«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΣΟΚ...!!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ Οριοθέτηση της ΑΟΖ με την ΑΙΓΥΠΤΟ...!!! Πλησιάζει η ΟΡΙΣΤΙΚΗ κλωτσιά των τούρκων στην Μεσόγειο...!!



Σε σειρά διπλωματικών συζητήσεων έχει προχωρήσει η Αθήνα με σκοπό τη σύναψη συμφωνιών με τις γειτονικές χώρες για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.

Η Ελλάδα προχωρά σε «σκληρή» αντεπίθεση κατά του τουρκολιβυκού μνημονίου, που πολλάκις έχει χαρακτηριστεί παράνομο και άκυρο.

Υπαινιγμούς για πιθανότητα συμφωνίας για οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και με την Αίγυπτο, μετά την ιστορική συμφωνία με την Ιταλία, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για τη συμφωνία για ΑΟΖ με την Ιταλία η κ. Πελώνη έκανε λόγο για «μια πολύ σημαντική εξέλιξη που είναι πολύ θετική για τη χώρα». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτή η συμφωνία που θα ανακοινωθεί σήμερα ενθαρρύνει και μία επόμενη».

Για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, η κ. Πελώνη σχολίασε ότι η ελληνική πλευρά είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση και εκτίμησε ότι οφείλεται σε εσωτερικό πολιτικό παιχνίδι της γειτονικής χώρας.

Σημειώνεται ότι η Αίγυπτος είναι πιο σύνθετη περίπτωση από την Ιταλία, καθώς στην περιοχή υπάρχουν Τουρκία, Κύπρος και Ισραήλ. Και εκεί υπάρχουν συνομιλίες που διεξάγονται σε τεχνικό επίπεδο. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόοδος, θα έχουμε τμηματική οριοθέτηση, αλλά και αυτό θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα, αφού θα διαλύει οριστικά το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο...



thesecretrealtruth.blogspot.com

11 σχόλια:

  1. Ποιοι ακριβως ετοιμαζουνε οριοθετηση της ΑΟΖ??? Το κυνο-βουλιο των μνημονιων που κατεστρεψε και συνεχιζει να καταστρεφει την χωρα??? Οι δοσιλογοι των λεσχων και φιδοστοων??? Το αρθρο απευθυνεται αποκλειστικα σε σανοφαγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΏΣΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ Η ΟΜΑΛΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΊΑΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ...

    "ΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΨΕΎΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ".

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΝ ΚΙ ΑΓΙΑΝ ΣΟΦΙΑΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΙΣΤΑΝ ΤΟΥΡΚΧΑΒΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΔΩΘΕ.
    ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Π.Α. ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ.

    ΜΕΡΑ ΠΟΥ'ΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ Τ'ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ;
    ΚΑΘΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΜΕ ΤΙΣ "ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ;ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;ΔΙΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΙΝΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΟ ΜΥΡΙΖΕΙΣ,ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ,ΣΤΑ ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΤΥΠΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΗΔΩΠΑΡΤΕ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ+ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ.
    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ;ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΑΝΕ ΑΝΤΑΜΑ;ΑΛΛΟΊΜΟΝΟ;!

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΟΙΜΗΣΟΥ!

    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ;ΕΓΡΑΨΕΣ,ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμφωνήσω για το άρθρο αυτό του Λαμπρόπουλου. Το διάβασα εχθές το πρωί.
      Πάντως δεν θα τού γίνει κανενός η χάρη να γίνει η Ελλάδα κανονική τουρκογραικία. Θα πέσει σκούπα ιστορικών διαστάσεων.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον σχολιαστή 14.22.
    Με τι αντιτιμο θα συμφωνήσουμε ΑΟΖ. Αυτό να συζητάμε.
    Σιγά σιγά χάνουμε την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιποτα δεν σταματαει αυτο που ερχεται. Τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θυελλα εχει ξεσπασει. Καλυφθειτε.

    https://twitter.com/strandsmia/status/1269932898775433217

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή θα πηδάνε απ' τα μπαλκόνια από το σοκ των αποκαλύψεων.

      Διαγραφή
    2. https://twitter.com/KarluskaP/status/1270914838290628608

      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  6. Εγώ Κώστα αυτό που βλέπω είναι ότι δώσαμε όνομα Μακεδονία και ιστορία και συντομα έδαφος.
    Με την ΑΟΖ της Ιταλίας δώσαμε Ελληνική θάλασσα και όλα τα ελληνικά νησια έχουν τώρα μικρότερη ΑΟΖ. Η υπογραφή μπήκε. Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι. Τα ίδια θα κάνουν και με την Αίγυπτο και θα χάσουμε το Καστελόριζο. Αυτά γίνονται και αμφιβάλλω αν αλλάξει κάτι.

    Μας χώσανε στα σπίτια μας και όποιος διαμαρτήρετε τον βάζουν στο ψυχιατρείο. Κατέστρεψαν την οικονομία. Νόμος για να εμβολιαστούμε όλοι με το τσιπακι. Πήραμε την κατιούσα και τίποτα δεν θα την σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες την τριχιά που θα δέσουμε στο λαιμό μας να κρεμαστούμε. Μην τρελλαίνεστε ακόμα. Πολλά παίζονται...

      Διαγραφή