«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Τραγουδάκι... 🙂

Σχόλιο Διόδοτου: Αναθαρρήστε! ..Τα πράγματα στην πραγματικότητα πάνε καλά! Το σχέδιο του Θεού προχωράει. Εκτός από τον Βλαδίμηρο Πούτιν, Έδωσε στην ανθρωπότητα και τον Ντόναλντ Ιωάννη Τραμπ, έναν πατριώτη επιχειρηματία που σιχαινόταν την πολιτική και μέχρι κι αυτή την στιγμή μάς λέει ότι το ζητούμενό του δεν είναι να βγει δεύτερη φορά Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά να στραγγίξει τον βάλτο των απανταχού αριστερόστροφων αντεθνιστών κι αντίχριστων απατεώνων, παραφρόνων σατανιστών, παιδοβιαστών και παιδοθυσιαστών, οι οποίοι κατάφεραν με χρήμα και με νοθεία να μπαστακωθούν ως κυβερνήσεις σε όλο τον Δυτικό κόσμο.. είτε λέγονται Δημοκρατικοί, είτε CDU, είτε ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ κ.ά. Σκατά!


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   

 

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ...!!!

 

Κομμάτια του πάζλ!!!

 

Κομμουνιστοκομισιον σε κράτη-μέλη: «Επιτρέψτε άμεσα την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια - Εγκληματίας όποιος διαφωνεί»

 

 
ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ: ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΞΥΠΝΑ.....

askitis

 

2 σχόλια:

  1. Άψογα φίλε, όλα προχωράνε σύμφωνα με το σχέδιο.
    Τους έχει στο χέρι από όποια γωνία και να κοιτάξεις.
    Ο τύπος είναι μεγάλος σκακιστής, χειρίζεται τα πράγματα λες και ξέρει τι θα συμβεί
    εκ'των προτέρων.
    Εδώ ένα ωραίο βίντεο που μιλάνε Αμερικανοί πολίτες και που δείχνει ότι έχουν καταλάβει το παγκόσμιο παιχνίδι που έχουν στήσει οι αριστερές κατσαρίδες.

    https://www.youtube.com/watch?v=cUPjwaPnApA&ab_channel=NTD

    και μια όμορφη αφιέρωση του TAXO PARI :

    https://www.youtube.com/watch?v=lmRwkz_kPT4&ab_channel=Netwix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ boy!!!
      Συνταρακτικό το τελευταίο βίντεο!

      Διαγραφή