«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑ (βίντεο)

του Angelo Karageorgos

Mια φορά κι έναν καιρό...



Μια φορά κι έναν καιρό, φίλοι μου, σε ένα τόπο μακρινό, ήταν ένας βασιλιάς που κάθε μέρα του άρεσε να αλλάζει ρούχα. Όταν κάποιο καιρό έφτασε στο σημείο κανείς ράφτης να μην μπορεί να του ράψει ρούχα που να τον ικανοποιούν, προσέλαβε δυο απατεώνες που παρουσιάζονταν σαν ράφτες. 

Αυτοί του υποσχέθηκαν ότι θα του ράψουν ρούχα με τέτοιο ξεχωριστό ύφασμα που μόνο οι άξιοι και έξυπνοι θα μπορούσαν να τα βλέπουν... Μετά από πολλά χρόνια θυμήθηκα το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και μου φάνηκε εντυπωσιακό το πόσο επίκαιρο αλλά και σοφό είναι. 


 Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα https://www.paidika-paramythia.gr/sto... Ενημέρωση για τον κορωνοϊό | Τσιόδρας - Χαρδαλιάς 21.05.2020 https://www.youtube.com/watch?v=5-TQ9... Tens of thousands of coronavirus tests have been double-counted, officials admit https://www.telegraph.co.uk/global-he... Bill Gates and Richard Branson are betting lab-grown meat might be the food of the future https://www.cnbc.com/2018/03/23/bill-... Second more deadly wave of coronavirus expected 'to hit Europe this winter' https://www.telegraph.co.uk/news/2020... Απορρίπτει ο Σ.Τσιόδρας τον εθελοντικό εμβολιασμό: «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, όχι όπως με τον Η1Ν1» https://www.pronews.gr/ygeia/880375_s... Θεοχάρης: Χωρίς τεστ και καραντίνα οι τουρίστες από το εξωτερικό – Ολο το σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού https://eleftherostypos.gr/politiki/5... Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της https://www.protothema.gr/life-style/... ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ή θα κάνουν τεστ εθελοντικά οι εργαζόμενοι του λιανικού εμπορίου ή θα το επιβάλλει το κράτος https://www.tothemaonline.com/Article... (Eυχαριστούμε την Κέλυ) Σάλος στη Νιγηρία: «Ο Μπιλ Γκέιτς έδωσε 10 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού» https://www.pronews.gr/kosmos/diethni... BREAKING – Madagascar President, Andry Rajoelina Calls On African Nations To Quit The WHO (Read Reason) http://salonedaily.com/2020/05/16/bre... (Ευχαριστούμε τον Δημήτρη) Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Τανζανίας υπόσχεται να παραγγείλει ρόφημα που «θεραπεύει» https://www.huffingtonpost.gr/entry/k... Burundi expels WHO officials coordinating coronavirus response https://www.aljazeera.com/news/2020/0... 

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ 

Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com


4 σχόλια:

  1. προσευχομαι στον ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καποια μερα το καθαρμα που εστησε ολο αυτο το θεατρο με τα χρυσοπληρωμενα φερεφωνα τους δολοφονους γιατρους
    και τις πολιτικες μαριονετες των χωρων
    τους αμετανοητους αυτους εγκληματιες της ανθρωποτητος
    που παρολο οτι βλεπουν πως κανενας δεν τους πιστευει
    εξακολουθουν να σπερνουν
    τον τρομο ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    να οδηγηθουν στη πραγματικη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    δηλαδη στα ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    και τοτε ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 22:56 ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ.
      ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ. Η ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  2. Θελω να του κάνω ενεση του βασιλιά!!
    Για τον κορωνοΐο..και να τον πάω.. ΑΤΑ.ΜΑΜ. ΚΑΚΑ.ΚΑΙ ΝΆΝΙ!!
    😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιμένει ο ιερό ψεύτης !
    Της ψ@λης του το χαβά !
    Ρε γκαζοντενεκε της νέας τάξης !
    Ότι ξοδέψετε από το εθνικό υστέρημα και μας κατά χρεωσετε ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΧΕΡΙ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ.
    ΝΟΓΑΣ ΜΠΟΥΦΟ ;
    Ή ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ;
    ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή