«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ !!



ΦΕΚ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ 

 

Σύμφωνα με το νέο νόμο 4675/2020 - ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 εφόσον δοθεί οδηγία υποχρεωτικού εμβολιασμού από διεθνή ή ελληνικό οργανισμό, οφείλουν όσοι θεωρηθεί απαραίτητο να δεχθούν τον εμβολιασμό. Όσοι αρνηθούν θα φυλακίζονται, σύμφωνα με το άρθρο 284 του νέου ποινικού κώδικα που βγήκε πριν αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Το άρθρο 284 προβλέπει:

 1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παραβίαση αυτή είχε ως συνέπεια να μεταδοθεί η ασθένεια σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
2. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.
Το θέμα είναι ποιος θα εγγυάται για την υγεία μας από τις τυχόν παρενέργειες των εμβολίων και ποιος θα φυλακίζεται αν τυχόν πάθει κάτι κάποιος από ένα όχι καλά δοκιμασμένο εμβόλιο. Ακούμε στην τηλεόραση, ότι για τον COVID 19 και γενικά για ένα ιό, ένα εμβόλιο χρειάζεται τουλάχιστον ένα και πλέον χρόνο δοκιμών. Μετά βγήκαν και μας είπαν ότι σε δύο μήνες μπορεί και να το έχουν έτοιμο. Ποιόν να πιστέψουμε;;;

Ο νέος νόμος λοιπόν προβλέπει (κατά λέξη) ότι:

 Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.
Δείτε το σχετικό ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ που αφορά τους πάντες. Υπογράφτηκε από βουλευτές οι οποίοι είναι παράνομοι αφού ουδέποτε έχουν συσταθεί σε σώμα Βουλής και δεν είναι οι ίδιοι νόμος ΦΕΚ του κράτους προκειμένου να νομιμοποιούνται να νομοθετούν
έχουν δώσει μόνοι τους ασυλία στον εαυτό τους και με αυτόν τον τρόπο ανενόχλητοι παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα, καταπατούν ανενόχλητοι  τα δικαιώματα του Ανθρώπου και επιδίδονται σε εκτέλεση εγκληματικών πράξεων εναντίον των πολιτών και του λαού που δήθεν αντιπροσωπεύουν!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ! 
 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ! 

 

 gaiadimitraartemis.blogspot.com

 

12 σχόλια:

  1. Μερικες παρατηρησεις επι του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμου:1)Αντικειται στην δημοκρατικη δεοντολογια, στην λογικη, στο Συνταγμα, στα ατομικα δικαιωματα, ακομα και στον ορκο του Ιπποκρατη αν θελουμε να διατηρουμε καποιες κοκκινες γραμμες ασφαλων παραδοχων ως θεμελια της ανθρωπινης συμβιωσης 2)ΑΝ υποθεσουμε οτι η "πανδημια" αυτη ειναι κατασκευασμενη απο παρανοικους που θελουν να εκβιασουν και να χειραγωγησουν πολιτικα την ανθρωποτητα τοτε καλο ειναι να ξερουμε οτι η δυνατοτητα ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ που διαθετουν ειναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ. 3)Η κυριοτητα και η χρηση του ανθρωπινου σωματος ειναι ενα δικαιωμα ακραιφνως εξατομικευμενο και συνιστα ΑΥΤΑΞΙΑ!!! Δεν υποκειται δηλαδη στην αρχη της πλειοψηφιας ουτε μπορει να ειναι αντικειμενο συζητησης. Ουδεις και για οποιαδηποτε λογο εχει το δικαιωμα να επεμβαινει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο ανθρωπινο σωμα, να το καταλαμβανει και να το βιαζει παντοιοτροπως. Ειναι ΥΒΡΙΣ αυτο για οσους δεν ειναι αυτονοητο!!! 4)Η προαιρετικοτητα του εμβολιασμου ειναι συναρτηση της εμπιστοσυνης των πολιτων στην Ιατρικη Επιστημη και κατα ποσο αυτη λειτουργει η οχι ως Δουρειος Ιππος των πρακτικων χειραγωγησης. Και προς στιγμη νομιζω η συντριπτικη πλειοψηφια των μορφωμενων και σχετικα ανεξαρτητων οικονομικα πολιτων αυτων δηλαδη που μπορουν να εχουν μια πιο ολοκληρωμενη οπτικη και δεν εκβιαζονται απο το συστημα ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οικοδεσπότα!

    Τί χολοσκάτε;

    Κι εμείς, οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες, έχουμε παρόμοιο ΦΕΚ γιά τις μουτσούνες αυτωνών: όποιος αρνείται να κρεμαστεί, θα θανατώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@
    ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ,ΣΚΑΤΟ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΊΝΑ.
    ΝΟ PROBLEM.WE CAN TO THAT VERY EASY.
    Κάποια στιγμή θα χτυπήση το τηλέφωνο σας και θα το ακούσετε :
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ηχητικο που συνοδευει το σχολιο του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    https://www.youtube.com/watch?v=exnaY0l4XsM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ (ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ . ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ . ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΟ ( ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ -ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ) ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ . ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμβολιο!!
    Εμβόλιο!!
    Εμβόλιο!!

    Έρχομαι!! να με εμβολιασετε!!
    Ποιός,θα μου κάνει την Ενεση;;

    0. Τσιορνιος;;
    Ο ίδιος;;

    Και που;; θα μου την κανει??
    Θα πονεσω;;

    Μόνο..
    Να είμαστε μόνοι!!
    γιατί είμαι..
    Ντροπαλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ.07 Ιουνίου, 2020 01:13

    Δεν ειναι προδοτες αυτοι.
    Οι Ελληνες ΚΑΙ ΟΙ Ελληνιδες ορθοδοξοι χριστιανοι, ο καθενας και καθε μια ξεχωριστα με την συνειδητη ψηφο τους, ειναι η αιτια που τα παραπανω επωνυμα τομαρια κανουν οτι κανουν.

    Πολλοι απο δαυτους, κατα χρονικα διαστηματα ομολογησαν πιστη στο διαβολο,ον καμερα λεγοντας ασυστολα πως...<>
    οι ορθοδοξοι χριστιανοι ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες της ιδιας τους της πατριδας.
    Ειναι αυτοι που δεν τολμουν να πουν πως<>και παρεδωσαν την χωρα στο σατανα και στους υπηρετες του.
    Λαμογια και αλητες της καθημερινοτητας,Θεουσες χωρις Χριστο στην καρδια....Απατεωνες και απατεωνισες που χωρις δευτερη σκεψη θα βλαψουν, θα πουν ψεμματα, θα ταπεινωσουν, θα ρημαξουν. Αλλα ετσι ειναι.
    Πως να μην προδωσουν οι πολιτικοι μιας χωρας την πατριδα τους οταν οι ιδιοι οι πολιτες προδιδουν καθε μερα ο ενας τον αλλο?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΤΟΤΕ,,,, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ

    7 Ιουνίου, 2020

    Πατριώτες στα χέρια σας κρατάτε μια κάρτα ψεύτικη που λέει κορονοϊος, από την πίσω μεριά της κάρτας λέει Έλληνες με την δική σας δειλία του φόβου του κορονοϊου θα σας θάψουμε!

    Οι 10 ρήτρες ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

    http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2020/06/%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%91.jpg?resize=640%2C360

    Σάββατο, 06-Ιουν-2020

    Οι 9 συν 1 ρήτρες για να έρθουν τα 32 δισ. ευρώ – Τέλος χρόνου το 2022 για να μην χαθούν κονδύλια

    https://www.capital.gr/oikonomia/3459153/oi-9-sun-1-ritres-gia-na-erthoun-ta-32-dis-euro-telos-xronou-to-2022-gia-na-min-xathoun-kondulia

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

    Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας

    https://www.liberal.gr/news/diadiloseis-se-olo-ton-kosmo-kata-tou-ratsismou-kai-tis-astunomikis-bias/306289

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΠΑΝ : ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ ) …….

    Economist-Ντομπρόβσκις-Σεντένο:Τα κράτη-μέλη να δείξουν ευελιξία για συμφωνία με το Ταμείο Ανάκαμψης

    5 Ιουν 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=Ea2IIsazPUY&feature=emb_title

    http://arxaiaithomi.gr/2020/06/07/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%ac/

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή