«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ;

γράφει η Άννα Παγκράτη

Σχόλιο Διόδοτου: Μού δίνεται η ευκαιρία, μέσα από το άρθρο της κας Παγκράτη, να σάς μιλήσω για το θέμα των Σίμπσονς και τις κάρτες των Ιλλουμινάτι. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ! Μάς πρωτοπαρουσίασαν στο διαδίκτυο τις κάρτες των ιλλουμινάτι, κάπου στο 2006 νομίζω. Θυμάμαι ότι είχαν παρουσιάσει όλη την σειρά (όλες τις κάρτες) πλήρη. Από πού ξεφύτρωναν λοιπόν οι καινούριες που κάθε τόσο, ανάλογα με τα παγκόσμια γεγονότα μάς ξεφούρνιζαν "Να! Το είχαν προβλέψει". Το ίδιο και με τούς Σίμπσονς. Ανάλογα με τις παγκόσμιες εξελίξεις, βάζανε έναν γραφίστα να φτιάχνει εικόνες, δήθεν στιγμιότυπα από παλιά επεισόδια.. και τρέχα γύρευε εσύ σε ποιο από τα εκατοντάδες επεισόδια σε βάθος δεκαετίας, είναι παρμένο το στιγμιότυπο. Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΕΛΗΣ όποιος πίστεψε ότι υπήρξε επεισόδιο σίμπσονς με διαδηλωτή που φώναζε "George" μπροστά από περιπολικό με ξαπλωμένο έναν ψηλό μαύρο και έναν καστανό μπάτσο να του πατάει με το γόνατο το λαιμό. Όσο για τον νεκρό Τραμπ των Σίμπσονς.. εκεί αν είναι για γέλια.. Πολύ θα το θέλανε οι σατανιστές που δυστυχώς κυβερνούν ακόμα τον πλανήτη.. αλλά πολλούς από αυτούς τούς έχει ήδη βάλει σε φέρετρα ο Τραμπ και θα μάς τα πει εν 
ευθέτω χρόνω.
 
ΤΑ FAKE NEWS (Ή ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ F@CK NEWS, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ… Ε, ΡΕ ΓΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΜΕ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!

ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ “ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ”, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ “ΕΙΝΑΙ”, ΑΦΟΥ, ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΤΟ 96% ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΓΕΡΝΟΥΝ) ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΓΚΡΙΤΑ” (ΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ!) ΜΜΕ, ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ! YEAH! ΚΟΙΝΩΣ, ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!


ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΑ ΣΕΡΤΖΙΟ ΛΕΟΝΕ)

ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ “ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ” ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ, ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ!

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ / ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ (Ή ΚΑΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ANTIFA ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΞΑΠΛΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΧΑΜΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΑ ΜΑΤ Ή ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΟ, ΑΦΟΔΕΥΣΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ’ ΑΛΩΝΙ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ, ΛΕΩ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ:

1. Ο “ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ” (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!) GEORGE ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΚΗΔΕΥΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕ, ΩΣ “ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ” (Ή ΜΗΠΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ;) ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ…
ΚΑΙ, ΑΚΟΥ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ, ΠΗΡΕ, ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΜΕ ΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ… ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ! ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ!

2. ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ / ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ:
ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΙ ANTIFA ΚΑΛΕ, ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ LGBTQ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ, Α! ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ; ΟΙ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ GEORGE! YES!!! (ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΥΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΤ@@ΖΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ HOMOSEXUAL.)
ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ (ΑΠΛΗΡΩΤΑ) ΠΡΟΒΑΤΑ / ΚΟΡΟΪΔΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ (ΣΟΡΟΣ) ΚΑΙ, ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΞΕΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ… ΟΧΙ, ΠΑΙΖΟΥΝΕ…

3. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ: ΟΚ! ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ:

ΣΤΟΧΟΣ ΥΠΑΡΙΘΜ. 1: ΤΡΑΜΠ! Η ΝΤΠ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ, ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ, ΟΤΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ:
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΟΝΤΩΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ- ΔΙΚΤΑΤΩΡ…

ΣΤΟΧΟΣ ΥΠΑΡΙΘΜ. 2: ΚΑΙ, Ω, ΝΑΙ! Ο ΣΤΟΧΟΣ Νο 2 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ: Η ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΥΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ, ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η FAKE ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ PLAN A ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΨΥΛΛΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ PLAN Β.
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΝΤΠ, ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ:
ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…
ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ…
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!

4. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ;


ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ILLUMINATI!

ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΙΕ’ : ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ…
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΒ’: ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ…
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΓ’: ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ / ΘΑ ΤΙΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…
ΕΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΠΡΟΦΗΤΕΣ… ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ…


ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ; ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΠ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ! ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΩ! ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ! ΜΠΑΑΑΑΙΙΙΙΙ…


ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com


triklopodia.gr 

37 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Ιουνίου, 2020 00:04

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΕΝ ΟΛΊΓΟΙΣ, ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΥΕΨΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΟΎΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΖΟΜΠΙ ,ΤΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ "ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ", ΠΡΟΤΟΥ ΑΥΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΏΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΘΕΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠ'ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΔΙΠΛΩΜΕΝΟ ΕΙΚΟΣΑΔΟΛΛΑΡΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΓΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ.
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΕΝΩΜΑ ΤΩΝ ΚΡΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
    ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΚΛΑΝ-ΑΡΟΥΧ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΕΤΑ;
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΛΙΝΤΟΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΠΕΡΙ FEMA.
    ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ "ΠΑΛΚΟ" ΤΗΣ ΝΤΠ.
    ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΠΙΟ ΞΕΡΟ, ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ thrash metal, ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΙΜΠΡΙ, ΜΕ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΑ Νο1 ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ, "ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΏΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ", ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, Ό ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΆ'ΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ.
    ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΟΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ.
    ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΗ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΕΡΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ (ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ).
    ΕΙΝΑΙ Ό ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι πραγματικά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διαρροή στην Παγκόσμια Ιστορία. Παρόλα αυτά, κανένα αντίπαλον δέος δεν μπόρεσε να αποκτήσει όση δύναμη χρειαζεται για να ακυρώσει τα σχέδιά τους. Υποτίθεται ότι ζούμε σε ημέρες που κάτι πάει να γίνει προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά πάλι.. υπάρχει μια πιθανότητα να συμβαίνει αυτό που λές, ότι ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

      Τί είναι το ΣΟΥΚΛΑΝ-ΑΡΟΥΧ;

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Ιουνίου, 2020 12:18

      ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Και οι δηλωσεις Κίσσινγκερ είναι επίσης πραγματικές, κι ας προσπαθούν να τις διαψεύσουν όλοι οι αριστερο-βρωμιάρηδες της ισλαμογρεκίας. Διαβάστε εδώ, από σχόλιο που βρήκα στου Λευτέρη Πανούση:

      """ ΔΕΝ ειναι καθολου λογια αερος κι ψευδες επισημανσεις.
      Πραγματι ο τοτε υπ. Εξωτερικων των ΗΠΑ ειπε αυτα τα οποια των χρεωνουμε εμεις οι Ελληνες.

      Ιδου κι μαρτυριες, με δημοσιες δηλωσεις:


      Υπαρχουν κι ΜΑΡΤΥΡΕΣ, στα λεγομενα του Γερμανο-ιουδαιου "Heinz Alfred Kissinger":

      " The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East.

      (As reported in the popular Greek magazine, Oikonomikos Tachydromos on 14 Aug. l997, Henry Kissinger, while addressing a group of Washington, D.C. businessmen in Sept.1974)

      But for those to whom these arguments do not persuade we offer the following: Father Yiorgos Mettalinos was one of the guests on…TV program Me Apopsi (Μέ ΄Αποψι) which aired on the 30th of June ’03. Father Mettalinos is one of the most widely respected individuals in Greece, right up there with Archbishop Christodoulos. He also happens to be a professor of Ecclesiastical History at Athens University (he holds five university degrees, including two doctorates). A man beloved and admired by even those who may disagree with him, his words are not ever taken lightly nor are they uttered frivolously. When Father Mettalinos speaks, most Greeks pay attention. And you can be sure that one of our staff members was paying enough attention to turn on the video recorder when Father Yiorgos mentioned Kissinger during the discussion. Here he is in his own words:

      I was studying in Germany when Kissinger made this speech. It
      was in 1974, and I was listening to the late Pavlo Bakoyianni’s Greek
      program out of Munich. The speech was in the English language with
      a Greek overvoice translation. I know English and can tell you with
      absolute certainty that he made those comments because I heard him
      make them. "
      http://actionforcyprus.org/henry-kissinger-talking-about-the-greeks-1974/

      Εδω κι ζωντανη ομιλια κι δημοσια δηλωση του μαρτυρα, μεσω ραδιο προγραμματος, πατερ Γεωργιου Ματαλληνου για δηλωση κισσινγκερ:
      Ο π.Γεώργιος Μεταλληνός περί του ανθέλληνα χ.κίσινγκερ
      https://www.youtube.com/watch?v=5UuHW6fJt6I


      υ.γ.
      Κατι επιπλεον.

      Verba volant, scripta manent



      eksothen """

      Διαγραφή
  2. Όντως είναι ένα μεγάλο ερώτημα: "Τι ρόλο πάιζει τελικά ο Τραμπ"...
    Περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον τη συνέχεια και προσωπικά πολύ θα με ενδιέφερε. να μας πει την άποψή της η κ. Παγκράτη, για το λόγο, για τον οπόιο επέλεξε ο Τραμπ, να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουαλήμ, ικανοποιώντας έναν διαχρονικό και διακά'η πόθο των Εβραιοσιωνιστών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣΟΦΟΣ.
    ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟN Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ, ΠΑΛΙ ΣΟΦΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
    ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ (ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ). ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ; ΟΙ ΠΡΩΚΤΟΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ; ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ; ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ; ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ; ΟΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΙ; ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ; ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΟΛΟN ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑNΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ;
    ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ;
    OXI BEBAIA.
    AN ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΨΥΧΗ;
    OXI BEBAIA ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΨΥΧΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΨΥΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΨΥΧΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΣΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ KAI ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ. Στην εποχη οπου πληρωνουμε κατι πολιτικα ερπετα, αυτά γινοντε εκατομυριουχοι κι εμεις τους χοιροκροταμε. Βρισκομαστε ακομα στην εποχη οπου ενας ανεπροκοπος και ατεκνος δεσποτης, κρινει τις ζωες και τις τυχες εκατομυριων ραγιαδων. Οι ραγιαδες τον πληρωνουν και πανε και του φιλανε το μπροστινο ποδαρι. Βρισκομαστε ακομα στην εποχη οπου βασανιζουμε καθημερινα τα αθωα παιδακια με μια χαβουζα αηδιες, ανοησιες και ηλιθιοτητες, που δεν θα τους χρησιμεψουν ΠΟΤΕ στην ασκοπη ζωη τους (η προ-παραληγουσα ποτε δεν περισπατε, όταν η ληγουσα ειναι μακρα και όλα τα εις –ιζω γραφοντε με γιωτα, όμως εξαιρουντε καμια τριανταρια που πρεπει να τα μαθετε απεξω και τα οποια ουτε ο Θεος ξερει γιατι εξαιρουντε) // Βρισκομαστε στην προ-ιστορικη εποχη οπου, από την στιγμη που θα γενηθουμε, γιατρουδακια ποτιζουν το σωμα μας με ένα σωρο δηλητηρια (εμβολια κλπ) εχοντας εκ Διαβολου απεριοριστη επιροη ζωης και θανατου πανω στο ερμο το σωμα μας, χωρις να ρωτησουν κανεναν // Βρισκομαστε στην εποχη οπου χιλιαδες ανεγκεφαλοι και αποβλακωμενοι ΟΠΑΔΟΙ τσιριζουν ομοθυμαδον, βαρανε τα στηθια τους σαν χιμπατζηδες και πληρωνουν εισητηριο, κανοντας πλουσιοτερα τα μεγαλο-λαμογια (Μαρινακη, Σαβιδη κλπ) και φτωχοτερη την τσεπη τους. «Το συμπαν καπου τελειωνει, η ανθρωπινη βλακεια ειναι απεραντη» (Αηνσταην) // Βρισκομαστε στην προ-ιστορικη εποχη ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΙΑΣ, οπου η μονη διαφορα με τους Νεαντερταλ ειναι ότι καταφεραμε και ανακαλυψαμε τις κατσαρολες, τα τηγανια, τα ταψια και τους φουρνους μικροκυματων, ώστε να καταβροχθιζουμε τα πτωματα μαγιρεμενα. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ. Γι’ αυτό παει κατά διαολου και θα παει πολύ παραπερα // Οσο για το πτωματοφαγικο και σχιζοφρενικο μπορντελο που λεγεται Ελλαδα, καποτε το εθνικο φαγητο ηταν η φασολαδα, αλλα τωρα ειναι τα σουβλακια ψοφιων αθωων ζωων. ΤΑ ΖΩΑ ΤΡΩΝΕ ΖΩΑ και αποκτηνωνοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη στιγμή να σού εξηγήσω γιατί όλη αυτή η κακή εξέλιξη σε όλα, οφείλεται στο ότι εγκαταλείψαμε όλα αυτά που γράφεις για την γλώσσα ότι είναι περιττά. Σηκώνει μέχρι κι αρθράκι.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  5. Trump
    Μεταφράσεις του trump
    ατού trump
    κόζι trump
    σάλπισμα blare, trump
    αξιόπιστο πρόσωπο trump
    καλό χαρτί trump
    σάλπιγξ trumpet, trump

    Παρουσιάσεις από εξώφυλλα περιοδικών
    https://medium.com/s/story/a-visual-history-of-trump-magazine-covers-updated-for-2018-7255d632598c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία.. εξώφυλλα από όλα τα κωλοπεριοδικά και κωλοφυλλάδες των χαζαροεβραίων σιωνιστών...

      Διαγραφή
  6. Αδελφε ΕΥ, το σχολιο/πονημα με την υπογραφη σου μας εδωσε πολυ τροφη για σκεψη. Οσον αφορα στον ρολο του Τραμπ και του Πουτιν η δικη μου εικονα ειναι αυτη.

    Ο Τραμπ παλευει με τα θερια και η συζητηση αν ειναι δικος τους η οχι ειναι τελειως ανωφελη. Ναι, ο γαμπρος του ειναι εβραιος και ο Τραμπ ικανοποιησε το αιτημα τους για την Ιερουσαλημ. Και λοιπον;; To κυριως αιτημα των Εβραιων ηταν και ειναι χιλιαδες Αμερικανικες αρβυλες στη ΜΑ για να τους βοηθηση να πραγματοποιησουν το βιβλικον ονειρο τους Eretz Israel. Δηλαδη να ενωποιηθη ο γεωγραφικος χωρος οπου εζησαν οι δωδεκα φυλες του Ισραηλ.Αυτο σημαινει ολη τον χωρο απο Μεσογειο μεχρι Σαουδικη Αραβια. Σημερα ο Τραμπ αντιμετωπιζει αυτο

    https://twitter.com/gina_macina/status/1267073730854912001

    Παμε τωρα στο Πουτιν. Το 1917 η Αυτοκρατορια των Τσαρων επεσε στη σκληρη κατοχη των Χαζαρων. Περαν της ανειπωτης δυστυχιας υπεστη και δημογραφικη αποψιλωση την οποια πληρωνει και σημερα. Το 2000 χαρτι στο κοσμο μοιραζε η Ωλμπραητ και ειχε ετοιμασει και εννεα χαρτες για τα ενεα κρατη απο τον διαμελισμο της Ρωσσιας. Με τον Γελτσιν στην εξουσια δεν ειχε κανενα λογο ν΄αναβαλλη την εκτελεση του σχεδιου και ν΄αναθεση την τελικη εκτελεση του σχεδιου στο Πουτιν.

    Τουτων λεχθεντων δεν αποκλειω καθολου να ζουμε μια εποχη οπου η Νεα Ταξη του πατρος Μπους να προωθη τα σχεδια της μεσω πολυπλοκων και δολιων σχεδιων. Μεσα σ΄αυτη τη διαδικασια υπαρχει κι΄η παραμετρος να δινουν σε προσωπα οποια ταμπελα θελουν.

    Δεν υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης σε Τραμπ και Πουτιν. Εκεινο που πρεπει να υπαρχη ειναι καθαρη εικονα προς ποια κατευθυνση ρεει το ρευμα ωστε απο το παρατηρητηριο μας στην οχθη ν΄αποφασισουμε εμεις ποια ειναι η καταλληλη στιγμη να πεσουμε μεσα. Εσυ το ειπες πολυ καλλιτερα. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

    Πουτιν/Τουρκια τα φαινομενα απατουν. Αν ο αξιαγαπητος αρχηγος προνοηση δια την καταλληλον ατμοσφαιραν μετα προιντων ελληνικης αμπελου ισως μπορεσουμε να δουμε καποια πραγματα απο καποια αλλη σκοπια.

    Τελικα αγαπητοι εν Διοδοτω αδελφοι η συνταγη του εχθρου ειναι τοσο παληα που εχει αρχισει ο κοσμος ολος να τους παιρνη χαμπαρι. Η συνταγη. Φορτωσε στους αλλους αυτο που κανεις εσυ. Αλλος πυρπολησε τη Ρωμη ο Νερων εφαγε τη ρετσινια, αλλος κατεστρεψε την Περσεπολη στον Μεγα Αλεξανδρο την φορτωσανε, αλλος γκρεμισε τους Διδυμους Πυργους σε κατι ιρακινους με σαγιοναρες το φορτωσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο μεγάλε Ahoy!

      τέτοια άγια μέρα που είναι σήμερα, τού χρειαζόταν τού ΕΥ και της Δανάης, και λιγη επιφοίτηση Ahoyΐου πνεύματος!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Ιουνίου, 2020 18:12

      ΑΔΕΛΦΕ AHOΥ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΑΗΟΥ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΊΑ ΜΑΖΙ.
      ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΤΟΥ 1871 Ό ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ,ΤΖΙΟΥΖΕΠΕ ΜΑΝΤΣΙΝΙ,ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΊΤΕΥΞΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΡΙΏΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΈΜΩΝ.
      ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΆ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΆΧΩΝ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΊΔΡΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ.
      ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ό ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ,ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΎΣ,Η ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ,ΔΗΛΑΔΉ Ό ΘΕΌΣ ΘΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ,ΤΟ ΟΤΙ Ό ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΕΜΆΕΙ ΤΗ ΣΚΙΏΔΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΎ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΊΕΣ.
      ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΚΡΑΝΙΆ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΉΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΡΩΝΟ ΑΊΜΑΤΟΣ.
      ΝΑ ΞΕΧΆΣΩ ΤΟΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΤΖΟΝ ΚΈΝΝΕΝΤΥ Ό ΌΠΟΙΟΣ ΜΆΓΕΥΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΛΑΌ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΝΉΘΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΌΣΦΕΡΕ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΑΜ ΤΖΙΑΝΚΑΝΑ.
      ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΎ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΆΔΑ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΙΛΜ ΖΑΠΡΟΥΝΤΕΡ Ό ΣΟΦΕΡ Η Ό ΣΥΝΟΔΗΓΌΣ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΑΊΤΙΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΊΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΈΜΑΤΑ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΙΚΡΉ ΕΛΛΆΣ ΑΝΉΚΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΗΝ.
      ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ.
      ΕΜΜΕΝΩ ΕΙΣ ΤΗ ΦΡΆΣΗ ΤΟΥ ΓΈΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΆ,"ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΣ ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΟΦΙΛΟΣ".
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΊΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.
      ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΏΣΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΠΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΡΊΤΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΡΊΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑΝ ΣΕ ΚΑΤ' ΙΔΊΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΈΣΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΌ ΣΥΝ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΉ USE YOUR ILLUSION ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΆΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΆΔΑ,ΕΝΑΝ ΤΟΜΈΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΑ ΓΡΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΡΟΥ ΜΑΡΑΘΏΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥ ΟΠΛΙΤΗ,ΕΥΚΛΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΜΟΥ ΣΧΌΛΙΟ,ΤΟ ΜΑΓΑΖΆΚΙ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΛΕΊΝΕΙ.
      ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΩ ΜΑΧΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΜΊΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

      ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ ΤΈΛΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου ΕΥ,

      πιο κάτω έγραψα γιατί δεν ασχολούνται Τραμπ και Πούτιν με την Ελλάδα. και μην ξεχνάμε, ειδικά στην περίπτωση Πούτιν, ότι προσπάθησε να ασχοληθεί θετικά για την Ελλάδα, αλλά του έκλεισαν την πόρτα οι προδότες που έχουμε για κυβέρνηση.
      Ο Τραμπ χρηματοδότησε την προεκλογική του εκστρατεία όλη από την τσέπη του. Δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική πριν. Το είπε και μόνος του ότι το έκανε μόνο από πατριωτικό ενδιαφέρον και ότι πάντα σιχαινόταν τους πολιτικούς.

      Διαγραφή
  7. Σεβαστέ Κυρ Ahoy
    Στην ιστορία μας, σαν Έλληνες έδειξε ότι κανείς δεν μας βοήθησε και αν υπήρχε βοήθεια γι’αυτόν τον λαό ήταν πάντα για τα συμφέροντα. Κανείς δεν επέτρεψε σε αυτόν το λαό να αναστηθεί με την άνοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ακόμα και με την Βυζαντινή Αυτοκρατορία πάντα τα συμφέροντα είχαν τον πρώτο λόγο.
    Η δυσκολία του Ελληνικού λαού να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ έφερε μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 η οποία και αυτή μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα έφερε ξανά τα συμφέροντα επί τάπητος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-οικ. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ –οικ. Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ –οικ.Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και έπονται οι νεώτεροι.
    Δεν υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης σε Τραμπ και Πουτιν. Εκεινο που πρεπει να υπαρχη ειναι καθαρη εικονα προς ποια κατευθυνση ρεει το ρευμα ωστε απο το παρατηρητηριο μας στην οχθη ν΄αποφασισουμε εμεις ποια ειναι η καταλληλη στιγμη να πεσουμε μεσα. Εσυ το ειπες πολυ καλλιτερα. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.
    Η παραπάνω λεπτομέρεια θέμα εμπιστοσύνης ΤΡΑΜΠ ή ΠΟΥΤΙΝ είναι σαν να λέμε καπιταλισμός ή κομμουνισμός όταν και τα δυο είναι γεννημένα και τα δύο από το ίδιο σπέρμα.
    Απλά είναι ΔΙΔΥΜΑ.
    Και πολύ σωστά το λέτε .
    Φόρτωσε στους άλλους αυτό που κανείς εσύ.
    Σήμερα διάβαζα αυτό
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/kanto-opos-to-israil-i-apantisi-sto-polemiko-thrasos-toy-erntogan/
    αυτό ξεφεύγει από την φαντασία των συμφερόντων των διδύμων και αντανακλά την ΧΑΜΕΝΕΙ προσωπικότητα του ΕΛΛΗΝ.
    Διότι είναι ΔΙΔΥΜΟΣ φτάνει να δεί πραγματικά μέσα του.
    Αυτό που αντιπαλεύεται ο σημερινός ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ είναι ότι το +,- δεν ενώθηκε και ας είναι στο ίδιο νόμισμα.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.
    Εγώ θα έλεγα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.!!!!! Θα έρθει το ποθούμενο.
    Use your illusion 7-6-2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ποτέ δεν μίλησα εδώ μέσα για βοήθεια του Τραμπ ή του Πούτιν προς την Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στην ατζέντα τους , γιατί ξέρουν πως την Ελλάδα την έχει πάρει εργολαβία η σιωνιστική Γερμανία, και σχεδιάζει να την τουρκοποιήσει.
      Είπα όμως ότι θα σωθούμε μόνο από τα "απόνερα" της επίθεσης που σύντομα ο Τραμπ και Πούτιν θα εξαπολύσουν κατά των νεοταξιτών/σιωνιστών.
      Γι αυτό και το ιστολόγιό μας τούς αγαπάει.
      Άσε δε που ποτέ δεν θα άφηναν Γερμανία και Τουρκία να πάρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ εργολαβία την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. Ούτε καν το Ισραήλ δεν θα το επέτρεπε αυτό. Άσε την Γαλλία, που παρόλο τον Μακρόν υπάλληλο Ρότθτσιλντ, στο τσακ είναι αυτές τις ημέρες να αρχίσει να ρίχνει σε τουρκικά πολεμικά στη Λιβύη.

      Καλά θα κάνουν, Ρίτα και ΕΥ, να αρχίσουν να αποφεύγουν να ακούνε αυτά που γράφουν τα συστημικά μέσα για την εικόνα των εξελίξεων. Διακρίνω απογοήτευση σε αυτούς τους δύο ότι αρχίζει να τούς καταβάλει. και η απογοήτευσις είναι του διαβόλου. Ας προσέχουν λοιπόν, γιατί στο τέλος θα μείνουμε εγώ, ο Αχόυ και ο Αριστόμαχος.

      Μέχρι και στον Αριστόμαχο έβαλα σήμερα χέρι, γιατί μού έστειλε αυτό:
      https://www.protagon.gr/epikairotita/skase-i-antidrasi-tis-agkyras-stis-epikriseis-amerikanou-voulefti-ston-erntogan-44341646610

      Ποιος το είδε εδώ και μήνες αυτο το ερπετο τον Σιφ, σε πρόσφατο βίντεο με πραγματικές του δηλώσεις..; Κανείς! Μόνο τουίττς και πάλι τουιττς, όπως οι μαντόνες, η πελοσι κ΄α... Τυίττς που μπορεί να φτιάχνονται απλά από πρακτοράκια των Δημοκρατικών, ενώ ο υπογράφων ή έχει εκτελεστεί ή είναι στο Γκουαντάναμο. Στη λιστα Γκουντάναμο του sfagi.gr, ναι είναι κι ο Σιφ.

      "Γάμησέ τα λοιπόν τα κωλο-δημοσιεύματα του κωλο-πρόταγκον του κωλοπασόκου βαξβάννυ, που πας και βρίσκεις Αριστόμαχε, γιατί μπορεί και να φτιάχνονται (στο κόλπο κι ο Ιμπραήμ Καλίν, όλοι μια παρέα είναι) ακριβώς για να μάς πείσουν πως ο Σιφ ζει και βασιλεύει, για να αρχίζουν να λιγοψυχουν κατι ΕΥ και Ρίτες.. τώρα που άρχισα να παίρνω εγώ μπροστά.
      Γιατί οι συλλήψεις και οι εκτελέσεις τελικά γίνονται. και μην περιμένει κανείς να ανακοινωθεί τίποτα από αυτά πριν την νίκη Τραμπ τον Νοέμβριο. Δεν μπορεί να τα διαχειριστεί αυτά τώρα ο πολύς κόσμος. Φαντάζεστε να μάθαιναν τώρα οι εκατομμύρια οπαδοί τους ότι συνελήφθησαν ή εκτελέστηκαν οι μαντόννα, μισελ (μιχαλάκης) του ομπάμα, ομπάμα, λ.γκάγκα, ντε νίρο, ντικ τσένεϋ κλπ;;;..."

      Διαγραφή
    2. Την Ελλάδα την βοηθά πάντα ο Χριστός επειδή αναπαύεται στις προσευχές και τις θυσίες των ελαχίστων
      Μην περιμένετε από κανέναν άλλον
      Γενικώς μην περιμένετε, διότι έπρεπε να είμαστε εδώ και χρόνια στα γόνατα όλοι εν προσευχή, ο κλήρος να κυρήττει δημόσια μετάνοια στον λαό και οι πάντες να διαμαρτύρονται για τα αίσχη, είδατε αστυνομικό, δημόσιο υπάλληλο, δάσκαλο, στρατιωτικό να διαμαρτύρεται;
      Επιστολές ενίοτε, για να σβήσουμε τις τύψεις καθώς σχεδιάζουμε τις διακοπές με την οικογένεια εν μέσω κορωναιού, όπου είναι μια φυσιολογική εικόνα να μας σερβίρει το καλαμαράκι ο Σομαλός με την χειρουργική μάσκα καθώς παρατηρούμε τα άσπρα σύννεφα και τις γραμμές στον ουρανό

      Διαγραφή
    3. ακόμα και βίντεο με εκτέλεση να μου δείξεις δεν θα το πιστέψω όπως δεν πίστεψα και την εκτέλεση Τσαουσέσκου ή τον θάνατο του Χίτλερ, με τον κ@##$ μας καρύδια σπάζουμε, μάλλον θέλετε να πιστεύετε τα δικά σας
      σας βρίσκω πολύ ονειροπόλους

      Διαγραφή
    4. Είναι απλή προσγείωση στην ζοφερή πραγματικότητα την δική μας, η Αμερική αν και κείται μακράν τα σχέδια της εδώ ισχύουν πάντα, γίνε κυνικός με την καλή έννοια, σε προστατεύω από τις δυνατές μελλοντικές απογοητεύσεις που έρχονται σε έναν πολύ κουρασμένο λαό που πιστεύει σε ελπιδοφόρους νεανίες, το τρένο τρέχει στον ίδιο προορισμό, την μηχανή θα την σταματήσει ο Κύριος, οι τρόποι είναι δικοί του, πικροί όπως τα φάρμακα αλλά θεραπευτικοί

      Διαγραφή
    5. Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...

      Διαγραφή
  8. Δεν ξέρω ποιος έχει το protagon.Δεν στο έστειλα λόγω προταγκον.Στο έστειλα για το "σκάσε ",του τούρκου.
    Δεν σε πονηρευει ;
    Σκάσε ,ο Τούρκος, στο ερπετό σιφ ;
    Ε;τι γίνεται ;
    Βρε , μπας και ήξερε ο Τούρκος ,τι ερχόταν ;
    Πάντως η τριπλέτα , ή από κοροναιο , ή από σύνδρομο Ρόμελ ή ανοιχτές δικές , βγήκε.
    Οι τραγουδοποιοί ,έφυγαν από κοροναιο.
    Τρίχες.Ο ένας, λέει ,είχε καρκίνο .
    Μπουζουριασμα και εκτέλεση.Οπως έχω γράψει ,οι κατηγορίες στα αδικήματα είναι ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥ ,ΑΙΜΟΠΟΣΙΑΣ και εσχάτη προδοσία.
    Έτσι ,το αυτό ,έγραψε και το σφαγή.gr.
    Κυττωντας πίσω από την κουρτίνα ,πανευκολα εξηγείς τα μπροστινά της κουρτίνας.
    Να σας πω την γνώμη μου.Πουτιν και Τραμπ τους δουλεύουν ψιλό γαζί.
    Τώρα ,ο ένας προσέχει την ανατολή και ο άλλος καθαρίζει τις Εσπερίδες.
    Τα υπόγεια ,τα έχουν εργολαβία ,άλλοι.
    ΣΚΑΤΑ κατάσταση σε αυτόν τον πλανήτη.
    Αλλά εδώ μας έστειλαν.Βολευτειτε !
    Χαχαχαχαχα !
    Σας το εγραψε και ο εργοδότης :δεν θέλουν να έχουμε καλή διάθεση και γέλιο.
    Κάτι που πιστεύω:Την μεγάλη γεωγραφική περιοχή του Ισραήλ ,την ήθελαν από Βαβυλώνα μέχρι σχεδόν όλη την Συρία.
    Ο λόγος ;είναι μια μεγάλη αστρική πύλη η Συρία μέχρι τα όρη ινδοκουχ την Αορνο Πέτρα.Απο εκεί μπορούσαν να εισβάλλουν εκατομμύρια αιθερικοι και να υλοποιηθούν εδώ ξανα σε σώματα ανθρώπινα.
    Αυτό έγινε ξανά το 1996 ,στην άλλη πύλη ,του Κονγκό.
    Σας έχω γράψει ,να μην σας παίρνει από κάτω.Ολα πέφτουν μέσα στο κεφάλι μας ,χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα της αλήθειας.Προβληματισμοι ,απορίες ,ερωτήματα ,αμφιβολίες ,σκαμπανεβάσματα ,το μυαλό γίνεται αχταρμας.
    Θέλει πολύ αναζήτηση και διασταύρωση .Ο κόσμος δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες χρόνου.Αυτος ,τρέχει αμείλικτα γρήγορα .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα είπες Αριστόμαχε, μπράβο και για την αστρική πύλη στη Συρία.

      Για τον κορωναϊό:

      Είχαν πει ότι είχε κάποιες επιπλοκές υγείας που μπορεί και να τού έφεραν ανακοπή καρδιάς, του Φλόιντ. Δυο τρεις μέρες μετά τον "θάνατό" του αυτά.
      Την παραμονή όμως της κηδείας του γύρισαν και μάς είπαν ότι είχε και κόβιντ. Μούρλια! Αυτό τούς έλυσε τα χέρια 'ωστε να έχουν κλειστό φέρετρο κι έτσι να μην ξέρει κανείς αν ήταν ή δεν ήταν μέσα ο Φλόιντ.

      Α ρε Φλόιντ σε ζηλεύω.. τώρα γλεντάς τα εκατομμυριάκια σου σε κάποιο νησί της Καραϊβικής, με πίνα κολάντα και γκομενάκια να μπαινοβγαίνουν σε πισίνα..

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ .
      ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ .ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙΝ .
      Ο ΤΣΑΒΙΝ ΘΑ ΦΑΗ ΤΟ Κ@ΒΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ .Ο ΤΖΩΡΤΖ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ .
      Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ,ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ .
      ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο THALES . TON MAΥΡΟ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ,ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ .
      ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ; ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ;
      ΦΛΟΙΝΤ ΚΑΙ ΤΣΑΒΙΝ .ΕΑΝ ΖΕΙ Ο ΦΛΟΙΝΤ ,ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΡΑΣΗ ΟΛΑ ΤΩΡΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  9. Εχουμε να περάσουμε αρκετά δεινά, χαστούκια και μαστίγια, μέχρι να έρθει μια μαζική ας πούμε επιστροφή στην ρίζα, δηλαδή στον Χριστό ώστε να ξεκινήσει η χώρα εν Χριστώ και Αγίω Πνεύματι, με τον τρόπο που επιβίωσε στα χρόνια της σκλαβιάς η ορθοδοξία και ο ελληνισμός, δεδομένου ότι θα υπάρξουν αναπόφευκτα τρομερά φυσικά φαινόμενα παγκοσμίως,-ανεξέλεγκτα από τους μεγάλους της γης- εφ όσον την είδαν θεοί και πειράζουν την δημιουργία, θεωρώ ότι δεν θα αργήσουμε, έως τότε θα φάμε στην μάπα πολλούς νέους φιλόδοξους πολιτικούς οι οποίοι θα διατηρούν στην σαλαμούρα ό,τι πιό σάπιο χτίστηκε μες την Ελλάδα, άλλοτε με την πρεμούρα τους να είναι καλά παιδιά κι άλλοτε σφυρίζοντας αδιάφορα για τα φλέγοντα και κράζοντας μετά μανίας για τα δευτερεύοντα και την ταμπακιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .ΕΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 5 G.
      ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ .ΗΔΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ,ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .ΤΟ ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ .ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ .
      ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    2. Ξέρω.
      Σώσε την ψυχή σου.
      Αν σώσεις κι άλλους θα είσαι μέγας στην βασιλεία Του.
      Ποιός μας δίνει εγγύηση ότι θα ζούμε κι οι δύο τον Σεπτέμβρη;
      Αγώνα κάνουμε όλοι να μην σώσουν
      Δεν θα σώσουν.
      Υπάρχει και ο Θεός, θα επέμβει για χάρη των αγίων και των μικρών παιδιών, σαν αυτά που πεθαίνουν απ τις τεχνολογίες τους στην Αμερική λόγω τζιφάιβ

      Διαγραφή
  10. Μην έχετε αυταπάτες, είναι εποχές που πρέπει να είσαι σκληρός και κυνικός με την έννοια του να βλέπεις ψυχρά τα γεγονότα και τα πρόσωπα μέσα στο παιχνίδι, χωρίς να τα παρατηρείς, σκληρός δεν είναι ο λόγος μαστίγιο κι ο μάτσο πολιτικός, αλλά η καθαρή όραση προς ανθρώπους και γεγονότα και αναλόγως να βαδίζεις, άλλοτε με δυναμισμό κι άλλοτε με σύνεση και σοφία. Για να το καταφέρεις πρέπει να έχεις πνεύμα Θεού, δείξτε μου έναν που το έχει… Αυτά είναι χαρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δείξτε μου έναν που έχει χαρίσματα σε κάποιο πόστο, είμαστε η χώρα της πορνείας και περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους όταν ο άλλος δεν έχει συναίσθηση ότι η εργασία του οφείλεται στο γλείψε γλείψε του αρπακτικού, την ίδια στιγμή που κάποιος εξ αιτίας του υποφέρει γιατί είχε το ταλέντο για αυτήν την εργασία, αυτά είναι χρέη και θα τα πληρώσουμε όλοι σε προσωπικό και συνολικό επίπεδο, στο μενού μπήκε και το χώρα διαστροφής με νόμους αντίχριστους για τους οποίους δεν κουνιέται φύλλο, λοιπόν …Τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Μέχρι να το συνειδητοποιήσει ο καθένας μας χωριστά, θα υποφέρουμε. Είναι το τίμημα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελα τώρα Διόδοτε που δεν μπορεί να διαχειριστεί ο πολύς κόσμος το να βγει επίσημα ένας μεγάλος Τραμπ ή Πούτιν και να πει στην ανθρωπότητα ποιός μας δηλητηριάζει εξ ουρανού και όχι μόνο
    Πίστεψες στον θάνατο του Χίτλερ; Του Τσαουσέσκου;
    Είσαι μάλλον πολύ ονειροπόλος
    Με το συμπάθειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγες αλλού την μπάλλα.
      Εγώ είπα πως τα εκατομμύρια κόσμου που έχουν λατρεία σε είδωλα όπως Μαντόννα, Ντε Νίρο, Ομπάμα κ.ά. θα πάθουν ντελίριο και θα δημιουργηθεί χάος.
      Καλά ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε;

      Διαγραφή
    2. Δεν έβαλα άλλα σχόλιά σας γιατί δεν βγάζουν νόημα αυτά που λέτε.

      Διαγραφή
  13. είναι ωραία η Μελάνια, τον έφαγαν με την γλωσσοφαγιά τους, οικογενειάρχη άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΡΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙ...

    ΝΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ=ΓΛΕΝΤΖΕΔΕΣ!😁😀💃🕺ΚΙ ΕΓΩ ΧΟΡΕΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΥΛ!
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ "ΔΙΔΥΜΑ" ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...

    "ΚΡΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΣΎΝΗ ΕΙΝ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ".

    ΚΑΠΟΥ Ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΦΩΣ;ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΝΑΙ!
    ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΙΣΤΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΟΛΓΟΘΑΔΕΣ.ΚΙ Ο ΕΥ ΕΠΙΣΗΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΔΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ:ΦΙΛΟΤΙΜΟΝ.ΜΟΝΟΝ ΗΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΕΝΑ ΔΙΆΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.
    ΑΠΛΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΆ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΟΝΟ,ΑΓΑΠΗ,ΚΑΛΩΣΥΝΗ,ΔΩΣΙΜΟ,ΣΎΜΠΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΆΝΔΕΙΝΑ ΕΛΕΩ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤV ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ.

    "ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΧΑΡΤΗ ΜΟΥ".

    ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΓΗ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΒΟΛΤΑ,ΘΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΩ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ.ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ Η ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ,ΟΧΙ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΜΗ,ΖΩΝΤΑΝΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ,ΧΑΡΑ,ΓΙΝΑΤΙ,ΟΡΤΣΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΗ ΒΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΜΠΑΡΙΑ ΚΡΥΦΟΓΕΜΑΤΑ Μ'ΑΓΡΙΑ ΘΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΒΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΒΛΟΓΗΘΩ....

    ΑΓΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΧΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ,ΝΑ ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΩ,ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΩ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΩ...

    ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΔΙΟΓΕΝΟΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΩ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΙΘΥΡΙΖΩ:ΓΥΡΕΥΩ ΣΕ ΜΑΝΑ,ΓΥΡΕΥΩ ΣΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΓΥΡΕΥΩ ΣΕ ΚΟΡΗ,ΓΥΡΕΥΩ ΣΕ ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ;ΓΥΡΕΥΩ ΣΕ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΣ ΜΟΥ,ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ.

    ΓΥΡΕΥΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΓΟΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΥΣΤΙΚΉ ΥΓΡΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΑ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΘΕ ΝΑ' ΜΠΩ ΜΕΣΑ.
    ΚΑΙ Θ'ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΣ/ΚΑΡΔΙΕΣ.

    ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΑ.ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΣΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΗ.

    ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΒΡΟ ΔΕΝ Σ'ΕΚΛΕΨΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ Τ'ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΆΔΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ "ΕΙΔΕ" ΩΣ ΙΕΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΕ ΕΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ "ΩΡΑΙΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ" ΑΛΛΑ ΜΑΝΑ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...

    ΑΑΑΑΑΑΧ;;;;;
    ΚΡΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΣΎΝΗ ΕΙΝ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΩΣ ΟΡΙΣΕΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ.

    ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ.
    ΚΑΣΤΩΡ-ΠΟΛΥΔΕΎΚΗΣ.

    Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΟΡΙΣΕ ΠΑΛΙ "ΔΙΔΥΜΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....

    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΙ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΚΩΛΟ ΚΩΛΟ ΠΟΎ'ΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ.
    ΚΩΛΟΜΕΡΙ ΕΛΛΑΝΙΟ Ν'ΑΚΟΎΜΠΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙ ΑΔΕΡΦΙΚΟ.ΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ ΑΝ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Τ'ΑΛΛΟΥΝΟΥ.ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΟΡΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΦΤΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

    ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ;
    ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΩΣΤΑ;
    ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΑ;

    ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!

    ΡΙΤΑ(Η ΓΛΕΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΟΥ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΙΣΣΑ)

    ΕΛΛΗΝΙΣ ΓΑΡ....ΧΑΡΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ...ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eβίβα baby!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=iutmNBz9QFM

      [ η προέλευση της λέξεως "Εβίβα" είναι αρχαία ελληνική και προέρχεται από τη συναίρεση του βακχικού-διονυσιακού επιφωνήματος “ευοί-ευάν”. Για τους αρχαίους σήμαινε κάτι ανάλογο με το υγίαινε ή χαίρε. Με το πέρασμα του χρόνου το Ευοί έγινε εβί και το Ευάν, βα. ]

      Διαγραφή
  15. Η Ρ ζωγραφίζει δεν γράφει. Από τα ωραιότερα σχόλια της!!!

    ΥΓ Καλά ωρέ Έλληνες τι έγινε; Γιατί διαφωνείτε και στενοχωριέσθε; Αυτό που λέει ο ΚΤ είναι το εξής
    "Αν ο τραμπ και η μάχη που δίνει με τα ερπετά βοηθήσει την Ελλάδα μας όχι αμέσως μα εμμέσως καλώς γίνεται, στηρίζουμε τραμπ κλπ κλπ αν ο Κασιδιάρης βοηθήσει αυτή την στιγμή τους Έλληνες να οργανωθούν καλώς - που κατ'εμέ και σύμφωνα με πηγές, του επιτρέψανε να φτιάξει το κόμμα για να μαντρώσει τους Έλληνες του πατριωτικού χώρου και να ξεθυμάνουν για όχι παραπάνω από ένα χρόνο και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος - αν τον συμπαθεί ο Κώστας δικαίωμα του, εξάλλου ο οικοδεσπότης έχει αποδείξει δις και τρις ότι πάνω από όλα και ανεξάρτητα από όλους νοιάζεται και πονά την Ελλάδα μας και μόνο.
    Και φυσικά και όλοι όσοι διαβάζουμε και γράφουμε εδώ για αυτό νοιαζόμαστε και πονάμε. Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Όλα τα άλλα είναι απλά εκμεταλλεύσιμα και περιμένουμε τις κατάλληλες συγκυρίες.
    Ούτε μία στιγμή δεν αμφιβάλλω ότι με τέτοια ποιότητας Έλληνες η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ και κοντά είναι και σίγουρη. Ως έλεγε ένας μεγάλος Ελλην την έχει υπογράψει ο ΘΕΟΣ την λευτεριά μας.
    ΥΓ συμφωνώ με το σχόλιο είναι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το πρώτο πατριωτικό μπλογκ; Έλεος!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα με την καλή κουβέντα η καλλιτέχνης μας.
      Κορίτσαρε έχεις κερδίσει μια υπέροχη βραδιά σε εκλεκτόν μεζεδοπωλείον με εκλεκτότατη παρέα εντός ελαχίστων ημερών.

      🙂 🌹

      Διαγραφή