«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ.. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ!

MARINE LE PEN EST AVEC MACRON CONTRE ERDOGAN ET AVEC LA GRECE + CHYPRE!

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΛΩΣ ΣΙΧΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ: «Οι απειλές του Erdogan εναντίον του Εμανουέλ Μακρόν στοχεύουν στην πραγματικότητα στη Γαλλία. Μπροστά σε αυτές τις απειλές, και παρά τις εκατομμύρια διαφωνίες μας, υποστηρίζω σθεναρά τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας. Ο Ερντογάν το παραξήλωσε!»

Bίντεο ΕΔΩ 

4 σχόλια:

  1. 1)Ειναι δυσκολο αλλα οχι αδυνατο να πεισουμε τους Ευρωπαιους να μας υποστηριξουν στρατιωτικα. Εστω με λιγες και συμβολικες δυναμεις.Δεν θα χρειαστουμε πολλα επιχειρηματα για την Κεντρικη Ευρωπη(Αυστρια, Ουγγαρια, Πολωνια κλπ) ουτε και με την Γαλλια οπως διαφαινεται!!!!Ο κινδυνος θα μας ενωσει!!!! Δεν ειναι ανυπερβλητο να τους πεισουμε αφου μια γιγαντωση της Τουρκιας ειναι πολυ χειροτερη και γιαυτους απο τα οποια οφελη εχει τωρα η βιομηχανια τους(λεγε με Γερμανια). 2)Η Τουρκια προιουσης και της τεχνολογιας οδευει για πυρηνικη δυναμη. Μην επαναπαυομαστε οταν και το Πακισταν ακομα εχει βομβα!!! Φυσικα θα ειναι μια πυρηνικη δυναμη που δεν θα εχει κανενα μα κανενα προβλημα να πατησει τα κουμπια. Αυτο πρεπει να το διαλαλησουμε παντου. Ασε που ολοι το ξερουν!!!!!! 3)Καμμια εμπιστοσυνη στον Αγγλοαμερικανικο παραγοντα που ναι μεν αποσυρεται πλεον αλλα συνεχιζει να υποδαυλιζει παραδοσιακα την Τουρκια και να εξισωνει το θυμα με τον θυτη!!! Το ΝΑΤΟ διαλυεται και εξ αναγκης αλλα και νομοτελειας θα αναδυθει η Ευρωπαικη Αμυνα, ειναι η εκτιμηση μου. Μεχρι τοτε ομως θα εχουμε να κανουμε με τους διγλωσσους Ποντιους Πιλατους και τους Στολτεμπεργκς του ΝΑΤΟ!!!Αντε να συνεννοηθεις με αυτους!!! Με του Ευρωπαιους λογω και γεωγραφιας εχουμε νομιζω κοινη μοιρα οσο και αν οι ηγεσιες τους αλλες λιγο και αλλες πολυ ειναι ακομα κατειλλημμενες απο την ΝΤΠ. 4)Επιδειξη αποφασιστικοτητας αντιμετωπισης ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ της Τουρκιας και ελπιζω οτι δεν θα μεινουμε μονοι μας. ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΣΤΟΡΕΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΝ!!!!! Τα λαθη της μεταπολιτευσης αυτο μας κληροδοτησαν δυστυχως!!! Αλλιως να βαλουμε απο τωρα το φεσι!!!! 5)Στροφη συμπαντος του εθνους στην αντιμετωπιση της φοβερης επιβουλης για την Ελευθερια μας. Οσοι δεν μπορουν τουλαχιστον να μη εμποδιζουν τους αλλους!!! Γιατι αυτο κανουν!! Δραστικες Αλλαγες στο κρατος, διαλυση της οποιας παρασιτικης και καταχρηστικης δημοσιουπαλληλιας για την αντιμετωπιση της απειλης!!!! Ευκαιριας δοθεισης να αναδιαρθρωθει ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ(αλα Ελβετια) ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ το κρατος. 6)Η Τουρκια δεν θα κανει πισω γιατι δεν μπορει πλεον να μαζεψει αυτα που ειπε και επισης τα επιδεινουμενα οικονομικα της προβληματα ειναι η ιστορικη συνταγη του βαρβαρου αυτου εθνους για γιουρουσι!!! ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ,ο κλώνος μακρόν είναι πιο εμφανίσιμος από τον original.
    Το ίδιο και του ΜΟΑΤΣΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ..
      ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΣ!!
      Ο ΜΟΑΤΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΏΝΟΣ!!

      ΕΙΝΑΙ ΜΑΐΔΑΝΟΣ!!!

      Διαγραφή