«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΑΜΠ..

 γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς



Ο
Νίκολα Τέσλα, τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του, τα πέρασε στις ΗΠΑ, μένοντας στο δωμάτιο 3327* (!!!!!!) του ξενοδοχείου «the Newyorker Hotel». 

Στις 7 Ιανουαρίου του 1943, βρέθηκε νεκρός από φυσικά αίτια στο δωμάτιό του. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Στο άκουσμα του θανάτου του Τέσλα, πρώτοι στο σημείο βρέθηκαν οι άντρες του Υπουργείου Εξωγήινης Περιουσίας 😮 (United States Department of Alien Property), οι οποίοι και πήραν όλα τα έγγραφα του ελληνοσέρβου επιστήμονα. Στη συνέχεια τα παρέδωσαν στο FBI. Το FBI προσέλαβε έναν μηχανικό του MIT University, στον οποίο έδωσε αυτά τα έγγραφα, προκειμένου να τα αξιοποιήσει.
 

Και τώρα το ερώτημα:
Ποιος ήταν αυτός ο μηχανικός του MIT University;;;

 

O Μηχανικός του MIT University που προσέλαβε το FBI προκειμένου ν' αξιοποιήσει τα έγγραφα του Δόκτορος Νίκολα Τέσλα, είναι ο Dr. John G. Trump, θείος του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump! 

Εδώ και μερικές ημέρες, έφτασαν στα χέρια μου έγγραφα του FBI και Department of Alien Property που αποκαλύπτουν πολύ ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα πράγματα. Η Γραμματεία (πλέον) Εξωγήινης Περιουσίας, αλλά και το FBI, αναγκάστηκαν να φέρουν στη δημοσιότητα μεγάλο όγκο εγγράφων, που για να τα μελετήσω χρειάζομαι τουλάχιστον ένα τρίμηνο αδιάκοπης μελέτης.
 

Αυτό όμως που γίνεται φανερό από τα έγγραφα, είναι ότι ο Dr. Edgar Hoover (τον θυμάστε; Ήταν ο διευθυντής του FBI στη μεταβατική περίοδο αυτού, το 1935, και παρέμεινε διευθυντής του ως το 1972), είχε τακτική αλληλογραφία με τον Dr. Nicola Tesla αλλά και με τον Dr. John Trump, ο οποίος ήταν πυρηνικός επιστήμων - μηχανικός.
 

Μετά το θάνατο του Τέσλα, ο Hoover ανέθεσε στον Τζον Τραμπ τα αρχεία του Τέσλα. Λίγους μήνες αργότερα, επιστολή - έκθεση του Τζον Τραμπ ενημερώνει τον Χούβερ ότι τα αρχεία που άφησε ο Τέσλα, δεν μπορούν να έχουν στρατιωτική εφαρμογή. Και το πιο ενδιαφέρον; Ότι λείπουν κάποια στοιχεία των εγγράφων... Το πρόβλημα ήταν ότι αυτή η επιστολή - έκθεση... ΔΕΝ ήταν ούτε καν εμπιστευτική.
 

Και τα ερωτήματα που έρχονται είναι:


1. Γιατί ο Τζον Τραμπ ενημερώνει ότι τα έγγραφα Τέσλα δεν έχουν στρατιωτική εφαρμογή με μία απλή επιστολή κι όχι με διαβαθμισμένη;
 

2. Πού βρίσκονται τα στοιχεία που λείπουν;
 

3. Ποιος ο ρόλος της Εταιρείας Επιστημονικών Ερευνών Τραμπ σε όλο αυτό;
 

4. Γιατί επελέγη ο Τραμπ αυτήν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να διατελέσει πρόεδρος των ΗΠΑ; (εννοείται ότι θα εκλεγεί και για δεύτερη θητεία)
 

5. Τι είναι εκείνο που ετοιμάζει ο Τραμπ, καθώς είναι ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει ξεκινήσει πόλεμο εναντίον καμίας χώρας;
 

6. Τι κρύβεται πίσω από τις μυστικές συνομιλίες Τραμπ - Πούτιν και Τραμπ - Ουν;
 

7. Για ποιο λόγο, ξαφνικά, τα συμφέροντα των ΗΠΑ είναι διαφορετικά από τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ; και τέλος:
 

8. Γραμματεία Εξωγήινης Περιουσίας;;; Σοβαρά τώρα;;; Αυτή και μόνο η ονομασία, αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ (και πολύ πιθανόν κι άλλες χώρες) διαθέτουν εξωγήινη τεχνολογία. Με ό,τι μπορεί ο καθ' ένας να εννοήσει με τον όρο «εξωγήινη». Αλλά γιατί ΤΏΡΑ αφήνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία που αφορούν υποθέσεις με εξωγήινες παρουσίες από το 1957 έως το 2010;;;
 

Εύχομαι, μέσα από τη μελέτη των εγγράφων, να μπορέσω να βγάλω μία άκρη και να δώσω απαντήσεις. Προς το παρόν, είμαι πεπεισμένος ότι τα στοιχεία που λείπουν από τα έγγραφα Τέσλα, βρίσκονται υπό την κατοχή της οικογενείας Τραμπ...

 

* Με βάση την Πυθαγόρειο αριθμοσοφία: 3+3+2+7= 15= 1+5= 6.
Ταυτόχρονα όμως:
ΣΥΜΠΑΝ: 200+400+40+80+1+50= 771= 7+7+1= 15= 6
Πόσο τυχαία η επιλογή του δωματίου;


Γεώργιος Μεταξάς


21 σχόλια:

  1. Γιώργο - και οικοδεσποτα, και παίδες:

    Το θέμα αυτό είναι ευρύτατο. Σημειώνω, όμως, πολύ πρόχειρα ότι ο αριθμός του δωματίου αναλύεται σε 33 και 27. Του 33 τη σημασία την ξέρετε... αλλά και το 27 είναι δύο τριάρια. Είναι το τρία εις την τριτην. (Στον Πυθαγορισμο, το 3 συμβολίζει τον Θεό.)

    Επίσης, να ξέρετε ότι η εσπευσμενη τοποθέτηση υποθέσεως στο αρχείο από τις "υπερεσιες" ποτε δεν είναι αθωα. Γινεται για να πουν στον κόσμο ότι εμείς -δηθεν- νιπτουμε τας χείρας μας και δεν ξανασχολουμαστε. Αν βρεθεί νεκρός ο ξέρω 'γω βοηθός του Τέσλα, δεν φταιμ' εμείς!

    Γι' αυτό και η αναφορά Τραμπ δεν ήταν διαβαθμισμένη, ώστε να δοθεί ελεύθερα και στα ΜΜΕ, για συσκότιση του κοσμου μέσω "ειλικρίνειας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Συμφωνώ ότι είναι ευρύτατο το θέμα. Έχουν γραφτεί πολλά όπως διαπίστωσα και από ένα σέρφινγκ στο διαδίκτυο. Γενικά το θέμα Νίκολα Τέσλα είναι τεράστιο.
      Ενδιαφέρων ο συλλογισμός σου περί της μη διαβαθμίσεως της αναφοράς.

      Διαγραφή
  2. Alien=Αλλοδαπός

    Department of Alien Property=Υπηρεσία περιουσίας αλλοδαπών.

    Ο Τεσλα δεν ηταν αμερικανός υπήκοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε, όπως έγραψα πιο πάνω, έχω στα χέρια μου πλέον τα αρχεία του Office of Alien Property. Κατά έναν παράδοξο λόγο, καθώς αυτά μου ήρθαν διαχωρισμένα σε κεφάλαια, μόνο για εξωγήινες περιπτώσεις μιλάνε. ΑΤΙΑ και ανάλογες επαφές. Πουθενά δεν αναφέρονται ξένοι. Και μιλάω για μεγάλο όγκο αρχείων.

      Διαγραφή
  3. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΙΑ, ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΗΚΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ 67 ΑΘΩΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟ-ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ=NICOLA TES(A)LA,ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΣΚΟΡΖΕΝΥ ΤΟ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΧΊΤΛΕΡ. ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΈΣ. Ο ΣΚΟΡΖΕΝΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΟΣΣΑΝΤ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ,ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΦΌΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΕΖΡΑΕΛΗΔΕΣ!;!

    Η ΜΠΆΡΜΠΑΡΑ ΜΠΟΥΣ,ΝΑΙ Η ΔΙΑΟΛΟΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΑΙΡ ΚΡΟΟΥΛΕΎ,ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΣΛΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ Μ'ΕΝΤΟΛΕΣ ΦΑΔΕΡ ΖΗΛΙΑΡΗ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟ...ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ Τ'ΟΣ ΠΆΝ'(ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ) ΜΕΓΚΑΛΟ ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΟΜΠΛΕΞ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΓΟΥΟΚΕΡ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΤΕΣΛΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    DEATH CULT ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ;
    Ο ΤΕΣΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΤΉΝΗ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΎΣΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΗΟΤΕL, ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ.
    ΗΤΑΝ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ,ΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΥΠΕΡΕΥΦΥΗΣ ΜΑΝΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ UBERMENSCH,ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΌΝΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ
    TΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ UNCLE TRUMP,KI ΕΥΤΥΧΏΣ! Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ
    TIME TRAVELLERS. EXOYN ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΤΕΣΛΑ.Η ΤΑΙΝΙΑ "BACK TO THE FUTURE" ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΊΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ =YELLOW CUBE,ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΠΛΕΟΝ.ALEA JACTA EST,NAI!

    ΟΜΩΣ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΊΦΘΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ,ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΟΛΙΔΩΝ,ΣΟΡΡΥ GAME OVER GUYS.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη λαίδη μας!

      Για τα περιστέρια του Τέσλα δεν το έχω ψάξει, αλλά να δω αν το πέτυχα: τα χρησιμοποιούσε για να διαπιστώσει διαταραχές του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου στην περιοχή (από κάθε αιτία, ενδεχομένως κι επιθέσεις με η/Μ πεδίο), επειδή τα περιστέρια έχουν την ικανοτητα να τις καταλαβαίνουν. Δεύτερη πιθανή χρήση είναι ως ταχυδρομικά.

      Σωστά;

      Διαγραφή
  5. ΑΦΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΠΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...


    ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ [ MICROWAVES ]...

    Η ΖΩΝΗ Q ΑΠΟ 30-50 GΗΖ...Η ΖΩΝΗ V ΑΠΟ 50-75 GHZ...H ZΩΝΗ W ΑΠΟ 90-140 GHZ...Η ΖΩΝΗ F ΑΠΟ 110-170 GHZ...ΤΕΛΟΣ Η ΜΠΑΝΤΑ MM [ ΧΙΛΛΙΟΣΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ] ΑΠΟ 110-300 GHZ...
    ΥΓ.-1 ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...9...23...17...8...14...19...11...ΕΝΩ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΡΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 0,3-300 GHZ...NA KAI TO 33...ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ...
    ΥΓ.-2 ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΛΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ 0,3-3 GHZ...TA EΚΑΤΟΣΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ 3-30 GHZ...KAI TEΛΟΣ ΤΑ ΧΙΛΛΙΟΣΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ AΠO 30-300 GΗΖ...

    ΥΓ.-3 ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ [ 33 ]...ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ YPARXEI ΑΥΞΗΣΗ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΟΝΗΤΩΝ...ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...

    ΣΧΟΛΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ PART TWO...

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ BIG BROTHER...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -LOCKDOWN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΩΖΑΜΗ...- ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΝΝΟΕΙΣ...- ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ...

    ΥΓ.ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ...ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ...

    ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΟ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΡΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ ME 12.500 ΕΥΡΩ ΒΓΑΛΑΝΕ...

    ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ...


    ΥΓ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝUMBER THREE...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.

    1. Γιατί ο Τζον Τραμπ ενημερώνει ότι τα έγγραφα Τέσλα δεν έχουν στρατιωτική εφαρμογή με μία απλή επιστολή κι όχι με διαβαθμισμένη;

    ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΘΩΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, (στρατιωτικη εφαρμογη) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΘΩΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

    2. Πού βρίσκονται τα στοιχεία που λείπουν;
    ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΑΜΠ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    3. Ποιος ο ρόλος της Εταιρείας Επιστημονικών Ερευνών Τραμπ σε όλο αυτό;
    ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    4. Γιατί επελέγη ο Τραμπ αυτήν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να διατελέσει πρόεδρος των ΗΠΑ; (εννοείται ότι θα εκλεγεί και για δεύτερη θητεία)
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ.

    5. Τι είναι εκείνο που ετοιμάζει ο Τραμπ, καθώς είναι ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει ξεκινήσει πόλεμο εναντίον καμίας χώρας;
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ.

    6. Τι κρύβεται πίσω από τις μυστικές συνομιλίες Τραμπ - Πούτιν και Τραμπ - Ουν;
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ.

    7. Για ποιο λόγο, ξαφνικά, τα συμφέροντα των ΗΠΑ είναι διαφορετικά από τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ; και τέλος:
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ, ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    8. Γραμματεία Εξωγήινης Περιουσίας;;; Σοβαρά τώρα;;; Αυτή και μόνο η ονομασία, αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ (και πολύ πιθανόν κι άλλες χώρες) διαθέτουν εξωγήινη τεχνολογία. Με ό,τι μπορεί ο καθ' ένας να εννοήσει με τον όρο «εξωγήινη». Αλλά γιατί ΤΏΡΑ αφήνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία που αφορούν υποθέσεις με εξωγήινες παρουσίες από το 1957 έως το 2010;;;
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΘΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ, ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΙΤΑΡΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΤΙ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου, καλησπέρα!
      Με τιμούν τα καλά σου λόγια και να είσαι σίγουρος ότι τα συναισθήματα είναι αμφίδρομα.
      Κατά πρώτον, να έχεις υπ' όψιν σου (ο Κώστας το γνωρίζει βέβαια) πώς όταν θέτω ερωτήματα, γνωρίζω ήδη την απάντηση. Τα θέτω όμως, προς προβληματισμό των υπολοίπων. Άλλωστε, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να γνωρίζει τις απαντήσεις. Καλό είναι όμως να ψάχνει.
      Προσωπικά, επειδή όπως λέει ο λαός μας «όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και τη γιαούρτη», δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν. Και φυσικά, ούτε στον Τραμπ. Αυτά όμως που έχω καταλάβει παρακολουθώντας τον Τραμπ, είναι δύο:
      1. Ο Τραμπ ήταν, είναι και παραμένει επιχειρηματίας και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένος. Έτσι βλέπει και τις ΗΠΑ. Ως μία επιχείρηση, την οποία ανέλαβε να διευθύνει. Ίσως αν όλοι οι κυβερνήτες των χωρών έκαναν το ίδιο, ο κόσμος μας να ήταν πολύ διαφορετικός... Και
      2. Το μεγαλύτερο μέρος της διακυβέρνησης των ΗΠΑ, δεν το έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά η κόρη του Ιβάνκα - Άριελ, την οποία θα τη δούμε να διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ το 2028 και κράτησέ το αυτό, γιατί θα το βρεις μπροστά σου.
      Η αλήθεια ωστόσο είναι, πως όλες οι ανακαλύψεις, ακόμα κι αυτή η πυρηνική ενέργεια, έγιναν για να εξυπηρετήσουν τους λαούς. Όμως, οι πολεμοχαρείς καραγκιόζηδες αυτού του κόσμου, έβρισκαν και βρίσκουν τρόπους να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς. Συνεπώς, κάθε (σώφρων) επιστήμων, δεν μπαίνει στη διαδικασία να δημιουργήσει πολεμικό εξοπλισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Δρ. Μπερνστάϊν, ο οποίος βλέποντας ότι οι εφευρέσεις του μπορούσαν να γίνουν όπλα μαζικής καταστροφής, τις κατέστρεψε, εξαφανίζοντας και τα αρχεία του. Ο Δρ. Μπερνστάϊν ήταν για χρόνια στο στόχαστρο της ΝΤΠ, καθώς αποκάλυπτε πολλές βρώμες τους. Εβραίος μεν στην καταγωγή, αλλά ήταν μονίμως σε εχθρότητα με τους Εβραίους.
      Ξέρω ότι έχουμε να δούμε πολλά από τις 15 Νοέμβρη και μετά. Τα περισσότερα, θα επηρεάσουν αρχικά τη χώρα μας και στη συνέχεια θα πάρουν παγκόσμια επέκταση. Είναι η ώρα ν' αλλάξει το... «μπακτούν».
      Να είσαι πάντα καλά και πάντα ευλογημένος!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΞΑΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.

      Τα Μεταξάτα απέκτησαν το όνομά τους από τον Βυζαντινό Ευγενή, Υπασπιστή του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Μαρκαντώνιο Μεταξά, που εγκαταστάθηκε στην περιοχή (που έως τότε λεγόταν Φραντζάτα) μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Από το χωριό κατάγονται επιφανή μέλη της ιστορικής οικογένειας Μεταξά όπως τα αδέρφια Ανδρέας και Κωνσταντίνος Μεταξάς, που ηγήθηκαν δύναμης Κεφαλλήνων που συμμετείχε στην Επανάσταση του 1821 στην Πελοπόννησο.
      ΠΗΓΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

      ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ.
      ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΑ 4 ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΒΟΡΑ ΝΟΤΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΥΣΗ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  10. NAI ΕΡΔΗΜΕΡΓ,
    ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΆ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΕΡΕΥΦΥΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΈΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ" ΤΟΥΝΓΚΟΥΣΚΑ...
    ΟΧΙ ΣΙΒΗΡΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ+ΧΛΩΡΙΔΑ ΝΕΚΡΗ,ΜΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ!
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οικογένεια Μεταξά.

    Με το όνομα Μεταξάς φέρεται ιστορική Κεφαλληνιακή αριστοκρατική οικογένεια. Τα μέλη της ήταν συνήθως στρατιωτικοί, κληρικοί και πολιτικοί.

    Κατά την παράδοση, η οικογένεια Μεταξά ανάγει τις απαρχές της στον Μάρκο Αντώνιο Μεταξά, υποτιθέμενο συγκλητικό και υπασπιστή του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Διαφεύγοντας της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, έφτασε στην Κεφαλονιά, όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην περιοχή "Φραντζάτα", που έκτοτε μετονομάσθηκε σε "Μεταξάτα".

    Θεωρούμενη μία από τις ισχυρότερες και επιφανέστερες οικογένειες της Κεφαλληνίας, η οικογένεια Μεταξά ήταν από τις πρώτες που καταχωρήθηκαν στην Χρυσή Βίβλο της Αριστοκρατίας (το περίφημο Libro d' Oro), ήδη από το έτος 1593.[6] Έκτοτε μέλη της οικογενείας διακρίθηκαν πολλάκις ως μέλη του Συμβουλίου Αριστοκρατών της νήσου και μετά την Ένωση της Κεφαλονιάς με την Ελλάδα, στα δρώμενα του νεοελληνικού κράτους.

    ΠΗΓΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μαρκαντώνιος Μεταξάς (γενν. 1430) ήταν Βυζαντινός ευγενής, και θεωρούμενος γενάρχης της Οικογένειας Μεταξά.

    Σύμφωνα με την παράδοση της οικογένειας, γεννήθηκε το 1430 στη Κωνσταντινούπολη. Κατά την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς του Μωάμεθ του Β' βρέθηκε δίπλα στον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο κατά τις τελευταίες δραματικές στιγμές και μετά την Άλωση της Πόλης ήταν μεταξύ των 400 περίπου Βυζαντινών ευγενών που κατάφεραν να διαφύγουν από τις σφαγές που ακολούθησαν την πτώση της Βασιλεύουσας.[1] Τωόντι σε έναν κατάλογο (Gregolin Archivio, no. 36/273) των ευγενών υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης που κατέφτασαν στην Κρήτη μέσω Χίου, επιβαίνοντες στην γαλέρα του Ζόρζι Ντόρια, περιλαμβάνονται και οι Αντώνιος, Νικόλαος, και Σέργιος Μεταξάς, αγνώστων όμως λοιπών στοιχείων.[2]

    Μετά από μερικούς μήνες αποφάσισαν να φύγουν για τα νησιά του Ιονίου στα οποία είχαν ήδη εγκατασταθεί πολλές οικογένειες της παλαιάς βυζαντινής αριστοκρατίας. Ο Σέργιος εγκαταστάθηκε στη Κέρκυρα, ο Νικόλαος στη Λευκάδα και ο Μαρκαντώνιος στη Κεφαλονιά, στο χωριό Φραντζάτα της περιοχής Λειβαθούς που προς τιμήν του μετονομάστηκε και καλείται έκτοτε "Μεταξάτα"[3]. Σύμφωνα με το Libro d' Oro, o Μαρκαντώνιος Μεταξάς απέκτησε έναν γιό, τον Άγγελο, γεννηθέντα το 1455. Ο Μαρκαντώνιος Μεταξάς είναι ο γενάρχης της μεγάλης Κεφαλληνιακής οικογένειας των Μεταξά.

    ΠΗΓΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ {( 1,2,3,...)} ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ-ΙΟΥΔΑΪΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή