«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΠΕΡΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Q

γράφει ο ΗΛΙΑΣ+++ [ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ]

 



ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΙΤΕ ΤΡΈΧΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ, ΕΙΤΕ ΤΡΈΧΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΕΛΑ, ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ.. ΟΙ ΜΟΧΘΟΙ ΣΑΣ, Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΑΣ.. ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΕΡΟ, ΜΊΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
 

ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΑΣΑ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΕΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ , ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΜΑΣΑ.
Ε..! 46 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!
 

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΕΙΝΑΛΑΙΟΙ ΟΙ ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ). ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2020 ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΝΕΟΠΤΩΧΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ, Ή ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, Ή ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. 

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.
 

ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ.. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ. 
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΚΙ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΤΑ". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ! 




ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ -ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ- ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΚΟΥΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΣΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ, ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΛΛΕΡ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ - ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ, (1759-1805):


"ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...
ΤΕΧΝΗ ΛΑΧΤΑΡΩ, ΠΟΙΗΣΗ, ΘΕΑΤΡΟ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ...
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩ, ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ."


ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΓΚΑΙΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ (1794 - 1832):


"ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΒΕΡΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΟΥΣΤ, ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ".

"ΔΑΣΚΑΛΕ" (ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΝ ΓΚΑΙΤΕ) "ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΣΟΦΟΙ;"  "ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΚΑΙΤΕ. "ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΊ ΑΛΛΟ;" ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑΝ.  "ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ.

ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΚΑΡΛ ΓΙΑΣΠΕΡΣ, (1883 - 1972) ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΣ:


"ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ, Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ, Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ, Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, Ο ΦΕΙΔΙΑΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΗΣ, Ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ."

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΣΙΛΛΕΡ, ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΙ, ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΤΟΥ ΑΞΕΛ, ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΛΕΛΗΝ ΓΚΑΙΤΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2020 ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ, ΟΙ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΛΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΡΙΖΕΣ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ "ΓΟΝΕΑΣ Α ΓΟΝΕΑΣ Β", ΠΏΣ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΥΝΑΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΑ. ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ-ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΖΕΪΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ", ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, 2 ΣΕ 1 ΔΗΛΑΔΗ.
 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΚΑΡΛ ΓΙΑΣΠΕΡΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ISIS, ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.



ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΆ ΜΆΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΆΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ, ΨΕΥΤΟ-ΟΡΘΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΘΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ, ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. 

Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΜΊΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.. ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΝΙΟ (ΒΡΕΦΟΘΥΣΙΕΣ, ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ, ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ.. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΟ-ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ EMAIL TOY IΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 'ΔΙΟΔΟΤΟΣ'. 



ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ-ΟΜΑΔΑ Q ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.. ΘΑ ΕΚΘΕΣΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ:

ΑΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΣE ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ MEΤΑΦΡΑΣΤΗ,
ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΡΑΜΜΑ q , ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΕ (ε) εψιλον μικρο.
 

ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ Q ,
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΕ (Ερ) ΕΨΙΛΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ρο μικρο.
 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, 5 ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ 5ο ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.
 

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ρο, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΟΗ.
 

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ Q =(ερ) ΕΨΙΛΟΝ ΡΟΗ; ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΟΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
 

ΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Q , ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
 

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ GOOGLE AN ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Q, EITE ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟ, ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ;
AΦΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ;






ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ:
 

Q quarantine = ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ COVID 19; NAI.
Q quite = AΡΚΕΤΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ OI ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ; NAI.
Q quiet = ΗΣΥΧΙΑ, ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ; NAI.
Q question = ΕΡΩΤΗΣΗ, "ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ" ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ Qanon; NAI.
 

OI Q (Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ 13,500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ. 

ΟΙ Q ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΕΛΠΙΔΕΜΠΟΡΊΑ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ "ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ" ΚΛΠ. 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΊΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΡΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

Ξ Λ\ Ξ Φ Θ Ξ Ρ Ι /Λ





ΗΛΙΑΣ +++

20 σχόλια:

  1. Πλεον υπο το πρισμα των λαθων του παρελθοντος και των δυσμενων επενεργειων του παροντος η ΕΛΛΑΣ θα πρεπει να ελιχθει προωθοντας και προαγοντας τα αρχεγονα και αρχετυπα πολιτισμικα της χαρακτηριστικα.Αυτα της Αμεσης Δημοκρατιας, της Δημοκρατιας των μικρων αυτονομων και αυτοελεγχομενων Δημων, της πεφωτισμενης δεσποτειας ακομη οταν το απαιτουν οι καιροι, της Τυραννοκτονιας,της Ανεξιθρησκειας, της Αμφικτυονιας, την ανεκκλητη λατρεια της πατριδας και την ενοπλη ενσυνειδητη στρατευση ολων υπερ αυτης, την επαναφορα του νομου του Διοφαντους για τους προδοτες, την επαναφορα της εγκυκλιου του Καποδιστρια για τις αντισυνταγματικες μυστικες οργανωσεις, την επαναφορα του νομου του Σολωνος για τους κιναιδους κλπ, κλπ! Η πατριδα θα πρεπει να επανελθει σε ολα αυτα που στο παρελθον την εβγαζαν παντα απο την κριση.Αυτα για τα οποια η ΕΛΛΑΣ καποτε αστραποβολησε στο στερεωμα. Πληρες και ολικο reset!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε ΗΛΙΑ, εξαιρετικη αναρτηση!

    Η αναφορα σου στην Ελληνικη Βορεια Ευρωπη του 19ου αιωνος σκετη συγκινηση.Συγχαρητηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΕ Ahoy ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Ιουνίου, 2020 21:16

    ΕΥΓΕ ΗΛΙΑ+++,ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΟΥ ΕΥ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,
      ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
      ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ.
      ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΥΣΒΑΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ, ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,
      ΤΟΝ Κ Ω Σ Τ Α Τ Α Υ Ρ Ο,
      ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ, ΧΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ.
      ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΣΟΥ.
      ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Το μόνο που πετυχαίνεις απευθυνόμενος σε εμένα Ηλία μου, με αυτά σου τα λόγια, ..είναι να μού υπενθυμίζεις πως έχω μεγάλη ευθύνη απέναντί σας. Γιατί ειλικρινά.. δεν γνωρίζω ακόμα 100% αν οδηγώ πάντα σε καθαγιασμένες καταστάσεις τούς άλλους, ή απλά τούς συμπαρασύρω σε νοητικές μου εμμονές και αμφιβόλου εδαφικότητας προσδοκίες ως άλλος δον κιχώτης.

      Επίτρεψέ μου να κοκκινίσω κι εγώ με τη σειρά μου..

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ.
    ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ .
    ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΗΛΙΑ ;;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΥΣΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΜΟΥ, ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΑΝΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ, ΗΛΙΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ; NAI ΔΙΟΓΕΝΗ TOY ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.
      ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ Σ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΜΕ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΟΔΟΤΟ ΔΙΟΦΩΤΟ ΔΙΟΓΕΝΝΗΤΟ.
      ΕΚΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΤΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΝΙΩΣΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  5. ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!
    ΩΡΑΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ PUNISHER,
      ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  6. Ηλία , διαβάζω καιρό τώρα σχόλια σου,
    αλλά οτι θα ήσουν τόσο καλός δεν το είχα φανταστεί.
    Συγχαρητήρια.
    Απο εδω και στο εξής θα σε συγκαταλέξω με τους κ.κ. ΚΩΣΤΑ (Διόδοτο), ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΑΧΟΗ και ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ, έτσι που να συμπληρωθεί και το “Ε”. Η πεντάδα με τους καλλίτερους. Για κοίτα που όλα συνηγορούν…

    Αν δεν άφηνες και υπονοούμενα για το ότι η δεξιά κοσμοθεώρηση ταυτίζεται με την ΝΟΥΝΟΥ η την ΕΡΕ του κουμουνιστή καραμαν αλη, θα ήσουν "καλλιτερότερος".
    (Για να γελάσει λιγάκι και το πικραμένο χειλάκι. Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεις (εσύ η άλλος απο την πεντάδα) τι σημαίνει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ρωτάω ξαναρωτάω αλλά κανείς δεν απαντά. Γιατί ; Απαγορεύεται να λέγεται η αλήθεια;)

    Μήπως το 2100 , εάν συνεχίσει ο παγκόσμιος κομμουνισμός να κυβερνά τον πλανήτη,
    όπως κάνει απο το 1940 τουλάχιστον, (ουσιαστικά απο την κομμουνιστική εξέγερση την επονομαζομένη και "Γαλλική επανάσταση"), η λέξη Τραμπ, θα είναι το συνώνυμο του Χίτλερ; Μήπως τότε θα λένε για τον Τραμπ ότι λένε σήμερα οι αριστεροί για τον Χίτλερ;

    Εάν θέλουμε να απελευθερωθούμε ανεξαρτήτως “Κιου και Εψιλον” , θα πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε αλήθειες που σήμερα είναι απαγορευμένες διότι είναι φασιστικές.

    Οποιος έχει το θάρρος να λέει αλήθειες αυτός είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Ως εκ τούτου Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας ήταν Ελληνας διότι
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, και χωρίς Αυτόν Ελληνικό έθνος ούτε υπήρξε ούτε και θα υπάρξει!
    Όπως δεν υπάρχει και σήμερα που Τον Διώξαμε μακριά μας. (Οικία βουλήσει!)
    Αυτός είναι και Ο Ηγέτης μας. Αυτός και Η Υπεραγία μας Θεοτόκος.
    Ο Τριαδικός Θεός μας.
    Εάν ακολουθήσουμε Αυτόν,
    αύριο το πρωί ,εχθές , απελευθερωθήκαμε!

    Το θέμα είναι πως δεν μας αρέσει η Βασιλεία Του Πατρός , η δεξιά
    και άρα μας πρέπει η “αμεσο εμμεσο επείγουσα” ψευδοδημοκρατία του άθεου όχλου, της ψηφοφορίας της μάζας , του προλεταριάτου , των πληβείων που εύκολα τους εξουσιάζει με ξεροκόμματα ,όπως ορθότατα γράφεις, η ψωρο_καπιταλο_ελιτ που λυμαίνεται την περιουσία μας και την εργασία μας , ήτοι της αριστεράς κοσμοθέασης!
    Δηλαδή η τυραννία της μητριάς που κατασπαράσσει κατασπαταλά την περιουσία των νόμιμων κληρονόμων και καταδυναστεύει τους Υιούς Του Τριαδικού Θεού μας, δηλαδή όλους εμάς. Η μητριά ξέρει καλά ποια είναι η ίδια και ποίοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Για αυτό και επιθυμεί διακαώς την εξολόθρευση μας. Το κακό είναι πως εμείς ,οι κληρονόμοι , δεν την ξέρουμε. Όταν μας αποκαλυφθεί θα είναι αργά.

    (Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζουμε. Δύσκολα πολύπλοκα μας τα κάνουν οι εξουσιαστές μας).
    Υπάρχει περίπτωση να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά σε ένα σπίτι από το οποίο εξεδίωξαν Τον Πατέρα (Τριαδικός Θεός μας) και Τη Μητέρα (Υπεραγία μας Θεοτόκος) και τώρα πια εξουσιάζονται από τον εξαποδώ , την μητριά (που τους έταζε λαγούς με πετραχήλια, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά) και τους αγαπητικούς της ;;;
    Το θέμα είναι πως δεν μας βολεύει η Αλήθεια...
    και άρα μας πρέπει η σκλαβιά!

    Υ.Γ.1
    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού και πώς βγήκε η φράση «τάζω λαγούς με πετραχήλια» που χρησιμοποιείται στην καθημερινότητά μας;

    https://www.iefimerida.gr/news/30165/%C2%AB%CF%84%CE%AC%CE%B6%CF%89-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%B1%C2%BB

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Ιουνίου, 2020 12:02

      ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ,ΣΥΝ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΕΠΑΡΑΤΟ'' ΧΟΥΝΤΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
      ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΑΔΑ, ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΟ, ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΔΑΔΑΣ.
      ΑΠΟ'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΣΚΕΨΟΥ, ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΣΤΕΝΟΥΡΓΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΙΣ, ''ΤΑΖΩ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ''.
      ΤΩΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟ ΠΟΙΌΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΨΕΥΤΟΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.
      ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΕΡΙ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΜΕ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΟΠΩΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.'' Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ, ΦΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ''.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ''ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ'', ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΟΦΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Το 1789 στην Συνακτική Συνέλευση που έγινε στη Γαλλία, για το μέλλον της χώρας εν όψη της Επανάστασης, καθησαν στα αριστερά έδρανα οι "προοδευτικοί" και στα δεξιά έδρανα οι "συντηρητικοί", ΟΛΟΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.

      Έτσι γεννήθηκε η Δεξιά και η Αριστερά. Κατά την γνώμη μου, ας τις αφήσουμε πια στην άκρη τις δυο ταμπέλες, κι ας προσανατολιστούμε προς την απόκτηση μιας Πατριωτικής Κυβέρνησης που να υπηρετεί το Έθνος και τα συμφέροντα της Ελλάδος, και όχι τις κοινωνικές διαστρωματώσεις και ιδεολογίες. Αυτό κατέφαγε την Ελλάδα, καθώς και ο Φαναριωτισμός τον οποίο υπηρέτησαν μια χαρά ως τώρα αριστεροί και δεξιοί "μπατριώτες", σε σημείο πολλοί εξ αυτών να απεργάζονται από την δεκαετία του '50 "ελληνοτουρκικές συνομοσπονδίες" και "συνεκμεταλεύσεις του Αιγαίου" για να γινόμαστε δήθεν από τότε μια ενιαία στρατιωτική και ενεργειακή δύναμη (σαν την Τουρκία σήμερα) η οποία θα μπορούσε να σηκώσει ανάστημα απέναντυ στα αμερικανικά και ρωσικά συμφέροντα.
      Και άλλοι φερετζέδες με το κιλό οι δεξιοί και αριστεροί μπατριωτούληδες.

      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ μια χαρά είναι!
      "Δεξιές" κι "Αριστερές".. περσινά ξινά (ΞΙΝΟΤΑΤΑ) σταφύλια, αποπροσανατολιστικά και γενοκτονικά ως τώρα...

      Διαγραφή
  7. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
    Αν δεν άφηνες και υπονοούμενα για το ότι η δεξιά κοσμοθεώρηση ταυτίζεται με την ΝΟΥΝΟΥ η την ΕΡΕ του κουμουνιστή καραμαν αλη, θα ήσουν "καλλιτερότερος".
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΤΕΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΤΙΜΙΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ: Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεις (εσύ η άλλος απο την πεντάδα) τι σημαίνει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ρωτάω ξαναρωτάω αλλά κανείς δεν απαντά. Γιατί ; Απαγορεύεται να λέγεται η αλήθεια;) ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΠΩΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΗΤΑ,
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τι σημαίνει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το γράφει ο Κοττάκης στο βιβλίο “Καραμανλής οφ δε ρεκορντ”. Κανείς δεν το έχει διαβάσει; Εγω το γράφω και το ξαναγράφω αλλα φωνή βοώντος.

    Πρίν από αρκετά χρόνια το “εθνικισμός.νετ” είχε ένα μικρό αρθράκι με ένα βιβλίο …
    Κάντε ένα μικρό κόπο και ανοίξτε τον σύνδεσμο. Θα εκπλαγείτε όχι από αυτό που θα δείτε, αλλά από το γιατί “ΚΑΝΕΙΣ” ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Το χειρότερο; Κανείς , απο αυτούς που έχουν την δυνατότητα και θα έχουν και πολιτικό όφελος ,δεν θέλει να την μεταδώσει. Γιατί; Δεν θέλουν να έχουν πολιτικό όφελος; Αυτό με βάζει σε υποψίες...

    https://pernoamparizabooks.files.wordpress.com/2015/09/cebcceaccebf-cf84cf83ceb5-cf84cebfcf85cebdceb3ceba-1940-ceb7-cebdceb5ceb1-ceb4ceb7cebccebfcebacf81ceb1cf84ceb9ceb1.pdf

    Λένε πως , “Ο επιστημονικός δρόμος συνίσταται στην αναζήτηση της αλήθειας από τα γεγονότα. Η παράλογη άποψη το να νομίζει κανείς τον εαυτό του αλάθητο και να κάνει τον δάσκαλο στους άλλους δεν μπορεί να βοηθήσει στην λύση των προβλημάτων.”

    Ξινίζει δεν ξινίζει το σταφύλι δεν παύει να είναι σταφύλι. Πολλοί μπορούν να το ονομάσουν κεράσι , αλλά κεράσι δεν θα γίνει ποτέ.

    ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Σε ευχαριστώ.

    Ηλία ,

    “ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΕΙΤΕ ΤΡΈΧΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ,
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣΕΛΑ,
    ΕΙΤΕ ΤΡΈΧΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΕΛΑ,
    ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ..”

    Μπορεί και να έκανα λάθος…

    “Εφόσον δεν υπάρχουν ιδεολογίες”.
    Ερχεται ένας άνθρωπος και σας ρωτά , τι (η ποίον) να ψηφίσω και με βάση ποια κριτήρια ;
    Θα του απαντήσετε πως δεν υπάρχουν ιδεολογίες ,πως εφευρέθηκαν για να μας διχάζουν και άρα η επιλογή θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με αυτά που λέει και τον “πρότερον έντιμον βίον”; Σωστά;
    Και πως θα καταλάβεις εάν λέει ψέματα η αλήθεια; Πως θα καταλάβεις εάν δεν είναι και ό ίδιος θύμα της ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ του η ψάχνει για θύματα …δεξιά και αριστερά.

    Υ.Γ.
    Εάν αφαιρέσω το δεξιά στον επόμενο τόνο θα μου πείς (όχι αποκλειστικά εσύ αλλά οι επικοινωνιολόγοι σου) αφαίρεσε το “Χριστιανών” και στον παρεπόμενο τόνο “ το νόμισμα το εθνικόν” μέχρι που να μου "ζητήσεις" να αφαιρέσω και το "Ελλήνων" , διότι παραπέμπει στην χούντα και ως γνωστόν ...η χούντα ...οι συνταγματάρχες βασάνισαν σκότωσαν έκλεψαν εξόρισαν κλπ. κλπ. . Πιστεύω πως με κατανοείς και δεν με παρεξηγείς.

    Δεν αφαιρώ τίποτα και σε όποιον αρέσει!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα

      Αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,

      δεν σού ζήτησα να αφαιρέσεις τίποτα. Προς Θεού! Συζήτηση κάνουμε.

      Πάντως μόλις είδα τον τίτλο του βιβλίου του 1975, του Μάο, μού ήρθε ταμπλάς! Τί σύμπτωση είναι αυτή..!!!! - Το 1975.
      Ή μήπως δεν είναι σύμπτωση...

      Διαγραφή
  9. Επίσης,θα μπορούσε να μεταφραστεί Qanon = Νόμος (ελληνική μετάφραση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Q" EINAI ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ (Κ)ΟΠΠΑ Η΄ΟΡΘΟΝ QOΠΠΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Π" ΚΑΙ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ (90).
    ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ "Κ" ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ "Υ" Η' ΤΟ "Ο" ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ "Κ" ΑΛΛΑ ΜΕ "Q". π.χ. QΥΠΡΟΣ, QΟΡΙΝΘΟΣ κτλ.
    ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ Ϟ, ϞΟΠΠΑ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή