«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

RT LIVE - Εικόνα από Βερολίνο αυτή την στιγμή - Πάνω από 1 εκατομμύριο διαδηλωτές χωρίς μάσκες, κατά των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, και έρχονται συνεχώς από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις _ (2 βίντεο)






Κανονίστηκε να μην είναι υποχρεωτικές οι μάσκες αλλά να τηρείται η απόσταση του 1μισι μέτρου, πράγμα φυσικά ακατόρθωτο.

Οι διαδηλωτές είναι ειδοποιημένοι να έχουν μαζί τους τροφή για 3 ή περισσότερες ημέρες, γιατί στόχος της διαδήλωσης είναι να παραιτηθεί η κυβέρνηση.

1000 περίπου λεωφορεία από δεκάδες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης, είναι ακόμα καθ' οδόν για το Βερολίνο.

Βράζει το Βερολίνο και η μισή Ευρώπη αυτή τη στιγμή για την μούφα της "πανδημίας".. και τα ελληνικά τουρκοκάναλα σού βάζουν στη μούρη κακομοίρηδες ξεπουλημένους λοιμωξιολόγους, εκ πεποιθήσεως νεοταξικές ΠτΔ και υπουργό "Παιδείας", και έναν "σκορδαλιά" ψευτόμαγγα θαμώνα μπουζουξίδικων να σε απειλή για την μάσκα στο 4χρονο παιδάκι σου -μόνο στην Ελλάδα αυτό, πουθενά αλλού στον κόσμο!

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε έναν διαδηλωτή να φοράει μπλουζάκι με το logo της προηγούμενης μεγαλειώδους συγκέντρωσης στο Βερολίνο, στις 1 Αυγούστου, η οποία αποτιμήθηκε τελικά στο 1.200.000 διαδηλωτών.






ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
 

6 σχόλια:

  1. Ωραία μαντάτα,ότι πρέπει για να ανεβάσουμε τιs δονήσειs μαs.

    Και για να τιs ανεβάσουμε λίγο ακόμα:

    http://3.bp.blogspot.com/-SE1CLA3C6lo/X0gtbhQ26JI/AAAAAAAADTQ/luBJ94Cclo4JqSraPLUri-OxAL6SNfGVACK4BGAYYCw/s1600/Covid19.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενόψει της αυριανής μουσουλμανικής (σιιτικής) εορτής της Ασούρα, εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων κατά του κορωνοϊού.
    χαχαχαχαχα...
    Τους απαγόρεψε κάθε πομπή και υποχρεωτικά όσοι πάνε στη γιορτή θα φοράνε μάσκα!!!!!!!
    Άντε να δούμε αν έχουν τα κότσια να τους σταματήσουν και να τους συλλάβουν, μόνο σε κάτι παππούδες κάνουν τους μάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά "μπούκαραν" οι πραιτωριανοί πρίν λίγο και γίνεται ο κακός χαμός....θα περιμένουμε να δουμε τι θα μας μεταφέρει ο Μποτίλιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ 1 ΩΡΑ 05 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 24 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟ ΔΡΑΚΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ.

    ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ 1 ΩΡΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΠΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΓΙΛΕΚΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ WWG1WGA ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΓΙΛΕΚΟ, ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΟΝ DONALD TRUMP ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ MΠΑΤΣΟΔΡΑΚΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ; ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ;

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΩΡΑ 23 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 21 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
    ΕΩΣ ΤΗΝ 1 ΩΡΑ 23 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 31 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΔΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΦΡΟΙΛΑΙΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ;

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 42 ΛΕΠΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΣΚΗΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή