«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Έχουν κάποια λογική, δηλαδή ήταν αναμενόμενο να ακούσουμε αυτές τις δύο εξωφρενικές ειδήσεις.. Την τρίτη όμως..;;



Διαβάστε τις δύο:

1. Κλιμακώνουν τον «πόλεμο των αλιευτικών» οι Τούρκοι: Εκατοντάδες σκάφη στο Αιγαίο κλέβουν τα αλιευτικά αποθέματα

2. Ξεκινάει από σήμερα η «δικτατορία» της μάσκας - 150 ευρώ πρόστιμο σε όποιον δεν φοράει στα σούπερ μάρκετ


3. Σε αυτήν εδώ την περίπτωση είναι να τραβάνε τα μαλλιά τους -όσοι έχουν- Και φυσικά.. απλά διέρρευσε αυτή η μία περίπτωση. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι παίζουν διάφορες τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις -δεκάδες λαμογιές τέτοιες ανα την Ελλάδα- από τους "αντιπροσώπους του νόμου", που δεν μαθαίνουμε ποτέ.

Enjoy:

Συνελήφθησαν 2 αστυνομικοί ως αρχηγοί κυκλώματος που "έσπαγαν" PIN και ΙΒΑΝ ανυποψίαστων πολιτών και πλήρωναν ΔΕΚΟ άλλων...με μίζα 40%!


Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα, το οποίο διέπραττε απάτες μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκομίζοντας κέρδος το οποίο εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ. Την υπόθεση αποκάλυψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που συνέλαβαν, εκτός από τους δύο αστυνομικούς και τρεις ιδιώτες, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει άλλα τέσσερα πρόσωπα.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, που ενημέρωσαν το edolio5 μέλη του κυκλώματος κατηγορούνται ότι αγόραζαν, μέσω ιστοσελίδων του Διαδικτύου, «χακαρισμένους» κωδικούς PIN από ΙΒΑΝ τραπεζικών λογαριασμών που ανήκαν σε ιδιώτες. Στη συνέχεια, με τους συγκεκριμένους κωδικούς προέβαιναν είτε οι ίδιοι είτε άλλα πρόσωπα σε διαδικτυακές αγορές ή πλήρωναν λογαριασμούς υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, όπως για παράδειγμα ΔΕΗ, ακόμη και λογαριασμούς της Εφορίας.

Εισέπραταν μίζα

Κατά τις ίδιες πηγές, το κύκλωμα εισέπραττε «μίζα» που κυμαινόταν από 30 έως 40% για κάθε διαδικτυακή συναλλαγή. Οι επωφελούμενοι, σύμφωνα με την δικογραφία, φαίνεται πως ξεπερνούν τους 100.
Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε στις αρχές του 2019 κατόπιν εγκλήσεων που υπέβαλαν ιδιώτες-θύματα αλλά και ένα τραπεζικό ίδρυμα.
Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης που τους απήγγειλε κατά περίπτωση κατηγορίες για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη μέσω υπολογιστή από κοινού και κατ' εξακολούθηση (οι δύο πράξεις σε βαθμό κακουργήματος), απάτη σε βαθμό πλημμελήματος, παράνομη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα κ.ά.

Κατόπιν παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ειδικό ανακριτή, απ' όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.
Οι 2 αστυνομικοί υπηρετούν σε Λαμία και Θεσσαλονίκη.


πηγή 
το είδαμε εδώ
  

3 σχόλια:

  1. βρώμικοι και διεφαρμένοι
    ύστερα λένε φταίνε αυτοί που μας κυβερνούν
    είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που αξίζει ένας λαός σε αποστασία
    ακόμα μια σημαντική είδηση για να μην τρέφει κάποιος αυταπάτες για την τρέλα που επικρατεί
    έχουν ξεφύγει εντελώς
    https://katanixi.gr/ethnika/emfanisi-aschimoy-gegonotos-poly-cheirotero-apo-ti-metatropi-toy-naoy-se-tzami/
    αιρετικοί της παναίρεσης του οικουμενισμού
    το σκάφος όμως της πραγματικής εκκλησίας δεν θα τσακιστεί
    αυτοί θα τσακιστούν
    ο ερντογάν μας φταίει
    αυτός πιόνι είναι του είπαν να παίξει ένα παιχνίδι
    τί κάνει η ιεραρχία παγκοσμίως των χριστιανών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ,
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΠΑΤΟΣ.
    ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ.
    ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ ,ΒΓΑΛΕ ΜΆΣΚΑ.
    ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΤΖΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ :
    "ΒΛΕΠΕΤΕ ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΚΟΗ ".
    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ .ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !.
    ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΉ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ.
    "ΥΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ".
    ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
    ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ !
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ !
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΣΘΕ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΩΛΟ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή