«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ !!






ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ :
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ !!

Δεν διδαχθήκατε από το παρελθόν μου; Το έχετε κάνει φύλλο και φτερό. Με ξέρετε πια καλύτερα και από τη μάνα που με γέννησε:
Όσο πιο πολύ με πολεμάτε, τόσο περισσότερο πεισμώνω. Πόλεμο εσείς; Πόλεμο κι εγώ.

Μόνο που στον πόλεμο αυτό, εσείς πολεμάτε με το ψέμα. Εγώ με την αλήθεια.

Νομίζατε ότι ο νομικός αγώνας μου θα άρχιζε και θα τελείωνε με την απάτη του κορωνοϊού; Με τα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού στο όνομα του Covid-19; Του κορωνοϊού με εισαγωγικά; Και του κορωνοϊού χωρίς εισαγωγικά;
Πανικοβληθήκατε όταν έπιασα τα εγκλήματα στην Εύβοια; Και τρομοκρατηθήκατε όταν έπιασα και τα εθνικά; Όταν καταλάβατε ότι θα με βρίσκετε παντού και πάντα όπου υπάρχει ψέμα; Όπου υπάρχει υποκρισία; Όπου υπάρχει αδικία; Όπου υπάρχει έγκλημα;

Στην αρχή ήταν οι πράκτορες στο fb, τα τρολαρίσματα και οι απειλές. Στη συνέχεια τα Ελληνικά Hoaxes. Μετά ο “Προστασίας” του Πολίτη.

Όλοι έσπασαν τα μούτρα τους. Ο διωκόμενος έγινε διώκτης. Όπως πάντα.
Γιατί δεν καταλαβαίνουν, ποτέ δεν το κατάλαβαν και ούτε θα το καταλάβουν ποτέ, ότι η αλήθεια τις περισσότερες φορές αποκαλύπτεται όταν διώκεται και όχι όταν διώκει. Όπως θα γίνει με την ποινική δικογραφία για τα “fake news” στο fb που ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκάλεσε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία της δίωξης της αλήθειας μάς δίνεται η χρυσή ευκαιρία να την αποδείξουμε και να ξεσκεπάσουμε την απάτη. Υπό την έννοια αυτή μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να αισθάνομαι για τον Χρυσοχοΐδη. Και την κακή συνήθειά του να μη διαβάζει ποτέ αυτά που υπογράφει.

Χθες επιστρατεύτηκε το fb, που μέχρι τώρα δεν τολμούσε να ακουμπήσει τις αναρτήσεις μου. Τη σκυτάλη την πήρε το Δουβλίνο. Το Δουβλίνο όμως θα το φέρω στην Αθήνα. Την Ιρλανδία θα τη φέρω στην Ελλάδα. Και θα λογοδοτήσει στα ελληνικά δικαστήρια.

Γιατί χθες, στην Ελλάδα διαπράχθηκε το νέο έγκλημα σε βάρος μου. Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, οι κουκουλοφόροι εντολοδόχοι του παρακράτους ανέλαβαν δράση. Κατά της Δημοκρατίας. Κατά της ελευθερίας του λόγου. Της έκφρασης. Κατά της αλήθειας.

Και επειδή έψαχναν, έψαχναν και πάλι έψαχναν, αλλά δεν έβρισκαν τίποτα, αποφάσισαν να δράσουν έτσι κι αλλιώς. Και το καμπανάκι χτύπησε όταν έπιασα και τα εθνικά θέματα. Το σύστημα πανικοβλήθηκε. Τρομοκρατήθηκε.

Και ενώ εγώ για το Orus Reis ,
που έχει ξεφτιλίσει την εθνική κυριαρχία μας αλωνίζοντας ανενόχλητο στα νερά του Αιγαίου ,
ήμουν απολύτως ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ότι ΔΕΝ ζητούσα την άσκηση βίας αλλά την ενεργοποίηση του άρθρου 42 § 7 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νομικά δεσμευτική για τα κράτη μέλη της Ε.Ε. συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της επιθετικότητας (“aggression”) του τουρκικού κράτους εναντίον κράτους - μέλους της Ε.Ε. ,
το fb κατέβασε την ανάρτηση και με μπλόκαρε εμένα για 24 ώρες, επειδή “υποκίνησα βία” !!!

Οι ψεύτες !! Οι συκοφάντες !!

Απαίτησα ΝΟΜΙΚΕΣ και Ο Χ Ι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ενέργειες από τη χώρα μου, αλλά οι εντολοδόχοι του Δουβλίνου με κατηγόρησαν για υποκίνηση βίας, βιάζοντας οι ίδιοι την αλήθεια !!
Και η ευθύνη τους είναι απόλυτη, αφού όταν εγώ αντέδρασα, στη διαδικασία-φαρσοκωμωδία που σε ρωτάνε αν “συμφωνείς ή διαφωνείς”, αυτοί επανήλθαν και βεβαίωσαν εγγράφως ότι το ήλεγξαν και επιβεβαίωσαν ότι εγώ “υποκίνησα βία”. Επομένως, και αν ακόμη αρχικά κάποιος πράκτορας του fb και του παρακράτους υπέβαλε αναφορά εναντίον μου, η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου του Δουβλίνου, αφού η τελική “ετυμηγορία” είναι δική τους. Και για την “ετυμηγορία” αυτή θα πληρώσουν, εντός και εκτός εισαγωγικών: ηθικά, ποινικά και σε χρήμα.

*Την ώρα που το Orus Reis έριχνε καλώδια στα διεθνή ύδατα αλλά τα πόντιζε στην υφαλοκρηπίδα μας, παραβιάζοντας την εθνική κυριαρχία μας ,
*Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση επέμενε ότι το Orus Reis δεν μπορούσε να διεξάγει έρευνες γιατί “είχε πολύ θόρυβο από τα πολεμικά πλοία” και επομένως δεν κάνει κάτι παράνομο, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των Ελλήνων, αφού την ίδια πάλι ώρα καλούσε το Orus Reis να αποχωρήσει διότι βρισκόταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο Αιγαίο: Επομένως το Orus Reis είχε ΠΟΝΤΙΣΕΙ τα καλώδια, άλλως η κυβέρνηση ΔΕΝ νομιμοποιείτο να ζητήσει την αποχώρηση ενός πλοίου που έκανε ...τουρισμό στα διεθνή ύδατα ,

*Την ώρα που το fb και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ολόκληρο το διαδίκτυο κατακλύζονταν από αναρτήσεις και δημοσιεύσεις με πολεμικές ιαχές, φωτογραφίες του Orus Reis σε στόχαστρο και τις δηλώσεις του ίδιου του ΓΕΕΘΑ ότι “όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι” ,

-Την ίδια ώρα, το fb, από όλες αυτές τις αναρτήσεις, δεν επέδειξε απλώς επιλεκτική ευαισθησία με τη δική μου, γιατί αυτό θα προϋπέθετε την απαίτηση ΚΑΙ από εμένα να “βυθίσουμε το Orus Reis”, ενώ εγώ ΡΗΤΑ ξεκαθάρισα ότι ΔΕΝ ζητούσα αυτό αλλά μόνο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,
κατέβασε ΕΙΔΙΚΑ τη δική μου ανάρτηση, μπλοκάροντας τη σελίδα μου για 24 ώρες, επειδή ΔΗΘΕΝ υποκίνησα βία !!

Διότι η εντολή ήταν “κατεβάστε την ανάρτηση και αποκλείστε τον δικηγόρο”. Πάση θυσία !!
“Βρείτε κάποιο λόγο”!
“Δεν υπάρχει!”
“Δεν έχει σημασία! Βρείτε έναν!”

Αλλά λίγες ώρες μετά την ανάρτησή μου με την οποία ζητούσα από την κυβέρνηση να αναλάβει νομική δράση, αυτή ζήτησε τη σύγκληση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης :
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΓΩ !!!

Άραγε, το fb θα “μπλοκάρει” τώρα και την ελληνική κυβέρνηση...;

Από χθες συντάσσω το κείμενο της μήνυσής μου. Κατά του νομίμου εκπροσώπου της Facebook στο Δουβλίνο. Και της αγωγής μου κατά της εταιρείας. Που δεν έχει καταλάβει ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δημιούργησε δεν μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει. Έχει να κάνει με τις ιερές αρχές της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης. Έχει να κάνει με την ίδια τη Δημοκρατία. Όπως και η μάνα που γεννάει ένα παιδί, δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με αυτό, δεν είναι “ιδιοκτησία” της και θα πάει φυλακή αν παραβιάσει τα δικαιώματά του, έτσι και το μέσο αυτό που έφτιαξε ο Mark Zuckerberg δεν είναι “ιδιοκτησία” του. Δεν έχει απόλυτη εξουσία σε αυτό. Αν παραβιάσει τα δικαιώματά μας θα πληρώσει. Θα πάει φυλακή. Να γίνει κατανοητό αυτό. Μια και καλή.

Όπως κατανοητό πρέπει να γίνει μια και καλή στο κράτος, το παρακράτος και τα όργανά τους, ότι εγώ ήρθα για να μείνω.
Αν ήμουν μία φορά αποφασισμένος να σας πάω μέχρι το τέλος, τώρα είμαι εκατό.
Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα. Ποτέ δεν φοβήθηκα. Διαφορετικά δεν θα ήμουν αυτός που είμαι και ούτε θα είχα πετύχει αυτά που έχω πετύχει :
Γιατί ο φόβος είναι για τους δειλούς.
Και τους ψεύτες.
Και εγώ δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο...


Νίκος Αντωνιάδης


thesecretrealtruth

15 σχόλια:

  1. ΓΕΜΙΣΕ Η Νεα Δουλα ΜΕ ΚΟ-ΜΟΥΝΙ-ΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ. Προκοπη περιμενεις? // Φλουφλη και Κομπρα Μητσοτακη εχουμε. Τι περιμενες? // Ακομα και η υπερ-συντηρητικη εφημεριδα με τις δασειες και τις περισπωμενες (ΕΣΤΙΑ), γραφει για τον Φλουφλη: «Ητοπαθης σε όλα τα επιπεδα» // Τωρα καταλαβατε γιατι τοσα χρονια τα δημοκρατικα πολιτικα ερπετα δεν οριοθετησαν ΑΟΖ με την Κυπρο: για να μην βρεθουν στην αναγκη να υπερασπιστουν τα εληνικα νερα. ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. Παλι θα γελαει το συμπαν μαζι μας // ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ εληνικης θαλασας δοθηκαν από τα εληνικα πολιτικα ερπετα στους Εγυφτιους και μαλιστα χωρις να μας απειλουν (περιπου 140 δισεκατομυρια ευρω). Φανταστειτε ποσα θα δοθουν στους Μογγολους που μας απειλουν // Το χασαμε το Καστελοριζο κουμπαρε. Ο ανικανος Τσιμπλας την Μακεδονια (Πρεσπες) και ο ανικανοτερος Φλουφλης το Καστελοριζο. Συναγωνιζοντε για το ποιος θα ειναι ιστορικα ο μεγαλυτερος ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ // Ο λαος του Λιβανου προς την κυβερνηση του Λιβανου: «ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Η ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ» // Οι εληνες ραγιαδες προς τους φλουφληδες που τους πηδανε: «ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΟΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ» // Δεν υπαρχει παγκοσμιως ποιο δουλικος λαος λεμε // Γενιτσαρος Ερντογαν προς τον Εληνα Φλουφλη που παριστανει τον πρωθυπουργο: «ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ». Μεγαλε δεν χρειαζεται να κανεις τον κοπο. Την εχει μαυρισει μονος του // Οσο για το τουρκικο ερευνητικο, η δουλεια ειναι στημενη, τα εληνικα νερα πουλημενα μπιρ παρα και το παιχνιδι χαμενο // Οσο για τον Φλουφλη, εχει ένα τεραστιο πλεονεκτημα: παιζει μονος του στο γηπεδο. Δυστυχως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Οσο ηταν η Χρυση Αυγη, γινοτανε καποιος τζερτζελες. Τωρα ειναι ολοι σαν ένα πραμα. ΠΕΝΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ στο κυνοβουλιο ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΣΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΚΑΡΛΑΤΟ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε αναλάβει ο δικηγόρος την υπεράσπιση του Σκαρλάτου σχετικά με την αμφισβήτηση των σπουδών του από τα ελληνικά χοάκσες.

      Διαγραφή
    2. Επίσης υπήρξε νομίζω και δικηγόρος του Στέφανου Χίου και του Ηλία Κασιδιάρη.

      Διαγραφή
  3. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον κο Αντωνιαδη!!! Και ενα περιεργο αρθρο στο newsit του Εισαγγελατου με τιτλο: "Και ξαφνικα 5.000 λιγοτεροι νεκροι ....... στη Βρετανια! (12/08/20)". Αραγε αναστηθηκαν; Γιατι τωρα επικαλουνται τον ιδιο λογο που μας εχει δηλωσει ο νεκρολογος-Θεουσα Τσιοδρας απο τα μεσα Μαιου οτι δηλωνονταν ολοι με κοροιδοιο ανεξαρτητα απο τι πεθαιναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και προσωπικα ειμαι καθετα αντιθετος νομιζω οτι δεν ειναι και το τελος του κοσμου να υπαρχουν υποστηρικτες της αθροας λαθρομεταναστευσης, της κρατικοποιησης των παντων, των lOATKI, η και των οποιων αμφιλεγομενων και ταυτοχρονα υποχρεωτικων εμβολιασμων. Υπο την εννοια οτι θα πρεπει η κοινωνια να διαχειριστει κατα καποιο τροπο τις διαφορετικες αποψεις για να μην καταληξουμε νομοτελειακα στον εμφυλιο και στον αλληλοσπαραγμο. Προυποθεση ομως των παραπανω ειναι η υπαρξη ενος ελευθερογνωμικου υποβαθρου διαλογου και εκφορας λογου.ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΥΦΥΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!! Ομως παρατηρουμε οτι ολοενα και περισσοτερο γινεται δυσκολη και ατελεσφορη η ανταλλαγη αποψεων με καποιους πολιτες που ουσιαστικα αποδεχονται τους παλιους αλλα και κυριως τους συγχρονους αντισυνταγματικους νομους ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. Και διαλεγονται υπο καθεστως σημαδεμενης τραπουλας. Με διαφορα προσχηματα σκοπιμοτητας, προστασιας η και εκτακτου αναγκης οπως τωρα ας πουμε με τον κορονοιο!!!! Στρατευματα απολογητων βγαινουν στα ΜΜΕ για να διαλαλησουν τις αποψεις τους που ομως αν τυχει και κατασταλλουν διαλεκτικα και ελευθερογνωμικα απο αλλους πολιτες τοτε φωναζουν τον Χρυσοχοιδη.Ετσι δεν ειναι???? Η καταστολη του ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αποθρασυνε και αποχαλινωσε τους καθε ειδους και θεσης υποστηρικτες του καθεστωτος που πλεον εχουν βγει στα καγκελα!!! Η Απολογητικη ειναι μια "αρετη" ευπειθειας που ερχεται απο πολυ παλια. Η Χριστιανικη εκκλησια(καθολικη αλλα και ορθοδοξη) ηταν η πρωτη διδαξασα αν και το φαινομενο ειναι σιγουρα πολυ παλαιοτερο με εντελως "ενδοξες" επιδοσεις κατα την Σοβιετικη εποχη!!!! Η προπαγανδιστικη μεθοδος της ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗΣ και των απολογητων ειναι πολυ απλη. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ!!!!Οτι δεν εκπορευεται απο το κυριαρχο-καθεστωτικο αφηγημα ουσιαστικα δεν κριτικαρεται διαλεκτικα και ελευθερογνωμικα αλλα διωκεται παντοιοτροπως.Η ελευθερια του λογου γινεται ολοενα και πιο προσχηματικη η και ευθεως ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=716879932495826&id=100025214766456

      Διαγραφή
    2. Ίσως η Σολωνειος νομοθεσία δώσει κάποιες θέσεις για σκέψη. Είναι περίπου 496 σελίδες.

      Διαγραφή
  6. μιαν κραυγην ''ΖΗΤΩ''για τον ανθρωπον αυτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα καλα με τον κυριο Αντωνιαδη. Ο ανθρωπος κανει αγωνα μονος του, παλευει με θεους και δαιμονες. Ομως ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Αλλοι δικηγοροι δεν υπαρχουν να συμπολεμησουν μαζι του; Τοσο παλιο αδερφες εχουν μετατραπει οι αντρες σε αυτην την χωρα; Να παω εγω μπροστα αλλα εγω δεν ειμαι ουτε δικηγορος, ουτε γνωσεις εχω, ουτε καν δουλεια εχω. Ομως εκλειψει αρχηγων και στρατηγων, να παει μπροστα ο φανταρος. Αφου ολοι ειναι αχρηστοι και εχουν ακυρωθει μονοι τους. Μια Ποπη μονη της εχει πολλα κιλα @ρχιδι@ απο κατι "αντρες" με ζαρτιερες. Φτου σας ξεφτιλισμενοι προδοτες πουλημενοι στον Διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ με όλα κεφαλαία! Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ!
    Να σε χαιρόμαστε, οι Έλληνες, Νίκο Αντωνιάδη και να σε στηρίζουμε σε όλους τους αγώνες σου.

    Δεν είναι μόνον αυτά που πράττει, αλλά και αυτά που λέει, που είναι Παιδεία και ζωντάνεμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ, με λόγο και παράδειγμα, για όλους τους Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ένα ακόμη σχόλιο άσχετο, αλλά εμμέσως σχετικό, με το θέμα αυτής της ανάρτησης.

    Η επικοινωνιακή μέθοδος υβριδικού πολέμου, “ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΥΚΟΣ” του πλακατζή βοσκού είναι αυτή που χρησιμοποιεί πρόσφατα λίαν επιτυχώς η Τουρκία. Με την τελευταία της κίνηση τού “ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΥΚΟΣ”, έβαλε ακόμα μια ψηφίδα στο γκριζάρισμα που επιδιώκει, έστω και αν δεν πόντισε καλώδια στο βυθό. Είτε πόντισε και μετά έφυγε, είτε έπραξε “ ως εάν “ επρόκειτο να ποντίσει, το αποτέλεσμα ως προς το γκριζάρισμα είναι περίπου το ίδιο, εφόσον συνεχώς καταπίνει η κυβέρνηση τις υβριδικές της κινήσεις, έχοντας φοβική (ή κάτι χειρότερο) “εμμονή” με το διάλογο.

    Κάποια στιγμή η Τουρκία θα ποντίσει πραγματικά καλώδια ή θα κάνει κάποια άλλη προκλητική επιθετική ενέργεια με πραγματική πρόθεση και στόχο και ο ελληνικός λαός, έχοντας συνηθίσει το παιχνίδι “πρόκληση -υποχώρηση”, θα πει όπως ο βάτραχος που τον βράζουν λίγο-λίγο: “ας μείνουμε ήσυχοι και “νηφάλιοι”, συνηθίσαμε και βολευτήκαμε να αντιδρούμε έτσι. Στα ψέματα η Τουρκία παριστάνει το λύκο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΚΟΣ”!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όταν κλειδώσουν οι κερκόπορτες
    θα φανούν πάρα πολλοί όπως αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή