«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Η Καμάλα Χάρις, οι "Αδελφοί Μουσουλμάνοι", ο "φιλέλληνας" Μπάιντεν και τρίχες κατσαρές...


 

ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
META ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ,
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. 

 

Μονο που το μελλον ειναι καταμαυρο
κι αυτο δεν εχει να κανει με το χρωμα του δερματος....
Να ενωσουμε μερικες τελειες, μπας και δουμε την εικονα;

 

1) Ο Μπαϊντεν ειναι τελειωμενος και το ξερει. Μολις αναλαβει προεδρος, θα βαλουν το ραμολι να υπογραψει ο,τιδηποτε του σερβιρουν και στη συνεχεια θα τον ξαποστειλουν "για λογους υγειας".

 

2) Μετα την παραιτηση Μπαϊντεν προεδρος αναλαμβανει η Καμαλα Χαρις, του δικτυου Σορος και "ο ανθρωπος στις ΗΠΑ" της οργανωσης Αδελφοι Μουσουλμανοι. Εξ ου και η "μονοκουκι" ψηφισή της απο τους αφροαμερικανους μουσουλμανους.
 

3) Ενας αλλος λογος που την ψηφιζει το αφροαμερικανικο λουμπεναριο ειναι ο αγωνας που εδωσε, ως δικαστικος, για την ασυλια των μικροναρκεμπορων. Το δικανικο κολπο που χρησιμοποιησε ηταν η ετικετα "επανενταξιμος πρωτη φορα χρηστης" που θα μπορουσαν να αξιοποιησουν οι δικηγοροι.

 

4) Η οργανωση Αδελφοι Μουσουλμανοι ηταν αυτοι που χρηματοδοτηθηκαν απο τον Τζορτζ Σορος (με οργανωτικη και επικοινωνιακη υποστηριξη απο την NSA) για να στησουν τις πορτοκαλι επαναστασεις στη Βορειο Αφρικη. Κατα τα αλλα, ο Σισι που τους πηρε παραμαζωμα στην Αιγυπτο, ειναι ενας "στρατοκρατης φασιστας".

 

5) Ο εμφανης "επιτιμος ηγετης" των Αδελφων Μουσουλμανων ειναι ο Ερντογαν. Εξ ου και η αμεριστη υποστηριξη που εχει απο τον ιδιο τον Σορος, καθε φορα που απειλουνται κυρωσεις εναντιον του.

 

6) Με τον ανθρωπο των Αδελφων Μουσουλμανων στην Προεδρια των ΗΠΑ, η Μεσογειος θα γινει μια κολαση - και ιδιαιτερα για την Ελλαδα. Ποιος "φιλελληνας" Μπαϊντεν και τριχες κατσαρες...

 

7) Χαρις, FED, Σορος, Αδελφοι Μουσουλμανοι, Κινεζοι, Ερντογαν, Μερκελ, Μητσοτακεϊκο ειναι ενα ενιαιο μπλοκ. Που μισει τον ελληνισμο, αν δεν το καταλάβατε...
 

8) Ναι, "δεν γουσταρουμε τον Τραμπ επειδη ειναι βλαχοδεξιος". Για αυτο και υποστηριζουμε τα κρυφοναζιδια της Νεας Ταξης...
 

9) Συνεχιστε αυτο που κανετε και να φορατε τη μασκα σας...

 


the secret real truth 

7 σχόλια:

  1. JOE BIDEN...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ...
    ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρυφοναζίδια οι φανερο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ διεθνιστές εβραιομουσουλμανο λαγνοι αντίχριστοι.
    Φόρα και συ τη μάσκα σου...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γράφετε καλύτερα Κάμαλος Χάρις, να είστε μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.brighteon.com/1a679afa-059e-49b2-ad8a-85d1cb0c5162

    Agenda 21, The Plan To Kill You: by David Icke. (pdf link below)

    link:
    https://httpcreachmichelblog.files.wordpress.com/2015/05/nwo-global-conspiracy-icke.pdf

    banned from youtube
    https://www.brighteon.com/6184d131-8fa5-4729-a6bc-9d6d83683337


    Κώστα καλησπέρα, σχετ. με τη συζήτηση που είχες με κάποιον σχολιαστή για το νέφος πάνω από την Ελευσίνα, ίσως σε ενδιαφέρει αυτή η σύνδεση με το haarp και τους σεισμούς. Από το 25'25''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΑΚΙΕ !.
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ Η ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2×1 !!!!.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.km.ru/sites/default/files/imagecache/640x640/img1_3.jpg

    https://911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=1986&p=3#p237974

    ΑπάντησηΔιαγραφή