«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Λαθρο-μεταναστευτικό: Δύο σημαντικά βίντεο



ΜΑΖΗΣ «Έχουν μπει 4.000.000 λαθρομετανάστες και μας μιλάνε μόνο για 70.000»

 

 

 

Μεταναστευτικό: Θα αφομοιωθούν ή θα μας αφομοιώσουν;

 

 

6 σχόλια:

  1. Κώστα ήθελα να γράψω κάτι, αν και είναι πολλές οι σκέψεις και μπερδεμένες λογω οργης θα ειμαι περιεκτικος. Αφορμη ενα άρθρο απο μια Αννα Παγκρατη η οποια την εχει δει αναλυτης προφητειών τελευταία.

    https://www.triklopodia.gr/mia-σκεπτομενη-ελληνιδα-μην-πυροβολειτ/

    Ηθελε λεει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Οτι του επιτεθηκαμε κακώς του Αντεντομπουλο. Το παιδί δεν τα εννουσε έτσι, έκανε απλα μια καταθεση ψυχης για τα δυσκολα χρονια που πέρασε. Βεβαια οτι αυτη την χρονική στιγμή που προσπαθει να εγκαθιδρυθεί η παγκοσμιοποίηση και ο διεθνισμος τετοιες τοποθετήσεις απο σελεμπριτι οπως ο μαυρουκος ειναι προφανώς βαλτες και στοχευμενες το περνάει στο ντουκου. Και τι μας λεει η κιουρια? Δεν φταινε λεει οι λαθρο υπαρχουν και καλοι ανάμεσά τους. Λες και θα κατσουμε εμεις να κανουμε διαλογη ποιος αξιζει και ποιος οχι την στιγμη που σε λιγο θα ειμαστε μειονότητα. Και συνεχιζει η κιουρια. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ δεν γίνεται ειναι ασυμβατα. Και επειδη δεν ηταν αφορμή μονο η λεγαμενη αλλα τελευταια εχω ερθει σε συγκρουση με την οικογενεια και φιλους, σηκωνω τα χερια ψηλα τουλαχιστον για τωρα. Βαρεθηκα να μου λενε οτι ειμαι τοξικος. Να ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΑΜΗΘΟΥΝΕ φιλε. Ολοι το παίζουνε πατριωτες αλλα δεν θελουν να λερωσουν τα χερια τους. Να το παιξουν καλοι χριστιανοι. Ετσι οπως το πανε θα αρχισω να ενστερνιζομαι τις αποψεις του Παλαιου και του Μαρκου ακομη πιο πολυ. Μιλαμε ειναι εμετική η κατασταση απο οπου και να την κοιταξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Γιάννη. Κι ούτε εκχριστιανισμένους λάθρο θέλω στη χώρα μου. Να πάνε στην πατρίδα τους να βαπτιστούνε.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά δεν σημαίνει ότι κάποιος που δηλώνει χριστιανός είναι και ΕΛΛΗΝ ή ότι είναι και καλός άνθρωπος δεν πάνε πακέτο αυτά. Το καλό βέβαια είναι ότι μέσα από κάποια "ασήμαντα άρθρα" καταλαβαίνεις ποιος πρεσβεύει τι, ζούμε σε μια εποχή που ο καθείς δηλώνει πατριώτης ΕΛΛΗΝ αλλά στην πορεία π.χ. η κιουρία ως λες φαίνεται ο ρόλος της και επειδή η μανδαμ έχει από πίσω της και ένα κόμμα συνειδητοποιούμε αυτό που λένε πλέον οι πολλοί ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.
      Όσο για την μερίδα των αλλοδαπών που και καλά αγαπούν την Ελλάδα μας, συγκινητικόν ΑΛΛΑ αδιάφορο μπορούν να την αγαπούν και από μακριά.
      Προσωπικά χέστηκα για την άποψη του κάθε λαθρο για την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ως επίσης και για την δήθεν καλοσύνη των Χριστιανών στα λόγια και μόνο. Μάλλον ευνουχισμό μου θυμίζει και σύγχυση - αν θέλω να είμαι καλοπροαίρετη - στο κρανίο και για τους ίδιους και για όσους τους διαβάζουν του στυλ "τι κάνουμε τώρα ωρέ Ελληνες; είναι καλός αυτός ή κακός; φανταστείτε στην μάχη που αυτοί θα παίρνουν κεφάλια τους χριστιανούς να τους κάνουν ψυχανάλυση; έλα θα τρελλαθούμε εντελώς με την άποψη του καθένα, πιστεύω ότι αρκετά διαβάσαμε σκουπίδια... φτάνει.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ .ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ .
    ΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ .
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ .
    Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Ιουλίου, 2020 11:38

    ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΆΝΝΗ25, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ.
    ΣΤΟ'ΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΤΟ ΝΆ'ΧΕΙΣ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΠΟΝΑΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ, ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΣΤΡΑΒΗ", ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ "ΛΕΡΩΝΕΙ" ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ Η ΨΕΥΔΟΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ ΨΕΥΔΟΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ, Ή Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ.
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Σ'ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ, ΠΕΡΙ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΆΝΝΗ25, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΤΥΧΙΑ Ή ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΑΔΕΡΦΕΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΙ'ΑΝ ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΌΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΊ ΣΟΥ.
    ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΌΛΕΨΉ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΧΘΗ, ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΝΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΈ.
    ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
    ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    "White line, is in the middle of the road, it's the worst place to walk"

    THEY LIVE.
    ΓΙΑΝΝΑΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑΝΝΗ 25.
      ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΥ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.
      ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή