«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Α.Κ.Ε.Ε. - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ


https://www.facebook.com/ingovel/



 


 

Η ΑΚΕΕ έχει δηλώσει την ανεξαρτησία της με την υπ' αρ. πρωτ. 2735/16-5-2013 Διακήρυξη Σύστασης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδος.
 


 

Βιογραφικό
 

Γεννήθηκα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής στις 02 Οκτωβρίου 1971.
Ήλθα στην Ελλάδα σε νηπιακή ηλικία και έκτοτε διαμένω στην Νέα Σμύρνη Αττικής, όπου και τελείωσα το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Εργάζομαι από την ηλικία των 9 ετών σε διάφορες εργασίες (βοηθός μηχανικού αυτοκινήτων, κατασκευή γεννητριών, κλωστοϋφαντουργός κ.α.).
 

Το 1984, έγινα μέλος της ΕΠΕΝ. Το ίδιο έτος, ξεκίνησα να ερευνώ και να αποκαλύπτω τις ανομίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καταφέρνοντας να δημιουργήσω ένα άριστο επιτελείο συνεργατών και στις πέντε Ηπείρους (το 2006, πρώτος απεκάλυψα παγκοσμίως τις συνέπειες του R.F.ID. Viochip με αποτέλεσμα την αναβολή της εφαρμογής του επ’ αόριστον).
 

Στις 12 Μαΐου 1989, στρατεύτηκα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης στα Τεθωρακισμένα. Στις 28 Αυγούστου 1989, μετατέθηκα στην 15η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (Πρωτοκκλήσι Έβρου), η οποία εν συνεχεία μετονομάστηκε σε 50η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων. Στις 02 Σεπτεμβρίου 1992, τραυματίστηκα σοβαρά κατά την διάρκεια ασκήσεως και στις 23εις Αυγούστου 1993 αποστρατεύτηκα με Ι3 εξ αιτίας του τραυματισμού μου.
 

Το 1996, αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου και για τον λόγο αυτό μαθήτευσα στο 1ο Εσπερινό Λύκειο Αθηνών απ’ όπου και πέρασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Θεολογική Σχολή Αθηνών (2000) ενώ παράλληλα εργαζόμουν ως ελαιοχρωματιστής.
 

Το 1999, ασπάστηκα την Ελληνορθόδοξο Εκκλησία του Πατρώου (Παλαιού) Ημερολογίου και έγινα μέλος του Ελληνορθοδόξου Κινήματος Σωτηρίας (ΕΛ.ΚΙ.Σ.).
Το ίδιο έτος έμαθα για την υιοθεσία μου και ανεκάλυψα την βιολογική μου μητέρα, Αλεξάνδρα Μεταξά. Πραγματοποιώντας προσωπική έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της βιολογικής μου μητέρας, ανεκάλυψα ότι είχα συγγένεια με τον Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά.
 

Το 2000, έγινα μέλος του Ελληνικού Μετώπου του νυν βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκη Βορίδη. Από την ένωση του ΕΛ.ΜΕΤ. με το ΛΑ.Ο.Σ., διετέλεσα Υπεύθυνος Νεολαίας Ορθοδόξου Συναγερμού Βορείων Προαστίων.
 

Έχω εμφανιστεί στις εκπομπές των: Άννα Δρούζα (περί σατανισμού και καταστροφικών λατρειών), Σπυρίδωνος Καρατζαφέρη (περί σατανισμού) και Τατιάνας Στεφανίδου (περί υιοθεσιών). Έχω συγγράψει άρθρα και αυτό το διάστημα συγγράφω βιβλίο για την παράλληλη πορεία της αρχαιοελληνικής φιλοσοφίας και της Ελληνορθοδόξου διδασκαλίας. 


Γεώργιος Μεταξάς, πρόεδρος Α.Κ.Ε.Ε.

 

ΥΓ. 1/10/2020:

Το ανωτέρω βιογραφικό δημοσιεύτηκε το 2009, οπότε και ήμουν υποψήφιος βουλευτής β' Αθηνών με το ΛΑΟΣ.

Από το 2010, είμαι ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ και δεν ανήκω σε ΚΑΝΈΝΑ κόμμα και ΚΑΝΈΝΑ κίνημα. Η ΑΚΕΕ, είναι δημιούργημα Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών, χρόνια συναγωνιστών μου, που εμπιστεύομαι απόλυτα.

Επίσης, η Συστατική Διακήρυξη της ΑΚΕΕ, βρίσκεται στον Άρειο Πάγο από τον Οκτώβρη του 2013. Από τότε δεν τολμούν να μας ακυρώσουν (καθώς η Διακήρυξη βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο), αλλά ούτε και να μας αναγνωρίσουν, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε την κατάλυση του κράτους των Αθηνών. Έτσι, η υπόθεση έκτοτε εκκρεμεί... 

 

16 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Κωστή μου!
    Να ενημερώσω μόνο ότι αυτό το βιογραφικό δημοσιεύτηκε το 2009, οπότε και ήμουν υποψήφιος βουλευτής β' Αθηνών με το ΛΑΟΣ.
    Από το 2010, είμαι ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ και δεν ανήκω σε ΚΑΝΈΝΑ κόμμα και ΚΑΝΈΝΑ κίνημα. Η ΑΚΕΕ, είναι δημιούργημα Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών, χρόνια συναγωνιστών μου, που εμπιστεύομαι απόλυτα. Για όλα αυτά, θα σου γράψω σχετικό άρθρο.
    Επίσης, η Συστατική Διακήρυξη της ΑΚΕΕ, βρίσκεται στον Άρειο Πάγο από τον Οκτώβρη του 2013. Από τότε δεν τολμούν να μας ακυρώσουν (καθώς η Διακήρυξη βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο), αλλά ούτε και να μας αναγνωρίσουν, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε την κατάλυση του κράτους των Αθηνών. Έτσι, η υπόθεση έκτοτε εκκρεμεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς φίλε μου Γιώργο,
      θα συμπληρώσω κάποια από αυτά τα στοιχεία στο ανωτέρω βιογραφικό, γιατί μπορεί να δημοσιευτεί και σε άλλα ιστολόγια, οπότε θα πρέπει να γνωρίζουν και την συνέχεια.

      Καλό βράδυ,
      σε ευχαριστούμε για τον αγώνα σου, η Ελλάδα σε ευχαριστεί, θα ακολουθήσουμε ενισχύοντας με την παρουσία μας την ΑΚΚΕ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Νοεμβρίου, 2020 00:16

      ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ. ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌΝ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ "ΣΚΌΤΩΣΕΣ", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑ, Ο ΛΥΚΟΣ.
      ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.
      ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο Λ Ο Ψ Υ Χ Α ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ Marko, ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ.
      ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.
      ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΡΝΤΑΣΗ ΜΟΥ !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αδελφέ μου αγαπημένε,
      τα λόγια σου με συγκινούν και δε σου κρύβω πως όταν μία τέτοια στήριξη έρχεται από Έλληνες σαν εσένα και τον Κώστα, με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυά μου.
      Ο λύκος, δεν επελέγη τυχαία ως σύμβολο για τις ομάδες μας. Το λιοντάρι και η τίγρης, είναι πολύ πιο δυνατά από το λύκο. Όμως, το λύκο δε θα τον δεις ποτέ να δίνει παραστάσεις στο τσίρκο...
      Ο λύκος είναι ένα μοναχικό ζώο. Όμως, όταν έρχεται η ώρα για κυνήγι, τότε λειτουργεί με άριστο ομαδικό πνεύμα και κυνηγάει σε αγέλη. Το Α' αρσενικό της αγέλης, όταν υπάρχει χιόνι, πηγαίνει μπροστά για να ανοίγει το δρόμο στους υπόλοιπους. Είναι απίστευτος πατέρας και απίστευτη μητέρα για τα κουτάβια του.
      Έτσι είμαστε κι εμείς. Μοναχικοί ώσπου να έρθει η ώρα για κυνήγι. Και τότε λειτουργούμε ομαδικά. Με επέλεξαν ηγέτη, όχι για να παριστάνω τον καμπόσο και το μάγκα, αλλά για να μπαίνω μπροστά να ανοίγω το δρόμο στην ομάδα και να προστατεύω την ομάδα όταν αυτό είναι απαραίτητο.
      Τέλος, δεν είμαστε κόμμα αδελφέ μου. Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουμε σε μία σάπια διαδικασία νοθείας και απάτης. Είμαστε αυτό που λέει ο τίτλος μας: Κυβέρνηση! Εκείνοι που αμφισβητούν στα ίσια το παράνομο κι αντισυνταγματικό κράτος των Αθηνών και που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα ηνία της Χώρας.
      Και ναι! Ο Αγώνας μας έχει ευλογηθεί από έναν μεγάλο Γέροντα, τον οποίο προκειμένου να προφυλάξω, δε θα τον αναφέρω δημόσια. Δίνει κι εκείνος το δικό του σκληρό Αγώνα σε εχθρικό έδαφος.

      Διαγραφή
    4. Εγώ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Κωστή μου! Ο Αγώνας μας είναι δίκαιος! Γι' αυτό και θ' αποδώσει. Είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Νοεμβρίου, 2020 00:52

      ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ, ΟΣΟΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΟΛΜΗ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΌΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΠΑΡ'ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ.
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΧΙ.
      ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ.
      ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΛΟΣ ΚΙ'ΑΓΑΘΟΣ.
      ΕΣΥ, Ο ΚΩΣΤΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ, Ο Marko, Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΗΓΕΙΘΕΙΤΕ ΑΝΤΡΩΝ.
      ΜΙΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.
      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ.
      ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!
      ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΝΗΦΩΝΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2016.
      ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΩΡΓΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΣΥΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
      ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ'ΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ !!!

      ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, Ο ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.

      Διαγραφή
    6. Όλοι στρατιώτες είμαστε αδελφέ μου! Ηγέτης είναι Ένας κι Εκείνον ακολουθούμε.

      Διαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΙΕ ΜΕΤΑΞΑ // Θα κανω προσπαθεια να αποφυγω να πω οτι είναι αλη μια κινηση ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ του πατριωτικου χωρου. Ενενηντα ενια κοματια και αλο ενα εκατο. Οταν ο καθε πατριωτης κανει και απο ενα κινημα, ετσι δεν θα ενωθουμε ποτε // Αυτο ομως που μου εκανε ασχημη εντυπωση, είναι το συμβολο των λυκων. Μαλιστα σκεφτομαι στο δικο μου κινημα να βαλω μια υαινα. Είναι πιο αγρια, πιο πτωματοφαγα και πιο αιμοβορα. Καθαριζει ομως τα πτωματα των αλων αγριων κτηνων // Αγαπητε Μεταξα, οι λυκοι ποτε δεν ξεσκιζουν αλα αγρια θηρια. Ξεσκιζουν, σκοτωνουν και τρωνε ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ. Αμα ηταν και ο Εληνας Ιησους (Ιασων) θα ειχε εναν λυκο στην αγκαλια του και οχι ενα αρνακι // Σε αντιθεση με τα σωστα πραγματα που γραφεις, ο συμβολισμος του λυκου είναι σκετη αποτυχια. Δεν είναι αναγκη οι κτηνωδεις συμβολισμοι και μαλιστα οταν μεσα μας ειμαστε αρνακια. Οταν δακρυζεις απο ενα δακρυβρεχτο κειμενο, μπορεις να παρεις οπλο και να σκοτωσεις ανθρωπο?? Μπορεις να ξεσκισεις ζωντανο καποιον ανθρωπο, οπως κανουν οι αιμοσταγεις δολοφονοι κο-μουνια-στες?? // Πραγματι, στις κτηνωδεις, ψυχοπαθεις και σκληρες εποχες που ζουμε, υπαρχει μεγαλη αναγκη αντιδρασης, θαρους και ζωντανων ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Κανενας ομως απο τους μεγαλους ηρωες αυτου του ιστορικου Εθνους δεν χρειαστηκε να βαλει καποιο κτηνος για συμβολο // ΘΑΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ σ'όσα λες περί διάσπασης του πατριωτικού χώρου .Αλλά όταν λες ότι οι πρόγονοί μας μαχητές δεν είχαν θηρία για σύμβολα , ξεχνάς ότι αυτό συνέβαινε γιατί ήταν θηρία οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου, από το 2014 προσεγγίζουμε ομάδες για συνεργασία. Αυτό που συναντήσαμε ήταν κενοδοξία, εγωισμός, μισαλλοδοξία και τίποτε άλλο. Φτάσαμε στο σημείο να προτείνουμε ακόμα και να κρατηθούν οι ομάδες ως έχουν αλλά να έχουμε μία συνεργασία για κοινές δράσεις πανελλαδικώς. Ακόμα κι αυτό το αρνήθηκαν. Κάποιοι μάλιστα είπαν: «εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα για εσάς». Κάποιος μου είπε: «εμείς είμαστε οι εκλεκτοί». Πώς να συνεργαστείς με εγωιστές, φίλαυτους και κενόδοξους;
    Όσο για το λύκο, νομίζω ότι έχεις μία λάθος οπτική. Το πρόβατο και το αρνί, στο τέλος κρέμονται από το τσιγκέλι. Συγγνώμη, αλλά δε θα ήθελα κανένας ΈΛΛΗΝΑΣ να βρεθεί κρεμασμένος στο τσιγκέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Γεώργιο Μ. :

    Χαίρε, Γεώργιε!

    Ερώτημα εκτός θέματος: έχεις / διατηρείς δεσμούς (φίλους, γνωστούς, κτλ) με τη "Σαδάφρικα" (όπως την πρόφερε φίλος, παιδί δικών μας μεταναστών στη Ροδεσία) ;
    Εάν ναί, μπορείς να μας πείς δυό λόγια παραπάνω (από ανθρώπους που ξέρουν) τί ακριβώς παίζει με τον Ήλον Μάσκ; Ως γνωστόν, δεν είναι υπήκοος ηπαπάρα, αλλά Σαδάφρικας. Οπότε, πώς γίνεται ένας ξένος να πάει στις ηπαπάρα καί να δικτυώνεται τόσο πολύ καί να κάνει τόσα πράγματα εκεί; φυσικά, δεν τα έκανε μονάχα επειδή είναι Αγγλόφωνος εκ γενετής.

    Οι ταπεινές μου γνώσεις λένε ότι στην Σαδάφρικα υπάρχει η ισχυρή (τζιούϊς) οικογένεια Οππενχάϊμερ, καί ότι οι ισχυρές τζιούϊς οικογένειες, ακόμη καί στις ηπαπάρα, δεν τα βρήκαν μεταξύ τους ακόμη καί σήμερα. Άρα, μήπως ο Μάσκ εκπροσωπεί τίποτε κόντρα συμφέροντα κάποιων απ' αυτούς;

    Θα χαρώ να μας διαφωτίσεις, αν γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε pandonos το μήνυμά σας εστάλη στον κο Μεταξά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω ξαναδιαβάσει για τον κύριο Μέταξα και τις αποκαλύψεις του για το παρελθόν του Αλέξη Τσίπρα και για το άλλο είναι εκεί που στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος του Περισσού.
    Στις προσεχής εκλογές θα κατέβει ή απλά λανσάρει το σήμα του κόμματός του; Μπορεί να κατέβει και χωρίς ψηφοδέλτιο άλλωστε με τον κοροϊδοιό(τα κορόϊδα είμαστε εμείς οι πολίτες που τους υπακούμε ακόμα και στα παράλογα που λένε)όλα τα κόμματα που δεν διαφοροποιούνται ίδια είναι πάνω κάτω, ανεξαρτήτως πόσο δεξιά-δεξιόστροφα ή αριστερά αριστερόστροφα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσετε προσεκτικά θα δείτε ότι πρόκειται για είδος κυβέρνησης και όχι κόμματος. Δεν θα κατέβει λοιπόν σε εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Κάτι σαν το Μαραθώνας 2012, ας πούμε. Γιατί και εγώ είμαι υπέρ των ελληνορθόδοξων ιδεών αλλά κυβέρνηση δεν μας βλέπω...Αν αυτοί που μας κυβερνούν είναι κλώνοι είναι πιθανό κάποια στιγμή να προκύψει κάποια κυβέρνηση ελευθέρων ανθρώπων, ελπίζω τουλάχιστον.
      Αν και μου το διευκρινίσατε από μεριά σας. Όταν έλεγα χωρίς ψηφοδέλτιο, εννοούσα όχι χωρίς πρόσωπα αλλά χωρίς τυπωμένα ψηφοδέλτια όπως έκανε η Συν...φωνία πολιτικών κόμματων. Για να μην παρεξηγηθεί αυτό που είπα, γιατί δεν τα ξέρουν και δεν τα καταλαβαίνουν όλοι.
      Η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση για να είναι έγκυρη η ψήφος, https://justiceforgreece.wordpress.com/2019/05/02/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%83-%ce%b7-%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba/
      7. Κάθε λευκό ψηφοδέλτιο, που δεν έχει τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής, την ημερομηνία της εκλογής και τη μονογραφή του οικείου δικαστικού αντιπροσώπου, είναι άκυρο. Είναι επίσης άκυρο κάθε λευκό ψηφοδέλτιο, που χρησιμοποιήθηκε σε εκλογικό τμήμα, του οποίου η εφορευτική επιτροπή δεν έχει συντάξει πρακτικό σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου αυτού.

      Μην επιστεύεστε(γενικά) τους περιφερόμενους από αίθουσα σε αίθουσα που προθυμοποιούνται να σας βοηθήσουν είναι κομματοσκυλα, συνήθως φοράνε και ταμπελάκι-κονκάρδα του κόμματός τους και αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καν στο χώρο αυτό τουλάχιστον μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Επίσης μην παίρνεται προπαγανδιστικά φυλλάδια στην είσοδο και στο προαύλιο πριν φτάσετε στην αίθουσα που ψηφίζεται. Όλα γίνονται με την ανοχή της αστυνομίας και είναι απαράδεκτο γιατί τα βλέπουν και οι ίδιοι δεν μιλάνε.

      Διαγραφή
  8. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΧΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ''ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ''η αν δεν κολλαγατε στο χρωμα ,ακομα και στους ''ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή