«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ;;; ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...

του Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη



 
1) Μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά την ανεργία (την μεγαλύτερη, για μένα, απειλή μιας κοινωνίας) και την φτάνει προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά
 

2) Κάνει πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ που έβαζε το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών
 

3) Λογικότατα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς για ν'αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με Γερμανία βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης)
 

4) Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα δεν θα βρείτε άλλο.
 

5) Αντιστέκεται στην "πράσινη παραμύθα" και στο αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής" των πολυεθνικών
 

6) στην πρόσφατη "πανδημία" που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος: 

α) Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
β) Σταμάτησε τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις του.
γ) Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666 με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει να τους εξετάσει παρά τη θέληση τους και να τους οδηγήσει σε "ασφαλές" μέρος για όσο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
δ) Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
ε). Άνοιξε φόρμα παραπόνων online για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
στ) Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
ζ) προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό
η) έδειξε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της "πανδημίας" (Κίνα, Γκαίητς, πολυεθνικές φαρμακευτικές)
 

7) Διέταξε Προεδρικό διάταγμα ν'ανοίξουν όλες οι πολιτείες μέσα στην εβδομάδα αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνυθούν.
(Σε κατάσταση lockdown είναι μόνο οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες)
 

8) χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες) ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία εν μέσω των μέτρων.
 

9) Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 χώρες που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.
 

10) Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των social media και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο νόμο σε περίπτωση που κλειδώνουν λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους "εξαφανίζουν" από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
 

Παρ'όλα αυτά κάποιοι από σας τον λέτε ακόμα φασίστα.Μάλιστα...
 

Καταλαβαίνω απόλυτα την αδυναμία κάποιων να σκεφτούν "out of the box", να κρίνουν οι ίδιοι κι όχι να τρώνε μασημένη τροφή που τους ταϊζουν οι Πορτοσάλτε αυτού του κόσμου. Άστε τις ιδεοληψίες σας στην άκρη και δείτε κατάματα την αλήθεια. Δεν δέχομαι μετά από δεκαετή ληστεία που γίνεται μπροστά στα μάτια μας κι εδώ στην πατρίδα μας, να συνεχίζετε να πιστεύετε τα καθάρματα, τους γερμανοτσολιάδες και τους δοσίλογους οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να γίνουμε παράδειγμα προς αποφυγή ακόμα και σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.....


enaasteri.blogspot.com 

 

8 σχόλια:

  1. Oταν το CNN ως σημαιοφορος των συστημικων Του Βου Αμερικης και Ευρωπης(πλην Ρωσσιας) προωθη αυτον τον Νεο Πολιτισμο, δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ποιος ειναι ο αρχιφασιστας.

    https://twitter.com/Natluvscamping/status/1268803848195289088/photo/1

    Eλληνες γονεις, φυλαξτε τα παιδια σας. Για τους Γαβρογλου της Ελλαδας ειναι αναλωσιμο ειδος και να προσευχσθε ο Θεος ναχει καλα τον Τραμπ και τον Φλυν.

    https://twitter.com/SaraCarterDC/status/1268946370863529986


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxaxaxa

      Το "αυτός τούς υπονόμευσε" που είπε ο Τραμπ δείχνοντας τον Φλυνν..
      ήταν όλα τα λεφτά! χαχαχα

      Διαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ TΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ. ΦΘΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΣΕΛΕΣ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΙΑ ΜΑΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο DONALD TRUMP ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΥΟΜΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    ΒΟΗΘΑ ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΘΗΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι γελασμενος.Σε ΗΠΑΤΗΣΕ ο όφις.
    Χρυσούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή