«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ραγιαδισμός.. (βίντεο)



Δύο βίντεο σήμερα..

Ένα με τον κο Γιώργο Κασιμάτη, ομότιμο καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, στον 98,4 Radio με τον Γ.Σαχίνη.

Ο καθηγητής με αφορμή την υπόθεση της Αγίας Σοφίας, υποστήριξε μεταξύ πολλών άλλων, ότι η ευθύνη του πολιτικού συστήματος είναι διαχρονικά μεγάλη, από την εποχή της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας ελέω μνημονίων. Υποστήριξε ότι πρέπει να σπάσει ο «ραγιαδισμός» στην Ελλάδα, ιδίως τώρα που αυτό που απειλείται καίρια , είναι η ίδια η συγκρότηση της εθνικής μας ταυτότητας.





Το δεύτερο βίντεο είναι από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, εχθές.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούραστος κεραυνός όπως πάντα κατακεραυνώνει την ισλαμόφιλη και τουρκόφιλη οικογένεια Μητσοτάκη, που τείνει να αποτελέσει σύγχρονο σύμβολο του ραγιαδισμού.

Προτείνει να εφαρμοστούν σκληρά αντίμετρα κατά των τούρκων για την Αγία Σοφία, με αφορμή την κατάθεση σχετικού ψηφίσματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων:

- Να μην ανοίξει ποτέ τέμενος στην Αθήνα!
 - Να κλείσουν τα σύνορα με την τουρκία και να απαγορευτεί η ροή συναλλάγματος προς τον εχθρό
- Να κλείσει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και να απελαθούν όλοι οι τούρκοι κατάσκοποι-"διπλωμάτες"
- Να ανακηρύξουμε ΑΟΖ και να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια
- Να κλείσει το άθλιο μουσείο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη
- Να καταργηθούν οριστικά τα επιδόματα και οι παροχές στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

 Τελικά ο Μπακογιάννης, που ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε "τουρκοδήμαρχο", μαζί με όλη την αριστερά, ψήφισε υπέρ του ισλαμικού τεμένους! Εις απάντηση, ο δημοτικός μας σύμβουλος Θανάσης Αϊβατίδης άνοιξε συμβολικά την σημαία με τον δικέφαλο αετό της Ελληνικής μας Αυτοκρατορίας!



 

3 σχόλια:

  1. https://katohika.gr/ellinotourkika/epesan-skalosies-mesa-stin-agia-sofia/

    όποιος υποστηρίζει το ισλάμ και είναι τουρκόφιλος είναι μάλλον από ισλαμική γενιά και ρίζα και υποστηρίζει το αίμα του

    άλλη εξήγηση δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είναι μόνο η Αγία Σοφιά
    πλούτος εκεί
    πλούτος από πλιάτσικο στην Ευρώπη
    το δίλημμα είναι τζαμί ή ναός του αντιχρίστου πανθρησκειακός;

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/07/blog-post_338.html
    https://periergaa.blogspot.com/2016/10/blog-post_80.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελληνικος λογος,επι τελους....μπραβο στον κασιδιαρη....ΜΑΚΑΡΙ να συνεχισει ετσι...ο οθωμανολαγνος δ Αθηναιων και ο δημαρχος του ενδιαφερεται ΜΟΝΟΝ για τα λαθροπιθηκια...τι στο διαολο ολοι απο πισω τον παιρνουν,και νοιαζονται τοσο για τα λαθροπιθηκια;;;;ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή