«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Iστορική ομιλία Τραμπ στο όρος Ράσμορ, για την επέτειο της 4ης Ιουλίου (βίντεο)






Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ιστορική ομιλία του μπροστά από το Όρος Ράσμορ, μίλησε χθες για την επέτειο της 4ης Ιουλίου, όπου τοποθετήθηκε ενάντια στην επιδημία του κορωνοϊού και την αριστερά.

Όσον αφορά τον κορωνοϊό ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι έχουν ελέγξει σχεδόν 40 εκατομμύρια ανθρώπους για κορωνοϊό και πρόσθεσε:

«Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε ότι στο 99% των περιπτώσεων ο ιός είναι εντελώς ακίνδυνος».

«Αποτελέσματα που καμία άλλη χώρα δεν μπορεί να δείξει επειδή καμία χώρα δεν έχει δοκιμές που έχουμε, όσον αφορά τους αριθμούς ή την ποιότητα».
Ο κ. Τραμπ είπε ότι οι ΗΠΑ παράγουν μάσκες και χειρουργικό εξοπλισμό που ήταν «σχεδόν αποκλειστικά κατασκευασμένες σε ξένες χώρες, ιδίως στην Κίνα από όπου ειρωνικά προήλθε αυτός ο ιός και άλλοι».
«Η μυστικοπάθεια της Κίνας, οι εξαπατήσεις και η συγκάλυψη, επέτρεψαν στον ιό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο - 189 χώρες»,
«Η Κίνα πρέπει να πληρώσει», κατέληξε.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ τοποθετήθηκε και για την αριστερά και τις ταραχές.

«Ετοιμαζόμαστε να νικήσουμε τη ριζοσπαστική αριστερά, τους μαρξιστές, τους αναρχικούς, τους ταραχοποιούς, τους λεηλατητές και τους ανθρώπους που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι κάνουν».

«Πάντα υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να πουν ψέματα για το παρελθόν προκειμένου να κερδίσουν δύναμη στο παρόν, αυτοί που λένε ψέματα για την Ιστορία μας, αυτοί που θέλουν να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που είμαστε. Ο στόχος τους είναι η καταστροφή», είπε.

20 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ.
    Η ΝΕΑ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ TRUMP ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ; ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ;
    O ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ DONALD TRUMP, ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,
    ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, KAI ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΡΑΜΠ..
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΙΤΣΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

    ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ DONALD TRUMP
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟ-ΤΑΥΡΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΛΙΤΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

    Οι λίγοι και ξεχωριστοί ξεκάθαροι άνθρωποι δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανένα. Εκείνοι που ξέρουν ποιοί είναι και που πάνε. Αυτοί που δεν μασάνε τα λόγια τους. Μιλάνε με ντόμπρες και ξεκάθαρες κουβέντες.

    Δεν μπερδεύουν τις λέξεις τους. Εξηγούνται στα ίσα. Δεν φοβούνται και δεν κρύβονται για να πουν αυτό που θέλουν.

    Μιλάνε με τη γλώσσα της ψυχής τους. Οι συλλαβές τους είναι καθάριες σαν το βλέμμα τους. Και βγαίνουν ατόφιες απο την καρδιά τους.

    Δε δειλιάζουν να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου πουν την αλήθεια. Να ξεστομίσουν όσα οι άλλοι δεν έχουν την τόλμη. Κάνουν την διαφορά με το τσαγανό που τους διακατέχει. Με τον τσαμπουκά που τους διακρίνει.

    Δεν έχουν μάθει να προσποιούνται για να κερδίσουν αυτό που θέλουν. Δεν παίζουν με τις ψυχές των ανθρώπων.

    Δεν εκμεταλλεύονται συναισθήματα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους. Έχουν μάθει πάντα να διεκδικούν και να κερδίζουν αυτό που θέλουν. Δεν τους τρομάζουν οι σχέσεις. Δεν αποφεύγουν τις δεσμεύσεις.

    Δε φοβούνται να τσαλακώσουν την εικόνα τους.

    Γελούν με την καρδιά τους και δεν ντρέπονται να κλάψουν μέσα από την ψυχή τους.

    Αντιλαμβάνονται περισσότερα απο όσα αυτός ο κόσμος αντέχει. Αντέχουν περισσότερα απο όσα αυτός ο κόσμος τους δίνει.

    Μιλάνε λίγο. Γνωρίζουν πολλά. Είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς σε όλα. Δεν τρομάζουν μπροστά στα συναισθήματα τους.

    Αγαπάνε με πάθος. Δίνονται με όλο τους το είναι. Σέβονται τον σύντροφο τους και του φέρονται όπως του αξίζει.

    Δεν χρησιμοποιούν τα αισθήματα του για να πετύχουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Δεν του προκαλούν ανασφάλεια και φοβίες. Αντίθετα τον προστατεύουν και τον φροντίζουν επιδεικνύοντας την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία.

    Πιστεύουν στις πράξεις και όχι στην θεωρία. Δεν τους αρέσουν τα μεγάλα κούφια λόγια. Τους διακρίνει η ποιότητα και όχι η ποσότητα, η ειλικρίνεια και όχι η υποκρισία. Δεν κρύβουν αυτό που είναι. Αντίθετα είναι περήφανοι για αυτό και το βροντοφωνάζουν με κάθε τους κίνηση. Το διαλαλούν σε κάθε τους βλέμμα. Απεχθάνονται το ψέμα. Αγαπούν την γνησιότητα. Μισούν την υποκρισία. Δεν μιμούνται και δεν αντιγράφουν ρηχά είδωλα.

    Εκτιμούν αυτά που τους προσφέρουν οι γύρω τους και αναγνωρίζουν την αξία σε κάθε άνθρωπο. Τους χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν. Η αυτογνωσία που τους διακρίνει. Ξέρουν τι θέλουν και δεν το ψάχνουν σε κάθε σταθμό που θα τους βγάλει η διαδρομή τους. Πατάνε γερά στα πόδια τους και δεν τρικλίζουν σε κάθε τους βήμα.

    Δεν κοροϊδεύουν και δεν υποτιμούν τους ανθρώπους. Αντιμετωπίζουν τις μικρότητες με αδιαφορία. Τις κακίες με περιφρόνηση. Τα δύσκολα με αξιοπρέπεια και χιούμορ.

    Δεν επιδιώκουν τον σεβασμό σου. Τον κερδίζουν με την στάση τους. Δεν διεκδικούν την προσοχή σου. Την κερδίζουν με την συμπεριφορά τους. Ξεχωρίζουν για το τσαγανό και την αμεσότητα τους. Για την απλότητα και την ευθύτητα τους.

    Γελάνε δυνατά. Σου χαμογελούν εγκάρδια. Δεν φοβούνται να σου δείξουν την συμπάθεια τους και δεν αποκρύπτουν τις αντιπάθειες τους. Δεν συναναστρέφονται με τον όχλο. Έχουν λίγους και ‘’καρδιακούς’’ φίλους.

    Δεν περιπλανιούνται άσκοπα σε τούτο τον κόσμο. Ακολουθούν μία σταθερή πορεία και δεν παρεκκλίνουν σε κάθε στροφή της ζωής τους. Δεν έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης από κανένα. Δεν επιδιώκουν την επιβράβευση από τους άλλους.

    Αντιστέκονται σθεναρά στο ρεύμα και δεν παρασύρονται από εμπάθειες και κακόβουλες επιρροές. Υποστηρίζουν με πάθος τις απόψεις τους και δεν κρύβονται από ανθρώπους και καταστάσεις.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ.

    Δεν έμαθαν και δεν ξέρουν να κρύβονται στα σκοτάδια. Δεν θα τους συναντήσεις σε μυστικά δείπνα ούτε σε κλειστές συναγωγές. Δεν θα τους δεις να τριγυρίζουν στα υπόγεια και τα καταγώγια αυτού του κόσμου. Θα τους αντικρύσεις εκεί όπου υπάρχει φως και καθάριος ουρανός. Εκεί όπου τελειώνει το ουράνιο τόξο. Γιατί εκεί τους οδηγεί πάντα η ψυχή τους.

    Είναι αυτοί οι λίγοι και σπάνιοι που τολμούν να είναι ο ξεκάθαρος εαυτός τους. Γιατί απλά δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανένα.


    Της Λίτσας Φιλίππου.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πραγματα αρχιζουν να μπαινουν στη θεση τους. Το πνευμα του JFK jr. στο σωμα του Τραμπ επελαυνει. Με το τευχος αυτο εκλεισε η εκδοση του περιοδικου GEORGE του JFK jr.

    https://twitter.com/DeAnna4Congress/status/1279963630746951680/photo/1

    Nα το προσεξουν ειδικα οι ντοποιοι κομμουνισταραδες παει και μετανοησει κανεις ειλικρινα και σωθει. Ερχεται πολυ ξυλο. Πολυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος κάτοικο εδρεύει εκεί Αhoy.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΞΑΝΑ : ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΠΙΑΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.
    ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΘΆΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ .
    Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ we are the world.
    ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΩΡΑ ;
    ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕ ΤΟ ΦΩΣ ,ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΠΟΥΧΟΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΧΑΣΕ Η ΕΡΠΕΤΟΥ ΤΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΥ.
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ;
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ.
    ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΩΣΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΩΜΑΛΊΑ !
    ΒΒΒΝΤΟΟΟΟΥΥΒΒΒΒ ,Ο ΡΩΣΟΣ !
    ΕΧΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    ΒΛΑΣΘΗΜΙΕΣ ,ΤΣΥΡΙΔΕΣ ,ΑΠΕΙΛΕΣ ,ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ,ΣΑΜΠΟΤΑΖ ,ΛΑΣΠΗ ,ΨΕΥΔΗ .
    ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ .
    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ,ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ,ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ.
    ΕΤΡΕΧΕ ΑΥΤΗ Η ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΡΌΦΑ ΧΕΝΡΥ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
    ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΟΛΥΜΑ.
    ΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΧΙΜΑΙΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
    ΠΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΙΤΟΥ ,ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.
    ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ,ΒΥΣΟΜΑΝΩΝΤΑΣ.
    ΑΚΟΥΝΗΤΟΣ Ο ΒΑΡΑΓΓΑΣ.
    ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΥ ΘΩΡ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΕ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΤΑ ΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΓΕΛΙΑ Η ΕΡΠΕΤΟΥ ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΜΠΟΥΣ , ΌΡΘΙΟΙ ΟΙ ΠΥΘΩΝΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ .
    ΚΑΙ...ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ !
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΗΙΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ,ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥ ...ΚΑΙ ΠΙΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΆΖΕΙ !!!
    ΑΛΑΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΞΈΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΆΔΟΞΑΣΤΟ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ.
    ΜΠΑΜ !ΠΑΡ'ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
    ΜΑΡΤΙΟΣ ΤΟΥ 2017: ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΝ ΝΤ.ΡΟΚΦΕΛΕΡ.
    ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ....
    ΕΙΠΑΝ.....ΕΚΑΝΕ ΝΤΕΜΠΟΎΤΟ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΜΕΤΑ ,ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ.
    ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΛΙΣΤΑ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΚΟΟΥΤΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΑΡΓΗΧΟΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΈΣ ,ΠΑΓΚΟΣ ,ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.
    ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΠΟΥΣ ,ΤΣΕΝΕΙ ,ΧΙΛΑΡΥ ,ΣΟΡΟΣ ,ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ , ΟΜΠΑΜΙΑΣ ,BIG MIKE ,ΚΛΙΝΤΟΝ ,ΜΑΚΕΗΝ ,ΚΕΡΥ ,ΤΟ ΓΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΟ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.
    ΕΒΡΙΖΕ Ο ΝΤΕ ΝΙΡΟ ,ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΚΑΤΩ Η ΟΠΡΑ ,ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ,Η ΛΟΠΕΖ ,Η ΓΚΑΓΚΑ ,Η ΜΙΛΟΥΣ ΣΙΡΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΥΣ ,Ο ΓΑΙΟΣ ΤΟΥΒΛΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ,ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
    ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ.
    Ο ΧΑΡΒΣΤΙΝ ΕΠΑΘΕ ΙΚΤΕΡΟ ,Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΩΛΟΥΜΠΡΑ ,ΚΕΛΑΙΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΉΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ .
    500.000.000$ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΟΥ.
    ΛΟΥΞ ΠΡΑΜΑ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ;ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.
    ΕΣΧΑΤΗ +ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ ;ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΕΣΧΑΤΗ +ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ +ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟ ;
    ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑΥΤΑ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    "ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΧΙΛΑΡΥ ".
    ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ;
    ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΠΑΡ'ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΟΦΙ.
    ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟΣ ;
    ΝΑΑΑ ,ΞΕΡΕΤΕ ,ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ΆΔΕΙΑ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΙΤΑΛΙΑ.
    ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ ,ΟΙ ΤΡΥΝΤΩ ,Η ΣΠΑΝΙΟΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ,Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΙΟΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ,Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ !ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΑΡΤΟΝ ΞΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ.
    ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ !
    ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΜΠΟΡΙΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ;
    ΑΜΑ ΒΛΕΠΗΣ ΤΟΝ ΦΑΔΕΡ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΠΙΠΙΝΙΑ ΣΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΙΣΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΔΉΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ.
    Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΠΙΝΓΚ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ---ΠΗΔΑΣ ΡΕ ;;; Ή ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ;.
    ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΞΕΓΟΦΙΑΣΤΗΚΕ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    (ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ,ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΠΉΓΕ.)
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗΣ !!
    ΣΩΒΡΑΚΟΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ .
    ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝ.
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ Ο ΦΟΥΤΣΙ ΠΟΎΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΛ KHAZAR ΚΑΙ Η /Ο ΓΚΕΤΣΑΙΝΑ.ΑΛΛOΣ BIG MIKE !!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O "ΓΗΙΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ" ΤΡΑΜΠ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..🙂

      Διαγραφή
    2. Μερικοί θα είδαν και τους αιθερικους ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ.
      ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΡΠΕΤΟΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Σημερινό ;
    Ηθοποιός του Χόλυγουντ ,ο Νικ κορντερο το πάλεψε με τον ΚΟΡΑΝΑΙΟ ,αλλά δεν τα κατάφερε.
    Μααααλιστααα.
    Ή από κοροναιο ή από αυτοκτονία η ανοιχτές δικές.
    Ε!κάτσε ,!
    Τους έχουμε αφήσει επιλογές.
    Εμάς τι επιλογή μας άφησαν ;
    ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗ ΘΑ ΨΟΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ;
    ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΌΣΙΑ Ο ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΑΤΟΣ ;
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.....
    Εεε ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ε.
    ΜΟΝΟ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.Ε.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για θυμηθείτε πως στρεκλαγε η χιλαρυ.
    Εδώ πατούσε εκεί βρισκόταν.
    Ντελίριο το ερπετό.
    Όπως σωστά όλοι είδατε ,τα ίδια πάθαινε και η ΦΡΑΟΥ ΤΣΑΤΣΑ ,η ΦΡΑΟΥ ΧΕΣΕΝ ΚΛΑΣΕΝ.
    Που να δης κάτι άλλους εδώ ,στο τέταρτο κέντρο ....θα βαρεσουν ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ,ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑΡΗ.
    ΤΟ ΠΑΠΟΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ;
    ΚΥΤΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΘΑ ΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΥΟ ΙΔΡΩΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι η καμερα;
    Ρε συ ! Δεν σου είπα να κυττας εμένα ;
    Τι καμεραμάν είσαι ;
    Χαχαχαχαχαχαχα !
    ΤΟ ΌΡΓΙΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.
    ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ !
    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ,ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ,ΑΚΟΥΝΗΤΑ ΑΜΙΛΗΤΑ ΑΓΕΛΑΣΤΑ.
    ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΟΥΜΙΤΣΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΚΎΛΟΤΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ.
    ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ .
    ΝΑ ΔΗΣ !
    ΞΑΝΑΜΑΝΤΡΩΝΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ;
    ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΥΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ..... ΑΤΑ.
    ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΌ ΣΑΥΡΑΚΑ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΓΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ;
    ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΝΕΣΕΩΣ.
    ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ !
    ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ;
    ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ Ε ΤΡΑΒΗΞΕ , ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥ , ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ.
    ΜΜΜΠΠΠΠΡΡΡΡ !!!
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΡΑΚΟΥΝΤΑ ΕΚΕΙ !
    Ο ΡΟΤΣΙ ;
    Ο Π.Ι.Ν.Δ.Α.Ρ.Ο.Σ ;
    ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΠΑΓΛΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ,ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020 ,ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΛΛΑΔΟΣ ;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !)
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ IRS ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ...
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΆ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ,ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΕΜ ΠΩΣ !
    ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΦΑΜΙΛΙΑ.
    ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΤΙ ;
    ΟΧΙ.
    ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ !
    ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΟΥΠΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΥΠΕΣ ΚΥΡΙΟΣ.
    ΤΙΣ ΤΑΠΩΣΑΜΕ.
    ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΕΙΠΑΜΕ :
    ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ .ΣΠΕΣΙΑΛ.
    ΦΏΝΑΖΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ :
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ !!
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;
    ΣΟΥΛΑΤΣΟ.
    ΝΑ !ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ.
    ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΊΝΕΙΣ ,ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙΣ....
    ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΟΥΤΕΜΒΕΡΓΙΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΣΟΥΛΑΤΣΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ , ΌΤΙ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ,ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΚΥΤΤΑΝΕ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΟΥΤΙΝ :
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιο "προηγούμενο" με κιλότες έχετε εσύ και ο Ηλίας από χθες.. Δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂

      Διαγραφή
  9. http://endiameseperiochenea.blogspot.com/2020/07/592.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδελφε ΗΛΙΑ, συγχαρητηρια για το αρθρο της Κας Λιτσας Φιλιππου. Μια παλλομενη ελληνικη ψυχη.

    Μου δινεις την ευκαιρια ν' αναφερθω στο Αθανατον Αιωνιον Ελληνικον Πνευμα(Ιωαννης Πασσας). Εν ταχει λοιπον και συμπεπυκνωμενα, διοτι μου σβυνει ο αορατος κουμαντατορος το σχολιο μολις πατησω το"Δημοσιευση".

    Που μας δειχνει ο JFK jr ειναι ο δρομος προς την ελευθερια στο εξωφυλλο του τελευταιου GEORGE πριν απο 20 και πλεον χρονια; Που εβγαλε λογο ο Τραμπ την 4η Ιουλιου, ημερα συμβολο για τους Αμερικανους; Ορος Ροσμορ!! Η μορφη του Προεδρου Τζακσον ειναι σκαλισμενη εκει, αυτου του μεγαλου υμνητου της Ελευθεριας.

    Παμε τωρα και στη πολιτεια Κολοραντο και στη Κα. Λωρεν Μποπερτ. Η κυρια Μποπερτ ειναι υποψηφια για το Κονγκρεσο με τον Τραμπ στη 3η εκλογικη περιφερεια της Πολιτειας. Ειναι ιδιοκτητρια μιας ψησταριας στη πολη Rifle το Shooter's Grill, και μητερα 4 παιδιων Aπο πολιτικη ορθοτητα και αλλες μπουρδες δεν καταλαβαινει τιποτα. Κατεβαινει στη πολιτικη αρενα με μια ελληνικοτατη κραυγη.

    ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

    https://twitter.com/laurenboebert/status/1279520431368810499

    συνεχιζεται



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ahoy MOY, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
      ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ
      Ε-ΛΛΗΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ. Q Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
      ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
      ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  11. καποια προσθετα στοιχεια για τη Κα. Μποπερτ.

    https://twitter.com/laurenboebert/status/1257079928211857408

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O TΡΑΜΠ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΆ ΣΤΗΝ GAVI ΤΟΥ BILL GATES. ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ;;;;

    ΞΈΡΕΤΕ ΑΝ ΉΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΕ'Ι'Ν;;;;

    ΠΑΊΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΆ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ.
    ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γκειτς δεν υπαρχει. Επισης ολοι αυτοι της συνομοταξιας Γκειτς εχουν κυρηχθει τρομοκρατες και τα ανα τον κοσμο περουσιακα τους στοιχεια κατασχονται υπερ του κρατους.

    Την Μελιντα την εχει δει κανεις τελευταια; Ηταν να 'ρθη εδω στις 8/7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραιο ονειρο για τα κομμουνια, αλλα τους προεκυψε Πουτιν και Τραμπ.

    https://twitter.com/DeAnna4Congress/status/1280975052884738048/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή