«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

H EΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ LOCKDOWN"..

γράφει ο Κωστής Σιδέρης


Τον Μάρτιο του 2020 δημοσιεύτηκε το μοντέλο του καθηγητή Neil Ferguson από το Imperial College το οποίο προέβλεπε Αρμαγεδώνα: 


-2 εκ νεκρούς στις ΗΠΑ
-500.000 νεκρούς στις Γαλλία , Μ Βρετανία.
-100.000 νεκρούς στην Σουηδία.
 

Όλα αυτά θα συνέβαιναν αν οι κυβερνήσεις δεν έπαιρναν μέτρα και ειδικά δεν προχωρούσαν σε Lockdown, που ήταν "η μόνη λύση" για να περιοριστεί ο νέος ιός. Οι εκτιμήσεις αυτές έπεισαν όλες τις Δυτικές Κυβερνήσεις να αποφασίσουν αγελαία τα καταστροφικά lockdown τα οποία διέλυσαν οικονομίες και κοινωνίες.


https://www.businessinsider.com/neil-ferguson-transformed...
 

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο επικεφαλής αυτής της μελέτης χρηματοδοτήθηκε αδρά από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Gates. Όταν λέμε αδρά, δεν μιλάμε για 5.000 δολάρια, όχι... Μιλάμε για εκατομμύρια.
 

It should be noted that Imperial College received a $79.0M grant from the Bill & Melinda Gates Foundation in March 2020. The change of tone between Report 8 and Report 9 by Neil Ferguson’s department, invoking Spanish Flu, seems, oddly timed. Moreover, On March 12, on CNBC, early morning coverage of President’s address, Thomas Friedman, noted Bill Gates and Jeff Bezos, should immediately get involved on the Corona Task Force.
Next day, Bill Gates takes his cue and leaves Microsoft. By March 16, the Ferguson Model is deployed. 


https://medium.com/.../it-should-be-noted-that-imperial...
 

Ο καθηγητής που τρομοκράτησε τον πλανήτη, λίγες εβδομάδες αργότερα, αναγκάστηκε σε παραίτηση, διότι συνελήφθει να παραβιάζει ο ίδιος τα μετρα περιορισμού που είχε "συστήσει" ως ειδικός στον υπόλοιπο πλανήτη. 


https://www.nationalreview.com/.../professor-lockdown.../
 

Η ιστορία αυτή δείχνει, ότι ο συνήθης συνωμοσιολόγος, δεν έχει αρκετή φαντασία για να περιγράψει στο ελάχιστο την πραγματικότητα.



πηγή


Σημ. Διόδοτου: Οι δύο πρώτοι σύνδεσμοι του ποστ δεν δουλεύουν, είτε γιατί αφαιρέθηκαν, είτε γιατί δεν έχουν αντιγραφεί σωστά από τον αρθρογράφο.


4 σχόλια:

  1. Ενας μαθητης 9 χρονω, πεθανε προχθες στο χωριο Σκιαδα Αχαιας, μεσα στο σχολειο. Το παιδακι ενώ ειχε καρδιακο προβλημα, εντουτοις καποιος δολοφονος διευθυντης το υποχρεωνε να φοραει μασκα // Επισης αλος ενας 15χρονος μαθητης στη Λαμια, ενώ φορουσε μασκα, υπεστη καρδιακη ανακοπη και ακομα χαροπαλευει στην εντατικη // Οι αφορεσμενοι κυβερνητικοι βρυκολακες, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τα παιδακια. Ηταν επομενο ότι θα γινει. Το φωναζαν σοβαροι επιστημονες, αλα κανενα κυβερνητικο ερπετο δεν ακουγε // Εν τω μεταξυ την ΚΟΖΑΝΗ την τοποθετησαν στο επιπεδο 4, όμως τα σχολεια τα κρατουν ανοιχτα // Η εφιαλτικη και ψυχοπαθης φαμηλια των βρυκολακων, συνεχιζει ακαθεκτη το εργο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Professor lockdown: Θελει η π@τανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικοδεσπότα!

    Οφείλετε να γνωρίζετε πως οι τζιούζ καί οι Σκωτσέζοι (ως ο εικονιζόμενος) είναι ξεφτέρια στην πρακτική αριθμητική· ιδίως όταν μετράνε λεφτά.

    Εσείς, τί λέτε; Πόσα θά 'βγαζε απ' το δασκαλίκι ο λεγάμενος, μέχρι να βγεί στη σύνταξη; (Άντε, καί να ζούσε κι άλλα 25 χρόνια ως συνταξιούχος, πόσα θα έπαιρνε συνολικώς; ) Λοιπόν, πόσα υποθέτετε ότι τσέπωσε, γιά να πεί τις μαλθακίες που είπε; (...Με το σκεπτικό: "- Ακόμη κι αν μ' απολύσουν, νάαα!!!")

    (Ή μήπως υποθέσατε ότι δεν ήξερε να μετράει; )

    Υγ: Κάποτε (σε προϊστορικές εποχές, τότε που ήμουν νέος), ψαχνόμουνα γιά μεταπτυχιακά στο Ιμπήριαλ (μεταξύ άλλων). Αλλά φίλος τις, σπουδάζων στην αγγλίτσα, με απέτρεψεν.
    "- Τρελλός είσαι, ρέ; ξέρεις τί κόκα κυκλοφοράει εκεί μέσα;" ανεφώνησεν κεραυνόπληκτος επί τήι ανακοινώσει μου.
    "- Σε πανεπιστημιακό ίδρυμα με νομπελίστες καθηγητάδες;", ηπόρησα.

    [Εκεί τότε εδίδασκεν Μαθηματική Φυσική ο νομπελίστας προφέσσωρ Μωχάμεντ Αμπντούς Σαλάμ - που την ήθελα εγώ ως ειδικότητα, τρομάρα μου· οπότε παραλίγο να με λουστεί αυτός ως φοιτητή - αλλά καί να τον λουστώ κι εγώ. Διότι η έκφρασις "Πακιστανός θεωρητικός Φυσικός νομπελίστας" έμοιαζε εις τους αθώους νεανικούς οφθαλμούς μου ολίγον με σύντομο ανέκδοτο, ως καταλαβαίνετε. Πώς θα λέγαμε: "αθίγγανος αρχιεπίσκοπος"; έ, αυτό! Οπότε, η συμφιλίωσις με την πραγματικότητα του ποιός διδάσκει στην έδρα, θα μου ήτο οδυνηρά.]

    "- Ναί, ρέ! Τη χρειάζονται οι φοιτητές, γιά ν' αντέχουν το εξοντωτικό διάβασμα!", με επληροφόρησεν ο κολλητός.

    Οπότε... δεν πήγα. Πλην όμως, βασίμως υποθέτω σήμερις ότι εξαπανέκαθεν "έπινε" καί το διδακτικόν προσωπικόν του συγκεκριμένου ιδρύματος απ' αυτό το ηδύποτον.

    (Βρέ... λες να μην ήταν από μαύρα φράγκα, τελικά, αλλ' απ' το ηδύποτον; ο λόγος που εκτόξευσε τις ανοησίες του, εννοώ.)

    Ηθικόν δίδαγμα: Μακριά κι αλάργα, ώ οικοδεσπότα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αγαπητέ Εργοδότα,

      και σε ευχαριστώ που μάς κατατόπισες περί του "άμεμπτου" πανεπιστημιακού περιβάλλοντος.

      Τσουζ και Σκωτς.. τ'αγγέλου τους νερό...
      🤣

      Διαγραφή