«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Αυτός είναι ο τούρκος - Ο ΛΕΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ






Το κείμενο αυτό από το βιβλίο του ΙΒΟ ΑΝΤΡΙΤΣ - ΝΟΜΠΕΛ 1961- θα έπρεπε να είναι ένα διαρκές αποστελλόμενο επίσημο έγγραφο του ΥΠΕΞ σε όλες τις χώρες του πολιτισμένου κόσμου, και οπωσδήποτε, ειδικώς σε αυτές που διατηρούν ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και αν δεν το έχετε αυτό το βιβλίο με αυτό το κείμενο ντοκουμέντο από νομπελίστα και το έχω εγώ ένας απλός ιδιώτης, φροντίστε τώρα να το αποκτήσετε εκεί στο ΥΠΕΞ. Η αποδόμηση του τούρκου δεν γίνεται με γελοία οικονομικά μέτρα μόνο. Αυτός ο τούρκος έχει πάτρωνα εκλεκτό και παίζει με σημαδεμένη τράπουλα. Δεν έχει δικιά του εξωτερική πολιτική. Είναι εδώ και 1000 χρόνια ένα τεχνητό ανάχωμα για την Ελληνική ΜΗ επικράτηση.
  
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 
   
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΫΠΆΡΧΕΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ (παπικοί, λουθηρανοί, καλβινιστές, αγγλικανοί, μεθοδιστές, βαφτιστές, διαμαρτυρόμενοι, πουριτανοί, ευαγγελιστές... κλπ  κλπ είναι κουραστική η περαιτέρω αναφορά σε δαύτους)
  
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ τουρκου. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ.
  
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ...ΥΠΕΞ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ, Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΠ.

Αυτό θα είναι ένα πραγματικό μέτρο κατά της τουρκιάς για την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. Η αποδόμηση να ξεκινήσει από την ιστορία.
Η ονομασία του χύδην όχλου ως (instabul) είναι μόνο για κατανάλωση απολίτιστων μαζών ώστε να τους δώσει ο αφέντης τους κάποια σταθερά υπάρξεως.


Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
Απόστρ.Λοχαγός -ΠΒ- (ΣΣΕ-77)

2 σχόλια:

  1. Ο μεγαλος πολιτικος ηγετης ΦΟΥλουφλης μαζι με τον μεγαλο στρατιωτικο ηγετη ΦΟΥλωρο, καθοντε αγκαλιτσα και αγναντευουν το Τουρκικο ερευνητικο σκαφος να κανει ερευνες μεσα στα εληνικα νερα. Ο μεν πρωτος γνωριζουμε οτι δεν εχει ουμπαλα (του τα εχουνε κοψει η Κομπρα και η Μαρεβα) ο δε σαρακατσανος φλορος με τις μεγαλες κουβεντες, λεει οτι εχει ουμπαλα, ομως περιμενει εντολη απο τα πολιτικα ερπετα της δημοκρατιας // Οπως λεει και ο Κασιδιαρης, ειναι σαν να μπηκαν λαθρο-μουσουλμανοι μεσα στο σπιτι τους, να τους βιαζουν μερα μεσημερι και αυτοι να ψυθιριζουν στους λαθρο-μουσουλμανους "σας παρακαλουμε βγητε εξω, αυτο το σπιτι ειναι δικο μας, μη στεναχωριεστε, με διαπραγματευσεις θα σας δωσουμε το μισο σπιτι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή