«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 202%!!!


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ:

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 202%!!!



Γράφει ο Jonathan Konstantinou

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημα αποτελέσματα, καθώς οι ψήφοι εξακολουθούν να μετρώνται.

ΝΕΒΑΔΑ

✔️Οι μη ακόμα καταγεγραμμένες επιστολικές ψήφοι δίνουν στον Τραμπ νίκη με περιθώριο άνω των 5.500 ψήφων.

Ο Τζο Μπάιντεν ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τη Νεβάδα για να κερδίσει, χωρίς αυτήν δεν μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος

ΑΡΙΖΟΝΑ

✔️ Το Facebook και το Twitter έχουν καταργήσει σωστά την Αριζόνα από τη στήλη του εκλογικού αποτελεσμάτων του Μπάιντεν στον επίσημο χάρτη εκλογών τους και το CNN δεν το ανακοίνωσε ποτέ.

✔️ Οι Ρεπουμπλικάνοι παραμένουν διεκδικητές αυτής της πολιτείας, η οποία (11 εκλέκτορες) θα προσμετρηθούν υπέρ Τράμπ

✔️ Η κομητεία Maricopa μέσα στην νύχτα μας έδωσε +50.000 ψήφους υπέρ Τραμπ.

✔️ Ο Biden προηγείται τώρα 90χιλ ψήφους με 520χιλ ακαταμέτρητα ψηφοδέλτια.

✔️ Αναμένουμε να κερδίσουμε το 70% αυτών των ψήφων.

✔️ Είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα κερδίσουμε τώρα το AZ με 30.000 ψήφους.

✅ ΓΕΩΡΓΙΑ

✔ Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αποκτήσει ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα άνω των 100.000 ψήφων που οι Δημοκρατικοί δεν μπορούν να ισοφαρίσουν.

Τέλος.

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αποκτήσει ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα πάνω από 76.000 ψήφους που δεν μπορούν να νικήσουν οι Δημοκρατικοί. Τέλος.

Ουισκόνσιν

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει υποβάλει επίσημη αίτηση για ανακαταμέτρηση των ψήφων, καθώς τα τρέχοντα αποτελέσματα εμπίπτουν στο νομικό περιθώριο σφάλματος 1%.

Αρκετές απομακρυσμένες κομητείες κλίνουν έντονα προς τους Ρεπουμπλικάνους, συμπεριλαμβανομένων των Kenosha, Green Bay, Pierce & Richland. Ωστόσο, τα ανεπίσημα αποτελέσματα ψηφοφορίας φαίνεται να «απονέμουν» αυτές τις κομητείες στο κόμμα Dem.

ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ

Ο Πρόεδρος Τραμπ πιστεύει ότι θα κερδίσουμε αυτήν την Πολιτεία με σχετικά άνετη πλειοψηφία, καθώς αρκετές απομακρυσμένες κομητείες που κλίνουν προς το κόμμα μας δεν έχουν ακόμη μετρηθεί και ήδη ακολουθείται η νομική οδός για να σταματήσουμε οποιαδήποτε δήλωση νικητή έως ότου τροποποιηθούν δεόντως οι πίνακες αποτελεσμάτων.

Ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να "κέρδισε" τεράστια περιθώρια την Τρίτη στην πόλη του Μιλγουόκι. Αλλά πού είναι πραγματικές οι ψήφοι; 

Μετρήθηκαν περισσότερες ψήφοι από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά από τα ψηφοδέλτια δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά πρόσωπα. 

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα… δείτε τα ποσοστά συμμετοχής σε σχέση με τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους…

εκλογικό κέντρο 274-εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 640-

Ψήφισαν Biden 688-Trump 602  - ΣΥΝΟΛΟ 1.290-
 Συμμετοχή 202% - ποσοστό Μπάιντεν 53%


Εκλογικό κέντρο 273- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 634- =

Ψήφοι Μπάιντεν 672- ψήφοι Τραμπ 600- ΣΥΝΟΛΟ 1.272 - συμμετοχή 201% - Ποσοστό Biden 53%

Εκλογικό κέντρο 272 - Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 1.123- Ψήφοι Μπάιντεν 772- Ψήφοι Τραμπ 633- ΣΥΝΟΛΟ 1.405- 

Συμμετοχή 125% - ποσοστό Biden 55%


Εκλογικό κέντρο 277- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 1.372- Ψήφοι Μπάιντεν 1.124- Ψήφοι Τραμπ 481- ΣΥΝΟΛΟ 1.605-
 Συμμετοχή 117% -  ποσοστό Μπάιντεν 70%


Εκλογικό κέντρο 269- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 941- Ψήφοι Μπάιντεν 512- Ψήφοι Τραμπ 567- ΣΥΝΟΛΟ 1.079-
Συμμετοχή 115% - ποσοστό Biden 47%

Εκλογικό κέντρο 234- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 532- Ψήφοι Μπάιντεν 458- Ψήφοι Τραμπ 114- ΣΥΝΟΛΟ 572-
Συμμετοχή 108% - ποσοστό Biden 80%

Στις 10:00 τοπική ώρα, οι εκπρόσωποι των εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δεν είχαν πρόσβαση στο εκλογικό κέντρο. 

Στις 10:30 εγγράφηκε σε μία ταυτόχρονα αριθμός 133.886 ψήφων, όλα για το τον Μπάιντεν, την ώρα που το εκλογικό τμήμα διαλογής  ήταν αποκλεισμένο για τους εκπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος οι οποίοι συμπλεκόντουσαν με τους φύλακες για να μπούνε. 

Πρίν εγγραφούν οι «ψήφοι φαντάσματα» το προβάδισμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Μίσιγκαν ήταν 84.000 ψήφοι.

Η εκστρατεία του Trump ζήτησε από το δικαστήριο να παύσει η καταμέτρηση ψήφων έως ότου ο Μίσιγκαν συμμορφωθεί με τους εκλογικούς νόμους του και να επιτρέψει στους παρατηρητές και των δύο κομμάτων να μετρούν τα τις επιστολικές ψήφους. 

Η εκστρατεία Trump ζήτησε να ελεγχεί η γνησιότητα και να επανακαταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια που μετρήθηκαν όσο οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Κόμματος ήσαν αποκλεισμένοι από το κέντρο διαλογής ψήφων.

ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ

Ο Τραμπ έχει διαφορά στην PA με σχεδόν 700.000 ψήφους, με πάνω από τα 3/4 των ψήφων καταμετρημένων.

1,5 εκατομμύριο επιστολικών ψήφων παραμένουν σε εκκρεμότητα, μαζί με 5 κομητείες.

Ακόμα κι αν το 95% των επιστολικών ψηφοδελτίων κατακυρωθούν στον Μπάιντεν, ο Τραμπ εξακολουθεί να κερδίζει την Πολιτεία με πάνω από 40.000 ψήφους.

Η εκστρατεία θα δημοσιεύσει σύντομα μια δημόσια δήλωση σχετικά με αποδεικτικά στοιχεία για απάτη.

Γερουσία των ΗΠΑ: Θα διατηρήσουμε την πλειοψηφία

Κογκρέσο ΗΠΑ: Έχουμε κερδίσει πολλές νέες έδρες του Κογκρέσου και η φωνή μας θα είναι πολύ πιο δυνατή στο Σώμα.

Συνοπτικά, ενώ τα επίσημα αποτελέσματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, διαβεβαιώνουμε τον Αμερικανικό Λαό ότι αυτός και το Κόμμα μας κέρδισε αυτές τις εκλογές, και σύντομα αυτό θα αποδειχθεί και θα ανακοινωθεί επίσημα.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κλέψει αυτές τις εκλογές από τον Αμερικανικό Λαό !!!

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο 46ος Πρόεδρος ΜΑΣ !!!

Ελληνικό Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ

Δελτίο Τύπου 13:00 Ώρα Ανατολικής Ευρώπης

5 Νοεμβρίου 2020

 

oimos-athina 

9 σχόλια:

  1. ΟΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΙΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠακουλαδων ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ // Ακουστε Χριστιανοι Αμερικανικα μασκαραλικια: Στην Αμερικη υπαρχουν ΠΕΝΗΝΤΑ πολιτειες και Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ // ΧΑΜΟΣ // Με λιγα λογια μπορει να γινει ανετα καλπο-νοθεια // Επρεπε απο καιρο, αλα και ο ιδιος ο ΤΡΑΜΠακουλας να εχει μεριμνησει τα τελευταια 4 χρονια της θητειας του, ωστε ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, οταν προκειται για ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ // Οσον αφορα τις δικες τους τοπικες εκλογες που γινοντε σε καθε πολιτεια για την αναδειξη κυβερνητη και τα ρεστα, ας εχουν οποιο συστημα θελουν // ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ // Και οχι οπως στην Ελαδα, να πηγαινεις με τα ποδια να ψηφισεις και να σε πιανει το καθε κοματοσκυλο στο δρομο, ειτε να δινουν σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, αναλογα με το ποσα εχει αρπαξει // Αλιως η καλπο-νοθεια θα ζει και θα βασιλευει παγκοσμιως εις τους αιωνας των αιωνων αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τί τρολλάρισμα και βρισίδι τρως όλη την εβδομάδα.. δεν λέγεται. Δεν τα βάζω βέβαια αυτά τα σχόλια, αλλά πριν από λίγο ήρθε και κράξιμο από ανώνυμο, επειδή του χτύπησε άσχημα το "ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΙΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠακουλαδων ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ". Σε άλλη περίπτωση δίκιο θα είχε που βρίζεις τον Τραμπ μας. Όμως εδώ ήθελες να εξηγήσεις ότι και οι δικοί μας κάνουν λάθη (χοντρο-μακακίες) που είναι εις βάρος τους. Κι έχεις δίκιο. Δυστυχώς ουδείς αλάνθαστος.

      Διαγραφή
    2. Το ΜΟΝΟ λάθος που βλέπω να έκανε ο Τραμπ είναι ότι μετέφερε την πρεσβεία του στην Ιερουσαλήμ του ψευδοκράτους του Ισραήλ.
      Αυτό εξόργισε εκατομμύρια αραβοαμερικανους ψηφοφόρους του οι οποίοι στις πρόσφατες εκλογές είτε δεν πήγαν να ψηφίσουν είτε από κόντρα ψήφισαν τον ανου Μπάιντεν

      Διαγραφή
  2. Εκπληκτικό υλικό από την Αμερικάνικη αντίσταση, από μια Αμερική που βράζει. Στο τέλος, μπόνους βίντεο Biden να δηλώνει "we've put together the most extensive and inclusive voter fraud organization"..

    https://thetruthaboutcancer.com/america-banana-republic-voter-fraud-alert/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζο Μπάιντεν ψήφισαν και οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ με επιστολική ψήφο. Η ιδέα ήταν του Γιωργάκη ο οποίος μην έχοντας τι άλλο να κάνει εκτός από το κανό, είπε να στηρίξει έμπρακτα τον υποψήφιο συνάδελφο του των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ράδιο α προγραμμα άρχισαν να τα μαζεύουν και να λένε Τραμπ και τραμπισμός
    Ποιός σας είπε ότι μπορείτε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να λέτε αυτά που θέλετε;
    Δεν σας έμαθαν να είστε αμερόληπτοι στα δελτία ειδήσεων που ακούγονται από τον Ελληνισμό και όχι μόνο παγκόσμια;
    Αυτά διδαχτήκατε στις σχολές σας, γιατροί και αστυνομικοί, φροντίστε να είστε στο πλευρό του Ελληνα γιατί τα 300 αρια είναι κατάρες πάνω στα κεφάλια σας σε έναν ΄λαό που δεν μπορεί να μπει σε νοσοκομείο όπως πριν λίγο καιρό, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε επώνυμες συνεντεύξεις συγγενών με κορωνοιό για να ξέρουμε να προφυλαχτούμε
    Σε τρεις βδομάδες θα πληρωθούν μισθοί συντάξεις, κάτι κουλά έκαναν τα ατμ τελευταία κι ο κόσμος αγανάκτισε, λεφτά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή