«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Άλλο ένα περιστατικό που ξεβρακώνει όλο το ανθελληνικό κυβερνητικό σύστημα, που θέλει να μάς αντικαταστήσει με αφροασιατικά σκουπίδια.

7 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. Ακουμε ένα σωρο οικονομικες μπουρδες για το δημογραφικο, αλα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δινει πρακτικες λυσεις // ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ: κανουν συμβαση δυο-τρια χρονια με ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ, πανε στην Απωνια, κανουν παιδι με Απωνα, το βυζενουν ένα χρονο, περνουν μια αποζημιωση και φευγουν. Επισης σε κάθε πολη και χωριο εχουνε κανει λεσχες γνωριμιων με σκοπο την τεκνοποιηση // Εδώ παντρευομαστε και δεν κανουμε παιδια. Φτασαμε στο εξευτελιστικο σημειο να πηγαινουν οι Εληνες στην Αλβανια να φερνουν γυναικες. Οι Εληνιδες χαζοπηδιωντε, κανουν εκτρωσεις και μαλακιζοντε, ως συνηθως // Η ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. Γαμηστε τον γαμο ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ // ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ 17 ΕΤΩΝ, λογω εθνικης αναγκης // ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ: σε περιοδους λειψανδριας (λογω των πολεμων) με νομο υποχρεωναν τους εναπομεινανστε Αθηναιους να πηδανε δυο και τρεις γυναικες στην καθησια τους, με σκοπο την τεκνοποιηση // Στο υπερ-συντηρητικο καθεστως της ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: σε περιοδους λειψανδριας, επετρεπαν με νομο τις Σπαρτιατισες να πηδιωντε με ΔΟΥΛΟΥΣ με σκοπο την τεκνοποιηση // Εδώ τα ανικανα ερπετα της δημοκρατιας, επιδοτουν την δολοφονια ανθρωπινων εμβρυων (εκτρωση) ενώ τα σπιτια γεμισαν με κτηνη (σκυλια και γατια) με τα οποια οι ηληθιες εληνιδες κοιμουντε μαζι τους // Όταν ένα κρατος φτανει σε τετοιο εξευτελιστικο σημειο, να επιδοτει την δολοφονια των παιδιων του και να επαινει την συμβιωση με σκυλια, τοτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ μονο ένα πραγμα ΙΣΩΣ μπορει να συγκλονισει αυτά τα ανθρωπομορφα κτηνη και να συνελθουν λιγακι οι ραγιαδες: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ // Με την ευκαιρια που μιλαμε για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, βλεπω ότι ο Κασιδιαρης εβαλε υπευθυνη δημογραφικου μια γυναικολογο που κανει εκτρωσεις, δηλαδη σκοτωνει εληνοπουλα και τα λιωνει το κεφαλακι τους μεσα στην κοιλια της εληνιδας φονισας. Μπραβο ορε Κασιδιαρη, ετσι να πηγενης κε θα προκοψεις κι εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες για να κάνουν παιδιά...
    Φοροαπαλλαγές, προνόνμια, επιδόματα..
    Οι δε Ελληνίδες, ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ κανονικά, όπως και οι άντρες και να απαλλάσσονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΙΝ 100 Ή ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 10. ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ. Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Με τα παλούκια από το 2010 έως τώρα.. νομίζω το πήραν πλέον το μήνυμα οι Έλληνες. Αν τούς δίνονταν λοιπόν τώρα τα κίνητρα, θα τεκνοποιούσαν κι αυτοί και θα εκλάμβαναν διαφορετικά και από πολλές απόψεις ποιο είναι το χρέος τους στην πατρίδα.

      Διαγραφή
  3. Άμα δεν ξεκουμπιστη η χαζαρο ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ κυβέρνηση και να φάνε μπουζουριασμα για μέχρι τέλους βίου τους ή στο δόξα πάτρι ,μην περιμένετε τίποτα.
    Με κατσικοποδαρους για ψευτοκυβερνηση , όλο λόγια θα γράφουμε.
    Το πουστικο στην ιστορία είναι ότι μας βρίζουν και από πάνω :
    -τι κράτος είναι αυτό ;
    -τι κωλοχωρα είναι αυτή ;
    Τα έχετε ακούσει αυτά ;
    Θα συζητήσουμε μόνο όταν σταλθη στο διαλο και ακόμη παραπέρα η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
    ΑΝΕΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΦΑΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ.
    ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ , ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΝΕΎΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΜΠΟΧΑ ,Η ΞΕΦΤΙΛΑ ,ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΑΝΙ ,ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ,ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΙΚΗΣ.
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΔΟΥΛΕΊΑ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΟΡΓΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΟΙ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΊ.
    ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ...
    ΟΙ ΥΠΝΑΛΕΟΙ ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
    Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,ΟΛΟ ΘΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ΔΑΝΑΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ για την παραπανω αναρτηση της, θα ηθελα να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Ειναι απο τις σπανιες εληνιδες που γραφουν οτι πρεπει να στρατευοντε οι γυναικες // Οσο για τον τεκνοποιηση, το θεμα ειναι περισοτερο ψυχολογικο και οχι οικονομικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας πληροφορω οτι υπαρχη κυκλωμα για ψευτικα χαρτια για οτιδηποτε.το ικα το ξερει και δεν μπορει να κανη τιποτα.διαταγες ανωθεν.η αυστηροτητα του κρατους ειναι μονο για τους ελληνες.εχη καταντησει αηδια τοση διαφθορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή