«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ “ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ” ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ !!!




ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ". 





ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ "ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ" ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ !!! ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ" ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19. 

 ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ COVID-19 ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. 

 ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ. 

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ" ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ !!! 

ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΕΔΩ: https://drive.google.com/file/d/1a5t4... Ή ΕΔΩ: http://2.bp.blogspot.com/-6aRFnZzs26g... 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Υ.) ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ; Οι Αντιφάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας !!!" ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=scrFf... THIS IS A NON PROFIT VIDEO 


Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός... 

=============ΠΡΟΣΟΧΗ============= ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (1 Ή 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ), ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ) ΚΑΝΑΛΙ "ΒΙΝΤΕΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-2" ΕΔΩ: https://www.youtube.com/channel/UCorM... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ: https://videoorthodoxiasblog.blogspot.gr ή ΣΤΟ DAILYMOTION ΕΔΩ: https://dailymotion.com/video-orthodo... ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!! “Ὁ ὑπομείνας εἰς τέλος οὗτος σωθήσεται” 


18 σχόλια:

  1. νομίζεις ότι είναι λύση;
    διάβασα ότι κάπου στην Φλόριντα επιβάλλεται μέσα στο σπίτι με μάσκα
    τί λέει ο παγκόσμιος νόμος;
    αυτό που λέει αυτό θα εφαρμοστεί
    είτε μας αρέσει είτε όχι
    όσοι αντιδράσουν Σιβηρία, Γκουαντανάμο, Αλκατράζ και ποιός ξέρει πού αλλού
    θα αποτελούν κίνδυνο για την παγκόσμια υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μας τρελλαίνετε κι εσείς..
      Ούτε στο σπίτι πρόκειται να επιβληθεί μάσκα ούτε σε Σιβηρία, Γκουαντανάμο, Αλκατράζ θα πάει κανένας.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει ΝΌΜΟΣ.
      ΕΝΤΆΞΕΙ;;;;

      ΑΝ ΕΊΧΑ ΛΕΦΤΆ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΑ ΜΉΝΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ👖.....


      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      Διαγραφή
    3. 23.32: είναι μια αντίδραση και το δείχνεις.
      Παρεπιπτόντως :στο Γκουαντάναμο πάνε άλλοι.
      Αυτοί που έχουν πιει αίμα ,έχουν κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία και οι παιδοφαγοι ,παιδοβιαστες εξ 'αιματος και εξ αγχιστείας.
      Χαχαχα !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ Ανώνυμος30 Ιουλίου, 2020 00:47
      ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ.

      ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ - ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΟΚ; ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ

      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
      https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-28/
      ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ "Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου."

      ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ TO ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ OXI Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

      ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥS ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΥΜΕ ΤΗΣ UNESCO ΕΔΩ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6.1 https://en.unesco.org/themes/ethics-science-and-technology/bioethics-and-human-rights), ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤOΛΟΓΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (ΕΙΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ) ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.

      ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.

      ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.

      ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ.
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΕΔΩ: https://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1279750/retrieve
      Guidance on the use of masks for the general public
      ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.

      ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ, ΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

      Διαγραφή
  2. μέχρι να επέμβει Εκείνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ;
      ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ;
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ;
      ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ;
      ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ;
      ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΚΕΙΝΟΣ;
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣ "ΕΚΕΙΝΟΣ" ΑΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Διαγραφή
  3. Ολλανδικό υπουργείο Υγείας: «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι προσφέρει προστασία η μάσκα από τον κορωνοϊό»!

    https://www.pronews.gr/kosmos/901189_ollandia-i-kyvernisi-den-synista-tin-hrisi-maskas-prostasias-apo-ton-koronoio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ,ΣΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΤΡΩΤΕ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ,ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.
    ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 7ph αίματος ,πας για καρκίνο.
    Μια τέτοια έκλυση ανισορροπίας ορμονών ,διαλύει σε σύντομο διάστημα το ανοσοποιητικό.
    Φλεγμονές ,στομάχι και κατ'επεκταση θυρεοειδής.
    Ο Π.Ο.Υ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ.
    Ο Ο.Η.Ε ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ.
    ΤΡΩΤΕ ΦΡΟΥΤΑ ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ , ΞΗΡΟΎΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ,ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ.
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ,ΜΕΤΑΛΛΑ ,ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
    Η ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ /ΜΙΑ ,ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ,ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα που πήγα στο κέντρο στην Αθήνα τρελάθηκα...
      Και όχι με τις χιλιάδες τους λαθροεισβολείς (αυτοί δεν φορούσαν μάσκες), αλλά με τους Έλληνες (?): περπατούσαν στον δρόμο με καύσωνα και φορούσαν μάσκα, οδηγούσαν αυτοκίνητα μόνοι τους και φορούσαν μάσκα, σέρνανε παιδάκια μικρά στο δρόμο και τους φορούσαν μάσκα...
      Τι να πω; Οι πνευμονολόγοι θα είναι η ειδικότητα που θα κάνει τρελά λεφτά χάρη στις μάσκες...

      Διαγραφή
    2. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Φιλε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, σημερα με το παραπανω αρθρο σου σχετικα με το ανοσοποιητικο, σε παραδεχτηκα. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. Μονο να μου επιτρεψεις μια μικρη διορθωση: ΚΟΨΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ (κρεατα). Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μεγαλο κακο κανουν. Η ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑ ειναι υπευθυνη για τις 480 απο τις 500 ασθενιες που κυκλοφορουν. Λιγες πρωτεηνες απο οσπρια. Λιγα ψαρια (καθε Κυριακη) ωστε να μην επιβαρυνεται το συκωτι απο τις πρωτεηνες // ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΙΑ ΚΑΝΤΕ ΝΗΣΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ (απο 3 εως 30 μερες - ο καρκινος θελει 30 μερες και αλες 30 μονο φρουτα και λαχανικα) // Δ.Ε.Π. (Θεραπευτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο για την αφισα ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ, καλη ειναι, εκτος απο το σημειο "να ψωνιζουμε απο την πορτα" // δεν γινοντε αυτα ουτε στα παραμυθια // ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ // Ειναι ενα απλο βλακωδες διαταγμα ενος ηλιθιου φουρναρη και ειναι γνωστο οτι ειναι η εισαγωγη στο εμβολιο και στο τσιπαρισμα // Δωστε 20 ευρω και παρτε ενα χαρτι απο καποιον γιατρουδακο, οτι εχετε αλεργια στη μασκα διοτι σας δημιουργει αλεργικη απνοια (εχει αποδειχθει και επιστημονικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "να ψωνιζουμε απο την πορτα" // δεν γινοντε αυτα ουτε στα παραμυθια

      Έχεις λάθος εδώ. Έτσι ψωνίζουμε από τα φαρμακεία 3 μήνες τώρα. Μπορεί να γίνει και με άλλα μικρά μαγαζιά. Όχι με τα σουπερμάρκετ φυσικά.

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ
      συμβαίνει ηδη με τα μικρά μαγαζιά,. κανείς δεν μπαίνει μέσα με απόσταση έξω και μέσα ετοιμάζουν όμορφα τα ψώνια

      Διαγραφή
  7. δεν σε τρελαίνουμε Διόδοτε, κανείς δεν θα πάει φυλακές και τα σχετικά, δεν θα τους επιτρέψουν αυτοί που τους υπακούν, όταν αρχίσουν να συρρέουν με προβλήματα αναπνευστικού και άλλα λόγω μασκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερωτησα τον..Π#υ€@0 μου!!
    Μάσκα να του φορέσω..
    Και αυτός μου αποκρίθηκε
    Οχι!!δεν θα μπορέσω!!!

    Γιατί; μικρέ ξαναρωτώ
    Την μάσκα αυτή δεν βάλεις;
    Δεν υπακούς;; τον χαρδαλια;
    Να ξερεις,.. τον προσβάλεις!!

    Και αυτός σηκώνεται ευθυς!!
    Μου λέει κανε πέρα!!
    Εγώ είμαι.. Ελεύθερος!!
    Θελω να παίρνω Αέρα!!

    Την μάσκα φορά την εσυ!!
    Στο πανω σου Κεφάλι!!
    Το κάτω.. κουμαντο κανω εγώ!!
    Μην με ενοχλησης πάλι!

    Τερμα !!λοιπον αφεντικο!!
    Δεν θελω υποδείξεις!!
    Γιατί στο λεγω σοβαρα!!
    Δεν θα ξανα.. πηδηξεις!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή