«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ - του Angelo Karageorgos

Σχόλιο Διόδοτου: Το σημερινό βίντεο του Άγγελου Καραγιώργου ,το διέγραψε από τον λογαριασμό του το YouTube. Και είναι απόλυτα λογικό με αυτά που λέγονται στο βίντεο. Eμείς, το πήραμε από το brighteon (εδώ) και το φορτώσαμε στον blogger. Πριν το δείτε, ακούστε πρώτα ένα εορταστικό  🙂 μήνυμα από τον Άγγελο.




Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

 

 

 ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ

Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για τα επεισόδια στην Αμερική και για τις οργανωμένες και δικτυωμένες διακρατικές ομάδες που δείχνουν να τα κινητοποιούν και τσουπ, το μήνυμα παρεδόθη και στην Ελλάδα μεταξύ άλλων.

Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης παντού ταυτόχρονα "πάλλονται" στους copy-paste αντιρατσιστικούς διθυράμβους ενώ οι αντίστοιχες πολυεθνικές εκφράζουν έντονα την αλληλεγγύη τους με το ίδιο ακριβώς hashtag.
Αρχίζει καθόλου να σου θυμίζει τη μέθοδο προώθησης Κορονοϊού αλλά με διαφορετικό συναισθηματικό προγραμματισμό;

Fearing Civil War, Prominent NY Rabbi Suddenly Urges American Jews to Leave for Israel https://www.breakingisraelnews.com/149440/fearing-civil-war-prominent-ny-rabbi-suddenly-urges-american-jews-to-leave-for-israel/

WTF!! GEORGE FLOYD THE PORNSTAR MUST SHARE!! https://www.bitchute.com/video/cObzLOhfJtJX/

George Floyd - No EMT’s?! https://youtu.be/jb9qlQl_KGM

Two arrested as Black Lives Matter protesters and police clash by Downing Street: https://metro.co.uk/2020/06/03/two-arrested-black-lives-matter-protesters-police-clash-downing-street-12800989/ Race and Hispanic Origin of Victims and Offenders, 2012-15. (Violent victimizations, by victim-offender relationship and race table 4 page 5) https://www.bjs.gov/content/pub/pdf/rhovo1215.pdf

ME TO NA MOIΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com




16 σχόλια:

  1. Κύριε Κώστα-Διόδοτε,

    ήθελα να αφήσω ένα σχόλιο για να δηλώσω εδώ ότι υποκλίνομαι στην μεγαλοκαρδία και την καλοσύνη σας. Ευχαριστώ παρα πολύ. Μια μέρα που το σύστημα με χτύπησε εσείς βρήκατα τα link και όλα και παρουσιάσατε το έργο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Να είστε πάντα καλά!

    Με μεγάλη εκτίμηση,
    Αγγελος Καραγεώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να είμαστε όλοι μας παιδί μου, και να αγωνιζόμαστε για την Αλήθεια και την Ελευθερία.

      Go on!

      ΥΓ.
      Πρέπει να σού πω πως έριξα τρελλό γέλιο μόλις ανέφερες την λέξη franchise 🙂

      Διαγραφή
  2. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. (Αντε και στα δικα μας) // ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, για να πεσει ο ΤΡΑΜΠακουλας που τα εβαλε με τους σατανιστες και το Εβραιο-πουστο-λεσβιακο παρακρατος της Αμερικης (μαλιστα χθες τον καλεσαν να παραιτηθει). ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΖΙ (όπως παντα και παντου). Όπως στην κομουνα του Παρισιου, οπου οι κο-μουνι-στες φυλαγαν την τραπεζα του Εβραιου Ροτσιλντ. Ο κο-μουνι-σμος εχει ιδρυθει από Εβραιους, για να εκμεταλευοντε το φτωχο εργατικο δυναμικο, γι’ αυτό δεν θα ακουσετε ΠΟΤΕ κο-μουνι-στη να λεει κατι εναντιον των Εβραιων // Αμερικη: ενα οργιο βιας στο ονομα της βλακειας και του δηθεν αντι-ρατσισμου. Ειναι γεγονος ότι οι Αμερικανοι ειναι από τους μεγαλυτερους πτωματοφαγους της Γης (μαζι με τους Γερμανους, του Ελληνες κλπ). Αρα ειναι από τους πιο ηλιθιους λαους στον κοσμο. Τους ανεβαζουν όμως οι εγκεφαλοι που μαζευουν από όλα τα κρατη της Γης // Οι Αμερικανοι πληρωνουν λιγα από τα πολλα και φρικτα εγκληματα που εχουνε κανει κατά καιρους εναντιον των διαφορων κρατων της Γης (παντα με το προσχημα της πουτανας της δημοκρατιας και παντα υπο την τρυφερη καθοδηγηση των ερπετικων Αγγλο-σαξονων και των σφωγγοκωλαριων Εβραιων, που παντα κυβερνουσαν αυτό το κτηνωδες κρατος) // Ηδη την γιαγια Ευρωπη κυβερνα μια αρχι-λεσβια (Μερκελ). Το ψυχανωμαλο Εβραιο-πουστο-λεσβιακο κυκλωμα, θελει να βαλει αλη μια λεσβια να κυβερνα την Αμερικη // Η Ευρωπαηκη Κεντρικη Τραπεζα (Ε.Κ.Τ.) το τελευταιο τριμηνο τυπωσε ΤΕΣΕΡΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. Για τους λησταρχους τραπεζιτες, τους απληστους εργολαβους και τα πλουσια λαμογια (όπως παντα). Και αμα δει κανα ευρω η φτωχολογια, να μας στειλει εμαιλ // Οσον αφορα τα δικα μας μασκαραλικια, οι Τουρκαλαδες βρηκαν τρομοκρατημενα ελληνικα πολιτικα τσουτσεκια και αλωνιζουν. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ (Κολοκοτρωνης) // Η Εβραιο-Σιωνιστικη εταιρεια KKR (ναι, αυτή που εχει την Singular Logic που βγαζει τα μαημου εκλογικα αποτελεσματα στην Ελλαδα) ειναι αυτή που χρηματοδοτει την παγκοσμια τρομοκρατικη προπαγανδα για τον κορονο-ιο. Στην Ιαπωνια τους καταλαβαν και τους ειπαν να τα μαζεψουν μεσα σε 48 ωρες και να τσακιστουν να φυγουν. Αλα η Ιαπωνια ειναι κρατος, δεν ειναι Ορθοδοξο Χριστιανικο τετοιο . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρίνω από την αθυροστομία.. πάει χάλασες κι εσύ. Αυτά παθαίνει όποιος κάνει παρέα μαζί μας..🤣

      Διαγραφή
  3. Οι οπιοι 'κανονες' του καθε μεσου δικτυωσης ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι θα πρεπει να ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΔΙΩΣ αλλα και στην ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.Εφοσον η τελευταια ειναι συνταγματικη εξυπακουεται. Δεν μπορεις να εχεις 'κανονες' που ειναι αντιθετες ας πουμε με την συνταγματικα κατοχυρωμενη ελευθερια του λογου!!! Η επαρση η αμετροεπεια αλλα και η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των διοικουντων τα μεσα αυτα νομιζω οτι θα πρεπει να αντιμετωπιστουν νομικα και πολιτικα. Εχουν ξεφυγει εντελως!!! Απο την αλλη δεν υπαρχει σημαντικος αντιλογος οταν η αποθεωση της ισχυος και η λατρεια των διαδικτυακων τερατων εχει χτυπησει κατακορυφα την νομικη παιδεια, την κατεστημενη δημοκρατικη μορφωση των νεων γενεων και την αντιληψη του μεσου πολιτη περι του μετρου και της αναλογικοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρες σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Το να πάνε οι σκατιφάδες (καί λοιποί μπάχαλοι) καί να κάνουν επεισόδια έξω απ' την Επ-Embassy στη Βασιλίσσης Σοφίας (μία είναι η Πρεσβεία!), δηλαδή να διαμαρτύρονται στο αφεντικό τους, αλλά χωρίς να ξέρουν ούτ' οι ίδιοι ακριβώς το γιατί διαμαρτύρονται, είναι εξ ίσου παλαβό με τις πορείες διαμαρτυρίας των πασόκων καί των συριζαίων, εναντίον νόμων που είχαν ψηφίσει ...οι ίδιοι!!!

    Τί να πείς;!... Απλά ελπίζω η βλακεία να μην είναι κολλητική, διότι τότε ούτε μάσκα μας σώζει, ούτε Τσιόδρας, ούτε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      α) Ναι, πρόκειται περί βλακείας. Είναι τόσο βλάκες, που νομίζουν ότι εμείς είμαστε τόσο βλάκες που θα καταπιούμε ότι αυτοί για κάτι αγωνίζονται.
      β) Το εν Ελλάδι deep state είναι τόσο χαζό, που συμπεριφέρεται σαν να μάς έχει υποτάξει και θα μείνει για πάμπολλα χρόνια στην Ελλάδα. Ενώ στην πραγματικότητα μετράει πια κάποιους μήνες.
      γ) Νομίζουν πως μάς έπεισαν ότι είναι οι μισοί τουλάχιστον στην ελληνική κοινωνία, ενώ δεν ξεπερνούν τις 200.000 ανθρώπους. Απλά πετάγονται σαν την @ουτσα παντού και τρέχουν, γιατί πέφτει χρήμα, σαν στρατιωτάκια παντού, γιατί είναι franchise που λέει κι ο Άγγελος.
      Και δ) διαπίστωση της βλακείας τους: Όταν η Ελλάδα περιέλθει στα χέρια μας, τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς θα νομίζουν ότι εύκολα θα μπορούν να μάς εξαπατήσουν ότι "στην πραγματικότητα ήταν πάντα μαζί μας" και "αγωνίζονταν για τα δίκαια και την Ελλάδα" και άλλες μπούρδες που δεν θα τούς γλυτώσουν από τα καταναγκαστικά έργα, τα νταμάρια στα οποία θα σπάνε πέτρες και τους υπονόμους που θα τούς βάλουμε να τους ξεσκατίσουν και να τούς βλέπουν όλοι.

      Αυτές οι 4 διαπιστώσεις της βλακείας τους προς στιγμήν. Υπάρχουν πάρα πολλές άλλες που θα μπορούσε να εντοπίσει κάποιος αν ασχοληθεί με το θέμα.

      Αν κάποιος φτιάξει κατάλογο με άνω των 10, θα το κάνουμε ανάρτηση, να την έχουν να την διαβάζουν οι βδελυροί, μπας και εγκαταλείψουν την χώρα από τώρα.

      Διαγραφή
    2. "Νομίζουν πως μάς έπεισαν ότι είναι οι μισοί τουλάχιστον στην ελληνική κοινωνία, ενώ δεν ξεπερνούν τις 200.000 ανθρώπους"
      Αληθεια το πιστευεις αυτο; Μηπως εμεις ειμαστε οι 200.000; Για κανε προσθεση ποσοστα σοσιαλιστων-αριστερων-ακροαριστερων-κομμουνιστων; ποσο βγαινουν; Βαλε και τους αντιφασιστες φιλελεδες τωρα.

      Διαγραφή
    3. Αναφέρομαι στους οργανωμένους, που πληρώνονται γι αυτό, που λόγω του χρήματος που ρέει αδρά.. μεταφέρονται αστραπή παντού και φαίνονται έτσι "σαν να υπάρχουν παντού". Μέσα σε αυτούς βάλε και παντός είδους παπαγαλάκια, καναλάρχες, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, πολιτικούς.

      ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΤΕ!

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  5. Λοιπόν !τι έμαθα σήμερα από γυναίκα εργαζόμενη στην δουλειά μου :κουμπάρος ενός ξαδέλφου της απεβίωσε πριν λίγο διάστημα, από παθολογικά αίτια.Ετων 57.
    Μετά από λίγο απεβίωσε και η σύζυγός.
    Οι κηδείες έγιναν δωρεάν του δημοσίου .
    4.000 €.Ο γιος δέχθηκε να πη ότι απεβίωσαν από κοροναιο.Ο σύζυγός κόλλησε την σύζυγό......και τα έξοδα της κηδείας δωρεάν.
    Ονόματα έχω.Ειναι ποντιακής καταγωγής.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ;
    ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ;
    ΠΟΙΟΣ Γ@ΑΜΙΟΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ;
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΚΡΟΦΕΣ :
    ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΟΦΙΔΑ.ΑΠΟ ΔΩ Σ'ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΕΙ Σ'ΕΧΩ ,ΘΑ ΣΕ ΖΑΠΩΣΩ !
    ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ ,ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ,ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΈΣ , ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ,ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΉΣΟΥΜΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φάνε πέοντα άνευ σιέλου!

      Διαγραφή
    2. ε ε σιγα που θα τους δωσεις και τετοια χαρα..... χοντρο σιδερενιο λοστο 1,5 μ. σε σχημα πεους μεχρι το ορθον .....χαχαχαχαχα......ΣΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  6. Αυτη ειναι η ατζεντα που ξετυλιγεται με βια στην Αμερικη. Εκει ομως βρηκε σθεναρη αντισταση απο τον Τραμπ που το παλευει με τ΄αγρια θηρια στα ισια. Εδω αγορασαμε απο σβερκο πλερια λαικια δημοκρατια και μας εκατσε στο σβερκο η Ευθυμιοπουλου.

    https://twitter.com/BirdieMarie1/status/1268698010768289793/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω και συνέχεια !
    Το διηγήθηκα σε κοπέλα ,πελάτισσα ."Το ξέρω ,μου λέει.Και σε εμάς το ίδιο .Στην Κοζάνη .Σε πέντε.
    Λοιπόν !
    Πόσο ηλίθιοι είναι !
    Δεν ξέρουν ότι αυτά βγαίνουν στην φόρα ;
    Δεν ξέρουν ότι όλες οι υπηρεσίες ....τους παρακολουθούν ,τι λένε ,τι κάνουν ,που κλάνουν ,τι πίνουν...
    Πόσο μαλακας πρέπει να είσαι για να χειρίζεσαι τις ζωές ανθρώπων με πρόστυχο τρόπο ;
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΘΑ ΕΛΘΗ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΚΛΟΥ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΟΡΣΈ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΕΧΩ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ.
    ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ Ε ;
    ΕΣΥ ΡΕ ΙΕΡΟ ΨΕΥΤΗ !ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣ !
    ΕΣΕΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΌΡΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ !
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ !ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΎΣΗ ;
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΤΟ ΝΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ ;
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;;
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ;;;
    ΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΡΟΥΜΠΟΣ !
    ΟΟΟΥΩΩΩΧΟΥ ΤΟ ΜΟΥ !
    ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΙΔΟΤΟΜΑΡΑ.
    ΦΤΟΥ !ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ !
    Ο ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΗΔΕΙΕΣ.
    ΜΜΜΜΜ...ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑΝΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΕΠΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΘΥΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή