«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

O ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ. ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.

23 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Οκτωβρίου, 2020 22:40

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ .
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αντέχεται αυτό που βιώνουμε...Πριν λίγο πήγα στην τουαλέτα και έκανα εμετό. Τα παιδάκια μας μας αργοπεθαίνουν από τις δολοφονικές μάσκες που επιβάλουν...Τα ματάκια τους γίνονται μέρα με τη μέρα μπλαβιά από τους μαύρους κύκλους με το διοξείδιο του άνθρακα που αναπνέουν..... Είμαι εκπαιδευτικός και το βλέπω μπροστά στα μάτια μου.. Οι γονείς πέρα βρέχει....Κάποια τέρατα έχουν βάλει τα παιδιά τους να μας καταδίδουν...Δεν αντέχεται αυτό βρε αδέρφια....Τελειώνουμε.... Σε λίγο θα θρηνούμε μπροστά σε παιδικά φέρετρα... Θρηνώ και κλαίω....Η συμφορά θα γίνει εμφανής όταν θα είναι πολύ αργά.....Σκοτώνουν τα παιδιά μας...Σκοτώνουν το μέλλον μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

      ΝΑ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Σας συμμερίζομαι και μπαίνω στη θέση σας. Καλό αγώνα, καλό κουράγιο. Όσο για την Νικοπούλου, που αναφέρεστε στο σχόλιο 1:17:
      https://apotixisi.blogspot.com/2017/11/blog-post_89.html

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Ληξουριώτισσα,

      αν είδες, ένας τρόλλακας ανώνυμος λέει μασώνο μεχρι και τον "παιδαγωγό", τον πιο πατριώτη από όλους εμάς τους μπλογκερ, ο οποίος παράτησε το μπλογκ γιατί κινδύνευε η ζωή του.

      Πήγαν οι γνωστοί γαμψομύτηδες και ρίξανε πολλή λάσπη για την Νικοπούλου και τον πατέρα της και τον άνδρα της, μέσα στα περισσότερα ορθόδοξα ιστολόγια, και αυτοί όλοι την κατάπιανε την καραμέλα αμάσητη. Οι εχθροί της Νικοπούλου είναι οι γνωστοί εχθροί της Ελλάδος, και έφτασαν στο σημείο οι βρωμεροί να προσπαθήσουν να συνδέσουν το δράμα της ηρωικής Μαργαρίτη με τον τον πατέρα της Νικοπούλου, τον γνωστό πατριώτη Αρεοπαγίτη ο οποίος είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, επι τσίπρα, να παραιτηθεί από το αξίωμα ώστε να μην επιτευχθεί η προδοσία των πρεσπών.
      Λάσπη για την Χαρά ότι δέχτηκε χρήματα από μασώνο για να βοηθηθεί το σχολείο του πομακοχωρίου και πολλά άλλα. Λες και πρέπει να κάνουμε ανάκριση στον κάθε ένα που θέλει να βοηθήσει σε ένα πραγματικά ιερό σκοπό.
      Έτσι, μια απλώς ελληνοκεντρική δασκάλα που έχει δείξει ότι σέβεται και την Ορθοδοξία, την βάφτισαν μασώνα και δωδεκαθεΐστρια και θεοσοφιστή και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, οι σιωνισταί εχθροί της Ελλάδος, επειδή τους χάλαγε τα πονηρά σχέδια στη Θράκη, και κάποιοι εύπιστοι χριστιανοί τσίμπησαν και άρχισαν να της κάνουν πόλεμο.
      Είναι όπως τότε που ο υπάλληλός τους τσίπρας, πέταξε έξω από το κόμμα του την βουλευτίνα (δεν θυμάμαι τώρα το όνομά της) πομάκα μουσουλμάνα, η οποία τόλμησε να πει "εμείς οι πομάκοι και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα είμαστε Έλληνες υπήκοοι και δεν θέλουμε να μάς βαφτίζετε Τούρκους σε συνεργασία με τις πονηρές τουρκικές οργανώσεις κ κόμματα που ονειρεύονται μειονοτικές αποσχίσεις". Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι κι αυτήν.

      Διαγραφή
    4. Εντωμεταξύ, αγαπητή Ληξουριώτισσα,

      χτύπησες φλέβα. Γιατί δεν μού φτάνουν καθημερινά τα τρολλ και τα πρακτοράκια που μού επιτίθενται για τον Τραμπ και τους Q, που τούς τσούζουν,
      ..ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ τώρα.. έχουν έρθει πάνω από 15 μηνύματα (τα οποία πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων φυσικά) επιθετικά προς την Νικοπούλου και προς εμένα.
      Σήμερα το πρωί ήρθε ένα ακόμα το οποίο κράτησα στα ανεπιθύμητα για να το διαβάσουμε και να γελάσουμε με την πρώτη ευκαιρία (και να που η ευκαιρία ήταν το σχόλιό σου).
      Βέβαια, δεν είναι τόσο για γέλια το ίδιο το σχόλιο, γιατί δεν δείχνει απλά ένα παραμυθιασμένο (στα της Νικοπούλου) και φανατισμένο άτομο της Εκκησίας.. αλλά άτομο PSYCHO!

      Απόλαυσε:

      " ΑΜΕΛΗΤΕΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΑΣ ΧΑΖΑΡΑΣ ΡΩΣΟΠΟΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΤΗΝΟΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΞΟΝ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΦΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΑΡΧΑΙΟΜΑΓΚΙΣΣΑ "

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ,
    ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΤΕ 10 ΡΟΧΑΛΕΣ
    ΚΑΙ 10 ΜΟΥΤΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΘΛΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΟΦΙΣΟΥΝ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ, ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΩΝ, ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΑΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΕΜΠΟΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΑΤΕ;
    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΜΑΣΚΟΤΑΚΗ ΜΥΞΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΩΝΕΨΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΚΙ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είσαι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες και δεν σε νοιάζει αν είναι και φάλτσα. Δηλαδή, θα ικανοποιηθείς αν δεις όσους εκπαιδευτικούς έχουν συνείδηση να παραιτούνται, να σχίζουν τα πτυχία τους και να κοιμούνται άστεγοι στην Ακαδημίας ή στη Σταδίου στα πεζοδρόμια, περιμένοντας την ελεημοσύνη σου; Αν δεν το γνωρίζεις, μάθε πως αρκετοί από εμάς είμαστε περιπλανώμενοι αναπληρωτές, που πηγαίνουμε μέχρι και σε πέντε σχολεία, διασχίζοντας τα όρη και τα άγρια βουνά της Ελληνικής επικράτειας. Και ναι, οι περισσότεροι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα μεταπτυχιακά και τα διάφορα σεμινάρια που παρακολουθούν για την απόκτηση μορίων, για να φάνε τους υπόλοιπους…Αυτό έχουν επιτύχει με το διαίρει και βασίλευε…Να ξέρεις λοιπόν, Ηλία, ότι υπάρχουν και ενσυνείδητοι άνθρωποι που καθημερινά κάνουν μεγάλο αγώνα για να υποστηρίξουν τα μικρά παιδιά….Δεν μπορούν φυσικά τα πρωτάκια και τα δευτεράκια του Δημοτικού να κάνουν καταλήψεις, αλλά και αυτές που κάνουν οι μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου καπελώνονται από τους αριστερού, όπως πάντα… Το να το παίζεις επαναστάτης εκ του ασφαλούς είναι το ευκολότερο. Το να μείνεις και να δουλεύεις ανοίγοντας συνειδήσεις είναι πολύ δύσκολο, σε διαβεβαιώ… Πολλώ δε μάλλον, όταν κινείσαι σε -από πάσης απόψεως- εχθρικό περιβάλλον, από κατεστραμμένα μυαλά που έχουν ως παιδαγωγικό πρότυπο τις διδαχές της σχολής της Φραγκφούρτης….Υπάρχουν μέσα σε αυτό το συρφετό των συνδικα-ληστών και Δάσκαλοι, όπως ο Ναστιός, η Νικοπούλου και πολλοί άλλο ανώνυμοι…Με το να μας τσουβαλιάζεις όλους είναι σαν να κάνεις τη δουλειά του συστήματος, που αυτό επιζητεί.. Αληθινός πατριώτης δεν είναι μόνο αυτός που φωνάζει μέσα από το πληκτρολόγιο, αλλά ιδιαίτερα εκείνος, που παρ’ όλες τις αντιξοότητες και το εχθρικό - από πάσης απόψεως – περιβάλλον παράγει αληθινό έργο, διαμορφώνοντας ήθος και αγάπη για την Πατρίδα στην ψυχή και το πνεύμα των παιδιών…

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ.

      ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

      ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ,
      Το να το παίζεις επαναστάτης εκ του ασφαλούς είναι το ευκολότερο.
      ΝΑ ΣΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 50 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΜΕΣΗ, ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ OTAN ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ 37 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ETH ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ;

      ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ;

      ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΣΧΑ, ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ.

      ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ,
      Δηλαδή, θα ικανοποιηθείς αν δεις όσους εκπαιδευτικούς έχουν συνείδηση να παραιτούνται, να σχίζουν τα πτυχία τους και να κοιμούνται άστεγοι στην Ακαδημίας ή στη Σταδίου στα πεζοδρόμια, περιμένοντας την ελεημοσύνη σου;

      ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ;
      ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ;
      ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥ; ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

      ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΦΙΛΟ Η ΓΝΩΣΤΟ, ΠΑΛΕΨΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ,
      Όταν είσαι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες και δεν σε νοιάζει αν είναι και φάλτσα.
      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ,

      Ο ΦΤΩΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ MOY Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ, Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ,
      ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ;

      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ,
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ηλία
      Κουράγιο
      Μας έχουν διχάσει να πολεμάμε ο ένας τον άλλο.
      Συμμερίζομαι την αναστάτωση σας.
      Όπως και πολλών άλλων που αγωνιούν .
      Θόλωσαν οι ψυχές και δεν ακτινοβολούν.

      Θάρρος διαθέτετε.Και το μοιραστήκατε .

      Ελπίζω σύντομα να φανώ αντάξιος τουλάχιστον να ανταποδώσω τόσο σε εσάς αλλά και σε αρκετούς άλλους και λοιπούς γνωστους η αγνωστους που στάθηκαν ο καθένας με τον τρόπο του.

      Ας χαθώ μετά.

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟΚΚΟ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Οκτωβρίου, 2020 23:50

    22,52 ,ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ . ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ .
    ΝΟΜΙΖΕΣ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ,ΜΑΧΟΜΑΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ!ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ EIXAN XΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!Η ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΕΙΔΑ 20ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ!ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ!!!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ....ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ!ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΘΕΟΣ,ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΑΦΗΣΑΝ ΑΔΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..................ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΣΚ@ΤΑΚΙ(ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΛΥΠΗ)....ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ)....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΗΔΗ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.....(ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ) ....,ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΖΑ......ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ!!Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ..ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ...ΕΧΕΙ ΓΕΡΑΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΚ@ΤΑΚΗΣ ..ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΚΡΟ ΟΝ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ!!!ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚ@ΤΑ!!!!ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΤΕ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩNΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ BIDEN!!XAXAΧΑΧΑ.......ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗ...ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ ΜΟΥ,ΠΕΡΝΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ,ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ,ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΠΕΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΩ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΦΑΤΣΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ,ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΑΠΟ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΩ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ,
      ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΩ ΔΕΝ ΓΡΥΛΙΖΩ ΔΕΝ ΜΟΥΓΚΡΙΖΩ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑ ΦΙΛΕ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ.
      ΑΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ, ΜΗΝ ΣΚΑΣ, ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  7. ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ.
    ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΎ ΖΟΥΜΕ.
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ,ΤΗΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΌ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ .ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ , Ή ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ή ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.
    ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΈΤΙΣΕΤΕ ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,ΑΥΤΑ ΠΟΎ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ.
    ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 13.500 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ 666 ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ.
    ΜΙΑ ΤΑΞΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΉΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ :
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΈΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ,ΨΕΥΔΗ ,ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΣ ;
    Ε,ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΛΩΝΟΣ :
    ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΑ ,ΜΕΣΑ ,ΕΞΩ.
    ΟΥΤΕ ΝΟΜΟ ΜΕ ΦΕΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΨΕΥΔΗ.
    ΕΣΥ !ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ;
    ΕΣΥ , ΠΟΥ ΖΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟ ΨΟΦΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ;
    ΕΑΝ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΩ ,ΕΝΑ ΚΑΡΌ ΨΕΜΜΑΤΑ ,ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑ , ΠΟΎ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ;
    ΑΡΑ ,ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.
    ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ....
    ΛΟΙΠΟΝ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ.
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΤΕ.
    "ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ".
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ.
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΛΈΟΝ.
    ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ .
    ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΜΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ Ο ΘΕΟΣ. ΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ?
    «Μην ψάχνεις τον Θεό έξω από εσένα. Ψάξε μέσα σου.
    Αυτό που θέλω να κάνεις είναι να βγεις έξω στον κόσμο και να χαρείς την ζωή σου.
    Θέλω να ζεις, να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις όλα αυτά που ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Να κανεις το καλο με μετρο, χωρις να καταστρεφεις το μεγαλειωδες δημιουργημα που σου εδωσα: το σωμα και την ψυχη σου.
    Σταματησε να πηγαίνεις σε εκείνους τους μελαγχολικούς, σκοτεινούς και κρύους ναούς, που εσύ ο ίδιος κατασκεύασες και λες πως είναι το σπίτι μου. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΣΤΑ ΔΑΣΗ, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
    Σταματησε να με θεωρείς υπεύθυνο για την μίζερη ζωή σου, επειδη με τις επιλογες σου εκανες ένα περιβαλον, ένα κρατος και έναν πλανητη χοιροτερο από τα μουτρα του Βελζεβουλη.
    Σταματησε να διαβάζεις χαζες υποτιθέμενες αγίες γραφές που δεν έχουν να κάνουν τίποτα με μένα. Αν δεν μπορείς να με διαβάσεις σε ένα ηλιοβασίλεμα, στην εξοχή, στα μάτια ενός παιδιου, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.
    Σταματησε να με φοβάσαι τόσο. Εγώ δεν κρίνω, δεν κριτικάρω, δεν ενοχοποιώ, δεν τιμωρώ. Φερε τον φοβο στο φως του ηλιου και θα διαλυθει.
    Σταματησε να μου ζητάς συγχώρεση, διοτι δεν υπάρχει τίποτα να συγχωρήσω. Σε εφτιαξα ετσι, με συναισθήματα, με ανάγκες, με ελεύθερη βούληση. Πριν γενηθεις, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ επελεξες αυτό που εισαι.
    Σταματησε να τρως πτωματα ζωων και σκουπιδια. Δεν εχεις το πεπτικο συστημα των αγριων ζωων. Οσο τα τρως αυτά, τοσο θα αγριευεις και θα αρωσταινεις. Αφησε τα ζωα να τρωνε ζωα. Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ θα είναι φρουτα, καρποι και χορτο-λαχανικα. Αυτά τα εφκιαξα για σενα. Για να εισαι ΥΓΕΙΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Ξέχνα τις δηθεν ιερες εντολες και τους δηθεν ιερους νομους. Αυτά είναι κόλπα για να σε μεταχειρίζονται, να σε ελέγχουν, να σε εχουν δουλο. ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΟ, ΑΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    Εισαι αποτελεσμα των επιλογων σου και απολυτα ελευθερος να κανεις τη ζωη σου παραδεισο η κολαση.
    Σταματησε να με καλοπιανεις, να με κολακευεις και να επαναλαμβανεις σαν παπαγαλος οσα σου εμαθαν για μενα. ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑ, αλα με σεβασμο για τον εαυτο σου, το περιβαλον και τον συνανθρωπο. Η ψυχη σου είναι οι πραξεις σου. Αυτές θα καθορισουν το μελον σου.
    Εκμεταλευσου τον εγκεφαλο σου. Εχει τρομακτικες δυνατοτητες.
    Οι Αντιπροσωποι μου, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΙΑΣΩΝ, ο ενας με γραφη και ο αλος με λογο, σας εμαθαν ότι «ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΝΤΟΣ». Το ένα δεν μπορει να κανει χωρις το αλο.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΘΕΟΣ, ΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΠ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
      ΕΥΓΕ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Από ποια δηλητηριασμένη πηγή αντλήσατε αυτό το τόσο τοξικό κείμενο, με τίτλο παραφρασμένο από στοίχο του 24ου κεφαλαίου του κατά Ματθαίου Ευαγγέλιο;
      23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·
      23 Τότε, αν κάποιος σας πει: “Ιδού, εδώ ο Χριστός” ή “εδώ”, μην το πιστέψετε.
      Η δε τελευταία φράση του κειμένου παραπέμπει στην μονοφυσιτική αίρεση. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο:
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

      Διαγραφή
  10. Χαχαχα!!!!
    Για το οποιοδήποτε τύπου Κουλι έχει φυστίκι φικι φικι....
    Όχι κουκουνάρι .

    Ευχαριστώ Αριστομαχε για το θάρρος που διασκορπας με τη ψυχή σου!

    Είναι καθαρή ανάσα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. > Η ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ - ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ !

    > Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ / ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΓΙΟΥ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ / ..
    >> ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ .. Ε Χ Ε Ι ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΚΑΡΙ - ΟΡΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!

    .. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ .. ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ .. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .. ΘΕΟΣ ΕΙΔΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ...ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ...

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΕΙΠΕ ΛΑΊΔΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ...
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΩΝ USMC.ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ!

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ.
    Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ!ΣΥΓΡΟΝΩΣ ΔΕ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΗΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ. ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE:GREGORIAN-NOTHING ELSE MATTERS.

    O ΜΙΧΑΗΛ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕ...

    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ.

    SEMPER FIDELIS TO OUR LORD WE ARE.

    RITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή