«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.. ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΊ ΚΑΛΟΎΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ. ΟΙ "ΜΕΡΕΣ" Η Ρ Θ Α Ν...!

10 σχόλια:

  1. Ολοι τα γνωριζουμε, ακομη και οι πιο αφελεις απο μας, αλλα στρουθοκαμηλιζουμε και ελπιζουμε οτι στο τελος θα μας σωσει ενας απο μηχανης θεος η θα ξυπνησουμε απο τον εφιαλτη και ολα θα ειναι καλα καμωμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε;;; αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν το τελευταίο τους όπλο εναντίον των Έλλήνων;;; δεν έπιασε ο κορονωτέτοιος πέρα από τις μαιμούδες;; γιατί βιάζονται άραγε; έχουν υποσχεθεί στους μογγόλους πολλά και τους εμποδίζουν οι Έλληνες;; για κάτι άλλο; να το κάνουν πολύ θα χαρούμε άντε ντες βγάλτε και το ύστατο χαρτί σας... ενεργοποιήστε και ενώστε τον Ελληνικό λαό!!!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Νά 'ταν μόνον αυτά που λέει το βίντεο... Άμ το άλλο; που πρό ολίγων ετών ένα πλοίο ήταν από Συρία να πάει Λίβανο (αν θυμάμαι καλά), αλλά λοξοδρόμησε ...λιγάκι καί βρέθηκε Πειραιά... όπου κατασχέθηκε, επειδή βρέθηκε γεμάτο με χάπια Κάπταγκον;

    Τί γίναν αυτά τα χάπια; υπάρχει πρωτόκολλο καταστροφής τους; υπογεγραμμένο από ποιόν εισαγγελέα; Αλήθεια, είπε κανένας εισαγγελέας, κανένα Λιμενικό (λέω 'γώ τώρα καί καμιά μαλακία, να περνάει η ώρα), ότι τέτοια πορεία πλοίου συνιστά πειρατεία ανοικτής θαλάσσης; επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες ποινές; πότε;

    Δύστυχη Ελλάδα...

    Έ, λοιπόν, κατά τα επερχόμενα, όποιος δικός μας δείξει τον παραμικρό οίκτο σε αλλοφύλους (ακόμη κι Ελληνόφωνους - αν μ' εννοείτε), θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ κατά προτεραιότητα. Το δίλημμα "πρώτα ο προδότης, ή πρώτα ο εχθρός;" νομίζω έχει απαντηθεί.

    Υγ: Με το ζόρι κρατιέμαι να μη βρίσω πολύ άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υγ: Διάβασα στον τίτλο: "ουδεμία σχέση με ανθρώπινο είδος", κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στους πωλητικούς! Μετά διάβασα το κείμενο, καί κατάλαβα πού το πάει ο ποιητής.

    Ώ, οικοδεσπότα! Μπορείτε την επόμενη φορά να είσαστε περισσότερο σαφής στους τίτλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, ό,τι πείτε αγαπητέ Εργοδότα!

      Διαγραφή
    2. γιατι οι πολιτικοι ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος;;;;;; εγω νομιζα οτι ανηκουν στους γιββωνες που ειναι γνωστοι ως κατωτεροι πιθηκοι....εχω λαθος;;;;Σουλα

      Διαγραφή
  5. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΒΊΝΤΕΟ. ΔΕΝ ΧΆΝΩ ΚΑΝΈΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΌΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΑ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΆΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΟΥ,

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουρκοι βουλγαροι ρουμανοι αλβανια σκοπια κκε αντιφα λαθρομουσλια..εχουμε ελπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 400.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ .........
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξίζει να διαβάσετε αυτό το άρθρο, είναι μιά καταπληκτική σύγκριση των "ευπαθών" της Μόρια και των πραγματικά δυστυχισμένων που επέζησαν από την φωτιά στο Μάτι:
    Παρατηρώ και ακούω σε όλα τα κανάλια για τα γεγονότα της Λέσβου και...Έχω να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις ! ! !
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2020/09/blog-post_600.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή