«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Μέτρα, μάσκες, εκλογές ΗΠΑ

 γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

«Πόσο τυχαίο είναι που οι ευρωπαϊκές (κυρίως) χώρες αποφάσισαν σκληρά μέτρα «προστασίας» πάνω στις εκλογές των ΗΠΑ;»


Καθώς έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του Προέδρου των ΗΠΑ, όλα δείχνουν ότι πλέον τίποτα δε θα είναι όπως πριν, ασχέτως αποτελέσματος. 

Ωστόσο, τα απανταχού τσιράκια της Νέας Τάξης, έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό μία εκστρατεία διάσωσης του Συστήματος που καταρρέει. Για να το επιτύχουν αυτό, επιστράτευσαν μία «πανδημία» μόλις ένα χρόνο πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ, ώστε να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν προεκλογικές συγκεντρώσεις. Τα «φιλελεύθερα» ΜΜΕ, άρπαξαν την ευκαιρία για να κάνουν ισχυρή πλύση εγκεφάλου στον κόσμο, ενάντια σε εκείνον που αντιμετωπίζουν ως εχθρό τους: τον Donald Trump! Για να το επιτύχουν αυτό, καθώς έβλεπαν ότι ο Trump κερδίζει διαρκώς έδαφος, επεστράτευσαν ένα δυνατό όπλο: τον έγχρωμο πληθυσμό. Καθώς είναι ακόμα νωπές οι μνήμες της δεκαετίας του 1960, αλλά και της Κου Κλουξ Κλαν, ο έγχρωμος πληθυσμός ζει ακόμα με το κόμπλεξ του «ρατσισμού». Οι φιλελέδες, με αιχμή του δόρατος τον Barack Obama, φρόντισαν να το τονώσουν ακόμα περισσότερο. Έτσι, ενώ παγκοσμίως διαφημίζονται οι βιαιοπραγίες λευκών αστυνομικών εναντίων εγχρώμων πολιτών (χωρίς βέβαια να κοιτάει κάνεις αν και κατά πόσο είναι στημένες ή αν και κατά πόσον προηγουμένως ο αστυνομικός έχει δεχτεί επίθεση), οι βιαιοπραγίες εγχρώμων (αλλά και λευκών) αστυνομικών κατά λευκών πολιτών, περνάνε στην αφάνεια. Σημασία έχει ν' αναδεικνύεται ο «ρατσισμός». Να «χτυπιέται» το πατριωτικό προφίλ του νυν Προέδρου. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
 

Μπορεί ο Donald Trump να μην είναι ο Πρόεδρος με το ωραίο λέγειν και τους άψογους τρόπους, αλλά δεν παύει να είναι ο μόνος Πρόεδρος που ΔΕΝ έκανε πόλεμο εναντίον κανενός κράτους και ο μόνος που κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Κάτι που τον αναδεικνύει στον πιο επιχειρηματικά έξυπνο Πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών.
 

Στη μάχη κατά του Donald Trump μπήκε και το δικό «μας» κνώδαλο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Στο τελευταίο του διάγγελμα, ανακοίνωσε σκληρά μέτρα «προστασίας» από την «πανδημία», κλείνοντας επιχείρησης, αφήνοντας στο δρόμο εργαζόμενους, μοιράζοντας ψίχουλα και επιβάλλοντας φίμωτρα παντού. Κι όλα αυτά πότε; Την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020! ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!
 

Αυτό, κάθε άλλο παρά σύμπτωση μπορεί να θεωρηθεί. Τα νέα μέτρα, συνοδεύονται με ένα νέο φιλοδώρημα εκατομμυρίων ευρώ προς τα συστημικά ΜΜΕ των φιλελέδων προκειμένου αφ' ενός μεν να προβάλλεται έτι περισσότερο η «πανδημία» κι αφ' ετέρου να αφήσει στα «ψιλά» όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Στο σχέδιο προβολής της «πανδημίας», εντάσσεται και η αήθης επίθεση κατά όσων είναι ανυπότακτοι και ο εξευτελισμός των αντίθετων επιστημονικών φωνών.
Κι όλα αυτά, ακριβώς πάνω στην ημερομηνία των εκλογών στις ΗΠΑ. Με δεδομένο ότι η εντολή είναι για ένα μήνα (κάτι που αντιβαίνει όχι μόνο τα όρια της λογικής αλλά ακόμα και αυτά της νομιμότητος), στόχος είναι να μην μπορέσει ο κόσμος να δει τα όσα μετεκλογικά θα συμβούν στις ΗΠΑ. Εκτός βέβαια από τις εξεγέρσεις των εγχρώμων, οι οποίες θα διαφημίζονται με κάθε τρόπο και μέσο.
 

Αυτό που ως τώρα έχουν καταφέρει στην Ελλάδα είναι:


α) Όποιος μιλάει για Πατρίδα και Έθνος να χαρακτηρίζεται «φασίστας» και «νεοναζί» (ας είναι καλά η Χρυσή Αυγή γι' αυτό) και
β) Όποιος είναι ανυπότακτος στην επιβολή της «πανδημίας», να χαρακτηρίζεται... «ψεκασμένος».
 

Είναι πολύ βολικό να μπαίνουν «ταμπέλες» σε ό,τι το Σύστημα φοβάται. Η μάζα χαμηλής νοημοσύνης, τις υιοθετεί αμέσως. Κι αυτό γιατί κυριαρχεί ο φόβος που ενσπείρεται ανά περίπτωση. Στην περίπτωση του «φασίστα», κινδυνεύει η «δημοκρατία». Στην περίπτωση του «ψεκασμένου» κινδυνεύει η υγεία...
 

Αλήθεια, για ποια δημοκρατία μιλάμε; Όταν ο ίδιος ο «πρωθυπουργός» της Χώρας παραδέχεται ότι αναγκάστηκε να καταπατήσει τους Νόμους για να επιβάλλει τα μέτρα, αυτό συνιστά κατάλυση του πολιτεύματος. Αλλά ακόμα και η κραυγαλέα καταπάτηση του Συντάγματος στις διαταγές Μητσοτάκη, συνιστά επίσης κατάλυση του πολιτεύματος. Κι αυτό επιβάλλει την επέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ώστε να συλληφθεί η Κυβέρνηση για παράβαση καθήκοντος και κατάλυση πολιτεύματος. Αντί γι' αυτό όμως, υπακοή από παντού. Αυτό δείχνει ότι ΚΑΝΈΝΑΣ Εισαγγελέας, κανένας Δικαστής και καμία ηγεσία Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας δεν κάνει τη δουλειά που του ορίζει το Σύνταγμα. Συνεπώς έχουμε εμφανέστατη ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ! Από παντού! Κοινώς... εάλω η Χώρα!
 

Θα μπορούσα επί ώρες να γράφω για τις παρανομίες της κυβέρνησης των Αθηνών, της αντιπολίτευσης, των Εισαγγελέων, των Δικαστών, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας την εποχή της «πανδημίας». Ήδη όμως αυτό μου το κείμενο είναι ιδιαίτερα μακροσκελές και πιθανόν να κούρασε τον αναγνώστη. Θα μείνω εδώ λοιπόν, θέτοντας το εξής ρητορικό ερώτημα:
 

«Πόσο τυχαίο είναι που οι ευρωπαϊκές (κυρίως) χώρες αποφάσισαν σκληρά μέτρα «προστασίας» πάνω στις εκλογές των ΗΠΑ;»
 

Γεώργιος Μεταξάς


7 σχόλια:

  1. Και δεν τους φτάνουν όλα αυτά, τώρα απαγορεύουν και τις χειρουργικές επεμβάσεις, με ανακοίνωση του Χαρδαλιά. Οι γιατροί του ΕΣΥ τώρα ξύπνησαν από το λήθαργο και δηλώνουν εξοργισμένοι. Εκατόμβες θα έχουμε σε λίγο αν δεν αντιδράσουμε.
    https://www.pronews.gr/ygeia/930280_orgi-giatron-toy-esy-gia-tin-mataiosi-me-kyvernitiki-entoli-toy-80-ton-heiroyrgeion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λέμε και την αλήθεια, τώρα ξύπνησαν γιατί χειρουργείο = φακελάκι. Κι όταν ακυρώνονται τα χειρουργεία, χάνονται φακελάκια... Όχι γιατί τους πήρε ο πόνος... 😉

      Διαγραφή
  2. https://twitter.com/i/status/1322703935262625792 AYTH THN ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. https://twitter.com/i/status/1322955809794478095 ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, AYTO Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ O DONALD JOHN TRUMP, ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΑ+++ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP; ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ο Γεωργιος Μεταξας. Ανταξιος του ιστορικου και ηρωικου επωνυμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοράτε μάσκες για να πεθάνετε από λοίμωξη του αναπνευστικού, γιατί ο ιός δεν μας βγήκε τόσο θανατηφόρος και την σκαπουλάρατε! [δεν τα λέω εγώ, τα λέει μελέτη δημοσιευμένη από τον φάουτσι].
    Οι επόμενες απαγορεύσεις:
    1. Μην κολυμπάτε για να μην κινδυνεύσετε από πνιγμό.
    2. Μην οδηγείτε για να μην κινδυνεύετε από τροχαίο.
    3. Μην δουλεύετε για να σας περιποιηθούμε εμείς με συσσίτια (που φυσικά μην περιμένετε να δώσουμε σε όσους αντιπαθούμε γιατί δεν μας ακούνε και θέλουν να έχουν και δική τους γνώμη!!!).
    4. Μην δουλεύετε για να μην μπορείτε να πληρώσετε τα δάνεια σας και να σας πάρουμε τα σπίτια για να τα μοιράσουμε στους νέους μας ψηφοφόρους.
    5. Μην κυκλοφορείτε την νύχτα γιατί πως θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα με τους νέους μας ψηφοφόρους.
    6. Μην δουλεύετε, ώστε κάποια στιγμή να σταματήσουμε να τρέφουμε τζάμπα τους "επενδυτές" της τασίας, ώστε να ξεσηκωθούν και να κάνουν την δουλειά που τους φέραμε να κάνουν: δηλαδή να σας ξεκάνουν!
    7. Μην βγαίνετε στον ήλιο γιατί δεν σας θέλουμε υγιείς.
    8. Φοράτε μάσκες και βάζετε συνεχώς αντισηπτικά, γιατί οι κολλητοί μας τζάμπα κάνανε επενδύσεις για να σας τα πουλάνε!
    9. Μην γελάτε και μην διασκεδάζετε, μην αγκαλιάζετε τους δικούς σας ανθρώπους γιατί έχουμε κάτι τόνους αντικαταθλιπτικά να σας φορτώσουμε ακόμα!
    10. Μην δουλεύετε ώστε να μην έχετε πολλά λεφτά να αγοράζετε πολλά τρόφιμα και να κινδυνεύετε από διαβήτη, καρδιακά, εγκεφαλικά και άλλες ασθένειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. > Γ. Ιωαννίδης: Νέα έρευνα για τη θνητότητα από κορωνοιό

    > https://www.youtube.com/watch?v=t_vevEa_ClM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα02 Νοεμβρίου, 2020 21:28

    Ερχεται το τελος των διεθνων απατεωνων και παγκοσμιων εγκληματιων

    https://www.youtube.com/watch?v=PYFp-PcRfrc&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή