«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ (βίντεο)

από τον Επίκροτο



Το διεθνιστικό σύστημα θέλει οπωσδήποτε όλοι οι υπήκοοί του στον Δυτικό Κόσμο να αγαπηθούν και να ζήσουν αγκαλιασμένοι σε ένα τεράστιο πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό, πολύχρωμο λιβάδι σαν καλά παιδάκια.





15 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, ΠΩΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΔΟΝΑΛΔΙΟ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΔΟΝΑΛΔΙΟΣ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΟΠΙΣΘΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝ-ΤΟΥΡΗΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΕΝ, ΣΕ ΚΟΥΝ.
    ΚΟΕΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΠΙ ΜΙΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΛΙΣΕ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΝΑΛΔΙΟ.
    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ.
    Ε, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ TON NOEMBΡΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;

    ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΦΟΛΙΔΩΤΗ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΑΝΩΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΦΙΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ, Ο ΔΟΝΑΛΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

    ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ, Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.

    ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ,
    Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΛΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.

    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΣΚΟ, ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    https://elamefora.wordpress.com/2020/06/26/katazhteitai-o-%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba/

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΟΝΑΛΔΙΟΥ.
    http://greeknewsondemand.com/2016/11/14/%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BC%CF%80/

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΙΣΧΗ.
    ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ. Δεν ξερω αν βλεπετε και ακουτε τι γινετε στη Σουηδια, διοτι τα δημοκρατικα δημοσιογραφικα ερπετα κατι τετια δεν τα μαρτυρανε (όταν ΤΡΩΝΕ δεν μιλανε). Το λοιπον αγαπητοι μου μελοντες Μουσουλμανοι, ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ αναμεσα σε Σουηδους και κτηνανθρωπους μουσουλμανους. Εκει λοιπον σ’ αυτή την ελευθερη χωρα, τους βαρεσε η δημοκρατια κατακεφαλα στην ηληθια γκλαβα τους και αφησαν τα μουσουλμανικα κτηνη τελειως ελευθερα, ώστε να μην κατηγορηθουνε για ρατσιστες (όπως γινετε εδώ με τον δηθεν πρωθυπουργο Φλουφλη που περνει εντολες από την Κομπρα Μητσοτακη, τους Εβραιους και τους αριστερους κατσαπλιαδες). Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ εξαιτιας των ηληθιων πουστηδων της δημοκρατιας // Φλουφλης Μητσοτακης (το δηλωσε προχθες): «Ειμαι περηφανος που εχω κο-μουνι-στες στην κυβερνηση (για να γεμιζουν την Ελαδα με μουσουλμανικα κτηνη και να τα κονομανε αγρια οι ΤΡΕΙΣ Μ.Κ.Ο. της οικογενειας μου) και ειμαι περηφανος που εχω και δυο πουστηδες (παντρεμενους με αντρες)». Οποιος μαλιακαρος ψηφισε αυτή τη δεξια, να σηκωσει τα δυο μπροστινα του ποδαρια. Εμεις απλως του ευχομαστε Η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ, ώστε να χαρει αγγονια και δισεγγονα // Καποιος εγραψε: «Η Ελαδα αυτή τη στιγμη παλευει για τη ζωη της». Δυστυχως φιλε μου συμβαινει το τραγικοτατο ιστορικο φαινομενο η Ελαδα να εχει ξεψυχησει και δεν παλευει καθολου, όχι για να ζει αξιοπρεπεως, δεν παλευει ουτε καν για το δικαιωμα της να ζει. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα !πήρες φόρα και εσύ.
    Πάντως ,αυτόν τον είχα δει από την αρχή ,ότι τα εχωνε άγρια στον Τραμπ.
    Χωρίς καν να ΠΡΟΛΑΒΗ να δη τι γίνεται.
    Άρα ήξερε .
    Να σου πω .Οποίος δεν μπορεί να δη τι γίνεται εθελοτυφλει.
    Σιγά , λες και δεν ξέρουν τι είναι ο καθένας και η κάθε μία.Χαρτι και καλαμάρι , που λένε.
    Είπαμε :
    Απώλεσαν τις δύο υπερδυνάμεις.
    Η Κίνα είναι πίσω.
    Υπάρχει ο αντίποδας στην Κίνα ,που τους φρενάρει συνέχεια.
    Το Βατικανό έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο ,το Σίτι οφ ΛΟΝΤΟΝ ,την έφαγε ,εντός εκτός και επί ταύτα ,μένει το τέταρτο κέντρο.
    Εγώ προσωπικά θα το άφηνα να σαπιση ,εγκλωβισμένο στον πανικό του και να αυτοαναφλεγη μέσα στην κατάξεφτίλα του και ρεζιλα του.
    Κοντός ψαλμός αλληλούια.
    ΓΕΝΟΙΤΟ.
    ΆΛΛΩΣΤΕ ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ,ΒΛΕΠΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΝ- ΚΟΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ.ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ..

      Διαγραφή
    2. Στην ουσία μπορεί να κατατρέχει τον πλανήτη μία υπερστοά (υπερστοά Χογκ λέι η ΟΕΑ), αλλά το όνομα Σιωνισμός προέρχεται από την Σιών. Αναφέρει και ο Χριστός το όνομα αυτό, εννοώντας το Ιερατείο το οποίο τον σταύρωσε. Το κατά πόσο είναι εβραϊκό το ιερατείο αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Σίγουρα δεν είναι καθαρά εβραϊκό, εφόσον πρόκειται για τους Μολωχιστές της Βαβυλώνος.
      Εδώ να αναφέρω ότι ο διεθνής Σιωνισμός, για τον οποίο μόλις μιλήσαμε, δεν έχει επίσης καμία σχέση με Εβραίους και ραβίνους που ζουν στο σημερινό Ισραήλ και αναφέρουν την φράση "Είμαστε Σιωνιστές". Ο σιωνισμός στον οποίο αυτοί αναφέρονται είναι απλά ο εθνικισμός του έθνους τους. Κι έχει ελάχιστη σχέση με την διεθνή σιωνιστική συμμορία, τους χαζαρο-καμπαλιστές. Ναι, μάλλον οι Σιωνιστές είναι όργανο χρησιμοποιούμενο από τους Σίνες- Κινέζους. Και η σχέση αυτών των δύο, στην πραγματικότητα πρέπει να ξεκίνησε κοντά στο 5.000 π.Χ.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο 17:46 ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ.
      ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟ ΚΟΕΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΒΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΝ ΡΑΒΙ.
      Η Ο.Ε.Α. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  4. Δεν είναι πρακτορακι των Δημοκρατικών ο Κουντούρης. Γνωρίζω καλά.
    Θα το πω απλα: Παρόλο που είναι Έλληνας.. είναι "Αμερικανάκι". Δεν είναι πολύ ψαγμένος και τον παρασέρνει το ρεύμα. Και το ρεύμα μόνο με αυτό ασχολείται στην Αμερική και καίει μυαλα:Με την αντινόηση και την προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομοιως, είχε καταπιεί για κανα χρόνο, και τις μπουρδες περί επίπεδης γης.

      Διαγραφή
  5. http://greeknewsondemand.com/2017/01/01/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-pizzagate-%CF%80%CE%B9%CF%84/
    Ε ΟΧΙ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΔΩ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΤΣΕΣ.
    ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ 5 ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΟΥ ΤΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
    ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ; ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΟΖΟΙ.
    ΩΡΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ; ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ.
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΤΑΥΡΟΥΣ ΔΙΟΦΩΤΑΥΡΟΥΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣

      Όσο για τον Κουντούρη τί να πω.. κρίμα! Πιάστηκε μάλλον μ@Λ@κας από δήθεν έγκυρους πληροφοριοδότες. Όπως τα λέει κι ο ανώνυμος 15:04

      Διαγραφή
  6. πώς να μην την πατήσει ο Κουντούρης που μενει και στη Φλώριντα. εδώ την έχουν πατήσει ελληνικά μπλογκ που είναι και πατριωτικά. το καλύτερο κόλπο του deep state, των δημοκρατικών κομμουνιστών κουνιστών σιωνιστών
    είναι να λένε ότι και ο Τραμπ δικός τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 15:04 ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Αυτος εδω εσπειρε στην Αμερικη ενα σπορο που παραγει δηλητηριωδη σοδια. Τις "συλλογικοτητες" του Αλιε6. Μονο που αυτος προσδιορισε τον αρχηγο "Community organizer". Eνα κολπο που το αρχισε ο Τροτσκυ στη Ρωσσια και το δουλευουν εκατο χρονια τωρα. Ειναι πολυ προχω οι Μαρξιστες.

      https://twitter.com/Kevin_Shipp/status/1275964927954558976/photo/1

      Ο Τραμπ παλευει με τα θηρια στη προσπαθεια του ν' αναστηση την Αμερικη.

      Διαγραφή
  7. Χαχαχαχαχα !
    Εγώ είχα σκοπό να σε βγάλω από τα ρούχα σου και να βγης στον δρόμο με τις σαγιονάρες !
    Χαχαχαχαχαχαχα !
    Σας άναψα φυτιλιες και έφερα θέμα στην βουλή !ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !εννοώ ,τον ΔΙΟΔΟΤΟ.
    Άμα ο τύπος δεν είναι ποδαράκι των λετσοκρατικων ,τότε είναι big bourdas !
    Χαχαχαχαχα !.
    Ένας γάιδαρος πετάει από την μια διάσταση στην άλλη ,όταν φοράει το κατάλληλο νούμερο στα πέταλα !
    Το πέταλο πρέπει να είναι χαμηλού μοριακού βάρους από τιτάνιο και κράμα μολύβδου και λευκόχρυσου.
    Χαχαχαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ahoy ,για κατέβα στο τουιτ που ανηρτησες , λίγο παρακάτω στα σχόλια.
    Θα δης δύο φωτογραφίες της μαμάς ΟΜΠΑΜΙΑ.
    Χαχαχαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή