«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Έτοιμη η Τουρκία για έρευνες . Πώς θα την αποτρέψει η Ελλάδα;

του Γιάννη Μπινιάρη






Κάνε εγγραφή στο Bitchute : https://www.bitchute.com/channel/Ir9s... ................. Διάβασε καθημερινά άρθρα από το Γαλανόλευκο Στέκι :https://gsteki.blogspot.com/?m=1 ................. 
Επικοινώνησε μαζί μου στο Twitter : https://twitter.com/YannisBiniaris?s=20 ............ 
email επικοινωνίας: galanolefkosteki@gmail.com

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ (εκδοτη της εφημεριδας ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ) // Οσο βρηκαν τα δολοφονικα κο-μουνια του δημοσιογραφου ΓΚΙΟΛΙΑ (που τα ειχε βαλει με τον εθνικο ρουφιανο Μακη Τριανταφυλοκολο) // Οσο βρηκαν τα δολοφονικα κο-μουνια των τεσαρων γυναικων της MARFIN BANK // Οσο βρηκαν τα δολοφονικα κο-μουνια των δυο στελεχων της Χρυσης Αυγης // Αλο τοσο θα βρουνε και τα δολοφονικα κο-μουνια του Χιου // ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ // Μακης Τριανταφυλοκολος (ΖΟΥΓΚΛΑ) - (ο Θεμος Αναστασιαδης τον ελεγε ΕΘΝΙΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ) // Τα κουταβια της κάθε ξευτελισμενης εξουσιας μονο με ρουφιανια βρισκουν το καθετι, όμως από καποιο σημειο και μετα πεφτει συρμα από πανω και σταματανε // Όπως με την 17Ν που εφτασαν μεχρι τον λοχαγο (Γιωτοπουλο) αλα επεσε συρμα και δεν ενοχλησαν τον Ανδρεα Παπαντρεα, ουτε τον Λαλιωτη ουτε τον τοτε υπουργο δημοσιας ταξης (μη μου πειτε ότι ο οικοδομος Ξηρος εψαξε και βρηκε που καθοτανε ο αρχηγος του κλιμακιου της CIA στην Ελαδα) // Που πας μοναχος, καμαρωτος και ξυπολητος σταγκαθια ορε ψυ-ΧΙΟ? Που νομιζες ότι βρισκεσαι? Στην Ελβετια? Με αυτά που γραφεις ειχες την εντυπωση ότι θα την γλυτωνες? Πηγαινες φιρι-φιρι και τους μπηκες πολύ στη μυτη. Τα γραφουμενα σου πολες φορες εφταναν στα ορια της χυδαιοτητας και της αναξιοπρεπειας. Σιγουρα εισαι ένα βρωμικο παληκαρι με ουμπαλα, όμως τοσον καιρο στο κουρμπετι δεν πηρες χαμπαρι ότι εχεις να κανεις με δημοκρατικους βρυκολακες και φριχτα κο-μουνι-στικα βαμπιρια που πατουν επι πτωματων? Ειναι τρομακτικα μεγαλα τα χρηματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ τωρα που οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ετοιμαζοντε να δωσουν το μισο Αιγαιο και την μιση Εληνικη ΑΟΖ. // Περαστικα και ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ.
    ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ.

    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ.
    Η ΛΕΞΙΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. Η ΛΕΞΗ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΕΝΕΙ ΤΟΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
    Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΣΕ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΟΥ 1523 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 100 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 75 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ=ΕΛΛΑΔΑ.

    Ο ΑΜΕΣΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΦΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ27 Ιουλίου, 2020 17:13

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΙΑΟ! ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΥΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Ο.Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΤΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ 1 ΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΜΑΟ-ΜΑΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ..... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα τα γραφεις αλλα προδοτες δεν είναι συνελληνα γιατι δεν ειναι ελληνες αλλα ελληνοφωνοι δηλαδη ξενοι που μιλουν ελληνικα.
      μαλακες δεν ειναι. ψευτες είναι απατεωνες είναι, πρακτορες του εχθρου ειναι και εχθροι οι ιδιοι τους είναι , δουρειος ιππος μεσα στα σπλαχνα της ιερης πατριδας μας,
      αλλα που να το καταλάβει αυτο ο ταλαιπωρος λαός μας που απο την πολυ την προπαγαντα του εχει καει ο εγκεφαλος
      δηλαδη τι είναι ο λαός που τους ψηφιζει? ερωτω

      Διαγραφή