«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Πλησιάζει η ώρα...



Πολλοί περιμένουν ακόμα να γίνει ένας Παγκόσμιος Πόλεμος ο οποίος θα φέρει μεν σε εξαθλίωση πολλούς λαούς, αλλά θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον πλανήτη και θα σώσει την Ελλάδα από την ολοσχερή της καταστροφή που την οδηγούν οι σιωνιστικές κυβερνήσεις που αλληλοδιαδέχονται η μία την άλλη.

Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. Αυτός ο Πόλεμος μπορεί να μην έρθει ποτέ. Τον αποφεύγουν τουλάχιστον δύο ηγέτες, ο Τραμπ και ο Πούτιν, και αν γίνει.. τα κουμπιά δεν θα πατηθούν από αυτούς -γιατί και κουμπιά πυρηνικού ολοκαυτώματος θα πατηθούν για να πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι- αλλά από τους αντίπαλους των δύο ειρηνιστών ηγετών, που είναι οι Κρόνιοι-Σατανιστές-Καμπαλο-Μπολσεβικο-Σιωνιστές-Νεοταξίτες (και πολλά άλλα ονόματα). Έχουν όμως και εναλλακτικά σχέδια, όπως θρησκευτικούς πολέμους, εμφυλίους κλπ.

Στην Αμερική αυτή τη στιγμή, προκειμένου να ρίξουν τον Τραμπ, έχουν ξεκινήσει έναν φυλετικό πόλεμο που εξελίσσεται και σε όλο το δυτικό ημισφαίριο σε πόλεμο μεταξύ των απληροφόρητων φοβισμένων πολιτών που  περιμένουν τα (θανατηφόρα γι αυτούς αλλά δεν το ξέρουν) εμβόλια για να σωθούν.. και των αντιδρούντων στα περιοριστικά μέτρα και στις μάσκες και στους εμπνευστές της υγειονομικής παγκόσμιας δικτατορίας που στήνεται, Ροκφέλερς, Γκέιτς, Σόρος, Π.Ο.Υ. κλπ.

Μάλιστα όλα δείχνουν πως στις ΗΠΑ το πάνε για τύπου "ρωσική επανάσταση", όπου τον ρόλο του "θωρηκτού Ποτέμκιν" τον παίζουν οι 14 πολιτείες των Δημοκρατικών απέναντι στις 37 που πλειοψηφεί ο Τραμπ. ΕΑΣΔ ετοιμάζουν! (κατά το ΕΣΣΔ)

Τί παίζει με την Ελλάδα..

Λίγο παλιότερα συνηθίζαμε να λέμε ότι το καμάκωμα του θηρίου θα αρχίσει από την Ελλάδα και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι λαοί που περιμένουν υπομονετικά την αντίσταση του Λεωνίδα-Ελλάδα. Πέσαμε έξω! Όλοι οι λαοί γύρω μας έχουν ήδη αρχίσει την επανάστασή τους και εδώ στην Ελλάδα δείχνουμε ήδη υποταγμένοι στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης και στα μάτια των εξουσιαστών μας. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές έχουν στήσει το τέταρτο κέντρο εξουσίας τους (τα άλλα τρία είναι υπό κατάρρευσιν) στην Αθήνα. Τα έχουν δώσει όλα (και μάλιστα άργησαν) να εξοντώσουν τους Έλληνες και να κρατήσουν λίγους για δείγμα και τσιπαρισμένους. Το έχουν καταλάβει και οι πολίτες του εξωτερικού που έχουν χάσει πάσα ιδέα για τα περιοριστικά μέτρα που ασκούνται στην Ελλάδα. Η φωτό με τον μητσοδράκουλα και τον παιδοβιαστή τομ χανκς δείχνει απείρως πολλά σε σχέση με αυτό. Κι αυτό, χωρίς να εξετάσουμε αν είναι αληθινή ή αν ο παιδοβιαστής είναι όντως στην Ελλάδα, ή αν αυτό που βλέπουμε είναι ένας σωσίας ή ηθοποιός με μάσκα σιλικόνης σαν αυτές που χρησιμοποιούσαν στην σειρά "επικίνδυνες Αποστολές" της δεκαετίας '70.

Ο μητσοδράκουλας είναι σε όλους μας πλέον ξεκάθαρο ότι ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΗ!

Τα πράγματα κάθε μέρα θα αγριεύουν όλο και περισσότερο. Λένε ψέμματα ότι ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός. Όσοι με νύχια και με δόντια αντισταθούν και δεν εμβολιαστούν/τσιπαριστούν.. πολύ σύντομα θα βρεθούν χωρίς δουλειές και χωρίς σπίτι και χωρίς δημόσια περίθαλψη. Και στα σπίτια τους πλέον θα μένει ο νέος ισλαμικός πληθυσμός των νεοταξιτών.

Είναι πολύ πιθανό ο Ντόναλντ Τραμπ να ανέβαλε για τον Ιανουάριο του 2021 τις εκλογές, για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας καθαρότερης καταμέτρησης των ψήφων, ώστε να είναι σίγουρος για την επόμενη προεδρία.
Εμείς για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε την Sigular Logic να στέλνει ό,τι γουστάρει στα τουρκοκάναλα για να ανακοινώσουν;

Μέχρι τότε εντωμεταξύ.. θα δούμε κι άλλα μπλογκς, σαν τα Αττικά Νέα της Πόπης Σουφλή, να ρίχνονται.. θα δούμε κι άλλες απόπειρες δολοφονίας, σαν του Στέφανου Χίου, να γίνονται.. θα δούμε άπειρους λογαριασμούς fb, twitter κλπ να μπλοκάρονται.. πολλά βίντεο αφυπνιστών youtubers να αφαιρούνται.
Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΟΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

Το παρόν ιστολόγιο ετοιμάζεται για μια στρατηγική αναδίπλωση βλέποντας αυτή την δαιμονισμένη κατακρεούργηση της ελευθερίας του λόγου. Θα προτιμήσουμε, προκειμένου να μάς ρίξουν το μπλογκ, να το ρίξουμε σε βιντεάκια με μουσική και φαινόμενα UFO (που μάς αρέσουν πολύ εξάλλου), όπως έκανε, πριν από χρόνια, το μαρτυρικό μπλογκ hellenic revenge που το έριξε σε οικολογικά, επιστημονικά θέματα και ειδήσεις περί κατοικίδιων ζώων, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

Ετοιμαστείτε υλικά και ψυχολογικά για σφαγή της ελευθερίας σας τους επόμενους μήνες μέχρι και τον χειμώνα του 2021. ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ. Αυτοί είναι ήδη πιο φοβισμένοι από εμάς που κοιμόμαστε με την συνείδησή μας καθαρή. Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ..


Καλόν Αύγουστο!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ





 

19 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπητέ ΔΕΠ,

      καλό μήνα και σε εσένα, με δυναμισμό, υγεία και προστασία του Ιησού.

      Διαγραφή
  2. Ο Γ'ΠΠ ξεκίνησε πρίν από μερικές δεκαετίες. Σε παγκόσμια κλίμακα με όπλο τον έλεγχο του χρήματος, τοπικά με πολέμους δια αντιπροσώπων. Γιά κακή τύχη της παγκόσμιας συμμορίας, προέκυψε ο Πούτιν. Με την συνθήκη της Σαγκάης τερμάτισε τα σχέδιά της στην Ασία.

    Επίσης συμπληρώθηκαν τα 99 χρόνια λειτουργίας της Κεντρικής τράπεζας της Μόσχας, όπως προέβλεπε το καταστατικό της καί η οποία κόβει το ρούβλι. Ήταν συμφερόντων Ρότσιλντ. Όχι πλέον. (Σχετικές πληροφορίες στην Wiki είναι ψευδείς).

    Το ίδιο προσπαθεί να κάνει καί ο Τράμπ στις ΗΠΑ. Γι' αυτό τον πολεμούν. Ήδη αύξησε κατά δύο (2) τον αριθμό των κυβερνητικών μελών στο 12μελές Δ.Σ. της FED. Χρειάζεται άλλους δύο (2) γιά να αποκτίσει τον έλεγχο. Εάν το πετύχει, πιθανόν στην επόμενη 4ετία, θα έχει κόψει το δεύτερο πόδι της Παγκοσμιοποίησης.

    Με τις δύο υπερδυνάμεις απελευθερωμένες από τον οικονομικό έλεγχο των Ρότσιλντ καί του σιναφιού τους, ο οικονομικός έλεγχος της Ευρώπης δεν θα κρατήσει πολύ. Δεν μπορεί να διατηρηθεί από μόνος του. Σαν αποτέλεσμα θα έχουμε την διάλυση της Ε.Ε. Τουλάχιστον με την σημερινή της μορφή. Αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, την οποία διαφεντεύουν οι Κομισάριοι των Βρυξελλών. Θυμίζω ότι έτσι λέγονταν καί στην πρώην ΕΣΣΔ.

    Όσον αφορά την Ελλάδα, τα ανωτέρω θα έχουν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τα αφεντικά τους οι ντόπιοι βρωμεροί λακέδες που παριστάνουν τους πολιτικούς κι έχουν ρημάξει τον τόπο. Αναφέρομαι στις τρείς γνωστές οικογένειες. Οι δύο έχουν ήδη παροπλιστεί καί περνούν στο περιθώριο. Απομένει η τελευταία. Με αυτά που ετοιμάζει από Σεπτέμβριο, δηλαδή την μοιρασιά του υποθαλάσσιου πλούτου μας με τους κατσαπλιάδες Μογγόλους του γιαλατζί σουλτάνου, θα χάσει κάθε λαϊκή στήριξη καί θα έχει την τύχη των άλλων δύο.

    Σε αυτή την περίπτωση «παίζει» σαν πιθανό σενάριο η διάσπαση της Ν.Δ. με το ένα τμήμα της να κάνει συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μιά απελπισμένη προσπάθεια να διατηρηθεί το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο.

    Παίζει όμως κι ένα άλλο σενάριο. Αυτό της σύγκρουσης με τους εισβολείς. Μένει να δούμε ποιό θα παίξει πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυκλοφορείς κι οπλοφορείς φίλε Αυτόλυκε! 🙂
      Σε ευχαριστούμε για τα άκρως σημαντικά διευκρινιστικά!

      Διαγραφή
    2. Αυτολυκε !
      ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΆΤΩ.
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ,ΤΗΝ FED , ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΉΡΑΝ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΏΝΙΑ.
      ΟΜΩΣ ,ΓΙΑ ΜΈΝΑ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ.
      ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;
      ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΜΑΡΔΟΝΙΟΥ.
      ΑΝΕΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Διαβάστε αισχρά ψεύδη/απάτη της ψευτοκυβέρνησης:

    https://www.pronews.gr/ygeia/901542_koronoios-anisyhoyn-oi-eidikoi-gia-tin-ayxisi-ton-kroysmaton-oi-esties-epidimias-ana

    https://www.pronews.gr/ygeia/901739_o-koronoios-stin-ellada-78-ta-nea-kroysmata-10-stis-pyles-eisodoy

    Το σάιτ αυτό που κατάντησε φιλοκυβερνητικό μάς έδωσε επιτέλους σήμερα και μια ευχάριστη είδηση, πώς θα σβηστούν οι φωτιές που μαίνονται σε όλη την Ελλάδα:

    https://www.pronews.gr/perivallon/kairos/901780_erhontai-kataigides-ektakto-deltio-epideinosis-toy-kairoy-apo-tin-emy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει αρχίσει και χάνεται η μπάλα και η λογική σε ολα τα επίπεδα.. Μια χαρά τους βγαινει το παιχνιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Αυτολυκε, εξαιρετικο σχολιο! Η δυναμη της Ρωσιας, η Κεντρικη της Τραπεζα, ειναι παλι στα χερια του κρατους.

    Επι Γελτσιν η Τραπεζα ειχε μολις 400 τονους χρυσου. Σημερα ο Πουτιν εχει φτασει το εις χρυσον αποθεμετικον σε 4000 τονους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΥΙΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ.ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε εσένα αγαπητέ Πτολεμαίε!
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. Αυτοί τρέφονται από την απογοήτευση των μαζών. Αυτό άλλωστε κι επιδιώκουν, για να πέσει ως αποτέλεσμα και το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και να μάς ξεκάνουν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΗ!

      Διαγραφή
  7. Φιλε ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ, Καλο μηνα και καλα νεα. Να κι' ενα πρωτο

    https://truepundit.com/jeffrey-epsteins-private-banker-at-deutsche-executive-suicide-before-feds-questioned-him/

    Το συμβαν παλαιο, αλλα ο φακελος κλειστος. Απ' εδω κι' εμπρος θα δουμε πολλους φακελους ν' ανοιγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι από μένα αυτό:
      http://qanon.video/q-videos/big-tech-censors-covid-video-featuring-doctors-tucker-carlson/

      Διαγραφή
  8. Εμείς θα πάρουμε την πόλη με γάντια μάσκες και αεροζόλι
    https://tasthyras.wordpress.com/2020/07/27/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%bc-%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81/

    τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κάποιος ότι Η Α μερική θεωρεί ότι η Ελλαδίτσα βρίσκεται μακριά
    ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχεις καμια επικοινωνια με τα αττικα νεα;Ειναι σαν να την εξαφανισαν και εκτος ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ .ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΒΡΕ ! ΑΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οτι και να λετε το τοπιο θα ξεκαθαρισει αυτη την χρονια.αλλη παραταση δεν εχη.το ελεγε και ο αγιος παισιος.ο πολεμος ειναι αναμεσα,στον θεο και στον διαβολο.διαλεξτε στρατοπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο ολα αυτα που ζουμε, ειχα φτασει σε ακραια επιπεδα εκνευρισμου. Και πηγα σε μονο μια παρακληση προς την Παναγια μας. Φευγοντας βγηκα ενας αλλος ανθρωπος, με χαρα, δυναμη, ελπιδα, πιστη. Φοβος πουθενα!! Η Μητερα του Φωτος, να γινει καταφυγιο σε ολους οσοι αισθανονται χαλια. Πιστεψτε με παιδια! Αυτη η αισθηση ειναι απο αλλον κοσμο. Αγνο και γεματο αγαπη και καλοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή