) έπρεπε να εμποδιστεί από το να διοριστεί ως Ανώτατος Δικαστής, όπως ο Lindsey Graham (Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής) είχε δηλώσει σαφώς κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ψευδούς κατηγορίας, για το πότε και πώς ο νόμος του πολέμου εφαρμόζεται.
Ο μήνας Απρίλιος είχε ανακηρυχθεί ως ο μήνας απελευθέρωσης των απαχθέντων παιδιών από τις υπόγειες σήραγγες.
Τώρα έφθασε η στιγμή του Πόνου.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών, θα είναι η Διακήρυξη του Νόμου GESARA που θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ εντός 120 Ημερών.
Συλλάβετε όλους τους Σατανιστές από πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Ο κορωνοϊός επρόκειτο να αποτελέσει το εργαλείο για την καθιέρωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Οι πολιτικοί που πήραν τους ανθρώπους τους ομήρους έχουν προδώσει τους εαυτούς τους υπακούοντας στη φασιστική και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΉ Ατζέντα 21, η οποία τέθηκε επίσης σε ψηφοφορία από τον Bernhard von Lippe ( πολιτικός του ολλανδικού Εργατικού Κόμματος) το 1992 , λίγο μετά την τότε συνάντηση Bilderberg το 1992.
Αν εξετάσουμε όλα όσα έχει κάνει η Σατανική Ελίτ στους λαούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο κόσμος θα αντιταχθεί στις ενέργειες του Europe Defender, όχι. Ευχαριστώ που χαιρετίζετε όλο αυτό και που βοηθάτε τα στρατεύματα να απαλλαγούν από την CABAL, όπου αυτό είναι δυνατόν.
Η δυστυχία που προκλήθηκε από τη διεφθαρμένη ΕΕ, θα οδηγήσει τους λαούς της Ευρώπης να ζήσουν αδελφωμένοι με ειρήνη και ευημερία.
Η αφθονία και η ευτυχία τότε, θα αποτελέσουν πλέον το νέο δεδομένο.
Τα βιβλία της Ιστορίας θα πρέπει να ξαναγραφτούν.
Πηγή: ΒΕΤΕΡΑΝΣ ΤΟΥΝΤΑΙΥ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ:

17 σχόλια:

  1. Είχα άδικο ;
    Να ενημερωνεσθε συνέχεια.
    Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές.
    Όποιος θέλει να ξερή τι του γίνεται.
    Άσε τους άλλους που δεν θέλουν να ξέρουν.Δικια τους επιλογή.
    Σας το γραφή :ποιοι νόσησαν από ΚΟΡΑΝΑΙΟ ;
    Όντως ,χτύπησαν την μαύρη αστοκρατια ,δηλαδή ,ΕΡΠΕΤΙΚΑ ,σατανικά ,αιμοβοριλα.Εκει που τα "δικά μας"ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ ,έτρεχαν στις επαυλαρες β.ιταλιας.
    ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ.
    ΕΛΑ ΔΩ ΡΕ ΜΠΙΝΕ !
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑ ;
    ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ;
    ΣΟΥ ΈΚΑΝΑ ΚΆΤΙ ;
    ΕΣΎ ΡΕ ΦΡΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΒΕΛΟΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ;
    ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΗΓΗΘΩ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ.
    ΕΊΠΑΜΕ :
    1.ΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.
    2.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΟΜΕΛ.
    3.ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΚΕΣ.
    ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΕΡΙ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ Η ΝΕΣΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Γ@ΜΗΜΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΎ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΟ ΘΑ ΦΥΓΗ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΔΟΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ; Ή ΘΑ ΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙΚΟ ;
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΛΗ ΧΑΣΑΝ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ;
    ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΤΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ;
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηγγικεν η ωρα! Συμφωνα με το κατα Μαρκο ντε Σαντ ευαγγελιο "Το πεος γαρ εγγυς". Ελευθερα μεταφραση κατα ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ "Μπηκαμε στ΄Αλωνια".

    https://twitter.com/zeringue_e/status/1265835937231245313/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως τον κο Ahoy!

      Σε σκεφτόμουν σήμερα, για να μού έρθει έμπνευση στην ανάρτηση "Πρώτες σφαλιάρες Τραμπ..."
      🤣

      Διαγραφή
  3. ολα αυτα τα πιστευω και μακαρι Ο ΘΕΟΣ να βοηθησει αυτους που παλευουν για το καλο
    μια απορια εχω μονο
    πως ειναι δυνατον ο προεδρος της αμερικης μαζι με τον προεδρο της ρωσιας
    να ανεχονται τους δημοσιογραφους-λακεδες των ερπετων
    να τους βριζουν συνεχεια και δεν τους διαλυουν μεσα σε μια στιγμη?
    αν το κανουν αυτο κατα την ταπεινη μου αποψη
    απομονωνουν την προσβαση των σατανιστων προς την κοινη γνωμη που θελουν
    να δειχνουν τον προεδρο ως μη φερεγγυο προσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσω των ΜΜΕ όλο και περισσότερο ξεσκεπάζονται οι εχθροί του ανθρώπου. Βγάζοντας από τη μέση με βίαιο τρόπο το ξεπουλημένο δημοσιογραφικό σύστημα θα δικαιώσουν τους εχθρούς τους που τούς λένε ακροδεξιούς ναζί, ενώ ναζί είναι εκείνοι.
      Υπομονή! Και με τον σταυρό στο χέρι θα αποδειχτεί ότι ο σταυρός είναι το καλύτερο όπλο.

      Διαγραφή
  4. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ...

    Ο ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΦΟΝ ΛΙΠΠΕ-ΜΠΙΣΤΕΡΦΕΛΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΩΝ ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ ΒΕΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΟΡΑΝΓΙΕ.ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΊΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΝΑΖΙΣΤΗΣ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ,ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΤΑ ΚΆΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ,ΠΑΠΑ ΡΑΤΖΙΝΓΚΕΡ,ΒΑΣΙΛΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ,ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.Ο ΤΥΠΟΣ ΒΙΑΖΕ ΩΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΙ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΠΕΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΩΣ ΤΡΟΠΑΙΟΝ,ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΙΛΑΜΕ.ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΗΚΙ,ΩΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΓΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΎΣΙΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΟΙΚΟ!
    ΗΤΑΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΉ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΗ Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ βασιλική ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.

    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ:ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ...
    ΈΡΧΕΤΑΙ ΘΕΡΟΣ.Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΥΙΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΤΣΗ ΑΠΟΓΟΝΟΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ ΔΑΝΙΑΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ😅😂😅😏(ΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟΝ,Η ΜΙ6 ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΟΛΙΡΑ)ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑ ΧΑΝ ΤΥΠΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΝΥΧΤΕΣ;
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ,ΤΟΜ+ΑΓΙΟΡΙΤΑΣ ΧΑΝΚΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΕ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ....ΣΩΣΤΑ;

    ΚΡΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το site αυτό δεν θα έπρεπε να λέγεται διόδοτος αλλά μουρλό σάιτ.
    Από πού το σκάσατε ρε από το Δαφνί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΙΚΟΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΝΑΛΩΝ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΔΙΟΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Μας αμολυσαν.Φοβηθηκαν.

      Διαγραφή
    3. Έλα..ρε!!οφη !!(22:40..)
      Συρσου μέχρι την τρύπα σου..
      Λουφαξε.. τώρα.. είναι η ώρα για ΑΤΑ...

      Διαγραφή
    4. Χριστιανόπουλο είμαι 11:58 και με τον σταυρό μου που έχει τίμιο ξύλο μάλλον κάτι μικρά φιδάκια σαν και του λόγου σου θα μπουν στις τρύπες τους .
      Αφού χρειάζονται εξορκισμό.
      Διότι εάν δεν τα είχαν καταλάβει τα κακά πνεύματα,θα είχαν τη θεία φώτιση να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη.
      Τελειώνοντας θα σου δώσω μία ευχή, για σένα βέβαια το μικρό κακό φιδάκι είναι κατάρα.
      Στην ευχή του Χριστού και της Παναγίας τέκνο μου.
      Όχι τίποτις άλλο, αλλά για να μην δαιμονίζεσαι Θεοποιώντας τα δουλάκια των υποχθονίων θεωρώντας ότι θα σε σώσουν από τα αφεντικά τους.
      Μάκια!

      Διαγραφή
    5. Προς 30 Μαΐου, 2020 13:54

      Πραγματικά τώρα μπερδεύτηκα. Ποιον βρίζετε; Εμένα ή τον 22:40;

      Διαγραφή
    6. Εγώ αγάπη μου δεν βρίζω ποτέ μου.Με τη διαρκή εξομολόγηση με έχει εγκαταλείψει ο θυμός που εξαιτίας του με έβαζε και έκανα άλλες αμαρτίες(οργή, κακεντρέχεια, ύβρις, εκδικητικότητα,φθόνος, ζήλεια κτλ)
      Μία αμαρτία έδιωξα και γλίτωσα από τόσες άλλες!
      Εγώ είμαι ο 22:40.
      Εσύ σχολιάζεις και ως ανώνυμος 11:58 και μυγιάστηκες κύριε Κανσταντίνε;Αυτό δεν είναι το βαφτιστικό σου; Αυτό να μάθεις να χρησιμοποιείς. Καθώς επίσης και να φορέσεις το βαπτιστικό σου σταυρό.
      Πάντως παντού βλέπετε σαύρες!
      Θα σε στεναχωρήσω που δεν είμαι μία από δαύτες.
      Δεν έχω καμία δουλειά με τα γεννήματα εχιδνών.
      Όσοι είστε βαπτισμένοι χριστιανοί ορθόδοξοι να φοράτε σταυρό.να εξομολογείστε και να κοινωνάτε. Σαύρες δεν πλησιάζουν ποτέ βαπτισμένο χριστιανό ορθόδοξο.
      Έχουν αλλεργία.Φρίτουν.
      Αυτό να το ξέρετε. Πλησιάζουν μόνο όσους δεν έχουν βαπτιστεί διότι δεν έχουν φύλακα Άγγελο.
      Φροντίστε να συμμετάσχετε στα μυστήρια της εκκλησίας για να δείτε μία άσπρη μέρα. Μόνο ο Χριστός θα σας την δώσει.
      Και σταματήστε να θεοποιείτε τον κάθε Τραμπ.
      Τη δουλειά του αυτός τη δουλειά σας και εσείς.
      Εξάλλου ο χρόνος είναι αυτός που ξεσκεπάζει τα πάντα.
      Η καταιγίδα θα γίνει πραγματική καταιγίδα κι αν δεν αλλάξετε μυαλά θα πέσει και στα δικά σας τα κεφάλια.
      Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω.

      Διαγραφή
    7. Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό ότι δεν σχολίασα ως ανώνυμος 11:58. Μπήκαν κι άλλοι στο χορό των σχολίων αυτών, από ό,τι φαίνεται. Θεοποίηση του Τραμπ δεν έχω κάνει, απλά έχω ελέγξει από κάθε άποψη την περίπτωση αυτή και σιγουρεύτηκα ότι δεν πρόκειται για εναλλακτική οδό των γνωστών σατανικών μας εχθρών. Η επικράτηση του στα πράγματα και η επόμενη εκλογή του θα φέρει παγκόσμιες αλλαγές που θα ευνοήσουν ταλαιπωρημένες χώρες όπως την δική μας, να ξαναποκτήσουν την εθνική τους κυριαρχία και να γλυτώσουν την ισλαμοποίηση που ορέγεται ο σατανάς.

      Να είστε καλά κι εσείς κι εμείς, να ξεπεράσουμε όλους τους κινδύνους.

      Διαγραφή
  6. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .29/5/2017.
    ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Ο ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .
    256ος σε συγγενεια ο γλυξμπουργκ με την ελισαβετ .
    χαχαχαχαχαχα!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή