«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΕΕΕΕ ΜΤΖΟΥΡΡΡΡ.....



Τί συμβαίνει κ.περιφεριάρχα;;;τί πιέσεις δέχεσαι;καί τελος πάντων,οτι κι αν γίνεται στο παρασκήνιο,γιατι δεν βγαίνεις να μιλήσεις εντιμα και καθαρά στον κόσμο που με την ψήφο του σε εστειλε στην θέση που βρίσκεσαι,προκειμένου να μάχεσαι για τά συμφέροντά του;;;τέτοιες ενέργειες ο απλός λαός τίς χαρακτηρίζει αψυχολόγητες....πού ακριβως βοηθάει τον τουρισμο ,το κατέβασμα του πανό;;;;σού το ζήτησαν κάποιοι και εσπευσες να τους ικανοποιήσεις;;;το διαπραγματεύτηκες;;;κέρδισες κάτι;σου υποσχέθηκαν κάτι που θα διευκολύνει την ζωή των νησιωτών;;;διαμαρτύρεται ο κόσμος κύριε Μουτζούρη και το χειρότερο εχουν αρχίσει οι ψίθυροι....εχουν απογοητευτεί και θυμώσει οι ανθρωποι...τούς πούλησες λένε...το εκανες;;αν ναι,τρεξε να πάρεις την θέση σου στο πανθεον των προδοτών αυτής της χώρας...αν όχι ομως,αλλαξε τακτική και πολιτική-η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός-, μπάς και σώσετε ότι σώζεται ακόμη στο πολύπαθο νησι….


enaasteri.blogspot.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.





2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ09 Ιουλίου, 2020 08:28

    Τα τελευταία λόγια του J.F. Kennedy
    6 Ιουλ 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=T61nJ0kb8p4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιδοτούμενη Τουρκική εισβολή συνεχίζεται !

    Σάββατο, 2 Μαΐου 2020


    Η χρεοκοπημένη Ελλάδα επιδοτεί την εισβολή της Τουρκίας !

    Πάνω από 400.000 ευρώ και μόνο στη Μόρια της Λέσβου κοστίζει η διατροφή για τέσσερις μέρες των εισβολέων, τους οποίους συνεχίζει να στέλνει ο Ερντογάν (και) εν μέσω πανδημίας.

    Το κράτος διακινητής χρηματοδοτείται από την πτωχευμένη Ελλάδα !

    Η συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις για την Τουρκική εισβολή στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου και την Ελλάδα που συνεχίζει την πρακτική αυτοχειρίας της....

    http://malkidis.blogspot.com/2020/05/blog-post_2.html

    Μαλκίδης Θεοφάνης, Μετρόπολις 95.5 FM
    1 Μαΐ 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=lknayqzlar8&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή