«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

«ΠΛΕΟΥΜΕ μεθ' ορμής ακαθέκτου!» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (και αποκαλυπτικό) κείμενο από στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού...

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.. 🙂



  
Μόνο θαυμασμό και απεριόριστη εκτίμηση για τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού μας Ναυτικού που υπηρετούν σε όλες τις μονάδες του Στόλου και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους αιώνιους εχθρούς του Έθνους. Κοπιαστε....









ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΑ" ΠΑΡΑΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΟΥΜΕ, ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!


 

18 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικό βίντεο!
    Ευχαριστούμε!
    Είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΝΙΑΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,
    ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιας;;ορμης Ακαθεκτου!!

    Ρε!!!
    Μας εχουν γ@ μ__σει..

    Κάθε μέρα παραβιάσεις, γεωτρύπανα,
    Τσαμπουκαδες,

    Και εμείς!!
    Κοτες!!!
    Χωρις πούπουλα!!!

    Επί του εργου.. φως!!!

    Μολων λαβέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένουμε από τις ένοπλες δυνάμεις μας να κάνουν το σωστό στην σωστή ώρα χωρίς να υπολογίσουν τους αθλιους δειλούς προδότες ανανδρους και ανικάνους των στοών ή τις εντολές τους. Οχι άλλα Ιμια.
    Παιδιά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    Ο Θεός να σας προστατεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 // ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, δεν θελουν να βγαλουμε φυσικο αεριο, διοτι εχουνε το αποκλειστικο μονοπωλιο φυσικου αεριου με την Ευρωπη. Θα κανουν τα παντα ώστε να μας βαλουν σε μπελαδες με τους Μογγολους, ώστε να μην βγαλουμε φυσικο αεριο // Οι Μογγολοι θα τραβηξουν το σχοινι μεχρι να μας συρουν σε διαπραγματευσεις, ώστε να παρουν τα μισα εληνικα πετρελαια και το μισο εληνικο φυσικο αεριο // Θα το τραβηξουν μεχρι τελους, διοτι ξερουν τι κλανιαρηδες πολιτικους εχουμε. Αυτό που θελουν θα το παρουν και μαλιστα χωρις να πεσει ντουφεκια και τρομοκρατηθουν οι μαμακηδες και ρουσφετολαγνοι ραγιαδες νέο-εληνες, οι οποιοι ψηφιζουν τους παραπανω κλανιαρηδες πολιτικους // Εν τω μεταξυ ο Φλουφλης που εχουμε για αρχηγο της Ελαδας (τετοιοι φλουφληδες που ειμαστε) δεν συγκαλεσε μεχρι σημερα το ΚΥΣΕΑ, για να μην θυμωσει τους Μογγολους. Κριμα το λιγο Κρητικο αιμα που κυκλοφοραει στις φλεβες σου ορε Φλουφλη, γιε του Εφιαλτη // Καποιος παληος μου ειπε ότι ο Φλουφλης δεν συγκαλεσε το ΚΥΣΕΑ διοτι όλα ειναι στημενα και μιλημενα για να τρομοκρατησουν τον κοσμακη (όπως με τον κοροηδο-ιο). Ετσι θα τα καταπιουμε όλα αμασητα και οι συγχρονοι πολιτικοι δημοκρατικοι εφιαλτες θα τα δωσουν όλα μπιρ-παρα (οι φλουφληδες θα φωναζουν «δωστα όλα αρκει να μην γινει πολεμος») // Ας ελπισουμε ότι η σημερινη μερα ειναι η αρχη του τελους της αυτοκρατοριας των Φλουφληδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάντως Ηλία , στέλεχος του πολεμικού ναυτικού ,θα είχα δύο μπούκες στραμενες στον Τούρκο και μια προς τα πίσω.
    ΠΑΣΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΑ ,ΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟΣ ,ΣΙΧΤΙΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΡΕΓΓΕΣ ,ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΗΣ ΣΤΑ ΕΞΗ ΜΕΤΡΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΗ ,ΟΥΤΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΓΆΛΛΟΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΘΑ ΨΑΧΝΗ ΝΑ ΒΡΗ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗ.
    ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ;
    ΟΧΙ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    "ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤΗ ,ΘΑ 'ΛΘΩ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ ".
    ΕΤΣΙ !
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ,ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ "ΥΠΟ ΤΑΣ ΑΠΕΙΛΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ "ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.....ΛΕΘΧΕΝΤΑ.
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΥΠΟΥ 1974 ΚΥΠΡΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ.
    ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ,ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ.
    ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ,ΗΛΙΑ !
    ΓΙΑΤΙ....ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  8. Έχει βαλθεί το κουλό να μας κάνει τα νεύρα σμπαράλια...
    Εξήγγειλε την εκμάθηση τούρκικων από το νηπιαγωγείο!!!!!
    Τώρα τα παιδιά μαθαίνουν ξένη γλώσσα από την γ δημοτικού, όμως τα τούρκικα θα τα μαθαίνουν από το νήπιο...
    [Να μάθουν τα παιδιά αρχαία ελληνικά για να ξυπνήσουν, σίγουρα δεν το σκέφτονται και κοιτάνε να τα καταργήσουν εντελώς...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://katohika.gr/epiviosi/odigies-epiviosis-vasileios-kafsokalyvitis-erchetai-peina-erchontai-ta-gegonota-tha-dilitiriasoun-to-nero-na-echete-trofima-kai-karampina/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελευθεριος Χανδρινος. Ο ηρωας του πολεμου της Κυπρου. Ως Πλοιαρχος του αρματαγωγου ΛΕΣΒΟΣ εσωσε την Παφο απο τα νυχια των Τουρκων με το μοναδικο πυροβολο που εχουν τα αρματαγωγα. Π Καρα-αμαν-αλης τον ανταμειψε με διορισμο ναυτικου ακολουθου στην Τουλκια.

    Σ' ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠ' ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΑ 'ΚΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ.

    Σημερα ενας αλλος πρωην ναυτικος ακολουθος, επισης στην Τουρκια, νυν συμβουλος του Κουλη επι εθνικων θεματων, ο Κος. Διακοπουλος μας λεει οτι η Τριμερις του Βερολινου μας εσωσε (pronews)

    O ενας μας λεει μισω τον "νατιβισμο", δηλαδη εμας, κι' ο αλλος μας λεει η Τριμερις μας εσωσε και δεν κουνιεται φυλλο. Εχουμε αλλυσσοδεθει στα ΑΤΜ, παμε με μασκα στα Σουπερ ηρεμα κι' ωραια και περιμενουμε στοικα να μας σφαξουν τα ισλαμια.

    Πρεπει να 'χουμε κανει κι' εμεις κατι πολυ κακο μετα την δολοφονια του Καποδιστρια για να 'χη κατεβασει στροφες η Νεμεσις και περιμενει να δη πολυ αιμα προτου επεμβει. Ισως να 'χη Μασωνεψη κι΄ο τελευταιος περιπτερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα ο Μηταράκης και η Θεόδωρου έλαβαν τα συγχαρητήρια της Ύπατης Αρμοστειας του ΟΗΕ για το Προγράμμα "Εστια 2" που δίνει σε κάθε λαθροεισβολεα 1.000 εύρο επίδομα, 5.000 εύρο για οικοσκευή, δωρεάν στέγη και αυτοκίνητο με οδηγό ανα 4 άτομα για να κάνουν τουρισμό τα λαθροσκατα! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πεινούν και δέχονται ρατσιστική επίθεση απέξω και από μέσα!!! Όπου και αν προσπάθησα να το ανεβάσω σαν σχόλιο μου το έσβησαν, γιατί άραγε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είσαι "φασίστας", "ρατσιστής"! χαχαχαχαχα

      Γι αυτό θα τούς κάνουμε ασταμάτητο πόλεμο εμείς οι φασίστες!
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/07/awolnation-run.html#more

      Διαγραφή
    2. Είναι τίτλος τιμής!! Ευχ. Voula sketo

      Διαγραφή
  12. Ναι, κάποιοι θα πετάξουν και γοργοφτέρουγες πνοές οι ψυχές τους θ' ανέβουν ψηλά πολύ ψηλά...
    Κι εδώ στην άγια τούτη γη, λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί. Χωρίς αυτό το λίπασμα λευτεριά δε στεριώνει.
    Έστε έτοιμοι να στεριώσουμε στο χώμα της πατρίδος τη Λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος!
      Μόνο που η φράση "λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί" θυμίζει κομμούνια.. και ο κομμουνισμός είναι ο πρώτος εχθρός που κατέστρεψε τους νεοέλληνες.

      Διαγραφή
  13. http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2020/07/12-25-25.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή