«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Το μήνυμα του Ντ. Τραμπ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

 περισσότερα εδώ

20 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΟΟΟ . . . // Μοναχα μην βαλουνε παλι τον Τσιμπλα του Τσυριζα // ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . . . ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ // Ο μεγαλος ΤΡΑΜΠακουλας θα ξαναβγει, αλα ο πατριωτικος χωρος στην Ελαδα θα εξακολουθησει να ειναι δεκα κοματια και θα βγαζουν τα γκαβα τους με τα ξερα τους . . . ως συνηθως // Ενω ειναι μια τεραστια ευκαιρια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "θα βγαζουν τα γκαβα τους με τα ξερα τους"

      Ναι, γιατί είναι οι περισσότεροι ξερόλες και κομπλεξικοί. Είδα πόσο με αγένεια σού συμπεριφέρθηκαν κάτι τέτοιοι, στο κατά τα άλλα καλό μπλογκ του φίλου Λευτέρη.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Οκτωβρίου, 2020 23:41

    ΜΟΝΟ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ;
    ΚΑΤΣΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ "ΦΕΥΓΟΥΝ" ΜΕ ΣΧΟΙΝΕΝΙΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΔΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΩΣΤΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ 4 ΧΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΠΛΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΣΒΑΙΝΦΟΥΡΤ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΚΩΛΟΑΓΓΛΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.
    ΚΑΙ'ΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΜΑΝ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ, ΕΝΩ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΧΙΡΟΣΙΜΑ.
    ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ;
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΔΩ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΧΟΡΤΑΣΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.
    ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να τις ξεπεράσουμε γρήγορα και να καταφέρουμε να οδηγήσουμε τα ντόπια αυτά ερπετά στην ηλεκτρική καρέκλα να ψηθούν.
      Αν εντωμεταξύ δεν αρχίσουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά από τα φώτα της δημοσιότητος, δήθεν ως θετικοί στον κόβιντ και καραντίνα στο σπίτι (βλέπε Κεραμέως), αλλά με βραχιολάκι στον αστράγαλο.. χαχαχα

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Οκτωβρίου, 2020 23:47

    ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΗ ; ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
    ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΕΣΤΩ ,ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ .
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ,ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗ .ΚΑΙ ΤΙ ΝΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ;
    Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΙΣ .
    ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Nigel Farage ΓΙΑ ΤΟΝ DQNALD JQHN TRUMP.
    https://twitter.com/i/status/1321747632306442240
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο DQNALD JQHN TRUMP ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ DQNALD JQHN TRUMP.
    O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΘΕΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ.
    https://twitter.com/i/status/1321591167222513664

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία καλησπέρα, το βίντεο με τον Φάρατζ είναι δυνατό και πολύ επίκαιρο.
      Αυτόν τον μεγάλο Φιλέλληνα τον παρακολουθώ από την εποχή προ μνημονίων,
      που έδινε μεγάλο αγώνα μέσα στην Ευρωβουλή, υπερασπίζοντας συνέχεια την Ελλάδα
      ακόμα και από τους δικούς μας οι οποίοι (δικοί μας)ψήφιζαν διαρκώς εναντίον μας.
      Από την στιγμή που έγινε πρόεδρος ο Τράμπ, φάνηκε η συμπάθεια του ενός για τον άλλο με ότι αυτό συνεπάγεται.

      Αυτό το αφιερώνω σε όσους έχουν αμφιβολίες:
      https://gateoflight.blogspot.com/2020/09/q.html

      και αυτό:
      https://gateoflight.blogspot.com/2020/10/blog-post.html

      Καλό βράδυ σε όλους.

      Διαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Οκτωβρίου, 2020 00:05

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ,ΟΤΙ ,ΚΕΡΑΜΕΩΣ ,ΜΕΤΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΤΗΣ ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΑΣΗ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ...
    ;;;;;; Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ;; Ο ;;; Ο ΑΔΩΝΟΒΡΙΟΣ ;Ο ;
    Α ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΖΟΥ .ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ; ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ;
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ !
    ΕΑΝ ΦΟΡΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΖΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΣΤΟΧΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ,ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ,ΑΛΛΟΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ,ΑΛΛΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ,ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ 3000 ΟΥΡΑΚΟΤΑΝΓΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΦΟΝΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ"..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!(ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ)...ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ!!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ!ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 30%,ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 50% ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΨΩ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!..ΑΝΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω εχω στο μυαλο μου το εξης σεναριο: ο Κουλις ειναι μεγαλη αρχηγαρα, καταφερε το ακατορθωτο, εκανε την κουραδοκριση ευκαιρια!!! Επινοησε ενα προγραμμα ανεργιας για 3.000 ανεργους κομπαρσους με αφορμη την παρασταση " Ο κουραδοιος, τωρα και στην πολη σας"!!! Εκτος της ημερησιας αμοιβης, προσφερονται τεστ ουρακταγκοι για τον κουραδοιο, εντελως δωρεαν!!! Οσοι πιστοι προσελθετε!!! Η μονη μου ενσταση ειναι οτι οι συγκεκριμενοι υποψηφιοι κοροιδοβλαμενοι ανεργοι ειναι ορθιοι!!! Ας τους βαλουν καμμια καρεκλιτσα να κατσουν, γιατι οπως ειναι γνωςτο και τεκμηριωμενο οι καθιστοι δεν κολλανε κουραδοιο, ενω ως ορθιοι κολλανε!!! Τους ευχομαι καλη επιτυχια, στα νεα τους καθηκοντα!!!

      Διαγραφή
  7. https://twitter.com/i/status/1321525538079596545
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ,
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ DQNALD JQHN TRUMP ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ BIDEN.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ
    ΚΑΛΑ DQNALD JQHN ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΙΩΑΝΝΗ TRUMP KAI NA ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

    AN ΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, TON DONALD JOHN TRUMP, NA TOY ΔΙΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ30 Οκτωβρίου, 2020 01:46

    ΠΡΩΤΟΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ( ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ )....

    ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!!

    ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ -

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ....

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια πολυ καλη μελετη του Λευτερη Πανουση: Μπορει να λειτουργησει το κομα του Ηλια Κασιδιαρη, χωρις τον Ηλια Κασιδιαρη? // Το ΕΛΑΣΥΝ του Γιανη Λαγου και το ΕΛΗΝΕΣ του Ηλια Κασιδιαρη, εχουν τελειως διαφορετικη δομη και οργανωση // Το ΕΛΑΣΥΝ μπορει να λειτουργησει χωρις τον Γιανη Λαγο, αλα το ΕΛΗΝΕΣ είναι προσωποπαγες κομα που δεν μπορει να λειτουργησει χωρις τον αρχηγο Ηλια Κασιδιαρη. Ετσι αρχηγικο οπως είναι, δυσκολα θα αντεξει με τον Κασιδιαρη τεσερα χρονια στη φυλακη // Το ΕΛΗΝΕΣ εχει ακομα αδυνατες βασεις και σαθρα θεμελια, γι’ αυτό δεν μπορεσε να αντεξει αυτή τη θυελα και είναι ετοιμο να καταρευσει // Εχει ικανα και εντιμα στελεχη, ομως δεν θα αντεξουν. Το κομα του Ηλια Κασιδιαρη ειχε «περασμα» στον κοσμο και αυτό τρομοκρατησε το καθεστως // Ομως απο οργανωση δεν παει καλα. Το ιδιο κακη ηταν η οργανωση σε αρχηγικα κοματα οπως του Καρατζαφερα, του Μιχαλολιακου, του Καμενου, του Λεβεντη και της λεβεντισας Κωσταντοπουλου. Ολα πηγαν κατα διαολου // Είναι ομως νεος και βγενοντας απο τη φυλακη μπορει να το ξανακτισει. Αλα και παλι δεν θα εχει καλη οργανωση, διοτι στα αρχηγικα κοματα ΕΝΑΣ τους επισκιαζει ολους, ΕΝΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ και δεν προλαβαινει τιποτα // Το κομα ΕΛΗΝΕΣ θα παραμεινει νεκροζωντανο μεχρι την αποφυλακιση του. Πολιτικη δεν θα παραγει, ομως στις επομενες εκλογες, ο λαουτζικος μπορει να το παει γινατικα με τοσα βασανιστηρια που τραβαει και να παρει καλο ποσοστο (πραγμα βεβαια λιγακι ανεφικτο με εναν δουλοπρεπη και σαδο-μαζοχιστη λαο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Οκτωβρίου, 2020 08:05

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ! ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !
    ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ! ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ .
    ΝΑ ΕΧΗΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .
    ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΜΑΙΡΑ CABAL.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ .
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ .
    ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚςΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ .
    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ;
    ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΛΟΥ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ;
    ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗΣ ΠΙΣΤΗ .ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ30 Οκτωβρίου, 2020 11:58

      ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ !!!

      Διαγραφή
  11. ..Γέρονταs Iωσήφ Ο Βατοπαιδινόs -- Βαριά η κληρονομιά των Ελλήνων

    > Ο ίδιος ο Χριστός μας χειροτόνησε και είπε το εξής θαυμαστό μόλις συνάντησε τους Αρχαίους Ελληνες "ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου" ! .

    > Οι Ελληνες είναι το δικό Του έθνος και μέσω ημών θα εφαρμοστεί η Θεία Επαγγελία σε όλο το κόσμο.

    > Ο ίδιος ο Χριστός κατήργησε τους αποστάτες και μας προόρισε για τη συνέχιση της Θείας Αποκαλύψεως .
    Aυτής της κληρονομιάς είμαστε συνεχιστές και πρέπει να φανούμε άξιοι κληρονόμοι !!!

    - https://www.youtube.com/watch?v=6PQyLmmDg7k&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μια πληροφορία από μια ιστοσελίδα που παρέχει μια σχεδόν απίστευτη εκδοχή.
    Σημειώστε ότι οι τελευταίες αναρτήσεις σχετικα με Τράμπ εκεί ήταν και οι τελικές.
    Μετά τίποτα.

    Είναι στα αγγλικά και πιθανόν να χρειαστεί μετάφραση για όσους δυσκολευτούν από το λεξιλογιο.

    http://reformation.org/donald-j-double-was-raised-from-the-dead-in-1989.html

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαστε βέβαιοι πως ο κ. Τραμπ θα τελειώσει τον Κοροναϊό, πως τα πατάξει την οικογένεια Μητσοτάκη, καί αν ναί, θα συμβούν αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επανεκλογή τού, ή μιλούμε γιά μήνες ή καί χρόνια αναμονής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καί καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΟΙΒΕ !ΧΑΙΡΕ !
    ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2021.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΉΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΕΧΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΟΥ ,ΟΤΙ ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ .
    ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΟΜΜΑΝΤΑ.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ.
    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ :
    Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΗΤΑΝ ,ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.
    ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ .ΕΙΠΑΝ ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.....
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΒΡΟΦ :
    "ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ ".
    ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ....ΑΤΑ.
    ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ;
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΘΕΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΑΥΤΟΊ ΠΟΎ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟΙ.
    ΟΠΩΣ ΒΛΈΠΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΊΠΗ.
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΑΝΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.
    ΟΧΙ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΟΥΣ.
    ΤΟ QUANTUM FINANCIAL SYSTEM ΤΡΕΧΕΙ ΗΔΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ,ΤΟ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΗΔΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ,ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ.
    ΚΥΤΤΑΧΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ;
    ΚΥΤΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΛΑ.
    ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ :
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΤΩΡΑ ,ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΣΑ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ.....ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΖΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή