«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ' ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ HIGH TV






Σκληρή απάντηση σε Ερντογάν για την Αγία Σοφία: "Να μην τολμήσουν οι τούρκοι να πειράξουν την Αγία Σοφία! Πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί η Συνθήκη της Λωζάνης, που προβλέπει αμοιβαιότητα: όσοι μουσουλμάνοι στην Θράκη, τόσοι Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη!"

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη και την εκπομπή Χωρίς Χρώμα του High TV. Όπως αναφέρει στην σελίδα του ο κ. Βαθιώτης: Καλεσμένος μας ο Ηλίας Κασιδιάρης Πρόεδρος του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση: Γιατί ίδρυσε το νέο κόμμα, τι πολιτικό στίγμα έχει, τι οικονομικούς πόρους διαθέτει, τι πρεσβεύει, τις ιδεολογικές αναφορές, την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, το Ν/Σ για τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις», την παιδεία, τις απειλές των Τούρκων, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την υγειονομική κρίση, την επόμενη μέρα στην οικονομία, τους φόβους της αγοράς για λουκέτα επιχειρήσεων και ανεργία, αν υπάρχει κίνδυνος για νέα μνημόνια, αν υπάρξουν πρόωρες εκλογές, το τουρκολιβυκο Σύμφωνο, το μεταναστευτικό, τις συμφωνίες ΑΟΖ και πολλά άλλα σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας. Μια κοινωνική εκπομπή διαλόγου με πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα επικαιρότητας με τον Γιώργο Βαθιώτη και τον Ηλία Κασιδιάρη Πρόεδρο του κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" στο διαδραστικό "Χωρίς Χρώμα"


ellhnes.net 


7 σχόλια:

  1. Τα «τσογλάνια»*
    Ένας νέος πολιτικός φορέας για να υπερβεί και να διαφοροποιηθεί από τα παλιά του χούγια, την διαφορετική συμπεριφορά σε ένα κομβικό σημείο του πολιτικού γίνεσθε, πρέπει ο λαός μάζα να διαχωρίσει το τι αναζητά αυτός πρώτα από τον πολιτικό φορέα να αναγνωρίζει και όχι να δέχεται το πρόγραμμα σαν μια κατάσταση αλλαγών διαφορετική από των άλλων πολιτικών φορέων.
    Πρέπει να συνειδητοποιήσει το πρόσωπο του πολιτικού φορέα είναι η εικόνα του ίδιου πολίτη του οποίου θα εκφραστεί και όχι το αντίθετο.
    Όταν ο νέος πολιτικός φορέας και ο λαός, πολίτης βαδίζουν στα ίδια επαναστατικά μέτρα αλλαγών για το καλύτερο, αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή αναγέννηση του κράτους.
    Πόσα πρόσωπα πέρασαν και κανείς δεν έλαβε τίποτα …… εν αυτού κάποιοι γράφτηκαν στην κοινοβουλευτική ιστορία κακός ή καλός αλλά τους έγραψε η ιστορία ο δε πολίτης λαός όσοι μπόρεσαν βολευτήκαν στην πολιτική ασφάλεια των πολιτικών φορέων και όπως πάντα ένα υπόλοιπο στην τύχη του φυσικά και αυτό βολεμένο με εξωτερικούς μηχανισμούς.
    Τα λόγια είναι ωραία και εμένα μου αρέσουν στην πράξη όμως θέλουν δύναμη.
    Πολιτική ΔΥΝΑΜΗ = ΠΙΣΤΗ όχι θρησκευτική = ΛΑΟΣ = ΠΡΟΣΩΠΑ = ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ = ΤΙΜΩ = ΟΡΑΜΑ= ΕΥΘΥΝΗ.
    Ο Ελληνικός λαός δεν έχει ΟΔΗΓΟ αλλά ούτε ΟΧΗΜΑ εδώ και πολύ καιρό, αυτό είναι το πρόβλημα, διότι ο λαός είναι ανταλλακτικά από διάφορα εξαρτήματα τα οποία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.
    Επιλέγει ΟΔΗΓΟΥΣ και ΟΧΗΜΑΤΑ τα οποία μετά από μερικά μέτρα όλα γίνονται σκορποχώρι.
    Σκέψου διότι το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο …….. οδηγός όχημα επιβάτες ανακυκλώνονται στην ΣΤΑΣΗ.
    « Πιστεύετε ότι δύναμαι ποιήσαι τούτο;»
    Ο Χριστός, εισερχόμενος στην πόλη της Ιεριχούς, συναντά δύο τυφλούς, οι οποίοι ζητούν το έλεός Του. Τότε Εκείνος τους θέτει ένα μεγάλο ερώτημα: « Πιστεύετε ότι δύναμαι ποιήσαι τούτο;» (Ματθ. 9, 28-29). «Πιστεύετε ότι μπορώ να πράξω αυτό που ζητάτε;». Το ερώτημα έχει τρεις διαστάσεις. Η μία έχει να κάνει με την πίστη. Η άλλη έχει να κάνει με τον Ίδιο ως Πρόσωπο. Και η τρίτη με το συγκεκριμένο αίτημα των δύο τυφλών.
    Τα «τσογλάνια»* τότε και τώρα…
    Επί Τουρκοκρατίας «το τσογλάνι» (από την σύνθετη λέξη ic oglani που σημαίνει υπηρέτης), ήταν το ελληνόπουλο από καλή οικογένεια που υπηρετούσε τους σουλτάνους αφού είχε πέσει θύμα του παιδομαζώματος (Βλ. τουρκ. Devsirme). Tα πιο ικανά τσογλάνια (!), τα έστελναν για να λάβουν ειδική εκπαίδευση σε παλάτια της Ανδριανούπολης, του Γαλατά και της Προύσας. Όσοι προόδευαν και αρίστευαν (!!), επέστρεφαν στο παλάτι του σουλτάνου και έπαιρναν πολιτικά και στρατιωτικά αξιώματα· έφταναν να γίνουν από προσωπικοί ακόλουθοι του σουλτάνου μέχρι βεζίρηδες (πρωθυπουργοί ή υπουργοί), πασάδες και μπέηδες. Με λίγα λόγια δηλαδή «το τσογλάνι» εκείνη την εποχή ήταν ένα πολύ αξιοπρεπές και μορφωμένο άτομο που είχε κύρος και υπόληψη στην κοινωνία!!!
    http://www.matrix24.gr/2018/05/ta-tsoglania-tote-ke-tora/
    χωρίς να εκθέσω πρόσωπα και καταστάσεις κρατώ αυτό Πιστεύετε ότι δύναμαι ποιήσαι τούτο; Μόνο τότε θα το σταθμαρχείο θα έχει ΟΔΗΓΟ ΟΧΗΜΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολιτική άποψη σε σχόλιο ο διαχειριστής έχει δικαίωμα να μην ανέβει και το εκτιμώ use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρειαζεται προσοχη μεγαλη....απ οσο ξερω, διορθωστε με αν κανω λαθος,για να παρεις δημοσιο αξιωμα ,πρεπει να κανεις ενα περασματακι απο καποια στοα....επομενως, μπορει ο κασιδιαρης να εχει τις καλυτερες των προθεσεων,θα μπορεσει να τις υλοποιησει;;;; η θα γινει σαν τα προηγουμενα σουργελα που δεν τολμουν ουτε τ ονομα τους να προφερουν...ειναι νεος ανθρωπος,εχει λογο [οι περισσοτεροι πολιτικοι συλλαβιζουν αυτα που τους επιβαλλουν να πουν]αλλα ειναι καθαρος;;;; θελω να πω πως,οσοι ανερχονται τα κλιμακια της πολιτικης ,τα αφεντικα τους,τους κρατανε στο χερι ,με κατι.....επειτα καποια στελεχη ειναι ,αστα να πανε....δεν ξερω μακαρι, μακαρι να πιστευει αυτα που λεει,αλλα φοβαμαι μηπως βρισκομαστε μπροστα σε εναν νεο μιχαλολιακο...''''οψομεθα εις φιλιππους'''....καλημερα κωστα ....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εαν ήταν ειλικρινής θα έπρεπε να πει την αλήθεια. Το καθεστώς στηρίζεται στο στρατό των δημ. υπαλλήλων. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει όσο παραμένουν αυτοί στις θέσεις τους. Και δυστυχώς το κόμμα του είναι γεμάτο από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γουδης, υπαρχηγος του Κασιδιαρη. Μεγαλος αστροφυσικος, μεγαλος επιστημονας και μεγαλος ποιητης. Τα ποιηματα ομως μονο για την δοξα του Ισραηλ.

    Η Ελλαδα ειναι υπο σκληρη Χαζαροεβραικη κατοχη, ιδιως μετα την εφιξη του Μπεναρογια και την μονιμη εγκατασταση του Βενιζελισμου στην Ελλαδα. Η πατριδα βρισκεται ακριβως στην ιδια θεση που βρεθηκε η Τσαρικη Ρωσσια απο το 1917 μεχρι το 2000.

    Εκει ομως βρεθηκε ο Πουτιν και τον πηρε 20 χρονια να εξαφανιση τους επιφανεις Χαζαρους. Ο Ηλιας Κασιδιαρης μαχεται στο στιβο των εκλογων για την Πρωθυπουργια, ο στιβος αυτος ειναι σχεδιασμενος κατα τετοιο σατανικο Ροτσι τροπο ωστε ο οποιοσδηποτε μη δικος τους να πεταγεται εκτος σαν στημενη λεμονοκουπα.

    Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ μιλαει για Αισημνυτες. Αυτοι δεν ανεβαινουν στην εξουσια με εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Υπαρχηγός του κόμματος ο Γούδης", αυτά είναι εικασίες διαφόρων "ειδικών" περί "μπατριωτισμού" οι οποίοι παρέλασαν από το ιστολόγιο του Λευτέρη Πανούση, πριν από λίγο καιρό. Δεν ειπώθηκε ακόμα από τον Κασιδιάρη τίποτα τέτοιο.

      Διαγραφή