«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νικόλαος Μαυραγάνης: "Ναι, θα αποθηκεύονται πληροφορίες σε έναν μηχανισμό νανο-σφαιριδίων, τα οποία θα εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα με το εμβόλιο" !!!!



Ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νικόλαος Μαυραγάνης, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο του mydimosio.gr Γρηγόρη Μπακλώρη και συζήτησε για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό, αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους χειρισμούς των ΑΝ.ΕΛ εκείνες τις κρίσιμες ημέρες.

Ο πρ. υφυπουργός απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον εμβολιασμό και το βιοτσίπ ελέγχου, δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Όσον αφορά τον ιό τον ονόμασε ιό της φτώχειας, όπου και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, οι νεκροί από την πείνα και την ένδεια θα είναι πάνω από 130 εκατομμύρια άνθρωποι.

Επιπλέον μίλησε αναλυτικά για την περίοδο όπου και ήταν στην κυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ. και συγκεκριμένα για την στάση που κράτησε απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν παρέλειψε φυσικά να απαντήσει για την κατάσταση στον Έβρο και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, καθώς και για το αν θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές εάν και εφόσον γίνουν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:





mydimosio.gr

11 σχόλια:

  1. https://newsthessaloniki.gr/dr-maikovits-oli-i-alitheia-gia-ton-koronoio-ypoklinomaste-sti-gennaiotita-aytis-tis-gynaikas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τιποτα δεν θα γινει ==== θα τους προλαβουν τα γεγονοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δειτε και στην ιστοσελιδα γιωργος θαλασσης και τρελογιαννης εναν ακομα επιστημονα που λεει την αληθεια ξεκαθαρα για τον ιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ14 Μαΐου, 2020 15:13

    Άντε πάλι κέρδισες τα μέγιστα μ΄αυτήν την ανάρτηση είσαι γάτος με πέταλα.Πληροφοριακά και μόνο μας δίνειςόπλα για αντίδραση και καλύτερη ενημάρωση των αγελαδοελλήνων φραπιεδασμένων και ησύχως δειπνούντων και κοιμωμένων συμπολιτών μας.Και πάλι σου εύχομαι υγεία και δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε μου, και μην μού κάνεις ξανά τόσες φιλοφρονήσεις μην καβαλήσω κανα καλάμι..🙂

      Διαγραφή
  5. Δεν αηδιαζεις να βλέπεις πρώην σφουγγοκωλαριους του Τσίπρα να βγαίνουν κατόπιν εορτής να το παιζουνε πατριώτες και επαναστατες? Ή μόνο εγώ το έχω αυτο το συναίσθημα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νανοσφαιριδια να γεμισει ο απαυτος τους που δεν εχει πατο....ευχαριστουμε για την ενημερωση...ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΠΑΝΙΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΙΟΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΧΩΡ, Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 300χιλ άνθρωποι(0.00004 του παγκόσμιου πληθυσμού) πέθαναν λόγω της "πανδημίας", τα μέτρα που προτείνει ο ΠΟΥ θα στοιχίσουν τη ζωή σε 130.000.000 ανθρώπους, εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτός ο οργανισμός σχετίζεται με την υγεία, δεν καταλαβαίνω πως πρόκειται για συμμορία κακοποιών που πρέπει να καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς.


    Νανοσφαιριδια.. εννοεί τα εννιαβολα ,και τα μονοβολα που θα καρφώνονται στο τομαρι τους!!


    😂😂😂😂😂😂😂😂

    Με πολύ Λαβ!! ματς μουτς!! φιλάκια!! Γκαΐς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή