«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΚΑΙ μέτοχος της Coca-Cola ο Bill Gates! - πολυάσχολη μελισσούλα κατά της ανθρωπότητας.. - Σιωπή από τον Π.Ο.Υ.!! _ - Βίντεο: "Coca-Cola, Η Απαγορευμένη Έρευνα" (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

- Η ανάρτηση ανανεώθηκε με μετάφραση του βίντεο -



Ας δούμε μερικούς μετόχους της Coca-Cola:


Berkshire Hathaway, Inc. (Investment Management) 400,000,000 Shares   9.31%

The Vanguard Group, Inc.                                              307,628,771            7.16%

Capital Research & Management Co.                            232,215,000            5.41%

SSgA Funds Management, Inc.                                       183,307,489            4.27%

Wellington Management Co. LLP                                  102,693,257             2.39%

BlackRock Fund Advisors                                                95,489,817             2.22%



Και ποια είναι η Berkshire Hathaway, Inc. ;

Ας δούμε κάποιους από τους ιδιοκτήτες της:




Ένας πολύ ενδιαφέρον σύνδεσμος ΕΔΩ, που αποτελεί αξιολόγηση των προσπαθειών της Coca-Cola να επηρεάσει τη δημόσια υγεία «με δικό της ειδικό νέο λεξιλόγιο»: ανάλυση email της Coca-Cola με ακαδημαϊκούς της δημόσιας υγείας που ηγούνται του "Παγκόσμιου Δικτύου Ενεργειακής Ισορροπίας".


Και ένα άκρως ενδιαφέρον βιντεάκι. Τίτλος:  "Coca-Cola, Η Απαγορευμένη Έρευνα - Συνέντευξη William Reymond".

Έχετε καταναλώσει Coca-Cola τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, κάτι που είναι προφανές. Το όνομα του ποτού αποτελεί την δεύτερη πιο γνωστή λέξη στον κόσμο, και η τάση προς την αποδοχή του είναι ανοδική. Σύμβολο της αμερικανοποίησης, όπως λέγαμε πιο παλιά, το προϊόν καταναλώνεται σε αστρονομικές ποσότητες σε σημείο αντικατάστασης του νερού σε ορισμένες κοινωνικές διαστρωματώσεις. Σήμερα δεν είναι πλέον ένα απλό ποτό, αλλά ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ο William Reymond, δημοσιογράφος, αποφάσισε να ερευνήσει το ποτό που τον συνοδεύει από την εφηβεία του. Δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη όταν ανακάλυψε ότι η Coca-Cola είχε εμπλακεί σε υποθέσεις δολοφονίας και ότι συμμετείχε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μαζί με τους Ναζί. Η συνέντευξη αναφέρεται σε έρευνα που εκθέτει την αληθινή ιστορία της Coca-Cola.




Μία περίληψη της συνέντευξης:


Εμπλέκονται σε όλες τις υπόγειες ιστορίες, δηλαδή από τη δολοφονία του JFK μέχρι στη μαφία, ενώ ταυτόχρονα σκοτώνονται μεταξύ τους, η Coca Cola και η Pepsi, και δεν θα λάβουν ποτέ έναν δημοσιογράφο για ερωτήσεις χωρίς το δικηγόρο τους.

Μεγαλύτερος εχθρός της  Coca Cola δεν είναι η Pepsi Cola , αλλά το νερό, και στο Μεξικό έχουν επιτύχει να αντικαταστήσει το νερό.

Η Coca Cola εισήλθε στην Ευρώπη από τον Β'ΠΠ. "Κάθε Αμερικανός στρατιώτης πρέπει να έχει μαζί του μια Κόκα, ώστε να του υπενθυμίζει το σπίτι του". Χρησιμοποιήθηκε ο πόλεμος για την εισαγωγή της Coca Cola στην Ευρώπη και στην Άπω Ανατολή.

Χρησιμοποιεί επίσης την δύναμη της τηλεόρασης.

Στις αρχές όφειλε το ξεχωριστό άρωμα της σε φύλλα κοκαΐνης και άλλα φυτά της Μεσογειακής υπαίθρου, αλλά σταμάτησε πριν από 30 χρόνια τα κοκαϊνούχα αποστάγματα αντικαταστάθηκαν από ίχνη αλκοόλης. Κι αυτό κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό από τον μουσουλμανικό κόσμο που αποτελεί μέγα καταναλωτή της.

Στο Ισραήλ η Coca Cola παίζει με τους Παλαιστινίους απειλώντας τους να σταματήσουν τις αλλότριες επενδύσεις για να σταματήσουν κι οι ταραχές. Το ίδιο και στο Πακιστάν.

Είναι ικανή να μποϊκοτάρει την Coca Cola μόνο η Βόρεια Κορέα.

Μαζί με την Pepsi είναι υπεύθυνοι για την παχυσαρκία και την καταστροφή της υγείας σε όλο τον κόσμο και το Μεξικό πρωτοστατεί σε αυτές τις πληγές.

Πριν και κατά τη διάρκεια του Β'ΠΠ η Coca Cola ανέπτυξε ραγδαία το προϊόν στη Γερμανία που ήταν η δεύτερη σημαντικότερη αγορά μετά τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας στη ναζιστική Γερμανία αιχμαλώτους πολέμου ως εργάτες στα εργοστάσιά της. Συνεργάζονταν με τους Ναζί οι Γερμανοί διευθυντές των εργοστασίων της. Κατά τη διάρκεια του πολέμου δεν έχασαν ποτέ τη δουλειά τους και μετά τον πόλεμο συνέχισαν να διαχειρίζονται την παραγωγή.

Το Σχέδιο Marshal μετά Β'ΠΠ ήταν μια εισαγωγή στις ευρωπαϊκές αγορές, της Coca Cola με τοπικές παραγωγές.

Επίσης, σχολιαστής του Διόδοτου, και τον ευχαριστούμε ΠΟΛΥ, μάς ανέφερε ότι στην εκπομπή αναφέρθηκαν ειδικά τα εξής: 

Στο βιβλίο του Reymond, 'coca-cola, η απαγορευμενη ερευνα', αναφέρεται ότι η Coca Cola πρωτοκυκλοφόρησε το 1886! Βρήκε χώρο, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, και αντικατέστησε το ουίσκυ και την μπύρα.
Για να μάθει μυστικά της εταιρείας, ο συγγραφέας ζήτησε να συνεργαστεί μαζί της. Ωστόσο από την αρχή η εταιρεία του έκανε ευγενικά σαφές, ότι αν ασχοληθεί με την ιστορία της εταιρείας θα υπάρξουν δικαστικές συνέπειες.
Εργάστηκε επί 3 χρόνια περίπου πάνω στο θέμα, ψάχνοντας σε βιβλία, ρωτώντας υπάλληλους κλπ..  
Η συνταγή της στηρίζεται σε ένα γαλλικό προϊόν που λέγεται Μαριανί, κορσικανικής προέλευσης, που είχε πολλή ζήτηση και γινόταν από διάφορα φυτά όπως κοκαΐνη. 

Η Κοκα κολα τιμωρει οσους φερνουν στο φως μυστικα της. Ετσι απέσυρε απο την Κρατικη τηλεοραση ``France 2`` τις διαφημισεις της επειδη καποιος παρουσιαστης εκανε ενα ρεπορταζ πανω στην κοκα κολα. Αυτο αποτελει προβλημα ως προς την ελευθερια του λογου και την αναδειξη ολων των πτυχων προς γνωση των καταναλωτων.
 

Ο ιδιος ο συγγραφεας αναφερει οτι οι γνωστοι και φιλοι του που ειχαν ιστολογιο, μπλογκ, κλπ δεν ηθελαν να αναφερθουν στο βιβλιο του γιατι εφοβουντο μηπως η κοκα κολα απεσυρει τα κονδυλια της διαφημισης. Οπως λεει ειναι δυσκολο να πας εναντια σε αυτον που σε ταιζει.
Αυτο ομως ενδυναμωνει την διαθεση να ψαξεις περισσοτερο ωστε να γραψεις ακομα περισσοτερα βιβλια. αλλα απο την αλλη μετα απο χρονια εργασιας και ερευνας ειναι απογοητευτικο να ξερεις οτι ο ''κακος'' κερδιζει παντα.
Οταν εκδοθηκε το βιβλιο του στην Αμερικη, η κοκα κολα ανεφερε οτι δεν κανει σχολια που αφορουν σε μυθιστορηματα!!!
 

Η κοκα κολα γενικως απειλει και κανει μηνυσεις οταν αναφερονται στην μαρκα της. Ο συγγραφεας ελαβε καποια προειδοποιηση και διερωταται πώς η εταιρεια το εμαθε ; Ωστοσο δεν υπηρξε συνεχεια δικαστικη διοτι οπως λεει ολες οι πληροφοριες που παρουσιαζονται στο βιβλιο του ειναι παρμενες απο τα βιβλια και τα αρχεια της εταιρειας. Συνεπώς για ποιο λογο να τον μηνυσουν ;
 

Αρχικα η κοκα κολα περιειχε κοκαινη, για περιπου 20 χρονια, οταν δεν απαγορευοταν, αλλα αυτο δεν ισχυει σημερα.
Σημερα περιεχει πολυ νερο, πολλη ζαχαρη, χρωστικη ουσια caramel και αποσταγματα της μυστικης συνταγης 7Χ που περιεχει ελαχιστοτατο αλκοολ ισα-ισα για να ποτοποιησει-διυλισει τα βοτανα που χρησιμοποιει.
 

Χώρες μη φιλικες με την Αμερικη, κυριως μουσουλμανικες χωρες, οπως η Παλαιστινη, απορριπτουν την κοκα κολα επειδη το προιον ταυτιζεται με την Αμερικη, το ιδιο και τα Μακ Ντοναλτς.
Η εταιρεια μπορεσε να ξεπεράσει αυτο το προβλημα εμφυαλωνοντας το προιον της στις χωρες αυτες, δινοντας εργασια στους ντοπιους με ντοπια αφεντικα και ντοπια κεφαλαια.
Ωστοσο υπαρχουν ακομη λιγες χωρες που μποϋκοτάρουν την κοκα κολα οπως η Βορειος Κορεα.
 

Η κοκα κολα χρησιμοποιει πολυ νερο αλλα οχι το νερο της βρυσης. Αντλει νερο κατευθειαν απο το υπεδαφος.
Το νερο το φιλτραρει 5-6 φορες, συνεπως υπαρχει μεγαλη σπαταλη νερου.
Το γεγονος αυτο δημιουργει προβλημα στην εταιρεια γιατι υπαρχουν χωρες οπως η Ινδια, και μερικες χωρες της Ασιας και Αφρικης που εχουν προβλημα νερου.
Βεβαια η εταιρεια κανει μεγαλες προσπαθειες ωστε να ανακυκλωνεται το νερο, αλλα δεν παυει να χρειαζεται μεγαλες ποσοτητες.
 

Αλλο προβλημα με την κοκα κολα ειναι το παγκοσμιο προβλημα της παχυσαρκιας ειδικα στο Μεξικο που καταναλωνουν περισσοτερη κοκα κολα απο νερο.
 

Μεχρι εδω ολα καλα. Αλλα υπαρχει και η αρνητικη πλευρα....
 

Ο Β' ΠΠ βοηθησε την κοκα κολα να ''φυτεψει'' εργοστασια οπου πηγαινε ο αμερικανικος στρατος. Ετσι απο το 1945 περιπου εξαπλωθηκε σε ολον τον κοσμο και μαλιστα με πολυ θετικο προφιλ.
Ωστοσο βοηθησε και τον γερμανικο στρατο υπο το καθεστως των ΝΑΖΙ.. Τοτε, επι ΝΑΖΙ, η κοκα κολα αναπτυχθηκε πολυ στην Γερμανια, αλλα αλλαξε το ονομα σε Fanta επειδη ηταν ασπρη, λογω ελλειψης της χρωστικης caramel. Για να λειτουργησουν τα εργοστασια της χρησιμοποιησε αιχμαλωτους πολεμου οι οποιοι εργαζοταν ως σε καταναγκαστικα εργα.
Μετα τον πολεμο τα ιδια προσωπα που εργαζονταν υπο το καθεστως ΝΑΖΙ συνεχιζαν να εχουν υπο την ευθυνη τους την παραγωγη. Κανενας δεν τους αγγιξε γιατι ενδεχομενως ειχαν τα καταλληλα πολιτικα στηριγματα.
 

Στο πλανο Μαρσαλ αναφερεται και η εγκατασταση εργοστασιων κοκα κολα. Ετσι μπορεσε η εταιρεια να παρει το προβαδισμα σε σχεση με αλλες εταιρειες ανταγωνιστικες και να εξαπλωθει πολυ εκτος ΗΠΑ.
 

Αυτο που λεει ο συγγραφεας ως επιλογο ειναι οτι τοσο η κοκα κολα οσο τα Μακ Ντοναλτς και η Αpple που στηριζονται σε ενα μυθο... εμεις ως καταναλωτες θα πρεπει να ψαχνουμε την αληθεια που κρυβει ο μυθος γιατι κατι πιο ΄΄μαυρο΄΄ πιο βρωμικο, ισως να κρυβεται απο πισω...



14 σχόλια:

  1. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ // Δεν κανουν τιποτα και ειναι μια προσβολη // Ημασταν που ημασταν ραγιαδες, τωρα γιναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ // Το αξιοπρεπες και περηφανο γενος των νέο-εληνων, αμα δωση διαταγη ο Φλουφλης Μητσοτακης, η Κομπρα Μητσοτακη και ο φουρναρης (Χαρβαλιας) να παρουν φορα και να φουνταρουν στη θαλασα για να μην κολησουν κοροηδο-γιο, αλοιως θα εχουν προστιμο, θα το κανουν χωρις δευτερη σκεψη. Τοσο χαζο και δουλικο γενος καταντησαμε // Ηρθε κε το μαλακισμενο Βορειο-Κορεατικο ποντιακο τσουτσεκι ο Χρυσο-αρχιδης και απειλησε οσους ειναι εναντια στα φιμωτρα. Βρηκε και κανει: «Συλλαβετε τους, κρεμαστε τους, στειλτε τους στο εκτελεστικο αποσπασμα. Δεν ειναι δυνατον οι Εληνες να κανουν του κεφαλιου τους. Αυτο το δικαιωμα το εχουν μονο οι γυφτοι και οι λαθρο-μουσουλμανοι. Αλοιμονο αν σηκωσουν κεφαλι οι ραγιαδες σε μια χωρα που δεν τους ανηκει πλεον» // Σημερα το βρακι στο προσωπο (φοβομαστε να πλησιασουμε ο ενας τον αλον), αυριο το δηλητηριωδες εμβολιο (δεν θα σας δωσουν κανενα χαρτι για τις παρενεργιες που θα εχει, όπως το κάθε φαρμακο), μεθαυριο το τσιπαρισμα στα ανθρωπινα γελαδια (οσοι κανουν εμβολιο θα εχουν κρεμασμενο και ένα κιτρινο σκουλαρικι στο αυτι, όπως κανουν με τα μοσχαρια) και τελος παντων ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ χωρις να μας ρωτησουν και χωρις να μας δωσουν σημασια // Και αναρεωτιεται ενας απλος ανθρωπος: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕΣ ΠΟΥΣΤΟ-ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που εχουνε λυσαξει για τα ανθρωπινα δικαιωματα και ετρεχαν στα δικαστηρια για σεξουαλικη παρενοχληση (δηλαδη αν εστω κατά λαθος καποιος ακουμπουσε καμια κωλοπετσομενη πουτανα) // ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ και όχι θεμα υγειας // Ένα-ένα ρημαζουν ότι στοιχειωδες δημοκρατικο, προσωπικο και ανθρωπινο μας απομεινε // Ένα τσουρμο ξευτελισμενοι κατσαπλιαδες, ξευτελιζουν ένα ολοκληρο κρατος // Αν πραγματικα νοιαζονταν για την υγεια μας, εστω θα ελεγαν και ποσοι κάθε μερα ψοφανε από καρκινο, καρδιο-εγκεφαλικα κλπ // Νομιζετε ότι νοιαζοντε για την οικονομια? ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. Και αφου αυτοι τα κονομανε αγρια, εμεις να παμε να . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .. πάμε να πιούμε κοκα κολα να πάνε τα φαρμάκια της κάτω..να ησυχάσει κι ο πλανήτης από αυτό το ηλίθιο ον 🤣

      Διαγραφή
    2. COCA COLA ΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ, ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ.
      ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ,
      ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ,
      ΡΙΞΤΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ,
      ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ.
      ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΘΑ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
      ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΜΑΣΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΠ,
      ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ,
      ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΜΑΣΚΑ
      ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ.
      ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ...

      Διαγραφή
  2. Φανταστείτε λοιπόν!!
    Τι;; μπορούν ανά πάσα στιγμή ..
    Αυτά τα παλιοτομαρα..να βαλουν μέσα στο κάθε μπουκάλι ..
    Και να μας στείλουν . Αργοτερα και σιγα σιγα..

    Πχ.. πολώνιο (210) μετά από τρείς μήνες αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 18,04 : καπου περσυ το διαβασα ,αλλα δεν κρατησα σημειωση ,απλο ιστολογιο παντως :
    οι νεες μορφες συσκευασιων ,η ,καποιος τυπος απο αυτες ,εχουν μια συνθεση μεσα ,η οποια μπλοκαρει την λειτουργια των νευρωνων του εγκεφαλου, η ,προκαλει δυσχερειες στην νοηση .
    δεν θυμαμαι ακριβως.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα τυχαία μια νέα διαφήμιση του αναψυκτικού αυτού...μιλά για κανονικότητα, γενικά μου φαίνεται νεοταξίτικη περνώντας μηνύματα της ελίτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα καλησπέρα.Αν και είναι λίγο αργά, δεν κρατιέμαι να μην στο στείλω:

    http://arxaiaithomi.gr/2020/08/09/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%8e-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κειμενάκι καλά τα λέει, το βίντεο όμως είναι τρολλιά. Φτιάχτηκε για χαβαλέ και το γνωρίζω ήδη εδώ και δυο μέρες. Αλλοίμονο κι αν είχε το θράσος, αυτό το σκουπίδι-λαθροδιακινητής, να ξεστομίσει τέτοια πράγματα. Φυσικά και τα σκέφτεται μέσα του, φυσικά και τα πράττει κατά γράμμα, αλλά στο βίντεο αυτό επισήμως λέει άλλα πράγματα.

      Διαγραφή
  6. @ ΔΕΠ 15.56

    "ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ και οχι θεμα υγειας". Πολυ σωστα.

    Ειδικοι επι του θεματος επιστημονες αποφαινοντε οτι η μασκα δεν προσφερει καμια προστασια κατα των ιωσεων του αναπνευστικου συστηματος.

    https://www.zerohedge.com/political/worlds-top-epidemiologists-masks-dont-work

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι καλά φίλε,σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχαχα !
    Βάλε μάσκα ,βγάλε μάσκα.
    Πόσες μαϊμούδες έχουν κατουρήθει επάνω τους από τον φόβο !
    Είδατε πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα ;
    Είδατε γιατί έχουν πιάσει τα πόστα στις
    εξουσιαστικές θεσεις ;
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.
    ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΩΝ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.
    ΣΥΡΦΕΤΟΣ.
    ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΦΤΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ.
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ,ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ,ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΗ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμ πες το έτσι! κοίτα επενδύσεις που κάνει το παιδί! όπου καρκίνος και κακό να σου ο μπίλλυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή