«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Πέντε «μοχλοί» αιχμαλωσίας του ανθρωπίνου πνεύματος από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη!

του αντιστρατήγου ε.α. Νίκου Ταμουρίδη


 
Όταν στις αρχές του αιώνα μας κάποιοι μιλούσαν για την δόμηση του νέου παγκόσμιου συστήματος, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είτε αγνοούσε το θέμα, είτε χλεύαζε, είτε δεν έδινε σημασία.

Όταν όμως ακούστηκε από επίσημα χείλη, ξένα και ελληνικά, η εφαρμογή των μέτρων επιβολής της νέας παγκόσμιας τάξης (new world order) και της σταδιακής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τότε πολλοί άρχισαν να ανησυχούν. Και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη »σοφία» για να καταλάβει κανείς ότι όλα όσα γίνονται τη σημερινή εποχή στην πατρίδα μας, στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο, είναι αποτελέσματα της προσπάθειας εγκαθίδρυσης της νέας παγκόσμιας »αταξίας»!

Μένω σε ένα τμήμα μόνο μιας μελέτης, που αφορά την προώθηση εφαρμογής του νέου συστήματος στο χώρο του πνεύματος. Ιδού λοιπόν ο σχεδιασμός, υποστηριζόμενος από όλα τα μέσα υποστήριξης της σημερινής εποχής, με πρώτο από όλα τα ΜΜΕ. Να οι ρόλοι τους:

-ΜΜΕ: Καθήλωση των ανθρώπων, διαφώτιση, καθοδήγηση και διάβρωση του πνεύματος, με σκοπό την αποδοχή αποκλειστικά όσων έξυπνα προπαγανδίζουν.

-Τέχνη: Μίξεις ετερόκλητων πολιτιστικών και άλλων στοιχείων και δήθεν προσέγγιση της πραγματικότητας που φτάνει μέχρι και τον εκφυλισμό αλλά και τον εκχυδαϊσμό της έκφρασης και της ανθρώπινης παρουσίας.

-Παιδεία: Εξειδίκευση παντού για διαμόρφωση στεγανών στη γνώση και ουσιαστικά απαγόρευση των δυνατοτήτων ποιοτικής σύνθεσης στα μεσαία και κατώτερα στρώματα των κοινωνιών.


-Αθλητισμός: Δυναμική αλλά και άκρως υλιστική προώθηση του αθλητισμού, εξωθώντας τις επιδόσεις έξω από τα φυσικά όρια, συντηρώντας έτσι το μείζον του ενδιαφέροντος του συνόλου των κοινωνιών.

-Θρησκεία: Αλλοίωση αρχικά του χαρακτήρα της θρησκευτικής πίστης, και στη συνέχεια με όργανο τον θρησκευτικό συγκρητισμό, επιβολή σταδιακά μιας υποκείμενης ενότητας, όπου ουσιαστικό ρόλο διαδραματίζει ο λεγόμενος οικουμενισμός, με τελικό σκοπό τη δημιουργία της λεγόμενης πανθρησκείας.


Με την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων αιχμαλωτίζεται το πνεύμα των ανθρώπων, με αποτέλεσμα όλες οι αποφάσεις των παγκοσμιοποιητών να γίνονται εύκολα αποδεκτές και ενίοτε επιδιωκτέες από το αδύναμο πλέον σώμα της μεγάλης ανθρωπομάζας.

Η αιχμαλωσία του πνεύματος επιφέρει επιπλέον αδρανοποίηση των αντικειμενικών εθνικών ενστίκτων των κοινωνιών, η οποία συνεπικουρούμενη από την φτωχοποίηση των λαών και την αθρόα παράνομη μετανάστευση αλλοεθνών και αλλοθρήσκων μαζών, έχει ως αποτέλεσμα την πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων των κρατών-εθνών, μετατρέποντάς τα σε αδύναμες κρατικές οντότητες, εύκολα χειραγωγούμενες από τους διεθνείς δικτάτορες της παγκόσμιας πολυεθνικής ελίτ, που φιλοδοξεί να θέσει όλο τον πλανήτη κάτω από μια παγκόσμια αυταρχική διακυβέρνηση.

Όλα αυτά είναι πλέον πασιφανή ιδιαίτερα στη χώρα μας, που επελέγη ως πειραματόζωο, αφού οι ανίκανες και υποδουλωμένες στα ξένα συμφέροντα κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών ήταν σίγουρο ότι θα εξασφάλιζαν εύκολα την επιβολή της αλλοίωσης του ελλαδικού κράτους και, συνακόλουθα, του ελληνικού έθνους.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η χώρα μας, η οποία θα έπρεπε φυσιολογικά να αποτελεί πολιτιστικό πρότυπο παγκόσμιας εμβέλειας, εκμεταλλευόμενη την τεράστια πολιτιστική της κληρονομιά, αντιθέτως ζει σε ένα θυελλώδες περιβάλλον κρίσης αξιών, που μετετράπη σε κρίση οικονομική, κοινωνική, πνευματική και εθνική. Όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή.

Ο Ελληνισμός όμως έχει τεράστια πνευματικά αποθέματα, με τα οποία έχει την δύναμη να αναγεννηθεί και να μεγαλουργήσει ξανά. Αρκεί να ενεργοποιηθεί η κρίσιμη μάζα των αγνών Ελλήνων πατριωτών, οι οποίοι »πνευματικά ελεύθεροι» και ενωμένοι να ορθώσουν ανάστημα και να αναλάβουν τις τύχες του Γένους μας στα χέρια τους.

Αυτό σημαίνει ότι, στο εσωτερικό πλαίσιο επιβάλλεται η ανατροπή του σαθρού και προδοτικού πολιτικού κατεστημένου και η ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες θα γαλβανίσουν το αλλοτριωμένο πνεύμα των Ελλήνων και θα διεγείρουν την θύελλα, η οποία θα αλλάξει την πολιτική οπτική τους!

Η ύψιστη αυτή πρόκληση απευθύνεται στην καρδιά των αγνών Ελλήνων πατριωτών. Από την απάντησή της θα εξαρτηθεί η πορεία της φιλτάτης πατρίδας μας!


Νίκος Ταμουρίδης Αντιστράτηγος (ε.α)
Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ



averoph.wordpress.com 





11 σχόλια:

  1. Τελικα έχουμε κανενα νεο απ' την κα Σουφλή;
    Ρε μηπως μας έφτυσε ΟΛΟΥΣ γενικώς, τα παρατησε και την έκανε σε 7στερες σουΐτες ξενοδοχειων της Νέας Υορκας;

    'Ανησυχώ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κα Σουφλή θα ξαναφτιάξει ιστολόγιο. Όταν έρθει η ώρα θα μάς ενημερώσει.

      Διαγραφή
    2. Αν ε3ίχε λεφτά για σουίτες.. πρώτος πρώτος θα της έλεγα να τα βροντήξει και να πάει να διασκεδάση. Νομίζω όμως ότι και πάλι θα διάλεγε τον αγώνα για την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  2. Δωδεκανησία04 Αυγούστου, 2020 06:53

    Προλαβαίνουμε τον κατήφορο και την καταστροφή; Αν αντιδράσσουμε οι Έλληνες θα σωθεί ο πλανήτης. Όσο για τον 01:46, στο διαδίκτυο βρήκα έναν ιστότοπο σε άγνωστη πλατφόρμα με το όνομα Καλλιόπη Σουφλή. Εσύ ανώνυμε, καλά θα κάνεις να αποχωρήσεις από τα πατριωτικά ιστολόγια, τρολ, πουλημένο τομάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΟ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ....ΘΕΛΟΥΝ ,ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ .ΓΙΑΤΙ ;
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ .......
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ .ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ .
    ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ,ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΛΟΙΚΩΤΕΡΑ .
    ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ .
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ .
    ΡΟΥΦΑΤΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ....
    ΟΣΟΙ ΤΟ "ΧΕΤΕ ....ΣΤΗΛΩΣΤΕ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΗ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΠΙΖΝΑ // Ο μπατζανακης Σκυλακακης αναλαμβανει υπευθυνος για τα 72 δισεκατομυρια (και αμα δει κανα ευρω κανας φτωχος, να μου στειλετε εμαιλ) // Η αδερφη του πρωθυπουργου Αλεξανδρα, αναλαμβανει την εκμεταλευση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ // Ο αλος μπατζανακης εχει εργοστασιο που κανει μασκες // Η κορη ΜΚΟ, η ανηψια ΜΚΟ, η ξαδερφη ΜΚΟ // Ολο το κουρμπετι της εφιαλτικης φαμηλιας ΦΑΤΑΟΥΛΑ στη μασα, εις υγειαν των κοροηδων // Ορε τρελες μασες οι Μητσοτακηδες, τη στιγμη που θα εχουν τους εληνες με τα φιμωτρα σαν τα χαζα κουταβια // Μαθαινω όμως ότι ο Φλουφλης από την στεναχωρια του για τα θυματα του κοροηδογιου, εχει γινει πετσι και κοκαλο από το μεγαλο ενδιαφερον του για την υγεια του χυδην οχλου και αγοραιου λαου // Εν τω μεταξυ τα δημοκρατικα δημοσιογραφικα καθηκια, τρωνε καλα και δεν βγαζουν αχνα // Προκειται για το τελευταιο ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ (να εχουνε και τα τρισεγγονα τους) και τους τελευταιους επιθανατιους σπασμους του ψοφου της εφιαλτικης φαμηλιας των Μητσοτακηδων // Ειναι απολυτα σιγουρο ότι θα διαλυσουν τη Νεα Δουλα. Ένα κοματι θα προσπαθησει να κανει συγκυβερνηση με τους τεμπεληδες του Συριζα και το αλο κοματι θα παει με καποιο πατριωτικο κινημα // ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΔΟΥΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ / 2. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΗΝΙΚΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ / 3. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ // Να σας ρωτησω κατι ορε βρυκολακες: θα βρειτε καλυτερα χανουμακια από τον Μητσοτακη και τον Τσιπρα? Δεν θα βρειτε. Οποτε με λυσα, με νυχια και με δοντια θα τους στηριξετε. Η Μασονικη Singular paraLogic θα τα κανονησει και παλι // Ακομα και να ψοφησουν, θα τους βαλσαμωσετε σαν μουμιες για να τους ψηφιζουν οι ρουσφετολαγνοι ραγιαδες και μετα θανατον. Οπως εδώ στο χωριο ελεγε καποιο αλαζονικο λαμογιο (δημαρχος) «ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΑΛΩΣΩ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ». Πραγματι πηγαιναν και το ψηφιζαν. Τετοιο χαζο και δουλικο γενος // Βρε που καταντησαμε: ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ (κωλος και βρακι με το συστημα) ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σου στην άλλη ανάρτηση, θα αναρτηθεί σε 3 ώρες περίπου αργότερα , λόγω τεχνικού προβλήματος

      Διαγραφή
  5. Θέλω να πάτε όλοι να διαβάσετε τις δηλώσεις του Κοέν ιδη.
    "Στην φυλακή οποίος κάνει παραπληροφόρηση ".
    Στην φυλακή οποίος δεν υπακούει.
    ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.
    ΑΥΤΟΊ ΤΡΕΜΟΥΝ.
    Ε ,ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΟΕΝ.
    ΕΛΑ ,ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΗΣ ΗΡΩΑ.
    ΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΜΑ...!
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ :
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ.
    ΜΕΤΑ ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ;
    ΘΑ ΒΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ;
    ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ,ΤΙΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ;
    ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΜΟΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΤΑ ;
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΚΗΝΗ ,ΟΤΑΝ ΒΑΖΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ;
    ΔΕΚΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΈΣΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΌΛΩΝ.
    ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗΣ ; Ή ,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗΣ ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΗΣ ;
    Ή ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ;
    Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗΣ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ;
    ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ !
    ΣΚΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είπες και έγινε. Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΗΡΘΕ!!!

    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6955900_ston-eisaggelea-oi-anartiseis-synomosias-gia-ton-koronoio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΓΕΛΑΣΤΕ ΡΕ ΛΊΓΟ !
    ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΥΛΑΚΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ,ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ !
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΗΣ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ;
    ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ Ή ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ ;
    ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ;
    ΒΛΑΚΑ !ΕΧΕΙ ΕΛΘΗ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ.
    ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΙΑΑΑΑΑ !
    Ο ΣΤΟΛΟΣ !
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ !
    ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ,ΠΟΛΥ ,ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ :ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΗ ΤΟ ΆΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΧΑΖΑΡΕ !
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ;
    ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΠΟΙΝΙΚΟΎ ΔΙΚΑΙΟΥ ;
    ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΚΑΚΟΎΡΓΟΙ ;
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ;
    ΠΟΙΑ ;
    ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ;
    ΧΑΖΑΡΕ !
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΑ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΛΗ ΜΑΣΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5ΚΑΙ 8 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΔΥΣΤΥΧΕ ΟΒΡΙΕ ;
    ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ.
    ΕΜΑΣ ΟΧΙ.
    ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το news.it :την κοπανησε από την Ισπανία ο Χουάν Κάρλος ,μετά την έρευνα για διαφθορά....
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ !
    Θα τον κόλλησε κοροναιο η γυναίκα του πρωθυπουργού και η αντιπρόεδρος της Ισπανίας !.
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !.
    ΔΙΟΔΟΤΕ !
    ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ !ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ :
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ;
    ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ;
    ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟ ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ !.
    ΑΜΑ ΞΕΡΑΤΕ , ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.....ΘΑ ΠΕΦΤΑΤΕ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΙ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή