«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Mr. V (60ή εκπομπή) - ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ...

3 σχόλια:

  1. "ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ .ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ."

    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ!!!

    Ο ΛΑΒΡΟΦ ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΥΦΥΗΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΡΡΟΣ,ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ" ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΛΕΠΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗ!ΑΥΤΗ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΥΑΤ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΒΆΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΕΝ ΕΛΛΆΔΙ. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΔΩ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ!ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ O ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΙΣΚΑΝΤΕΡ Ή Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ;

    ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΏΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

    ΒΛΟΝΤΥΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ...

    ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/06/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.δυο προειδοποιησεις σε μικρο χρονικο διαστημα.πρωτα ματωσε ο ναος του αγιου ανδρεα στο γηροκομειο και τωρα το μοναστηρι της παναγιας βαρνακοβας.καηκε η εικονα της.πολυ σοβαρα τα πραγματα.αν δεν πεσουμε στα γονατα ομοθυμαδον να παρακαλαμε τον υψιστο θα δουμε τα χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή