«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΉ TROLL!!!

 


Πρόκειται για 2 καραμπινάτες περιπτώσεις τρολιάς, που κάποιοι αναπαράγουν είτε ηθελημένα (ώστε να διασκεδάζουν με την αφέλεια των υπολοίπων), είτε από βλακεία!
 
* Φωτό 1:«Ένταλμα σύλληψης κατά Joe Biden»! Πιο τρολιά πεθαίνεις! Αρχικά φαίνεται αληθοφανής! 
 

 
 
ΌΜΩΣ:
 
α. Αναφέρεται ότι καταζητείται και για το φόνο του John Kennedy!!! Αυτό από μόνο του, αρκεί για να δείξει ότι πρόκειται για φάρσα. 
β. Ωστόσο -γιατί στις ΗΠΑ ποτέ δεν ξέρεις- έκανα αναζήτηση στα αρχεία του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ (μου κόστισε 4,95$ η πρόσβαση στα αρχεία) και στο dark web. ΠΟΥΘΕΝΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΝΤΑΛΜΑ ΣΎΛΛΗΨΗΣ κατά του Joe Biden! Τουλάχιστον όχι ακόμα...
 
* Φωτό 2&3: «Ένταλμα σύλληψης κατά Κυριάκου Μητσοτάκη»! Όπως λένε κι οι «φίλοι μας» οι Άγγλοι... too good to be true (πολύ καλό για να είναι αληθινό)!!! 
 

 

 
Έκανα ΠΆΛΙ αναζήτηση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ (άλλα 4,95$ πεταμένα) και στο dark web. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ένταλμα σύλληψης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τουλάχιστον όχι ακόμα (επίσης)...
 
* Φωτό 4: Η απάντηση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την υπόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 

 
 
Θεώρησα καθήκον μου να σας ενημερώσω γι' αυτές τις δύο τρολιές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. ΜΗΝ ΠΈΦΤΕΤΕ ΘΎΜΑΤΑ των επιτήδειων και των ηλιθίων! Ερευνάτε την κάθε δημοσίευση!
 
 
Γεώργιος Μεταξάς

 

2 σχόλια:

  1. Κώστα, το 1ο το είχα βάλει σαν σχόλιο σε προηγούμενο άρθρο και είχα και την διεύθυνση που το είχα δει και απάντησες ότι δεν είναι επιβεβαιωμένο.
    Άρα είχες δίκιο!
    [Κρίμα όμως γιατί και οι 2 περιπτώσεις είναι ευσεβής πόθος πολλών!
    Ιδίως όταν ακούς ότι πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας και να βγαίνουμε κάθε 3-4 μέρες, όπως λένε κάποιοι "ειδικοί", ενώ κάποιοι άλλοι "ειδικοί" λένε να κλειστούμε μέσα για 15 μέρες!!!
    Παίζουν άσχημα με τα νεύρα μας γιατί δεν μπορεί διευθυντής κλινικής δημόσιου νοσοκομείου να λέει ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σουπερμάρκετ κάθε 4-5 μέρες! Και μετά από τέτοιες δηλώσεις να βγαίνουν άλλοι τηλε-τρομοκράτες να λένε ότι στα σχολεία και στα σουπερμάρκετ διαδίδεται ο κοροϊδοϊός, άρα τα σουπερμάρκετ πρέπει να κλείσουν!!!
    Έλεος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή