«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Τα παίζουν όλα για όλα. Θα κάψουν τον πλανήτη για να μην πάνε φυλακή! - του Δημήτρη Τζώρα πολιτικού αναλυτή



 
Θα ήθελα να ξεκινήσω την ανάλυση μου με μερικές αποκαλύψεις, άγνωστες, ακόμα και για τον μέσο Ευρωπαίο Πρωθυπουργό. Ήταν προς τα τέλη Νοεμβρίου του 2016, αμέσως μετά την ιστορική νίκη Τραμπ στις εκλογές.

Πολλές οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για τα πρόσωπα που θα στελέχωναν την νέα κυβέρνηση και ποιες θα ήταν οι άμεσες γεωπολιτικές της προτεραιότητες. Θα σας δώσω λίγο από το κλίμα των ημερών εκείνης της περιόδου.

Όπως συμβαίνει πάντα, λίγο πριν την σύσταση μίας νέας κυβέρνησης, πολλά και διάφορα κέντρα πολιτικής επιρροής, ήθελαν να τοποθετήσουν τους δικούς τους ανθρώπους στο Υπουργικό Συμβούλιο. Οι μεγαλύτερες μάχες στην Ουάσινγκτον, δίνονται για το ποιος θα είναι επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Οικονομικών. Τα νευραλγικά πόστα της Αυτοκρατορίας δηλαδή. Ειδικά η θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, είναι πιο κρίσιμη από αυτή του Υπουργού Εξωτερικών, διότι στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, αναφέρονται όλα σχεδόν τα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένου και των Οικονομικών. Είναι μία μικρή κυβέρνηση, μέσα στην κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, πέρα από τα άτομα που ήταν στενοί του συνεργάτες στην προεκλογική περίοδο, δεν είχε μπει στη διαδικασία, εκ των προτέρων, επιλογής των ανθρώπων που θα συγκροτούσαν το Υπουργικό του Συμβούλιο. Αυτό, συνέβαινε για τον εξής απλό λόγο. Δεν μπορούσε να πιστέψει, εκείνος και εμείς, ότι θα μας άφηναν να κερδίσουμε τις εκλογές. Παρόλο που παρακολουθούσαμε τις τάσεις του εκλογικού σώματος και γνωρίζαμε, ότι οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονταν ήταν χαλκευμένες, ήταν τέτοια η εσωτερική δύναμη του παρακράτους Ομπάμα μέσα στο σύστημα, που ακόμα και όταν κερδίσαμε τις εκλογές, δεν πιστεύαμε ότι ζούσαμε εντός της πραγματικότητας.

Ήταν, σαν να έρρεες μέσα σε ένα όνειρο! Κερδίσαμε, ακόμα και με τη φοβερή νοθεία που έκαναν οι Δημοκρατικοί, με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έστειλαν να ψηφίσουν!!! Έβγαιναν οι γελοίοι στα κανάλια και έλεγαν ότι κέρδισε η Χίλαρι την λαϊκή ψήφο, όταν η λαϊκή ψήφος συγκροτούνταν από εκατομμύρια παράνομες ψήφους.

Τέλος πάντων. Τότε, άρχισε το Ομπαμικό παρακράτος να βγάζει στην επιφάνεια τη δήθεν εμπλοκή των Ρώσων στην προεκλογική εκστρατεία Τραμπ. Σε ανάλυσή μου λοιπόν, εκείνο το διάστημα, έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου αυτής της υποθέσεως και μέχρι που μπορεί να τη φτάσει ο Κενυάτης Μουσουλμάνος, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν με πίστεψαν, διότι ήταν τόσο εξωφρενικά γελοίος ο ισχυρισμός τους, που ακόμα και παλιές καραβάνες των Ρεπουμπλικανών, δεν πίστευαν ότι θα έφταναν τόσο μακριά, αυτή την στημένη και προδοτική υπόθεση.

Σε σχέση με τους Αμερικανούς φίλους και συναδέλφους, δεν πείστηκα. Όχι, επειδή ήμουν πιο μάγκας και ισχυρογνώμων από το επιτελείο των ανθρώπων του Προέδρου, αλλά επειδή γνώριζα και γνωρίζω πολύ καλά, την Ισραηλινή πολιτική σκηνή και είχα γνώση των μεθόδων που θα χρησιμοποιούσε αυτό νοσηρό, παγκόσμιο διευθυντήριο. Τα είχαν κάνει, πριν από τον Τραμπ και στον Μπίμπι Νετανιάου, οπότε διέκρινα εγκαίρως τι έχουμε να περιμένουμε.

Φτάνουμε λοιπόν, σιγά – σιγά στο τέλος αυτής της ιστορίας. Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε συνέντευξή του πριν από μία εβδομάδα, χρησιμοποίησε τον όρο «προδοσία» για την υπονόμευση της κυβερνήσεώς του από το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον και δεν ανέφερε τυχαία αυτό τον όρο. Τώρα, που τελειώνουν οι ανακριτικές έρευνες και αρχίζουν και διαρρέουν οι μαρτυρίες των πρακτόρων του FBI και της CIA, ο Τύπος και ο πολιτικός κόσμος, αρχίζει και μιλάει πλέον επίσημα και φανερά, για εσχάτη προδοσία.

Δεν είναι μόνο η υπόθεση παρακολούθησης του Αμερικανού Προέδρου και η παγίδευσή του από τις υπηρεσίες ασφαλείας, που θα καθίσουν στο σκαμνί τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον. Είναι και η υπόθεση του γιου του Τζο Μπάιντεν, με την Ουκρανική εταιρεία Μπουρίσμα και το λάδωμα της οικογένειας Μπάιντεν από την εν λόγω εταιρεία.

Θα είναι η πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία, που πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα καθίσει στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία. Ο Ομπάμα, δεν είναι απλά ένας πρώην Πρόεδρος, αλλά ο αχυράνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, η μαριονέτα του Σόρος και το μακρύ χέρι της Γερμανικής Καγκελαρίας στις ΗΠΑ. Αυτό το ανεκδιήγητο τυπάκι, τόλμησε να πει μετά τις εκλογές του 2016, ότι ηγέτης του Ελεύθερου κόσμου, είναι πλέον οι Άνγκελα Μέρκελ!!! Μόνο προδότες της πατρίδας τους ξεστομίζουν τέτοιες κουβέντες !!!

Το σύστημα Ομπάμα, θέλει να αποφύγει πάση θυσία να δει τον πρώην Πρόεδρο να φορά βραχιολάκια και να οδηγείται στην αίθουσα του δικαστηρίου. Θα κάψουν τις ΗΠΑ, όπως έχουν ξεκινήσει να κάνουν σε πολλές Αμερικανικές πόλεις. Θα επαναφέρουν την υστερία για τον κορωνοϊό, όπως κάνουν πάλι, (άρχισαν ήδη να μιλάνε για δεύτερο κύμα) μέχρι να γονατίσει η Αμερικανική οικονομία. Θα κάνουν τα πάντα, για να μη βρεθούν φυλακή!

Θα τινάξουν όλες τις οικονομίες του πλανήτη στον αέρα. Αναγκάζουν τις Ευρωπαϊκές ηγεσίες να παίξουν το παιχνίδι του κορωνοϊού, καταστρέφοντας τις Εθνικές τους οικονομίες, οδηγώντας εκατομμύρια Ευρωπαίους στην πλήρη ανέχεια, για να πείσουν το Αμερικανικό εκλογικό σώμα, ότι υφίσταται πανδημία και μετά το τέλος αυτής, εάν και εφόσον κερδίσει ο Μπάιντεν, θα εγκαθιδρύσουν την πιο σκληρή Οργουελιανή Χούντα, που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος.

Θα προκαλέσουν χάος μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αντίφα και τους Μουσουλμάνους και θα κατηγορήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο και κάθε πατριωτική φωνή μέσα στον Ευρωατλαντικό κόσμο. Θα δείτε πολλά παράξενα να συμβαίνουν μέχρι τις εκλογές. Πιστεύω, ότι θα θελήσουν να χτυπήσουν και από το εξωτερικό τις ΗΠΑ. Θεωρώ πολύ πιθανό, η Αμερική, να δεχθεί κάποιου είδους ασύμμετρο πλήγμα, που θα προκαλέσει πολιτική ζημιά στον Πρόεδρο.

Ξέρουν, ότι ο Μπάιντεν θα χάσει. Είναι ένας ανώμαλος παιδόφιλος, που πάσχει από γεροντική άνοια και τον κρύβουν από τα πλήθη και το φως της δημοσιότητας, για να μην κάνει γκάφες ή τον πάρει ο ύπνος στον αέρα κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής. Πιστεύουν, ότι καταστρέφοντας την Αμερική, εκ των έσω, θα ρίξουν τον Τραμπ. Παίζουν τα ρέστα τους, σε ένα παιχνίδι, που το τέλος του προβλέπει ότι, it can be only one…

theflagreport.com


thesecretrealtruth


9 σχόλια:

  1. AAAAAAXXXXXAAAAAAXAXAXAXAXA!!!
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ .
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
    ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ;;;;;;
    ΑΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ // ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΜΠΑΜΑ. Υπαρχει το βαθυ εγκληματικο κρατος που υπηρχε ανεκαθεν, αυτό που καθαρισε τον Τζων Κενεντυ // Εάν πιστευεις ότι την Αμερικη την κυβερνα το παρακρατος Ομπαμα και όχι οι φριχτοι εγκληματιες Αγγλο-Σαξωνες (αυτοι που προωθησαν τον Ομπαμα την συγκεκριμενη στιγμη για διαφορους λογους), μαζι με τους σφωγγο-κωλαριους Εβραιους, τοτε ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕΡΙΚΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ.http://oimos-athina.blogspot.com/2020/07/blog-post_23.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Νοσουν από κοροναιο
    2.Αυτοκτονουν από σύνδρομο Ρόμελ
    3.Δεχονται ανοιχτές δίκες.
    Το νούμερο των σφραγισμένων κατηγορητηριων ,είχε φθάσει στα 174.000.
    Θες γυρευε που είναι τώρα.
    ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ Η ΝΕΣΑΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΣΕΤ ΘΑ ΓΙΝΗ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΛΆΘΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ ,ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ;
    Η ΦΡΑΟΥ ΤΣΑΤΣΑ .
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΌΠΟ.
    ΤΙ ΤΡΟΠΟ ;
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ;
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΧΟΣ !
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΟΎΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΥΣΤΑΚΑ ;
    ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ;
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΩΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ,ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΑΔΕΣ.
    ΕΔΩ ,ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΣΑΠΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ


    ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ !

    ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

    ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ............


    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2

    https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q

    Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη

    του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή

    Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.


    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 1/2

    https://www.youtube.com/watch?v=vxzV1FoNTa8

    Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη

    του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή

    Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.

    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....


    Δικαιώματα Αυτόχθονων Λαών

    https://www.google.com/search?client=opera&q=Δικαιώματα+Αυτόχθονων+Λαών&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8


    Ο πρόεδρος της Ουγγαρίας ορίζει την λέξη «πατριωτισμός»

    2 Ιουλ 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=_pZPSY1Mza0

    Τι σου ανηκει; …

    https://katohika.gr/stranger-voice/ti-sou-anikei/


    ΥΣ.


    ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ


    ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=YJAxwIvVuus


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
      ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  6. ας ελπίσουμε ότι είναι αλήθεια!

    BREAKING: Epstein fixer Ghislaine Maxwell reportedly ARRESTED by FBI
    https://www.youtube.com/watch?v=JU7WVMf5grc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.....https://www.youtube.com/watch?v=95HX8pTVQr8......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ......https://www.youtube.com/watch?v=O0xptrpRmSk

    ΑπάντησηΔιαγραφή