«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Είναι να μην μάς κάτσει κάποιος στο μάτι.. 🤣

11 σχόλια:

  1. Βρε σας λέω !πάρτε τα ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΑ !
    ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ,ΤΣΑΑΑΦ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ,ΠΡΙΙΙΙΤ ,ΤΕΖΑ Ο ΟΦΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ;
    -ΕΙΣ ΟΙΩΝΌΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ,ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ;
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
    - Σιγα μωρέ ,για μια σημαία κάνετε έτσι ;
    -σιγα μωρέ για ένα όνομα κάνετε έτσι ;
    -σιγα μωρέ ,για μερικά μέτρα κάνετε έτσι ;
    ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ !
    ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ;
    ΑΦΟΎ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.
    ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΑ .
    ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΙΠΑΜΕ :ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΔΕΝΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ !
    ΤΣΙΦΤΙΚΟ ΠΡΑΜΑ !
    ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΟ.
    Α ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΣΤΗΒ !
    (Ο ΣΤΗΒ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ seals ).ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ :
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΜΜΜΜΜΜ !ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΟ !
    ΔΕΝΔΙΑΣ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ :ΔΕΝΔΡΟΓΑΛΙΤΣΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ;
    ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ !
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα προσπαθούν τώρα να πουν δικαιολογίες της δεκάρας οι νεοδημοκράτες με τον συριζα απέναντι να κάνει επίσης φτηνιάρικη αντιπολίτευση για το θεαθήναι.
    το πιο τραγικό που αναδεικνύει η τουρκική ενέργεια η συγκεκριμένη, είναι όχι πως έκλεψε 30-50 στρέμματα σιγά το σημαντικό αλλά το ότι επιχειρεί να δημιουργήσει προβλήματα μέσω τετελεσμένων όπως και στα ίμια.
    υποτίθεται πως συνάπτονται συμφωνίες με σκοπό την ξεκαθάριση κάποιων πραγμάτων.
    όταν βλέπεις τα συμφωνηθέντα(εδώ ο καθορισμός των χερσαίων συνόρων κατά μήκος της ροής του έβρου)να παραβιάζονται ωμά και αναίσχυντα ποιος είναι τότε ο λόγος να γίνονται συμφωνίες;ποιο το νόημα να γίνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτο κρυφή επιθυμία κάποιων;;Αιδώς νεοέλληνες.Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κρυφή επιθυμία των 300 της βουλής + 1 στο προεδρικό μέγαρο. Αυτών όλων.. αυτή είναι η κρυφή τους επιθυμία. Να ξανακάνουν την Ελλάδα οθωμανική επαρχία και να κρατησουν και τις θεσούλες τους παριστάνοντας τους έπαρχους.

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη βρε Κώστα σψστά ναι μεν αυτά που γράφεις αλλά δεν χαρακτηρίζεται ως υπερβολή δηλώνοντα; πως η ελλάδα θα καταστεί οθωμανική επαρχία με αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας;
      Μα η τουρκία για ποιον λόγο να κατακτήσει την άρτα η την λάρισσα και για ποιον λόγο να υπάρχει αυτοκράτορας με πασάδες και κοτζαμπάσηδες στην σημερινή εποχή;
      ξαναγράφω.μήπως είναι υπερβολή όλα αυτά;

      Διαγραφή
    3. Βρε θα μάς τρελλάνετε;; Ο ίδιος ο Ερντογάν δεν αποκαλεί τον εαυτό του Σουλτάνο; Δεν λέει ότι θα κάνει τζαμί την Αγιά Σοφιά; Η δική μας κυβέρνηση δεν το βλέπετε πώς τον προσκυνά; Ισλαμικά χωριά δεν στήνει, για να σουρτουκωθούν για πάντα και να γεννοβολήσουν ώστε να γίνουν περισσότεροι από εμάς και να μάς παίρνουν τα κεφάλια με την σαρία που θα επιβάλλουν;;..
      Σού φαίνονται όλα αυτά επιστημονική φαντασία; ..ή εγκεφαλικό παραλήρημα δικό μου..
      Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να τα κατανοήσεις.. κινδυνεύεις να βρεθείς χωρίς κεφάλι.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή θα γίνει η ελλάδα επικράτεια της τουρκίας και θα αναβιώσουν οι πασάδες και οι βεζύρηδες;η μήπως θα αλλάξει το πολίτευμα της τουρκίας σε μοναρχία με την κατάργηση του δικού τους συντάγματος;
      το ορθό από ένα σημείο και ύστερα χάνει το νόημα του.
      οταν θέλει κάποιος να αναδείξει και να παρουσιάσει εκείνα που συμβαίνουν στην πραγματικότητα οφείλει να μην πετάει υπερβολές και να μην μπαίνουν σάλτσες διότι το περιεχόμενο καταλήγει κατά αυτόν τον τρόπο τραγελαφικότητα.
      ναι ισχύει πως η χώρα ισλαμοποιήται και ίσως να κρύβονται πολιτικά σχέδια από πίσω αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως από εκεί και ύστερα τώρα αν υπάρχουν οι ισχυρισμοί πως η τουρκία τάχα θέλει να κατακτήσει τα....ζαγοροχώρια χάνει το δίκιο του όποιος τα λέει.
      Οι ένοχοι για την όποια κατάσταση(δντ,λαθρομεταναστευτικό,διαφθορά,σκάνδαλα κλπ.) πρώτα-πρώτα υπεύθυνη είναι η πολιτική ηγεσία και ο κόσμος που τους εκλέγει και ύστερα έπονται οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
    5. Με τί ακριβώς τραβάς ζόρι δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι δυνατόν λέγοντας "Νεο-οθωμανική επαρχία" (κοτζάμ "Νέο" βγάζει μάτι εντωμεταξύ) να εννοούμε πασάδες, κοτζαμπάσηδες, βεζύρηδες με την παλιά έννοια;

      και δεν είπαμε ότι "θα" γίνει. Για το όνειρο κάποιων μιλούσαμε, που με το όνειρο θα μείνουν, γιατί έρχεται στην Ελλάδα η σφαγή του Δράμαλη.

      Διαγραφή
    6. δυστυχώς κάποιοι το έχουν στο μυαλό τους πως η τουρκία θα πάρει τα γιάννενα και το αγρίνιο.ο κόσμος γενικά τρομοκρατείται,πανικοβάλεται,και πιστεύει κούφιες φαντασιώσεις.
      εγώ θεωρώ πως κυρίως είναι θέμα της άχρηστης πολιτικής ηγεσίας χωρίς να αποκλείεται να κρύβονται από πίσω συμφέροντα.
      για παράδειγμα στο μεταναστευτικό όλες η χώρες της εε έχουν κλείσει τα σύνορα τους πλην της ελλάδας.τι διδάσκει;ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

      Διαγραφή
    7. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;

      ΛΑΘΟΣ!!

      ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

      ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ!

      Διαγραφή
  4. Έχουν επιθυμίες ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,τα γιουσουφακια της βολής ;
    Έμαθαν ποτέ ,το λεπιδι που'ριξε ο Μωάμεθ στην οικογένεια Λουκά Νοταρά ;
    ΑΛΛΑ....
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΕΧΘΕΙΣΕΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
    ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ ,ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    ΡΕ !ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΈΣΑ ΣΟΥ , ΆΣ'ΤΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή