«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ...

 

ΤΟ   CHARLIE HEBDO ΚΑΙ Η ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΌΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ...

video ΤΟΥ 1988 :    ΤΙΤΛΟΣ :   

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ -  Ο Ραβίνος Ron Chaya εξηγεί πώς και γιατί το Ισραήλ δεν θα καταστραφεί από τους εχθρούς του

 



ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : ΕΜΕΙΣ (ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ  6.000.000 ΜΟΝΟ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ 6 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ - ΡΩΣΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΛΠ
 

ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ 3 ΚΟΚΚΟΡΩΝ -    2 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΚΚΟΡΕΣ ΚΙ 1 ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.

 
Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΖΕΙ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΆ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ - Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ,  ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ FAKE ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒFM-TV,  TEΡΑΣΤΙΑΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΤΡΙΚ ΝΤΡΑΧΙ, ΚΤΗΤΟΡΑ 2 ΑΚΟΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ.
 

https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Drahi   

ΕΡΩΤΗΣΗ:  ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ??  ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ !! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??

 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ……ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ", koylis.

 

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ: CUI BONO??... (= ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ;;)

 

PRONEWS: Τρεις νεκροί από επίθεση εξτρεμιστή μουσουλμάνου στη γαλλική Νίκαια - Αποκεφάλισε άνδρα & γυναίκα μέσα σε εκκλησία!

 

Κ-Τ 



6 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Οκτωβρίου, 2020 15:29

    ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ;
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ rafale ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-35, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ "ΠΡΟΙΚΕΣ";
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ;
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
    ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ;
    Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ;
    ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
    ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΟΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΟΥΜ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΙΤΕ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΙΤΕ ΜΑΣΣΩΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΒΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΟΝΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ bayraktar ΚΑΙ akinci ΚΑΙ ΠΟΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ") ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ.
    ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ CHARLIE HEBDO, ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, Ο ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΤΑ'ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ TEXE MARRS.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΆΡΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ'ΡΘΕ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ", ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ, ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ.
    ΤΑ'ΛΕΓΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ DWIGHT KEENMAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90.
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΩΡΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟ, ΑΡΓΟΚΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι σαφες οτι καποιοι επιδιωκουν την θρησκευτικη οξυτητα μεταξυ του Ισλαμ και του Χριστιανισμου προς μεγαλη τους τερψη και αναψυχη. Μπορουν να το πραξουν αφου ουσιαστικα οι ιδιοι ειναι δημιουργοι αυτων των θρησκειων οπως και πολλων αλλων.Ξερουν απο μεσα τα πραγματα. Εκτος απο τις θρησκειες η βιοτεχνια τους βγαζει και ιδεολογιες!!!! Πχ Κομμουνισμο, Σοσιαλισμο, Νεοφιλελευθερισμο κλπ, κλπ!!!!Και εκει τα ιδια κανουν!!!! ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΠΟΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΟΞΥΝΣΞ!!!! Εν προκειμενω τωρα με τα γεγονοτα στην Γαλλια πολυ υποκρισια βλεπω εγω απο την πλευρα του καθε Μακρον και του καθε Κουλη. Οι τελευταιοι αφου εκαναν μακροχρονιες πολιτικες προσπαθειες και αγωνες(εμμεσως πλην σαφως) και αφου βιασαν παντοιοτροπως τα Συνταγματα των χωρων τους επιτρεποντας την αθροα εισβολη επηλυδων λαθρομεταναστων τωρα λιγο πολυ (ο Μακρον ιδιαιτερα) θελει να αναγορευθει και προστατης του Καθολικισμου(Χριστιανισμου).Λες και δεν ηξερε αυτος και οι ομοιδεατες του οτι το πραγμα θα κατεληγε εκει που κατεληξε. Στους αποκεφαλισμους δηλαδη.Ενισχυουν την πολωση, εντεινουν τις θρησκευτικες και ιδεολογικες αντιθεσεις των ακρων γιατι κατα την φυσικη η διαφορα δυναμικου παραγει εργο. Ειναι γραμμενο αλλωστε αυτο και στο manual που εχουν!! Παραγεται εργο εν προκειμενω δυσωδες ιδεολογικο, θρησκευτικο, πολιτικο και υποχθονιο. Εργο που στοχευει στο χαος και δια αυτου νομοτελειακα στην παγκοσμια τυραννια!!!! Ομως δεν πρεπει να μας κυριαρχει ακριτα το συναισθημα οταν ο καθε Μακρον που εκπροσωπει την Ευρωπη λειτουργει ως Ερντογαν και μεταχειριζεται τα ιδια οπλα!!!!! Χαριν της αληθειας θελω να πω οτι τα δηθεν σατυρικα σκιτσα του Μωαμεθ(απο το υποπτο περιοδικο) συνιστουν πραγματι ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ εις βαρος των Μουσουλμανων και κατα την γνωμη μου εγιναν για να τους εξαγριωσουν (που αυτο περιμεναν) και να ριξουν λαδι στην φωτια!!!! Καμμια σχεση δεν εχει εδω η ελευθερια του λογου οταν οι υποστηρικτες αυτης της "ελευθεριας" ειναι υπερμαχοι απαξαπαντες των καθε ειδους αντιρατσιστικων νομων που ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΔΙΩΚΟΥΝ την οποια εναπομεινασα Ελευθερια του Λογου!!!!! Ο καθε Ευρωπαιος Μακρον δεν επρεπε ΠΟΤΕ να αφησει τα συνορα αφυλαχτα και να προσκαλεσει ουσιαστικα τους εποικιστες Μουσουλμανους!!!!! Ειναι ασυγχωρητο το εγκλημα αυτο και δεν αντισταθμιζεται με την δηθεν παλι προσπαθεια ανασχεσης(διωξιμο Ιμαμιδων κλπ)!!!! Ειναι ορατη και ξεκαθαρη υποκρισια και απατη ολα αυτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νατασα Σ./ Σαρωνις31 Οκτωβρίου, 2020 19:07

    Η Εργασια θα σας/μας οδηγησει στην ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ θα μας/σας απελευθερωσει.

    Πηγαινετε πισω στην τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001 στην Αμερικη, ψαξτε ΠΟΙΟΙ την σχεδιασαν και ΠΟΙΟΙ την εξετελεσαν με τα γνωστα σημερινα αποτελεσματα σφαγειο στην Μεση Ανατολη Λαθρομεταναστες στην Ευρωπη και κυριολοεκτικη φτωχεια.
    Ψαξτε να δειτε ΠΩΣ στα καλα του καθουμενου ουρανοξυστες γινονται σκονη στην κυριολεξια.

    https://www.youtube.com/watch?v=9iXh28LVZCg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΑΚΤΟ Ισλαμιστής πυροβόλησε πισώπλατα Έλληνα ιερέα στην ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στη Λυών Γαλλίας. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι ισλαμιστές μας κήρυξαν τον πόλεμο.
    https://dimpenews.com/2020/10/31/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%8e%cf%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πάτρικ Ντραχί δεν είναι πορτογαλοεβραίος. Γεννήθηκε στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου και μετανάστευσε στην Γαλλία μαζί με τους γονείς του το 1978 σε ηλικία 15 ετών.
    Έχει και πορτογαλική υπηκοότητα μαζί με την γαλλική και ισραηλινή.
    Το 2013 έστησε στο Ισραήλ τον ενημερωτικό σταθμό i24news, που εκπέμπει στην αγγλική, γαλλική και αραβική. Το ίδιο έτος εξαγόρασε την SFR την β΄μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Πολλά περίργα με το πρόσωπο του. Από το 1999 κατοικεί στην Γενεύη, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί 6.500 Εβραίοι αλλά και δικοί μας πολλύ καλά παιδιά... Κέντρο διεθνούς εγκληματικότητος του λευκού κολλάρου η Γενεύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱👍👍👍👍👍

      Διαγραφή