«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Μήπως ο Μητσοτάκης θέλει να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία;

antinews.gr

Σχόλιο Διόδοτου: Πολύ πονηρά πράγματα.. Διαβάστε.. Δεν θέλει να διαλύσει μόνο την ΝΔ...

 

Μπορεί ο πρωθυπουργός να υποδύεται τον πατριώτη όμως, όπως γράφουμε σε προηγούμενο κομμάτι, πίσω από την υποτιθέμενη αντίσταση κατά των επεκτατικών ονειρώξεων του σουλτάνου κρύβεται η συνθηκολόγηση της Χάγης.
Με την κολλητή Άνγκελα να έχει αναλάβει ρόλο διαιτητή για να λήξει η... ελληνοτουρκική διένεξη.

Απλώς μένει να φανεί αν ο... νέος Μωυσής θα κάτσει στο τραπέζι της προδοσίας κατόπιν ενός θερμού επεισοδίου με στόχο να είναι πιο εύπεπτο το ξεπούλημα στο εσωτερικό της χώρας, ή άνευ επειδή η Άνγκελα βιάζεται να κλείσει το ζήτημα τώρα που κάνει κουμάντο στις Βρυξέλλες, άρα που καιρός για fake μάχες.

Και το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι το εξής: Μήπως ο Μητσοτάκης μαζί με το ξεπούλημα του Αιγαίου θέλει να διαλύσει και τη Νέα Δημοκρατία;
Διότι δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να μαντέψει κανείς τι θα συμβεί τόσο εσωκομματικά όσο και ενδοκυβερνητικά αν ο Κυριάκος προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Αυτομάτως με το που προταθεί επισήμως η συνθηκολόγηση της Χάγης η δεξιά πτέρυγα της ΝΔ θα κουνήσει το μαντήλι, αλλιώς οι εκπρόσωποί της δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.
Που σημαίνει ότι οι βουλευτές που την αντιπροσωπεύουν θα αποχωρήσουν από την κοινοβουλευτική ομάδα της και εννοείται κι από το ίδιο το κόμμα.

Φρονούμε ότι ο Μητσοτάκης αποκλείεται να μην έχει σκεφτεί το παραπάνω ενδεχόμενο.
Άρα μήπως σκέπτεται να διαλύσει τη ΝΔ συνειδητά για να φτιάξει τον δικό του πόλο εξουσίας;
Άλλωστε κάποια στιγμή θα πρέπει να απαλλαγεί από τους... εθνικόφρονες που τον ταλαιπωρούν.
Ευκαιρία να το πράξει με αφορμή την προσφυγή στη Χάγη.
Βέβαια θα πέσει η κυβέρνηση.
Είστε σίγουροι όμως ότι δεν θα βρεθούν πρόθυμοι για να βάλουν πλάτη και να σχηματιστεί νέα στην οποία θα συμμετέχει κι ο ίδιος;

Το έργο έχει ξαναπαιχτεί πολλάκις.
Κι αν κρίνουμε από την αντίδραση του Τσίπρα, τον οποίο ο Μητσοτάκης χτυπάει σαν χταπόδι, κι αντί να σηκώσει παντιέρα επανάστασης δηλώνει εμμέσως ότι συναινεί στο ξεπούλημα της Χάγης, η σύμπραξη των δύο πλευρών δεν δύναται να αποκλειστεί.
Εξάλλου αυτές είναι οι εντολές της Μέρκελ, συνεπώς όταν στριμώξουν τα πράγματα οι εγχώριοι οπαδοί της αναγκαστικά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τις υλοποιήσουν.

Ενδεχομένως να υποστεί κι ο Τσίπρας κοινοβουλευτικές απώλειες.
Ποιος σας είπε ωστόσο ότι δεν θέλει να απαλλαγεί κι ο ίδιος από τους αντίστοιχους ενοχλητικούς της αριστεράς.

Έτσι Κυριάκος και Αλέξης θα καταφέρουν να φτιάξουν τα δικά τους... μαγαζιά ώστε να απολαμβάνουν ανενόχλητοι το μερίδιο εξουσίας που θεωρούν πως τους ανήκει.

Το γεγονός ότι θα ελλοχεύει ο κίνδυνος τα σύνορα της Ελλάδας να φτάσουν στη Λαμία είναι ένα ζήτημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νέο δεξιό κόμμα που θα προκύψει από την εθνική προδοσία.

Ελπίζουμε οι αλλοδαποί δυνάστες της πατρίδας να μην έχουν τίποτα σκελετούς στις ντουλάπες και για αυτούς μπας και γλυτώσουμε το φακιόλι.
Ο Θεός βοηθός...


antinews.gr

8 σχόλια:

  1. Μην βάζεις τέτοια !θα βάλω τα κλάματα !
    Τι να διάλυση ,ποιος ;
    Τα διαλυμένα από παντού ;
    Θα φύγουν οι εθνικόφρονες ;
    Όταν ξέρης τι στηρίζεις ,είσαι εθνικοφρων ;
    Λες και δεν ξέρουν τι εστί λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
    Λες και δεν έχουν ψηφίσει τα μνημόνια !
    Εξαπατήθηκαν τα πουλάκια μου !
    Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ !
    ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ 300., Ή ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ....ΩΧΧΧΧ ΘΑ ΜΑΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ !
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ;
    ΤΈΤΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΌΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΑΜΠΑ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΌΖΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ,ΕΙΤΕ ΤΣΥΡΙΖΑ ,ΕΙΤΕ ,Ν.Δ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΧΑΛΙ.
    "ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ".
    "Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ".
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ30 Ιουλίου, 2020 06:26

    ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΦΥΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΟΔΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ // Φανταζεστε να το εκανε αυτό ο Πατακος με τον Παπαδοπουλο τι θα γινοτανε? Τωρα όμως το κανουν τα ξευτελισμενα ερπετα της δημοκρατιας και δεν τρεχει τιποτα // Ενας Εβραιος θα σου παρει ΔΕΚΑ για να σου δωσει ΕΝΑ. Επειδη μας κυβερνουν σκυλανθρωποι Μασονοι, εφαρμοζουν περιπου την ιδια κακτικη // ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (από την πρωτη ληστεια του 2010 μεχρι το 2020) ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (ανακεφαλαιωση). Μπορει να φανταστει φυσιολογικος ανθρωπινος εγκεφαλος αυτό το ΦΡΙΧΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ? ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ // Κατά μεσο ορο με τοκους και επιτοκια, εχουν αρπαξει από τους παπουδες και τις γιαγιαδες ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. Χθες 29-7-20 ο μεγαλος ηγετης Φλουφλης (ο γιος του Εφιαλτη) ανακοινωσε στο κυνοβουλιο ότι θα δωσει πισω κατι ψιχουλα αναδρομικα, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΕΚΑ ΜΗΝΕΣ και μονο για κυριες συνταξεις (ουτε επικουρικες, ουτε δωρα κλπ). Ειπε ότι πολα μας ειναι και να λεμε κι ευχαριστω // Για να το λεει αυτό, μαλον η εφιαλτικη φαμηλια πηρε την αποφαση να κανει ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ (ώστε να μπορεσει τον ερχομενο χειμωνα να μας αλαξει περαιτερω τον αδοξαστο και με νωπη λαηκη μουτζα να πουλησουν με μυστικη διπλωματια, δηλαδη με κανονικο στησιμο στους Μογγολους, ότι ειναι να πουληθει) // Οι στρατιωτικοι τι θα κανουν? Ότι εκαναν μεχρι τωρα: θα ξεσκατωνουν τους μουσουλμανους // Οι αριστεροι τι θα κανουν? Θα ενωθουν με τους μουσουλμανους και ολοι μαζι εναντιον των υπολοιπων Εληνων. Παληα μας τεχνη κοσκινο // Οι μεγαλοι δημοκρατες δημοσιογραφοι τι θα κανουν? Θα λιβανιζουν τον Φλουφλη και θα παραγγειλουν διπλη μασελα // Οι δεσποταδες τι θα κανουν? Θα γλειφουν την εγκληματικη εξουσια και θα κανουν Χριστιανικες κωλοτουμπες, ως συνηθως // Εμεις τι θα κανουμε? Θα αλαξουμε θεση στον καναπε και θα συνεχισουμε να γραφουμε ένα σωρο μαλιακιες, ως συνηθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα.τα ειπες ολα τοσο απλα και κατανοητα.

      Διαγραφή
  4. Ακόμα και ο Σαμαράς κατάλαβε που πάει η δουλειά, υπάρχει ελπίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οφειλουμε να αναζητησουμε κ να στηρίξουμε καθε εστια αντιστασης.
    Αγωνιστικά μη ελεγχομενα ιστολογια, αγνες αγωνιστικές ομαδες οπως ο Ιερος Λοχος 2012 στη Β.Ελλαδα.
    Άξιους ιερεις κ μοναχούς που πολεμουν τον οικουμενισμο κ την υποταγη.

    Σε πολιτικαντηδες, νεοταξιτες, δεσποταδες, νεροκουβαλητες του συστηματος, γυρναμε προκλητικα την πλατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλη η φάρα μητσοτάκηδων την ελλάδα θέλουν να διαλύσουν
    αλλά όποιος σκάβει το λάκκο των αλλων ο ίδιος θάβετε μέσα

    ξέρετε κάτι για το μπλόγκ της κυρίας Σουφλή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.40: ο Σαμαράς κατάλαβε που πάει η δουλειά ;
    Ο Σαμαράς είναι στο κόλπο.
    Ξέρει γιατί ψήφισε τα μνημόνια.
    Εσύ ,ξέρεις ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή