«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Η Marjorie Taylor Greene δηλώνει: "Η ελευθερία κατακτάται, δεν χαρίζεται" - Υποψήφια με τον Τραμπ στην Τζώρτζια, έχει αναπτύξει οικειότητα με το στημένο πολυβόλο.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Δε μου λέτε... τρελλαθηκατε εντελως, και βάζετε τέτοιες φωτογραφίες;
    Δε μας φτάνει, δηλαδή, που οι γυναίκες χειρίζονται ως όπλα μέχρι και τα τηγάνια, θέλετε να πιάσουν και τα πολυβόλα;

    Μπα, σε καλό σας, πρωι-πρωι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Αγαπητέ Εργοδότα,

      είναι 13:00 και πίνω τον πρώτο μου καφέ. Ξύπνησα πριν από 20 λεπτά με ένα πολύ παράξενο, αλλά και αστείο όνειρο:
      Άκουγα στο ένα μου αυτί επαναλαμβανόμενη και ψιθυριστή και επίμονη την ίδια λέξη: "παντρέψου, παντρέψου, παντρέψου..". Και από το άλλο αυτί άκουγα πιο έντονη και επαναλαμβανόμενη και αυτή, άλλη φωνή: "Ξύπνα! Σου κάνουν μάγια, ξύπνα! σου κάνουν μάγια..". Ξύπνησα και έβαλα τα γέλια με το αστείο όνειρο.
      Έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Και κρίμα που σιγά σιγά μόνο εμείς οι άντρες χρησιμοποιούμε τα τηγάνια για τηγάνισμα. Εχθές έπλυνα τρία και μαζί δυο κατσαρόλες γιατί έφτιαξα για το Σαββ/κο μουσακά. Πώς λοιπόν να μην της έχω μπει στο μάτι, για γάμο, κάποιας τέτοιας χειρίστριας πολυβόλου.. Έχουν φάει μουσακάδες και παστίτσια από τα χεράκια μου κάτι τέτοιες επίδοξες συμπαθείς υπάρξεις, αλλά και συναδέλφισσες στη δουλειά.., ουκ ολίγες.
      Εσύ αγαπητέ Εργοδότα, για να ξέρεις τώρα, δύο συναρπαστικές γαστριμαργικές εμπειρίες έχεις χάσει στη ζωή σου: Μουσακά από τα χεράκια μου και γαλέο τηγανητό με σούπερ δικής του εμπνεύσεως κουρκούτι από τα χεράκια του Μποτίλια.

      Περί τηγανιού ο λόγος..καλή μας χώνεψη LOL!

      Διαγραφή
  2. Πάει και ο χαζαρο μαφιόζος Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε.
    ΠΑΠΑΛΑ και αυτός.Τον είχαν ψοφήσει ; τον παραιτησαν ;τον έστειλαν στο Γκουαντάναμο ;
    Δεν ξέρουμε.Θα μάθουμε.
    ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ.
    ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
    ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή