«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

greekcorruption.dk



Σχόλιο Διόδοτου: Επιτέλους!.. μία ευχάριστη ανακάλυψη στο διαδίκτυο. Ιστοσελίδα που εδρεύει στην Δανία, μια χώρα της οποίας το σύνταγμα και οι νόμοι διασφαλίζουν την ελευθερία της έκφρασης, ασχολείται αποκλειστικά, και με το μικροσκόπιο, με την διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα, καθώς και με το Νομικό και Δημοσιογραφικό καθεστώς με τα οποία συνεργάζονται.

Κρατήστε την ιστοσελίδα αυτή στους σελιδοδείκτες σας. Μέσα από τρεις κατηγορίες ενημέρωσης (Δικαιοσύνη, Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι, Δωροδοκίες-Διαφθορά) ενημερώνεσαι ενδελεχώς επί συναφών θεμάτων.

Πριν πατήσετε "Είσοδο" στις αναρτήσεις της, σάς υποδέχεται με το παρακάτω κείμενο:



Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να εκθέσει όλες τις παρανομίες των πολιτικών κατά της  Ελλάδας.

Η αποστολή του greekcorruption.dk είναι να αποκαλύψει όλες τις εγκληματικές ενέργειες των πολιτικών στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν υποδουλώσει τη χώρα μαζί με τους πολίτες της.

Το Greekcorruption.dk θα εκθέσει τους Έλληνες υποκριτές της "Δικαιοσύνης" που έχουν βλάψει αθώους ανθρώπους και ευνοούσαν εγκληματίες στην προσπάθειά τους αυτή.

Μέχρι σήμερα, υψηλόβαθμοι Έλληνες εισαγγελείς και δικαστές αρνούνται να αποκαλύψουν τις φορολογικές δηλώσεις τους για να αποκρύψουν τον παράνομο πλούτο τους.

Το Greekcorruption.dk θα "ξεκινήσει πόλεμο" εναντίον ψεύτικων ειδήσεων στην Ελλάδα και θα εκθέσει τους Έλληνες δημοσιογράφους που συνεχίζουν να παράγουν και να διανέμουν παραπληροφόρηση στο κοινό, σε αντάλλαγμα μεγάλων αμοιβών που καταβάλλονται με τη χρήση των «Μαύρων Ταμείων» της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η Greekcorruption.dk επέλεξε να εδρεύει στη Δανία: μια χώρα της οποίας το σύνταγμα και οι νόμοι διασφαλίζουν την ελευθερία της έκφρασης.

Το Greekcorruption.dk υπόσχεται να γίνει συνώνυμο της αληθινής πληροφόρησης με γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξή της και με αυτό τον τρόπο να εκθέσει την πολιτική διαφθορά και τους συνεργούς της για τα εγκλήματα τους κατά της Ελλάδας, χωρίς αμφιβολία να λειτουργήσει κάτω από "μηδενική ανοχή για την πολιτική διαφθορά".



https://www.greekcorruption.dk/el/

 

6 σχόλια:

  1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ13 Ιουλίου, 2020 07:53

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙO "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"-GREEKCORRUPTION IΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ .ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης αγαπητέ Πτολεμαίε!

      Υπάρχουν αδιάφθοροι δικαστικοί για να αντικαταστήσουν τους εκβιαζόμενους σημερινούς παιδεραστές.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ.
    ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ.
    ΚΩΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To συγκεκριμένο site είναι πονοκέφαλος για τους πολιτικάντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
    ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή