«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Οι τσαρλατάνοι πραιτωριανοί της παιδοφιλίας, του πρακτορισμού και της διαφθοράς, θα πέσουν παρέα. Το αίμα, θα αρχίσει να ρέει στην Ελλάδα.

 O υπέροχος Δημήτρης Τζώρας (πολιτικός αναλυτής) ξαναχτυπά! 🙂

Απόσπασμα από το άρθρο: "..Καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός, πως τον αντιμετωπίζουν; Καταλαβαίνει ο κόσμος, τι ομολογούν τα δύο κόμματα εξουσίας, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με το να συγκαλύπτουν τους Μπάιντενς; Λένε κατάμουτρα στον κόσμο, είμαστε πράκτορες ξένων δυνάμεων, είμαστε διεφθαρμένοι και αν μας «κάτσει» και κανένα ανήλικο κοριτσάκι ή αγοράκι για να κακοποιήσουμε, ε, δε θα πούμε και όχι…"


Date: 30/10/2020 Time: 12:08

ΤΖΩΡΑΣ 6 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η απόλυτη σιωπή και συγκάλυψη από τα Αριστερά Μέσα Ενημέρωσης, για τη διαφθορά του Τζο Μπάιντεν και την παιδοφιλία του γιου του. Όχι ότι ο πατέρας είναι διαφορετικός από το γιο. Είναι ακόμα πιο ανώμαλος από εκείνον. Για την Ελληνόφωνη Αριστερά, η παιδοφιλία είναι κακή, μόνο όταν αφορά στην Νέα Δημοκρατία. Όταν αφορά στους ιδεολογικούς τους συντρόφους, τότε αυτή, ανάγεται σε ιδιαιτερότητα και σεξουαλική προτίμηση. Ούτε μία κουβέντα από το «ευαίσθητο», «Documento» και το Βαξεβάνη. Τσιμουδιά. Σιωπή και συγκάλυψη. Τι κι αν η παιδοφιλία, είναι ο ορισμός της πιο καπιταλιστικής και κτηνώδους βίας κατά των φτωχών και αδύναμων της κοινωνίας; Τι κι αν η διαφθορά, είναι το κατ’ εξοχήν εργαλείο των καπιταλιστικών δυνάμεων, για να επιβάλλουν τις πιο αντεργατικές πολιτικές τους;  

Η «Αυγή» έχει πάθει ιδεολογικό Πέτσα με τους Μπάιντενς, συγκαλύπτει την παιδοφιλία και τη διαφθορά τους και βρίζει νυχθημερόν τον Τραμπ. Ξέχασαν, ότι μέχρι χθες, έγλειφαν τα κορδόνια του παπουτσιού του, για να τους επιτρέψει να μείνουν 4 χρόνια στην εξουσία. Ο φαφλατίσκος Παύλος Πολάκης, ο γιαλαντζί επαναστάτης, κάνει και αυτός ότι δε βλέπει τη σιωπή των Μέσων Ενημέρωσης της Αριστεράς, στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο αρχιτσαρλατάνος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τόλμησε στο μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου, να μιλήσει για πατριωτισμό! Ο δοσίλογος του Σόρος, κατά τον πρώην κυβερνητικό του συνέταιρο, Πάνο Καμμένο, μας έκανε μαθήματα πατριωτισμού. Ο Αλητάμπουρας, που έδερνε τους Έλληνες που διαδήλωναν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών! Ο Ελεεινός αυτός τύπος, που μετέτρεψε τη χώρα σε Ισλαμική αποικία! Ο φανατικός αντιχριστιανός, που ήθελε να βγάλει από το Σύνταγμα, την αναφορά στην Αγία Τριάδα! Ο λιγουράκος, που μόλις τον έβαλαν στα σαλόνια της Ευρώπης, ξέχασε την επανάστασή του και την αντάλλαξε με μερικά κουτιά Κοχίμπα, όπως πάλι, μας είχε ενημερώσει τότε, εύγλωττα, ο Πάνος Καμμένος. Ο μισέλληνας κάφρος, που δεν μπορούσε να σταθεί προσοχή, στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη!

Το πρακτοράκι του Ιδρύματος Κλίντον, που τάχθηκε και τάσσεται αναφανδόν, υπέρ των lockdowns, γνωρίζοντας ότι αυτό, πλήττει σφοδρά τα πιο φτωχά κοινωνικά στρώματα. Τα lockdowns, κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους, σύμφωνα με όλα τα οικονομικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Να καταστραφούν και να δημευτούν, υπέρ των Γερμανών, των Κινέζων και των λαθρομεταναστών, οι περιουσίες των Ελλήνων. Αυτό θέλει και σε αυτό βάζει πλάτη με τα lockdowns, ο… πατριώτης, Αλέξης.

Η ίδια σιωπή και συγκάλυψη της παιδοφιλίας και της διαφθοράς των Μπάιντενς από την «Καθημερινή», το «Πρώτο Θέμα», τα «Νέα» του Μαρινάκη, τα «Παραπολιτικά» και όλη την λίστα Πέτσα. Δηλαδή, όλα αυτά τα γελοία πλασματάκια και τα φασιστοειδή, λένε στον Ελληνικό λαό, ότι εάν ο πολιτικός κλέβει, κατασκοπεύει και λειτουργεί υπέρ ξένων δυνάμεων, όπως ο Μπάιντεν, παίρνει ναρκωτικά και κακοποιεί ανήλικα κοριτσάκια, εμείς, θα σου το κρύβουμε  και μάλιστα, θα τους βάζουμε και πλάτη για να συνεχίσουν να τα κάνουν! Καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός, πως τον αντιμετωπίζουν; Καταλαβαίνει ο κόσμος, τι ομολογούν τα δύο κόμματα εξουσίας, με το να συγκαλύπτουν τους Μπάιντενς; Λένε κατάμουτρα στον κόσμο, είμαστε πράκτορες ξένων δυνάμεων, είμαστε διεφθαρμένοι και αν μας «κάτσει» και κανένα ανήλικο κοριτσάκι ή αγοράκι για να κακοποιήσουμε, ε, δε θα πούμε και όχι…

Η ταινία Jason Bourne του 2015, που είχε γυρίσματα και στην Αθήνα και έδειχνε διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, συγκρούσεις με την Αστυνομία και ελεύθερους σκοπευτές στα κτίρια, ήταν ένα μήνυμα και ένα σενάριο υπαρκτό στα συρτάρια κάποιων. Μόνο, που αυτή τη φορά, δεν υπάρχει ο Βαρουφάκης και ο Σόρος να το διαχειριστούν, ούτε ο Τράγκας με τον Καμμένο, αλλά, άλλοι πιο μάγκες και πιο πατριώτες στην Ουάσινγκτον.

Ας μην εκπλαγούν, εάν εκείνη την ώρα, υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές της Wagner Group ή της Blackwater, στις ταράτσες των κτιρίων. Ας μην εκπλαγεί το ΚΚΕ και ο Δημητάκης Κουτσούμπας, εάν τους πυροβολούν Σύριοι μισθοφόροι, όταν θα πάνε να βάλουν ξανά, τα στήθη τους, μπροστά στο Κοινοβούλιο, για να προστατέψουν την Μεταπολιτευτική συμμορία. Ευτυχώς, οι ξένοι, έχουν διαβάσει καλύτερα από εμένα, τους εκδότες και δημοσιογράφους του λεγόμενου πατριωτικού χώρου και θα καταλήξουν στην μόνη διαθέσιμη και ρεαλιστική επιλογή για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Αυτή, του Jason Bourne, που θα κάνει τα γεγονότα του 2015, να μοιάζουν με πάρτι προσχολικής ηλικίας…

 

theflagreport.com 

8 σχόλια:

  1. -ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ [ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ]...
    -ΝΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ [ ΠΛΟΥΤΟ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ]...

    ΥΓ-1 ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ Μ' ΑΓΑΠΑΣ ΠΑΤΑ 1...ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ ΠΑΤΑ 2...ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΤΑ...

    ΥΓ.-2 ΕΡΩΤΕΥΕΣΤΕ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΥΓ.-3 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΤΑΚΑ ΣΕ ΚΑΥΓΑ...ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ...ΧΑ ΧΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ...ΤΑΚΗ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΑΛΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...


    ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ...

    ΥΓ. ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ [ ΤΕΤΑΡΤΗ ]...ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...

    ΣΚΑΤΑ ΣΤ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ [ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΙΟ ΕΝΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ]...

    ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΤΌΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ,ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ.ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ;ΜΑΚΡΥΑ!
    ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ/ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ;ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ,ΘΑ ΧΤΥΠΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!ΛΕΩ ΜΕΡΙΚΑ,ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ,ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ,ΤΟΝ ΡΕΜΟ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ+ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΛΕΓΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥΛΗ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΡ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΡΙΤΑΡΑ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ.ΜΟΥ'ΛΕΓΕ ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΌΜΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΝΕΣ,ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ.Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ!Η ΑΛΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΆΛΑ COLOSTRUM, ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΤΩΧΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΆ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ " ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑΣ" ΜΕ ΑΘΩΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΡΏΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ THE 300 COMMITTEE OF GREEK HELL,ΓΕΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΒΑΜΠΙΡΙΚΑ!
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΕΝ ΕΛΛΆΔΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ/ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΟΥΖΑ ΚΛΑΡΙΝΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΟΣΑΥΡΑΣ;
    ΚΑΘΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΚΑΡΟΛΟΥ,ΦΙΛΙΠΠΙΝΕ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΚΛΙΝΤΟΝ,ΜΠΟΥΣ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ,ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΑΊΡΩ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡAΦΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ,ΤΑΤΙΑΝΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ,ΤΡΕΜΗ ΚΙ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ.ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΓΚΡΟΥΒΥ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΟΥ,ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΎΠΡΟΥ, ΑΜΕΡΙΚΉΣ, ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΤΥΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΤΗΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ(ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ Ο ΤΣΙΤΑ ΜΑΓΟΥΛΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΒΑΜΠΙΡΟΚΑΡΓΑ)ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ "ΙΔΡΥΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤΗ ΤΟΥΣ.ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΗ;ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ;ΣΤΟΥΡΝΑΡΟΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΣΑΤΥΡΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ,ΚΈΝΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ,ΛΥΚΑΟΝΕΣ+ΛΟΝΤΣΒΕΧ/ΛΕΩΝΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΗ ΒΙΝΤΕΟ 20/10 ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΕΊΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΆ ΟΣΑ ΛΕΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ.

    Ο ΤΖΩΡΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΗΔΕΙΑ Α ΛΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΩ;
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ FINAL SOLUTION.
    ΟΙ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΑΥΤΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΌ ΚΡΟΚΌΔΕΙΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΟΜΑΤΑ.Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΟΜΑΤΟΥ Η ΚΑΘΡΙΝ ΓΙ'ΑΥΤΌ PROBLEM WITH EYES.Ε;ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΡΟΥΘ ΟΠΟΤΕ;

    ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ D'AMEROIS ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΠΟΥ ΤΙΣ Γ@ΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ 1.000 ΚΑΝΔΗΛΙΩΝ,ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΜΙΑ GRAND DAME ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ,ΚΑΙ Η ΝΕΑ GRAND DAME ΕΙΣΠΝΈΕΙ ΤΗ ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ(LIFE FORCE) KAI ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

    ΛΕΓΕ ΤΕΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ;ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΑΡΧΑΊΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΊΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΦΟΙΝΙΚΙΚΑ ΠΟΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΨΗ,ΜΑ ΦΟΛΙΔΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΑΛΛΟ ΜΑΛΤΣΕΧ/ΤΣΑΚΑΛΙ ΑΙΓΎΠΤΟΥ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΜΙΞΙΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ,ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.
    ΝΕΦΕΛΙΜ Ο ΚΟΥΛΗΣ,ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟ ΜΑΛΤΣΕΧ ΣΑΜΑΕΛ.
    ΕΠΙΣΗΣ:ΛΕΩΝ ΟΙΔΑΣ=ΛΕΩΝΙΔΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΥΡΕΙΟΥΣ ΛΕΩΝΤΑΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ ΚΑΛΟΚΑΡΔΑ ΠΛΆΣΜΑΤΑ. ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ,ΟΙ ΧΛΩΜΟΙ,ΜΑΝΤΙΣ,Ε ΒΟΩΤΗ,ΓΚΡΙΖΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μια που εχουμε σκατοσυζητηση: Αμα βαλεις τον κ@λο σου (Αλ6 ς η Κουλις) μαγειρα, σκατα θα σου μαγειρεψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο σκατα φυτρωνουνε στον τοπο αυτον τον αγονο,κι ολοι χεσμενοι ειμαστε σκαταδες στο τετραγωνο...Μας ερχεται καθε σκατας ,θαρρουμε πως σωθηκαμε,μα μολις φυγει βλεπομε πως αποσκατωθηκαμε..
    σκατα βρωμαει τουτος δω,σκατα βρωμα κι εκεινος,σκατα βρωμαει το σκατο,σκατα βρωμα κι ο κρινος.
    Σκατα κι εγω μες τα σκατα,και με χαρτι χεσμενο,οτι κι αν γραψω σαν σκατο προβαλλει σκατωμενο...
    Σκατα ο μεν σκατα ο δε,σκατα ο κοσμος ολος,κι απ το πολυ το χεσιμο μου πονεσε ο κωλος..... ενα μυρωδατο ποιημα του Γ.Σουρη ...ΣΟΥΛΑ



    ονο σκατα φυτρωνουνε στον τοπο αυτον τον αγονο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΣΤΡΟΥ ΝΤ'ΑΜΕΡΟΥΑ,ΔΙΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ "ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ Μ'ΈΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ"...

    https://steemit.com/monarch/@rea2009/mother-of-darkness-initiation-for-illuminati-females

    ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ.ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΒΕΛΓΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΤΕ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ.

    ΧΙΛΙΕΣ ΔΕΚΑΕΝΙΑΡΕΣ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΊΡΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ.ΝΑ ΠΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ" ΤΟΥ diadrastika,ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ.ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΝΑ ΕΤΣΙ;ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΥΠΟΥΛΑ.
    Ο ΤΟΡΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ,ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΙΜΜUNE ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΟΥ+ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΚΑΡΓΙΟΛΟΝΤΡΑΓΚΙΝΣ.ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΑ ΑΡΧΗΓΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ ΠΟΥ ΕΞΕΡΡΆΓΗ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΑΧΝΩΝ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΛΕΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΕΚΡΟΙ.ΤΑ ΕΝΝΑΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΚΕΡΑΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή