«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Εν αναμονή ευχάριστων νέων...



Σχόλιο Διόδοτου: Γιατί γίνονται τώρα αυτά τα δυο;;; Έχει προσυμφωνηθεί κάτι από τους δύο προέδρους, Πούτιν και Τραμπ;;; 

17 σχόλια:

  1. Εμμμμ ! τι ερώτηση και αυτή !
    Έχεις φτιάξη τοστ νέο χαχανικη ψευτοκυβερνηση ;
    Πάει και το φιλαράκι μας ο Τζέφρυ !
    ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΤΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.
    ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΙΤΑ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΑ ΡΙΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;
    ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ Η ΒΙΟΛΕΤΑ ,ΤΣΙΚΟΛΕΛΕΤΑ ,ΤΣΙΚΟΛΕΛΕΤΑ !
    Κυττα τώρα που θα πάθουν κοροναιο οι ιδιοκτήτες της ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ή θα φαληρησουν.
    Ένα φράγκο η Βιολέτα ΤΣΙΚΟΛΕΛΕΤΑ , ΤΣΙΚΟΛΕΛΕΤΑ.
    Δεν μάθαμε !
    Ο τραπεζίτης πρόεδρος της Πειραιώς ,ανάρρωσε από τον κοροναιο ή ακόμα ;
    Ένα φράγκο η βιολέτα ΤΣΙΚΟΛΕΛΕΤΑ ΤΣΙΚΟΛΕΛΕΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 01/04/2018:
      Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic
      https://www.in.gr/2018/03/31/greece/aytoktonise-o-proedros-tis-singularlogic-mixalis-kariotoglou/

      Διαγραφή
    2. Το θυμάμαι.ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ή ;

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Και τωρα το αμειλικτο ερωτημα: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΡΑΞΗΣ (το αργοτερο μεχρι το 2025, αφου ξεκανουν τον Ερντογαν και αναλαβουν οι στρατηγοι) ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ?? // Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ Μητσοτακης θα τρεξει για βοηθεια στους συντοπιτες του Εβραιους (οι γυφτοι εχουν μεγαλυτερη εμπιστοσυνη από τους Εβραιους), θα τρεξει να φιλησει το βρωμικο βρακι της Γερμανιδας αρχι-λεσβιας Μερκελ (οι Ουνοι μια ζωη συμαχοι με τους Τουρκους, λογω ιδιας Μογγολικης καταγωγης), και θα τρεξει και στον αλον Φλουφλη τον Μακρον (η Γαλια εχει τεραστια εμπορικα συμφεροντα με την Τουρκια) // Οι καταληψιες με τα χοντρα γυναικεια μπουτια ΤΣΙΜΠΛΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ και ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ θα εξωθουν τους ραγιαδες σε καραντινες και απεργιες, ώστε να μην φερει κανενας αντισταση στους Μογγολους (κλασικοι εθνικοι προδοτες) // Ο ΒΕΛΟΚΟΛΟΣ το πρωι θα τσιριζει με τις επιστολες του Χριστου παραμασκαλα και το βραδυ θα ψηφιζει ότι πει η Νεα Δουλα // Η χοντρουλα η ΦΩΦΗ θα ψελιζει διαφορες παροιμιες και θα ορμηξει στο ψυγειο // Ο ΛΑΓΟΣ θα την κανει σαν λαγος να κρυφτει στα ρασα των δεσποταδων, φωναζοντας πατρις-θρησκεια-οικογενεια και κατι φαφουτικα για το πολυτονικο συστημα // Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ θα μαζεψει παλι τους φαλακρους μπαρμπαδες και θα τους βαλει να κανουν παρελαση γυρω από το κασιδιαρικο συντριβανι της Ομονοιας // Ενώ ο επιδοξος πολιτικος ΦΡΑΓΚΟΣ θα τραβηξει ένα ξεγυρισμενο συλαλητηριο στον Παρδαλο Πυργο, παροτρυνοντας τους Εληνες να γραφουν την Ελαδα με δυο λαμδα, να προφερουν σωστα το «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ» και να μπηξουν κανα παλουκι στον Εβρο, διοτι αυτά θα μας σωσουν τελικα. Μετα το συλ-αλητηριο να διαλυθητε ταπεινως και ησυχως, μη σταξει η ουρα των Παν-Ηλιθιων Παν-Μακεδονικων // Εν τω μεταξυ οι Μογγολοι θα εχουνε φτασει λιγο εξω από το χωριο Εξαμηλια στην Κορινθο (πατρο-Κοσμας) // Οσο για τους γεναιους μαμακηδες εληνες φανταρους (ηθικον ακμαιοτατον) με την πρωτη τουφεκια θα τρεξουνε στη μαμακα τους να τους βυζαξει και να τους δωσει κανα ταληρο για φραπογαλα // Ουτως εχοντων των πραγματων, συνιστουμε στους αιωνιους ραγιαδες να παραγγειλουν κανα φεσι και στις ραγιαδισες κανα φερετζε, για ωρα αναγκης. Και τωρα όλα μαζι τα χανουμακια ας βροντοφωναξουμε: «ΑΛΑΧ ΟΥΑΓΚΜΠΑΡ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Έχεις γίνει εξπέρ του πιπεράτου-σατυρικού χρονογραφήματος, στον Διόδοτο.
      Γουστάρω!!!...έχουμε και έναν Μαλβίνο Κάραλη τώρα, που άλλα ιστολόγια ψάχνουν με το κυάλι για να βρουν.

      Διαγραφή
    2. 2025 ;ξέχνα το.
      Τώρα μιλάμε.
      Το 2025 θα εχης ξεχάση ότι είχες αυτούς για κυβερνήτες.
      Χαχαχαχαχα !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Ενώ εσύ κοιμόσουν…
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/06/blog-post_98.html
    και κάποιοι κοροιδεύουν τις προφητείες
    και δεν κοιμούνται
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_9883.html
    καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πολύ δρόμο μπροστά ακόμα
    να προσέξουν μην προσκυνήσουν αντίχριστο στο τέλος ,γιατί ο Βατάτζης ήρθε και κυβέρνησε 33 χρόνια πριν κάτι αιώνες. Δεν υπάρχει λόγος να ξανάρθει
    διαβάστε το χειρόγραφο του αγίου Παισίου, το χειρόγραφο
    όσο πιο παλιό τόσο καλύτερα
    δεν άφησε τυχαία χειρόγραφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " ο Παΐσιος βλέπει με καλό μάτι τον βασιλιά". Αν ισχύει αυτό σας δουλεύει ψιλο γαζι ο Παΐσιος...

      Διαγραφή
    2. αν τα είπε ο Παίσιος κι όχι οι μυστικές που παραμύθιαζαν χρόνια τους Ελληνες με τα μαγειρέματα των προφητειών
      έχουν γραφτεί βιβλία για τον Παίσιο από ανθρώπους άσχετους που δεν τον γνωρισαν ποτέ

      Διαγραφή
    3. τί δεν κατάλαβες, έγραψα το χειρόγραφο, για πλάκα άφησε χειρόγραφο;
      δεν προβλεψε τί παιχνίδι θα παιζόταν;
      σήμερα ακόμα και το χειρόγραφο το αμφισβητούν

      Διαγραφή
    4. Ο Όσιος Παίσιος έχει γράψει για τα μελλούμενα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ στα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ εννοώ για τα γεγονότα της Ελλάδας τα μελλοντικά, εκεί μέσα είναι όλες οι προφητείες του και είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ.
      Τώρα όλες οι υπόλοιπες είναι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ και δη MADE IN αλλοδαπές μυστικές υπηρεσίες, τώρα για τα χειρόγραφα έξυπνοι είστε φανταστείτε που τα βρίσκουν δεν θα μιλήσω για τις μαρτυρίες όλων όσων τον είδαν και του μίλησαν και ένας άνθρωπος σαν αυτόν τι διέγνωσε σε όλους αυτούς και άρχισε να αραδιάζει προφητείες; Προφανώς ήταν όλοι χαρισματικά, φωτεινά άτομα και ο Όσιος Παίσιος που δεν μιλούσε πολύ γινότανε λαλίστατος και τους έλεγε όλα όσα μαρτυρούν.
      Επειδή δε έχουν στερέψει οι προφητείες και δεν πιάνουν ως παλιά τώρα έχουν αρχίσει άλλο κόλπο για τους μαλάκες ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕς ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα των αφεντικών τους.
      ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΑ μάλλον μας περνούν για ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.
      Αυτό δε με τον αλλοδαπό τέως μας το επαναφέρουν από καιρού εις καιρόν για να δούνε, να τσεκάρουνε αν τους παίρνει να μας τον "ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΟΥΝ" και αυτόν και τα σκατόπαιδα του. ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ.
      ΔΠ

      Διαγραφή
    5. Μπράβο ΔΠ, μπράβο κορίτσι μου,

      Ξεκαθάρισε τα πράγματα, γιατί εκτός το δικό σου σχόλιο και του Γιάννη, τα άλλα τρία είναι δυσνόητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος έχει τόσο πρόβλημα να εκφραστεί σωστά, με σαφήνεια.

      Συμφωνώ εντωμεταξύ σε αυτά που λες.

      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  4. Νέο σενάριο
    Δεν θα μας σώσουν μόνοι τους οι Ρώσοι
    Θα ναι και οι Αμερικάνοι μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κέρνα σφηνάκια βότκες και φέρνω το χαβιάρι
    πάντα μαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H αφιξη της Κας Ζαχαροβα στην Αθηνα καθιστα αυτη τη Πρεσβεια συμαντικοτερη απο αυτη του Λονδινου στα ματια του Κρεμλινου. Η ηλικια της προδιδει οτι εχει γευθει σκληρη Χαζαροεβραικη κατοχη (Γελτσιν) ωστε να μπορη να σταθμιση επακριβως το τι τραβαει ο σημερινος Ελληνας.

    Καλως ηλθατε, Κα. Πρεσβειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι και κουκλάρα, παράλληλα με την σοβαρότητα και τον δυναμισμό στον δημόσιο λόγο που έχουν οι Ρώσοι, όπως αυτήν και άλλοι

      Διαγραφή
  7. Ahoy ,δωσ'τούς ένα μαντολίνο για να δης πως πονούν !.χαχαχαχαχα !
    Δεν θα μας λείψουν τα χαχανια.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή