«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

200 Χρόνια από την Επανάσταση | Γιά τοῦ Χριστοῦ τήν πίστη τήν Ἁγία καί τῆς Πατρίδος τήν ἐλευθερία.

Αφιέρωμα στα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση | Χριστιανική Φοιτητική Δράση 2021

Σημ.Διόδοτου: Προειδοποιούμε ότι, το βίντεο που θα δείτε, είναι σκηνοθετημένο έτσι ώστε να δημιουργεί υψηλή συναισθηματική φόρτιση. 


Παραγωγή: Χριστιανική Φοιτητική Δράση (xfd.gr) 


 

 

Αφήγηση: Μελίνα Μποτέλλη - Ηθοποιός 



https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XYWkEMxWRFU&app=desktop


 

11 σχόλια:

  1. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΘΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΩΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ! ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΟΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

      Διαγραφή
  2. Παιδια υποκινειστε τωρα αμεση επανασταση παντου.Η πατριδα χανεται.Η οποια επαναπαυση περι εκτελεσεων κλπ δεν βοηθα.Πρωτη φορα εκφραζομαι στο μπλογκ και τελευταια.Εκτιμω το εργο σας αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου.Με καθε σεβασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΕΗ // ΕΡΗΜΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΗΚΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ (ΜΕΡΚΕΛ) // ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ κυκλοφορουν πλεον με κάθε ανεση, (φροντιζουν με ερπετικες κυβερνησεις γι’ αυτό) αποκεφαλιζοντας Εληνες και Ευρωπεους, με τις ευλογιες των κομπλεξικων. Ακομα κε αν οι δημιοι του Ισλαμ αποκεφαλισουν τα ιδια τα παιδια τους, ακομα κε τοτε οι ξεφτελισμενοι κομπλεξικοι ευρωπαηκοι βρυκολακες θα κανουν διαδηλωσεις προπαγανδιζοντας την ελευθερια των συνορων, ώστε να ερθουν κε αλοι δημιοι του ισλαμ να γδαρουν ζωντανους και αυτους τους ιδιους πανηβλακες και να κρεμασουν τα ηλιθια τομαρια τους στα κατά τοπους καμπαναρια // Ωμες και φρικτες γραμες, διοτι το ιδιο και χοιροτερη είναι η ωμη και φρικτη αληθεια // ΕΝΑΣ ΑΡΧΙ-ΜΑΛΙΑΚΑΡΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ‘ΣΟΦΟΣ’ ΛΑΟΣ με συμπεριφορα νηπιου, που του φταινε παντα οι αλοι: οι εγκληματικες κυβερνησεις που ο ιδιος επελεξε, η ανυπαρκτη αντιδραση μπροστα στα φριχτα εγκληματα των πολιτικων και μπροστα στα στιφη των λαθρο-μουσουλμανικων κτηνων // Η νουθεσια ενος τετοιου μαλακα λαου δεν εχει απολυτως κανενα νοημα και αποτελεσμα. Πρεπει να παθει για να μαθει, αλα και παλι δεν θα μαθει. Η αξιοπρεπης επιβιωση αυτου του ηλιθιου πτωματοφαγου λαου με αυτά τα μυαλα, είναι απλα αδυνατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΛΕΟΣ!!!!
    Η βλαμμένη με την φάτσα του τζόκερ από τις πολλές πλαστικές και τα μπότοξ, κάλεσε τον ερντογάν(!!!!!!!!) στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την επανάσταση!
    Ευτυχώς δεν θα έρθει της έριξε πόρτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον καλεσε για να λιποθυμησει διπλα του.....ποιος ξερει,ισως να....... φανει '''τυχερη''';;;;;;;ου να χαθει η δρομας.........Σουλα

      Διαγραφή
  5. Ο ΤΖΩΡΑΣ ΣΤΟ "THE FLAG REPORT" EΒΑΛΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΙΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΙΜΟΠΟΤΑΚΗ ΚΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΝΑ ΣΥΝΈΛΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΊΠΕ:ΑΚΟΥ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜ ΣΕΊΤΑΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΝΆ'ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ;
    ΑΦΟΥ ΤΑ'ΧΩ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΣΕΙΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜ ΤΗΝ ΝΤΌΡΑ. ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙΟΦΤΕ ΓΥΙΟΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΣΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΛΒΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΕΣΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΟΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΚΌΓΟΥΣΤΑ ΕΝΑΣ ΣΟΥΛΤΆΝΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΑΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΏΝ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΡΑΓΥΦΤΑΡΙΜ ΣΟΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΩΡΗ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΊΒΑΝΙΑ ΣΟΥ."

    ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ=ΣΑΒΒΑΤΑΊΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΟΝ,ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ,Ο ΨΕΥΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...
    Η ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΛΕΖΆΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΡΊΒΕΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΑ "ΠΕΣΜΕΝΑ" ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΓΕΡΟΥ.ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΤΙΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΎΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ/ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ.ΚΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ.... " ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ,ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ".

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://youtu.be/K_LnpV4Fo1g
    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,
    ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑ ΑΛΥΠΗΤΑ.
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΒΙΖΙΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΙΝΑΙΔΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΙΤΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ.
    ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωστα συγγνωμη δεν μπορεσα να το ακουσω ολο το βιντεο....ΝΕΥΡΙΑΣΑ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο...
      Όμως κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό λίγο νωρίτερα γιατί είδα ότι όσοι τολμήσουν να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου θα έχουν ποινή φυλάκισης 2-10 χρόνια!!!!!!!
      ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ;
      Ή ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ;
      Το κτήνος είπε θα πατάξει τον νατιβισμό και τώρα δεν τον σταματάει τίποτα...

      Διαγραφή